Music Idol
Модератор: Общи модератори
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Fenka85 написа:hemicharger написа:Човек...те и сервитиорките се разцепват от работа ама не получават по 20 бона бакшиш нали?
Еми,значи евала на Мария,че ги получава ... Щом си е направила живота такъв какъвто е,значи има достатъчно мозък в главата![]()
То мозък в Шоубизнеса не ти трябва, отделно на нейни участия по заведения тя пее само 2-3 нейни песни, просто защото има само толкова известни парчета - демек и за певица не става! Друг е въпроса, че няма и музикално образование. Журито на Мюзик айдъл трябва да е изцяло от хора, които разбират от музика, за да могат да аргументират, стила на пеене (както правеше Казасян), а не всеки нейн аргумент да е свързан с облеклото. Покрай мъжа си Мария стана доста влиятелна дама, а съдейки по успеха на Мюзик айдъл миналата година, това стана най желаното предаване за Пиар и то платен. Според мен е направила всичко по силите си за да се набута в журито. А относно бакшишите - едва ли ги получава само с пеене
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Момата Англичанка беше много добра.
Жалко за това малкото момиченце от първия ден май беше.
Пееше супер детето жалко че не мина.

Жалко за това малкото момиченце от първия ден май беше.

Пееше супер детето жалко че не мина.

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
Цялата работа е сеир......Милен Цветков,Бареков,Ники Кънчев.......КАКВИ ВОДЕЩИ.........всяка к**ва звезда.......Пенчо,Генчо и не знам кои си всеки бълва простотиии от екрана и ние сме принудени да ги гледаме от екрана.....
тези кретени,които се явяват на Идола не са виновни,цялото ни общество е такова-телевизия,звезди,политика........VIP брадери мър маикооооу..........у Гълъбово имам 200 декара къща и пуики да захраня Америка за деня на Благодарността и кинефа ми е само на 15 метра от конака.........и шси купя наи-големио SUV да ви мачкам........по тез автостради с 2 ленти.......и даже си направя рег.номера с еднакви цифри и ще мачкам и ще бия,докато не умра от простотия
НЕКА БЪДЕМ ПО-ДОБРИ!!!!
тези кретени,които се явяват на Идола не са виновни,цялото ни общество е такова-телевизия,звезди,политика........VIP брадери мър маикооооу..........у Гълъбово имам 200 декара къща и пуики да захраня Америка за деня на Благодарността и кинефа ми е само на 15 метра от конака.........и шси купя наи-големио SUV да ви мачкам........по тез автостради с 2 ленти.......и даже си направя рег.номера с еднакви цифри и ще мачкам и ще бия,докато не умра от простотия
НЕКА БЪДЕМ ПО-ДОБРИ!!!!

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
Fenka85 написа:hemicharger написа:Човек...те и сервитиорките се разцепват от работа ама не получават по 20 бона бакшиш нали?
Еми,значи евала на Мария,че ги получава ... Щом си е направила живота такъв какъвто е,значи има достатъчно мозък в главата![]()
бъркаш.......къв мозък и ква глава.....има вулва и селянин наследник на фафли които я харесва

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
абе човек ви МОЛИ, да не му отговаряте, ама вие сте длъжни, а?
мислете си, че разбирате повече от нея от музика
мислете си, че имате повече от нея
мислете си каквото искате, сякаш на нея и дреме
и т.н. и т.н.
п.с. вафли викаш, нека... да не мислиш за Марийчето, че при положение, че изкарва 5 бона на участие ще вземе някой СКЪСАН, като мене и тебе
няма смисъл
п.п.с. аз казАх, лесно е да се плюе, явно само това можем...

мислете си, че разбирате повече от нея от музика
мислете си, че имате повече от нея
мислете си каквото искате, сякаш на нея и дреме

и т.н. и т.н.
п.с. вафли викаш, нека... да не мислиш за Марийчето, че при положение, че изкарва 5 бона на участие ще вземе някой СКЪСАН, като мене и тебе

няма смисъл

п.п.с. аз казАх, лесно е да се плюе, явно само това можем...

Последна промяна vicho на 04 Мар 2009, 19:06, променена общо 1 път
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Не го обръщайте на спор и караници, че ще заключа темата
Като гледам Мария достатъчно сте я обсъдили, така че давайте някой от участниците

Като гледам Мария достатъчно сте я обсъдили, така че давайте някой от участниците

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
За съжаление на мен нещата в поредното "музикално шоу" ми изглеждат повече жалки, отколкото смешни..... 

F**k them all!
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Бахти смеха , и тая вечер никъде няма да излизам , ще си остана пред телевизора и да си Умра от смях на простото жури и на тия как се излагат
На времето като ми се обадиха от Море от Любов , за ко не се съгласих да ида ...
На времето като ми се обадиха от Море от Любов , за ко не се съгласих да ида ...

- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
cobrata_m3 написа:бе ругаете я вие мария (особено жеснките за6то ли) приличала на маймунски гъз
ама лъскате чурките за нея :D дай ми го тоз маймунски гъз за една вечер пък нека съм маймуна

Мале, мале, мале, ще си падна... пациенти всякакви

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
пациента си ти в слу4ая,щот ти не 4етеш какво е написалKIARA_G написа:cobrata_m3 написа:бе ругаете я вие мария (особено жеснките за6то ли) приличала на маймунски гъз
ама лъскате чурките за нея :D дай ми го тоз маймунски гъз за една вечер пък нека съм маймуна
Ти май не гледаш нито какво пишеш, нито какво пишат, ам?! Лъскам чиниите на нея аз...
![]()
Мале, мале, мале, ще си падна... пациенти всякакви![]()
![]()
![]()

- KIARA_G
- ентусиаст
-
ОФФ
Тебе да съм те питала за мнението ти, или се чувстваш длъжен да ми отговаряш?!
Кротни се, аз не съм Ники Кънчев, че да ти дам 200 000 лева /на заем/.
bavareca_86 написа:...пациента си ти в слу4ая,щот ти не 4етеш какво е написал

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
май освен 4етворките и други неща сануваш,май се имаш за голямото добро утроKIARA_G написа:ОФФbavareca_86 написа:...пациента си ти в слу4ая,щот ти не 4етеш какво е написал
![]()

и се 4уствам длъжен да ти отговарям на тъпите ти коментари
- KIARA_G
- ентусиаст
-
bavareca_86 написа:май освен 4етворките и други неща сануваш,май се имаш за голямото добро утроKIARA_G написа:ОФФbavareca_86 написа:...пациента си ти в слу4ая,щот ти не 4етеш какво е написал
![]()
Кротни се, аз не съм Ники Кънчев, че да ти дам 200 000 лева /на заем/.![]()
и се 4уствам длъжен да ти отговарям на тъпите ти коментари

Пълно е с пациенти
♥™