Music Idol

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 04 Мар 2009, 18:29

Fenka85 написа:
hemicharger написа:Човек...те и сервитиорките се разцепват от работа ама не получават по 20 бона бакшиш нали?

Еми,значи евала на Мария,че ги получава ... Щом си е направила живота такъв какъвто е,значи има достатъчно мозък в главата ;)

То мозък в Шоубизнеса не ти трябва, отделно на нейни участия по заведения тя пее само 2-3 нейни песни, просто защото има само толкова известни парчета - демек и за певица не става! Друг е въпроса, че няма и музикално образование. Журито на Мюзик айдъл трябва да е изцяло от хора, които разбират от музика, за да могат да аргументират, стила на пеене (както правеше Казасян), а не всеки нейн аргумент да е свързан с облеклото. Покрай мъжа си Мария стана доста влиятелна дама, а съдейки по успеха на Мюзик айдъл миналата година, това стана най желаното предаване за Пиар и то платен. Според мен е направила всичко по силите си за да се набута в журито. А относно бакшишите - едва ли ги получава само с пеене
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 04 Мар 2009, 18:31

Момата Англичанка беше много добра. :P

Жалко за това малкото момиченце от първия ден май беше. :roll:
Пееше супер детето жалко че не мина. :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 04 Мар 2009, 18:36

Цялата работа е сеир......Милен Цветков,Бареков,Ники Кънчев.......КАКВИ ВОДЕЩИ.........всяка к**ва звезда.......Пенчо,Генчо и не знам кои си всеки бълва простотиии от екрана и ние сме принудени да ги гледаме от екрана.....
тези кретени,които се явяват на Идола не са виновни,цялото ни общество е такова-телевизия,звезди,политика........VIP брадери мър маикооооу..........у Гълъбово имам 200 декара къща и пуики да захраня Америка за деня на Благодарността и кинефа ми е само на 15 метра от конака.........и шси купя наи-големио SUV да ви мачкам........по тез автостради с 2 ленти.......и даже си направя рег.номера с еднакви цифри и ще мачкам и ще бия,докато не умра от простотия
НЕКА БЪДЕМ ПО-ДОБРИ!!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 04 Мар 2009, 18:49

Fenka85 написа:
hemicharger написа:Човек...те и сервитиорките се разцепват от работа ама не получават по 20 бона бакшиш нали?

Еми,значи евала на Мария,че ги получава ... Щом си е направила живота такъв какъвто е,значи има достатъчно мозък в главата ;)

бъркаш.......къв мозък и ква глава.....има вулва и селянин наследник на фафли които я харесва
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 04 Мар 2009, 19:04

абе човек ви МОЛИ, да не му отговаряте, ама вие сте длъжни, а? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

мислете си, че разбирате повече от нея от музика
мислете си, че имате повече от нея
мислете си каквото искате, сякаш на нея и дреме :mhihi: :mhihi: :mhihi:

и т.н. и т.н.

п.с. вафли викаш, нека... да не мислиш за Марийчето, че при положение, че изкарва 5 бона на участие ще вземе някой СКЪСАН, като мене и тебе :|

няма смисъл ;)

п.п.с. аз казАх, лесно е да се плюе, явно само това можем... :idea:
Последна промяна vicho на 04 Мар 2009, 19:06, променена общо 1 път
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paxaH » 04 Мар 2009, 19:05

И форума е заприличал на Музикален идол. Знае, не знае - темичка.
Селото се оказа точно във града

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 04 Мар 2009, 19:34

Не го обръщайте на спор и караници, че ще заключа темата :cop:

Като гледам Мария достатъчно сте я обсъдили, така че давайте някой от участниците :)
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 04 Мар 2009, 19:56

За съжаление на мен нещата в поредното "музикално шоу" ми изглеждат повече жалки, отколкото смешни..... :confused:
F**k them all!

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 04 Мар 2009, 19:59

Бахти смеха , и тая вечер никъде няма да излизам , ще си остана пред телевизора и да си Умра от смях на простото жури и на тия как се излагат

На времето като ми се обадиха от Море от Любов , за ко не се съгласих да ида ...
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 04 Мар 2009, 21:36

cobrata_m3 написа:бе ругаете я вие мария (особено жеснките за6то ли :mhihi: ) приличала на маймунски гъз :mhihi: ама лъскате чурките за нея :D дай ми го тоз маймунски гъз за една вечер пък нека съм маймуна :mhihi:

:roll: Ти май не гледаш нито какво пишеш, нито какво пишат, ам?! Лъскам чиниите на нея аз... :mhihi:
Мале, мале, мале, ще си падна... пациенти всякакви :idea: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 04 Мар 2009, 21:51

KIARA_G написа:
cobrata_m3 написа:бе ругаете я вие мария (особено жеснките за6то ли :mhihi: ) приличала на маймунски гъз :mhihi: ама лъскате чурките за нея :D дай ми го тоз маймунски гъз за една вечер пък нека съм маймуна :mhihi:

:roll: Ти май не гледаш нито какво пишеш, нито какво пишат, ам?! Лъскам чиниите на нея аз... :mhihi:
Мале, мале, мале, ще си падна... пациенти всякакви :idea: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
пациента си ти в слу4ая,щот ти не 4етеш какво е написал ;)
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

ааа

Мнение от nigh7lif3 » 04 Мар 2009, 22:01

Тоя пич на стола сцепва.... Уф изморих се да пиша на тая клавиатура, ще легна да си почина... :D :D :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от KIARA_G » 04 Мар 2009, 22:01

ОФФ
bavareca_86 написа:...пациента си ти в слу4ая,щот ти не 4етеш какво е написал ;)

:roll: Тебе да съм те питала за мнението ти, или се чувстваш длъжен да ми отговаряш?! :roll:
Кротни се, аз не съм Ники Кънчев, че да ти дам 200 000 лева /на заем/. :mhihi:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 04 Мар 2009, 22:15

KIARA_G написа:ОФФ
bavareca_86 написа:...пациента си ти в слу4ая,щот ти не 4етеш какво е написал ;)

:roll: Тебе да съм те питала за мнението ти, или се чувстваш длъжен да ми отговаряш?! :roll:
май освен 4етворките и други неща сануваш,май се имаш за голямото добро утро :twisted:
и се 4уствам длъжен да ти отговарям на тъпите ти коментари
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от KIARA_G » 04 Мар 2009, 22:20

bavareca_86 написа:
KIARA_G написа:ОФФ

май освен 4етворките и други неща сануваш,май се имаш за голямото добро утро :twisted:
и се 4уствам длъжен да ти отговарям на тъпите ти коментари

:roll: А бе ти верно, нещо не си на център..., нали ти си най-умния мълчи си там и не се излагай повече! :mhihi:
Изображение♥™

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата