Най-здравият автомобил
Модератор: Общи модератори
- Martini
-
-
- Кара: много работи
- Мечтае да кара: вече нищо
Dimo написа:Абе кво спорите, дайте ми една кола която считате за здрава и ако за 1 година не и разкатая фамилията от каране (хамалско, а не състезателно) значи е здрава, като през това време и сменям всички конумативи и обслужвам нуждите и подобаващо! Съвсем смело мога да твърдя че Е36 след 96-та е много здрава кола, едва ли е най-здравата, но определено конкурентите имат какво да учат, въпреки прословутите детски болести на модела. Нямам набюдение върху първите е36-ците, затова пиша след 96-та. Наистина хората които съм возил казват, че съм рядък хамалин и че няма дупка която да пропускам, но уви няма чупене, колкото и да я напъвам за 70 000км, ремонтите възлизат на помпа за чистачките и маркучите на хидравличното казанче...
С това си менние определено не искам да изтъквам, видиш ли моята кола е най-здравата, а просто да покажа една различна гледна точка относно здравина, защото всички знаем че пурата е пословично здрава, но дали би оцеляла ако в продължение на 2 месеца минавам през Филиповци с 80 през всички дупки, а не я карам само по жълтите павета?
П.С. Голф е последната кола която може да се нарече здрава, по-скоро прехвалена
Колеге ясно е тука че всеки си хвали лайната
ма само мога да ти кажа че съм имал 3 голфа и като сме седнали да си говорим
за 4 години и някви си 140000 км да ти кажа ли кво съм сменил на гоуфа
щи кажа
ангреж веднъж без ролки и ....... а маншон на карето
щото 26 годишния от завода се беше скъсал щ
ша попилееш за една година ма няма как да стане в софия из тея хубави пътища
по черен път съм го държал 1 метър над земята лети лети батка
ниско

"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

- /ASTERIX/
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на китайско
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
denko написа:Dimo написа:Абе кво спорите, дайте ми една кола която считате за здрава и ако за 1 година не и разкатая фамилията от каране (хамалско, а не състезателно) значи е здрава, като през това време и сменям всички конумативи и обслужвам нуждите и подобаващо! Съвсем смело мога да твърдя че Е36 след 96-та е много здрава кола, едва ли е най-здравата, но определено конкурентите имат какво да учат, въпреки прословутите детски болести на модела. Нямам набюдение върху първите е36-ците, затова пиша след 96-та. Наистина хората които съм возил казват, че съм рядък хамалин и че няма дупка която да пропускам, но уви няма чупене, колкото и да я напъвам за 70 000км, ремонтите възлизат на помпа за чистачките и маркучите на хидравличното казанче...
С това си менние определено не искам да изтъквам, видиш ли моята кола е най-здравата, а просто да покажа една различна гледна точка относно здравина, защото всички знаем че пурата е пословично здрава, но дали би оцеляла ако в продължение на 2 месеца минавам през Филиповци с 80 през всички дупки, а не я карам само по жълтите павета?
П.С. Голф е последната кола която може да се нарече здрава, по-скоро прехвалена
Колеге ясно е тука че всеки си хвали лайната
ма само мога да ти кажа че съм имал 3 голфа и като сме седнали да си говорим
за 4 години и някви си 140000 км да ти кажа ли кво съм сменил на гоуфа
щи кажа
ангреж веднъж без ролки и ....... а маншон на карето
щото 26 годишния от завода се беше скъсал щ
ша попилееш за една година ма няма как да стане в софия из тея хубави пътища
по черен път съм го държал 1 метър над земята лети лети батка
ниско
Ами успех във съпер здравия ниско летящ голф, кво друго да ти кажа

- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
Zdravkoe30 написа:може да карам е30 и да съм фен на БМВ,но за мен може би най-издръжливата кола е мерцедес 124

наистина корава кола
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
ми мергела малко хора го правят,щото им дъни джобчето
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
123 е по-,май
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Zdravkoe30 написа:може да карам е30 и да съм фен на БМВ,но за мен може би най-издръжливата кола е мерцедес 124

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Bogat-Beden написа:А за Ауди тия години пък какви неща съм слушал,косата ми настръхва..дори само за поддръжка, да не говорим за ремонти..NeoPrint написа:Е тогава темата е лекинко излишна. След 2000 всички марки са еднодневки и то съвсем умишлено
А6 2.5 ТДИ - смяна на ремък,ролки,помпа - 2500 лева , а на А8 сигурно и за 7-8000 най-малко

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Честно казано аз от моята Е28 за сега никакви проблеми.Спред мен колите до 95 година са много по-здрави отколкото новите.Незнам дали е заради многото електроника която вкарват в новите,но така си мисля.

Много зависи и от стила на каране и нека незабравяме ,че БМВ са колите ,които най-много се натоварват и пак са сред първите в класациите.Защо повечето автомобилни и дрифт маняци си купуват БМВ а не Мерцедес 124 или Мазда.Я се качете на 124 или Мазда и ги карайте със стила ,който карате Вашите БМВ-та-изцеждайте ги до последно и след това направете едно сравнение кой какъв е.
Смятам,че БМВ е най-здравата кола,защото са колите ,които се натоварват десетки пъти повече от която и да било друга марка .Някои правят сравнение с такива коли дето няма тръпка и желание за адреналин и по пътя на логиката остава и да не са здрави
Смятам,че БМВ е най-здравата кола,защото са колите ,които се натоварват десетки пъти повече от която и да било друга марка .Някои правят сравнение с такива коли дето няма тръпка и желание за адреналин и по пътя на логиката остава и да не са здрави
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!