Как да се оттървя от един пес
Модератор: Общи модератори
///peter написа:Е да предава се тенията по въздуха....
Само респираторни заболявания се предават без физ. контакт заразен/здрав.
И да майките трябва да наглеждат къде пускат децата си... както може да набара лайно в парка, така може да набара и например презервативи..........
ти дете гледал ли си? Има една възраст между 1 и 3 годинки в която пипат и лапат всичко. Нямаш какво да направиш. Много ясно че всеки си гледа децата, ама дори и за 5 сек, да го оставиш е достатъчно да лапне нещо. 5 сек!!!! това е времето през което някой ти звънва и си поглеждаш телефона. А това са деца все пак, не става да ги навържеш по стените в стерилна стая.
Затова по трябва да се изтрепят кучетата по улиците, за да не серат в градинките. Не разбирам какво толкова ревете против кучетата. Къде в европа има бездомни кучета на глутници? Къде???
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Escape написа:///peter написа:Е да предава се тенията по въздуха....
Само респираторни заболявания се предават без физ. контакт заразен/здрав.
И да майките трябва да наглеждат къде пускат децата си... както може да набара лайно в парка, така може да набара и например презервативи..........
ти дете гледал ли си? Има една възраст между 1 и 3 годинки в която пипат и лапат всичко. Нямаш какво да направиш. Много ясно че всеки си гледа децата, ама дори и за 5 сек, да го оставиш е достатъчно да лапне нещо. 5 сек!!!! това е времето през което някой ти звънва и си поглеждаш телефона. А това са деца все пак, не става да ги навържеш по стените в стерилна стая.
Затова по трябва да се изтрепят кучетата по улиците, за да не серат в градинките. Не разбирам какво толкова ревете против кучетата. Къде в европа има бездомни кучета на глутници? Къде???
Къде в Европа ги тровят искам да те попитам аз?
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
///peter написа:someone написа:///peter написа:Само респираторни заболявания се предават без физ. контакт заразен/здрав.
Респираторни заболявания са заболяванията на дихателните пътища.
Може би имаш предвид заболявания, които се предават по въздушно-капков път. Каквото е и шарката.
ъъъ въздушно капков път имах предвид да... Туберкулоза също и тн.
Прах от лайна..... СКИСА ти не си сериозен просто!
Продължавам да твърдя, че човек ако не си пази хигиената ще трябва доста видове да избива!! На първо място са хората, че при тях са доста повече блестите.......
продължавам да твърдя ,че спечено изсъхнало лайно се развява на прах-виждал съм го с очите си! става бяло и изсъхва и от него се носи финна прах като го вейне ветъра! хигиенита си е едно на ръка -ти дет ев парк виждал ли си и можеш ли през 3мин да му миеш ръцете . там място за кучета-безпризорни няма! няма и за призорни-защото си има в нормалните държави места за разхождане . тука не сме нормална държава ,за това и методите са ненормални! нямам нищо против всички кучета да живеят райски и да не ги убиват ,гонят или да са гладни и носещи болести! тва ,обаче тука не става и за това на крайно тежки ядове се прилагат крайно тежки мерки за премахване.
и продължавам да твърдя ,че не е само лайната-те са гладни ,правят си глутници и нападат! това няма как да ме кара да съм любвеобвилен към тях. нито към разхождащите разни зверове без каишка или намордник и като се фърли срещу жена ми да ми вика: то не хапе -не бойте се!! не ме интересува дали хапе-плаши! и като го има да си го държи! ядосвам се не само на помиярите ,а и на стопаните без капка мозък в главата! и пинчер е скачал и като му набих един шут и бабичката щеше да пометне на улицата! ако после е умряло си е негов проблем!
Последна промяна SKISA на 25 Фев 2009, 12:49, променена общо 1 път
Escape написа:clubzendo написа:На "големите пичове" дето искат да се отърват от животното-абе вие в ред ли сте бе???
Е*баси и егоистите сте станали,какво ти пречи кучето,което най-вероятно е изхвърлено от друг олигофрен,когато е разбрал че не е "марково"
Аз предлагам на пусналият темата да се върне на село,там тоя проблем го нямат...щото си ги гледат
Проблем с кучетата няма,има проблем с хората,
Замислете се,то това си е практически убиство,така ли искате да възпитавате децата си,и лично моето мнение че ми е по жал за животните...отколкото за повечето хора
Решението което може да се приложи в този даден случай е да му се направи колибка и да се храни,както и естествено да се ваксинира,по този начин ще е безопасно за децата които си играят около животното,кучето ще се асоциира с хората които са от блока и вие,живеещите в тази кооперация ще сте по сигурни от преминаващи мангасари и други буклуци
ти НОРМАЛЕН ли си бе? Каква колибка да направя на куче дето ме хапе бе? Да му нося и секи ден мляко, а?
Нема проблем, ще пуснем и децата там да си играят, а дано да нема тении, краста, бълхи, въшки и глисти.
Да ти пратя на ЛС адреса ми, да дойдеш да му направиш ти колибка. И после те искам секи ден да идваш да го храниш. Нема проблем
Абе ти нормален ли си БЕ,като си олигофрен,ше те хапе естествено,как пък само тебе те хапе,и какво пък точно си му направил,те такива като теб като отидат в гората,първо палят всичко за да "не им пречи ",после си изхвърлят пепелниците от колата на улицата за да не им "мирише"
Я ми кажи,от къде си, къде си роден,майкати и баща ти от къде са,и в кой град живееш сега,все некой с нещо ви пречи,утре ако некой на улицата ти се изпречи с колата,какво,ще го застреляш ли...Иии баси и мъжо си,много си велик бре дее*ба

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
SKISA написа:тва ,обаче тука не става и за това на крайно тежки ядове се прилагат крайно тежки мерки за премахване.
То заради мисли като тези сме така...
- NaKi4_pZ
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i & 520i
plradev знам какво има,но така ли трябва да бъде.Да има бездомни кучета които да серът къде искат и нападат който искат,да има наркомани които се боцкат когато и където се сетат,да има хора които немогат да дадът 10-15 лева за стая в някой мотел или нещо такова,за да се нае*ат,като немогат вкъщи и немогат да идат поне до коша,за да го хвърлят там.Много се отклонихме от темата с кучето,ноо...
Като няма кой да пребере едно скапано куче без да го пусне отново насвобода,ветеринарната аптека,отровата и т.н.....
Като няма кой да пребере едно скапано куче без да го пусне отново насвобода,ветеринарната аптека,отровата и т.н.....

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
SKISA написа:///peter написа:someone написа:///peter написа:Само респираторни заболявания се предават без физ. контакт заразен/здрав.
Респираторни заболявания са заболяванията на дихателните пътища.
Може би имаш предвид заболявания, които се предават по въздушно-капков път. Каквото е и шарката.
ъъъ въздушно капков път имах предвид да... Туберкулоза също и тн.
Прах от лайна..... СКИСА ти не си сериозен просто!
Продължавам да твърдя, че човек ако не си пази хигиената ще трябва доста видове да избива!! На първо място са хората, че при тях са доста повече блестите.......
продължавам да твърдя ,че спечено изсъхнало лайно се развява на прах-виждал съм го с очите си! става бяло и изсъхва и от него се носи финна прах като го вейне ветъра! хигиенита си е едно на ръка -ти дет ев парк виждал ли си и можеш ли през 3мин да му миеш ръцете . там място за кучета-безпризорни няма! няма и за призорни-защото си има в нормалните държави места за разхождане . тука не сме нормална държава ,за това и методите са ненормални! нямам нищо против всички кучета да живеят райски и да не ги убиват ,гонят или да са гладни и носещи болести! тва ,обаче тука не става и за това на крайно тежки ядове се прилагат крайно тежки мерки за премахване.
на мен не ми е ясно защо се опитваш с 20 поста да ни повлияеш на мнението.написа един ,ок разбрахме какво мислиш по въпроса

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- NaKi4_pZ
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i & 520i
///peter написа:Kъде в Европа ги тровят искам да те попитам аз?Escape написа:...///peter написа:...
А къде в Европа ги пускат след като ги преберат?

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
B U L L I написа:
на мен не ми е ясно защо се опитваш с 20 поста да ни повлияеш на мнението.написа един ,ок разбрахме какво мислиш по въпроса
спорим и се обосноваваме! аз съм на тва мнение-никой не карам да я на мойто! ако съм досадил на някой-ша ма извини....! видял съм много яд от бездомни кучета и темата ми е болна....
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
NaKi4_pZ написа:///peter написа:Kъде в Европа ги тровят искам да те попитам аз?Escape написа:...///peter написа:...
А къде в Европа ги пускат след като ги преберат?
Ти всъщност за какво се бориш не можах да разбера?
да утепеме и гълъбите както и врабчетатанай-големият преносител на болести се оказват гълъбите,доказан факт,всъщност не е точно така,най-големият приносител на зарази е човекът,да утрепеме спинаджиите,мангасарите,туберколозно болните,после като се свърши с тях,да минем и на тея с по леките обриви,накрая да останем само ...тея с русите коси и сини очи(ебаси и късмета че съм бъш такъв)

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
clubzendo написа:да утепеме и гълъбите както и врабчетатанай-големият преносител на болести се оказват гълъбите,доказан факт,всъщност не е точно така,най-големият приносител на зарази е човекът,да утрепеме спинаджиите,мангасарите,туберколозно болните,после като се свърши с тях,да минем и на тея с по леките обриви,накрая да останем само ...тея с русите коси и сини очи(ебаси и късмета че съм бъш такъв)![]()
![]()
хаха "fa6ist"
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
SKISA написа:всяко бездомно куче е потенциален носител на зверски болести! отделно нападат и са опасни за жени,деца ,а и некой от нас може да пострада сериозно! не ме интересува тяхното положение-да са се родили птици!!!
сори за маика ти,но един познат лепна сифилис.......сега кво да избием де що има ку*ва ли

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Вие тука с едно куче почнахте и пак стигнахте че държавата ни била виновка.. Най лесното нещо като ти е толкова жал има си приспивателни, Хакваш му в една пържолка.. Апва си я заспива дум в багажника и после го изтърсваш по витоша.. Хем си доволен че го няма, не ти тежи на съвестта че си го убил. И природозащитниците са радостни че има още вълци по Витошата. Край на проблема.. Вие тръгнали да ми опъвате лукуми че еди си кой бил виновен.. Еми Като ви е проблем и ви мързи да свършете горепосоченото.. Кучкарника има номер ако не се лъжа.. Казвате че ви посяга да ви хапе и идват и го прибират.. така очистихме нашия квартал..
clubzendo написа:
Абе ти нормален ли си БЕ,като си олигофрен,ше те хапе естествено,как пък само тебе те хапе,и какво пък точно си му направил,те такива като теб като отидат в гората,първо палят всичко за да "не им пречи ",после си изхвърлят пепелниците от колата на улицата за да не им "мирише"
Я ми кажи,от къде си, къде си роден,майкати и баща ти от къде са,и в кой град живееш сега,все некой с нещо ви пречи,утре ако некой на улицата ти се изпречи с колата,какво,ще го застреляш ли...Иии баси и мъжо си,много си велик бре дее*ба![]()
![]()
Я са еби в гъза.....
боже боже колко мъка има по земята. Както написах в предишните мнения, 2 пъти ме напада песа. 1-я път бях с гипсиран крак и без патерици. Вървях едва едва с 0.5 км/ч
И затова ли съм ОЛИГОФРЕН? че съм вървял по улицата влачейки се? чуваш ли се изобщо какви глупости говориш. Живея в Младост 2 и кучето е точно там.
Само недей да генерализираш и обобщаваш щото най се нервя от глупости от рода "те такива като теб". Като не ме познаваш си спестявай подобни изказвания. Изобщо не виждам каква е връзката между някви си пепелници дето някой си ги бил изхвърлял на земята. Не пуша, ма то това нема значение.
Отивам да строя колибка. Даже мисля ПВЦ да и сложа, че да е по топла през зимата. Климатика за лятото инвенторен ли е? че да топли и зимата