Кой тип на каране най Ви изпълва...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Аливидерчито

Мнение от J.D.I. » 06 Мар 2009, 21:39

I'll be back! 8)
J.D.I.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 M5 20 JAHRE
Мечтае да кара: E34 520 на метан

Мнение от sixstraight » 06 Мар 2009, 22:05

that`s cool Изображение
Всички пътища водят към НАДИН :twisted:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Мар 2009, 22:38

колко си добър е без значение. защото ситуацията на пътя се диктува освен от тебе (и такива като тебе дето само се пробват къде ще им свърши таланта), но също така и от другите участници във движението.

а другите няма как да знаеш какво ще направят във следващия момент.

та... за такива като тебе съм написал "важната" тема във "страхотни истории".
алекс
трабант 601с
разни други возила

Потребител
Аватар

Мнение от !!Frank » 06 Мар 2009, 22:44

alx написа:колко си добър е без значение. защото ситуацията на пътя се диктува освен от тебе (и такива като тебе дето само се пробват къде ще им свърши таланта), но също така и от другите участници във движението.

а другите няма как да знаеш какво ще направят във следващия момент.

та... за такива като тебе съм написал "важната" тема във "страхотни истории".

бях гледал старо клипче (черно-бяло беше) с хот род-и преди време ама не мога да го намеря, историята на младеж, който кара по улиците, а после намира пистата

кандидат ентусиаст
Аватар

Благодаря Ви!

Мнение от J.D.I. » 07 Мар 2009, 9:26

Вие ми отворихте очите. Аз претърпях пълна промяна. Сега карам с не повече от 50 в градско и 90 извънградско и пак ми е гот зад волана. Причината е,че в общи линии само аз карам така и още няколко жени,това по някакъв начин ме прави уникален. Много яко,а? Даже забелязвам как някои застават зад мен и се опитват да ме следват,но скоро изнервени отпрашват. Това е самата истина, вярвали Ви се или не. Вас дето карате по правилата не ви срещнах,а в почивните дни обикалях из Северна България. Ще Ви търся след една седмица и из Южна България. Красива е нашата Родина,а като караш бавно ти става ясно. Жалко че сме я превърнали в кошче за смет. Чакай защо да сме,та аз я пазя. Fuck off на боклукчиите!
J.D.I.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 07 Мар 2009, 12:13

Що не вземеш да смениш черно белия телевизор с цветен.Човешко е да се греши, но опитите за убийство и самоубийство на пътя са съвсем друга работа.Има една тънка граница, която ако не я усетиш или ще се утрепеш или ще утрепеш някого.Има една книжка "Безопасна скорост" написана от рали състезател, от която можеш да научиш много. http://www.rally-club.bg/articles/bezop.htm
Че правилника за движение по пътищата, маркировки и знаци не винаги са удачни в конкретната ситуация е едно, но стила ти на каране, който описа в началото на темата е съвсем друго.За мен истината е някъде по средата.

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Re: Благодаря Ви!

Мнение от someone » 07 Мар 2009, 12:18

J.D.I. написа:Вие ми отворихте очите. Аз претърпях пълна промяна. Сега карам с не повече от 50 в градско и 90 извънградско и пак ми е гот зад волана. Причината е,че в общи линии само аз карам така и още няколко жени,това по някакъв начин ме прави уникален. Много яко,а? Даже забелязвам как някои застават зад мен и се опитват да ме следват,но скоро изнервени отпрашват. Това е самата истина, вярвали Ви се или не. Вас дето карате по правилата не ви срещнах,а в почивните дни обикалях из Северна България. Ще Ви търся след една седмица и из Южна България. Красива е нашата Родина,а като караш бавно ти става ясно. Жалко че сме я превърнали в кошче за смет. Чакай защо да сме,та аз я пазя. Fuck off на боклукчиите!

Пич, ако не друго, поне, признавам си честно, много ми хареса чувството за хумор и иронията, с която си написал последния си пост. Иначе ivan1590 ти го е казал много правилно.

кандидат ентусиаст
Аватар

отговор

Мнение от J.D.I. » 07 Мар 2009, 16:59

Чуство за хумор,ирония тринтири-минтири повече от две седмици карам по правилата,но не Ви се вярва,защото съдите по себе си,нали? Не сте наясно как точно се прави. Аз и занапред ще карам така,защото с един куршум свалям поне два заека... А това с трактовките на закон,къде можело така,пък на друго място иначе се съмнявам ,че можете да прецените. За това се иска малко интелект,а във вашите писания той липсва. Сори! Вие си знаете кои сте. Законите и правилата са точни и ясни или ги нарушаваш,или не. Сега карам по-правилника и не лъжа както не лъжех и в началото...въпрос на чест
J.D.I.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 07 Мар 2009, 17:39

J.D.I. написа:Не сте наясно как точно се прави.

Да бе, прав си.
Цял живот карам броня в броня, изпреварвам на зиг-заг автомобилите по булевардите, правя дрифтове по централните улици ('наЙш ли колко е трудно с предното?), в непрогледна мъгла с по-малко от 150км/ч. не влизам... :kuku: :roll:
Ама няма повече да го правя, честно. Вие нищо не разбирате!

Съзнаваш ли, колко са абсурдни писанията ти в тази тема? :help:

Иначе наистина се надявам, да си си взел поука и да караш нормално.
А това, че всички нарушаваме правилника е ясно. Ето, аз днес например, отивайки на работа, по Цариградско шосе карах с 90км/ч., вместо с разрешените 80км/ч., най-чистосърдечно си признавам. :D

П.П.
За малко да забравя - именно докато си карах с 90, някакъв катил с черно Пежо 106 и пърдяща генерация ме изпревари отдясно с поне 140, мина между автомобилите и продължи да ускорява в BUS лентата.
Ей това е "тънката" разлика, за която говоря.

кандидат ентусиаст
Аватар

Оточнение

Мнение от J.D.I. » 08 Мар 2009, 20:08

Съзнавам че ти хлопа дъската или са ти дали книжката по-грешка. Първо прочети правилника за движение,после ми обяснявай за невероятни ограничения на скоростта. А дали караш на зиг-заг или превишаваш скоростта в градски условия е шибано еднакво...
J.D.I.

кандидат ентусиаст
Аватар

Въпрос

Мнение от J.D.I. » 08 Мар 2009, 20:12

Аз ли пиша неразбираемо(хронологически) или вие четете с....
J.D.I.

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 08 Мар 2009, 20:15

Познавам един поп, който преди да стане такъв, беше най-големият пияница и купонджия в Казанлък, но това тук не го вярвам ;)

младши ентусиаст
Аватар

Re: Оточнение

Мнение от Fear » 08 Мар 2009, 20:19

J.D.I. написа:Съзнавам че ти хлопа дъската или са ти дали книжката по-грешка. Първо прочети правилника за движение,после ми обяснявай за невероятни ограничения на скоростта. А дали караш на зиг-заг или превишаваш скоростта в градски условия е шибано еднакво...

Ти въобще ли не правиш паралел с моя пост и този, с който започна темата?
Честно казано, искрено ме забавляваш, особено с това за дъската и правилника. Продължавай все така, а междувременно виж какво е написал someone, пък дано разбереш, чии дъски имат нужда от наместване. :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Въпрос

Мнение от J.D.I. » 08 Мар 2009, 20:41

Това правили го лош поп, сега? Нещо не ми стана ясно. А ти прочети внимателно и последователно какво съм написал досега. Вие и двамата си мислите,че карате нормално,но аз не го вярвам. Аз не съм пъпчив пубер,а съм на 32 и не карам от вчера,за това знам добре за кво става реч...
J.D.I.

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Re: Въпрос

Мнение от uricatoli » 08 Мар 2009, 20:43

J.D.I. написа:Това правили го лош поп, сега? Нещо не ми стана ясно. А ти прочети внимателно и последователно какво съм написал досега. Вие и двамата си мислите,че карате нормално,но аз не го вярвам. Аз не съм пъпчив пубер,а съм на 32 и не карам от вчера,за това знам добре за кво става реч...

бате това говори още по-зле за теб.. щом си на 32 и караш като 20 годишен...
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата