"Стината на Ривъ" Гледам и не вярвам на ушите си!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diavolo » 23 Фев 2009, 2:20

НЕ! Обща култура=Начетеност, която на болшинството в България липсва, а общите приказки са друга бира :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 23 Фев 2009, 9:13

Не се карайте :winky: Просто тук има много лауреати за нов книжовно- форумен жаргон :help:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 23 Фев 2009, 10:08

saleen написа:Не се карайте :winky: Просто тук има много лауреати за нов книжовно- форумен жаргон :help:

Защо бе,какъв е проблема с жаргона..?!Много хора включително и аз ползваме жаргони в постингите си ,за да се вкара някакво настроение .Едно е да пишеш "маторя","жанти","шперО"..и т.н., друго е да пишеш несъзнателно "и" вместо "е" в дадени думи.. ;) Примери има много,но в момента не ми се търси...И като цяло темата за провописа във форума е безкарйна...По-скоро би послужила за забавление отколкото неграмотниците да седнат да се учат на правопис!!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 23 Фев 2009, 10:18

plradev написа:
saleen написа:Не се карайте :winky: Просто тук има много лауреати за нов книжовно- форумен жаргон :help:

Защо бе,какъв е проблема с жаргона..?!Много хора включително и аз ползваме жаргони в постингите си ,за да се вкара някакво настроение .Едно е да пишеш "маторя","жанти","шперО"..и т.н., друго е да пишеш несъзнателно "и" вместо "е" в дадени думи.. ;) Примери има много,но в момента не ми се търси...И като цяло темата за провописа във форума е безкарйна...По-скоро би послужила за забавление отколкото неграмотниците да седнат да се учат на правопис!!

Така е, той неграмотника никога не може да разбере, че греши....за него това е правилното писане....
Това като на пияница да кажеш, че е пиян и той те пита "Кой, аз ли? Нееееее...." :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 23 Фев 2009, 10:20

plradev написа:По-скоро би послужила за забавление отколкото неграмотниците да седнат да се учат на правопис!!

Те, батка, за по 20-30 години не са се научили, та от една тема ли... ?? :mhihi:

Естествено че е за фън. Аз лично се посмях доволно на някои постове, качвайте още, пък и аз ще се оглеждам :mhihi: :mhihi:

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 23 Фев 2009, 10:28

Абе, вие тук си приказвате, ама един идиот в обясненията си е написал собственото си име Димитар. Какво повече да ви разказвам?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 23 Фев 2009, 10:31

plradev написа:

Няма проблем, стига да не го чете даскалката ми от 1-ви клас :mhihi:
п.п. Чудя се само кой на кого подражава-Тези които пишат така за настроение на тези, които пишат неграмотно, или обратното :roll:
Иначе е забавно, спор няма ;)
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 23 Фев 2009, 10:41

аз като чета най-много се бърка "и" и "й" ,както и "а" с "ъ". тая работа с грамотността не става само в даскало-там са основите ,но ако си прочел 0 книги през живота си няма как да ти направи впечатление като пишеш "някой" за човек в ед.число или "бой" за магазин за бои.....!!! аз и да не знам правилото като видя такова нещо и ше ми извади очите просто. и тва се случва единствено ,щото съм го видял хиляда пъти ,докато съм чел.... примерите са много малка част от изумителните попадения на някои колеги...

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 23 Фев 2009, 11:29

още един тука - отстапки търси :mhihi:

Vik0 написа:205 / 50 / 15 по 25лв във връзка с тези гуми зимни ли са горе долу имат ли някъф граифер и за 4 отступка някфа и каде в софиа ??

гуми по 25 лв и отступка :mhihi: и снимка на която се вижда шарката и това че е лятна :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 23 Фев 2009, 11:52

Shondy написа:още един тука - отстапки търси :mhihi:

Vik0 написа:205 / 50 / 15 по 25лв във връзка с тези гуми зимни ли са горе долу имат ли някъф граифер и за 4 отступка някфа и каде в софиа ??

гуми по 25 лв и отступка :mhihi: и снимка на която се вижда шарката и това че е лятна :mhihi:

Шуше, не се ядосвай.......простотията ни залива отвсякъде!!!!
Абстрахираш се от подобни клиенти, да не те изтипоса някой неразбрал какво продаваш и той какво купува после в "Некоректни" и си свиркаш ;)
И караш мноооооооого внимателно, че нали знаеш :angel: ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Rebel » 23 Фев 2009, 13:21

ммм още нещо любимо... и МАСОВО

колата е качих на стенд

маа мноооого често срещано !! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Rebel » 23 Фев 2009, 13:23

И веднага пример

Колата се намира във Пловдив колеги , прави е Роската , който иска да е види до старата

Колеги, ако пишете на фонетика Q-то е Я :mhihi: , ама май не е тва проблема :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 23 Фев 2009, 13:45

колко такива има че просто като видя и аз подобен бисер и си губя желанието да дочета темата...
по темата , не мога приема повода "липса на време" за да се науча правилно да пиша на кирилица..аз се научих бързо да пиша на сляпо..няма нужда да гледам клавиатурата...
ще забележите че повечето (не всички) неграмотници на форума са елементарни хорица с много беден речник съпроводен с мързел...например:
"аре брату , даи теа жанти да ги скиваме"
това е комбинация неграмотност , жалки опити на гъзария и още колко...
но такива са хората какво да ги направиш?забележка ако им правиш ще вземат да се разсърдят и да реват така че модераторите да си вършат работата и да ги изтриват моментално...
лек ден
Последна промяна grnka на 23 Фев 2009, 16:18, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Rebel » 23 Фев 2009, 13:56

grnka написа:клавятурата...

к'о речи ? :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Фев 2009, 14:14

Rebel написа:
grnka написа:клавятурата...

к'о речи ? :mhihi:
колегата е чужденец ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата