17-годишен келеш без книжка карал със 150

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 07 Мар 2009, 13:17

Защото не можеш да оцениш реално и обективно сам себе си.Защото оценката трябва да се дава от някой по- компетентен и с по- голям опит от тебе за да има стойност.

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 07 Мар 2009, 13:17

Prekysvach написа:с какво се различавам от шофьор токущо взел книжка ?

По твоита логика и училището трябва да е до 3ти клас,защото като се научиш да четеш,пишеш и смяташ-Ти вече по нищо не се различаваш от един 12то класник
Не ти го пожелавам,но ако стане нещо на пътя - как ще докажеш на КАТ и в съда,че знаеш правилника :?: :kuku: помисли малко........най добре си изкарай курсовете-верно е,че сега са малко скъпички,но поне ще ти изчисти съвеста

А сега по темата,щото много се отплеснахме-пък и не съм никой,че да те съдя
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 07 Мар 2009, 13:20

е имам М категория ... това не доказва ли нещо и съм с диплома първо място по безопасност на движението
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Fr33Styl3r » 07 Мар 2009, 13:23

Prekysvach написа:е имам М категория ... това не доказва ли нещо и съм с диплома първо място по безопасност на движението

Както някой каза по рано и ти вече си в категория "непълнолетни професионални шофери" !

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 07 Мар 2009, 13:26

Prekysvach написа:е имам М категория ... това не доказва ли нещо и съм с диплома първо място по безопасност на движението

Ако се казваш Максим Ставийски,Красимир Маринов или Христо Стоичков-това значи много (невинен),но в по-горе опоменатите ситуации на ПТПта твоето име и категория значат (затвор) :idea:
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 07 Мар 2009, 13:34

Това доказва, че имаш право да караш мотопед.
Една година е много време. Докато караш мотопед през тази година, може да научиш много неща, които да са ти от полза след това като караш кола.

Ти обаче, карайки кола сега, първото нещо, което ще научиш е да даваш парички на КАТ-аджиите, за да не ти правят проблеми, а след това може и след години, все ще ти се случи да ги плюеш, че вместо да си гледат работата стриктно, вземат пари от прегрешили шофьори.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530d
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от CheFs » 08 Мар 2009, 15:17

Мани Мани ... нямам просто какво да кажа.. Потресен и ядосан от безхаберието на малък лешпер , който си позволява да се прави на мъж.Минах покрай мястото на катастрофата и бях ужасен от "фиата" ако може да се нарече това кола...Стегна ме сърцето като си помисля как са се почуствали другите..Няма да им дойде акъла на тези хора :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Re: 17-годишен келеш без книжка карал със 150

Мнение от Benedetto » 10 Мар 2009, 17:22

Демирев написа:
Benedetto написа: 17 годишния едва ли шофира от вчера и едва ли за първи път с такава скорост. Ама такива ми ти работи, милиционерите ще си пият кафетата за 50-60 лева... и те така :(

Който дава подкуп е 10 пъти по-виновен от вземащия!
Катаджията не е виновен че шофьорите в България са богати и имат излишни пари за пръскане!
Ти давал ли си подкуп? Колко пъти? Ако си давал и 1 път - замълчи!
Докато българинът не се научи че даването на подкуп е най-голямото престъпление и на даващия подкуп мястото му е в затвора, както в белите страни това ще продължи още много дълго!

Ясно виждам извратено самосъзнание на масовия българин, за който полиция е винаги виновен, само не и той!

Чета няколко пъти поста ти колега и смисъл не видях :(
За протокола: Не съм давал подкуп, (затуй съм и почти без точки в момента, ама майната му, сега карам по-нисък от тревата).

Катаджията е там за да пази мен и останалите, точно от пишлемета като това. И кой точно ще вкара "даващия подкуп в затвора" - полицай дето си пие кафето ли? Бургаския сводник и него така го оправдаха - английските журналисти го подтикват към престъпление. Че то, ако си зависеше само от българска страна - и Батето щеше да си е в МОК още. Честито на печелившите.

Ангелчо е направли голямо престъпление, още след като се е качил на колата. Дреме му, че дава една бала пари на милиционерите. След по-малко от година ще си върти синджирчетоо на пръста в някой "елитен" ВУЗ с нова кола от мама и тати, а те (заедмно със сестра му - руса и кръшна) ще изплащат и потрошените коли. Ама какво от това - ние ще си знаем че е престъпник, не го е срам.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 10 Мар 2009, 17:43

Benedetto написа:
Демирев написа:
Benedetto написа: (

Колега след като ти гледам поста и свързвам юзернейма и май разбирам защо защитаваш "службите" (не го казвам с лошо)
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 10 Мар 2009, 18:06

Почти всички изказвания дотук са в едни и същи стил: Кой виновен, кой не, какво е трябвало да стане, възпитанието, компютрите полицията и т.н. Всички тези твърдения са верни от гледната точка на авторите си. А кой е главния виновник, никой не споменава. И той е "МЕДИИТЕ", във всеки един аспект, като почнем с телевизията, филмите, музиката, рекламите, вестниците и т.н. Аз съм склонен донякъде да оправдая момчето, което предизвика тази верижна катастрофа. Погледнете с каква помия ни засливат денонощно. Екшън герои, правещи се на големите рейсъри от филми, които не бих гледал, дори и да ми заплащат за това, рекламни видеоклипове, представящи пропаднали тийнейджъри друсани, размъкнати, карат суперавтомобили със зверска скорост и до тях силиконова мадама с гнусна уж разкрасена физиономия и разтворени бедра, опиращи се по интимните части на тези "шофьори" и т.н и т.н., всичко в един и същи тон: богатство, суперавтомобил, суперскорост, супермадама. Тъпия вестник, уличил неправоспособния непълнолетен водач в шофиране със 150 км/час, само мога да използвам само като тоалетна хартия, ако ставаше за това. Тези умствено изостанали, технически неграмотни, или принудени от ситуацията журналисти имат ли си грам на представа какво е да шофираш със 150 км/час по бул. "Цветан Лазаров"? Та от зверския челен удар дори и със 100 км/час, загиналите в този случай щяха да бъдат минимум 3-4!!! Ха ха ха, ще падна от смях с този "фиат" уно ли е, не го виждам добре как и за колко време се вдигат 150 км/час и то по "Цветан Лазаров", който има само една скоростна отсечка от около километър, останалото трасе буквално е осеяно от светофари и кръстовища. С това си изявление, визирам скоростта на движение на автомобила, само наливат масло в огъня и озлобяват хората срещу един продукт на противното ни общество в лицето на един младеж. Лично в София съм карал с над 150 км/час когато нямаше камери, полицаи зад всеки храст и нямаше толкова произшествия.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 10 Мар 2009, 18:11

Prekysvach написа:защо мислиш, че застрашавам ? при положение, че знам правилника перфектно и с какво се различавам от шофьор токущо взел книжка ?

ЧЕ НЯМАШ ТАПИЯ ЗА ШОФИОР КЛАС Б
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 10 Мар 2009, 20:44

ивчо3 написа:Почти всички изказвания дотук са в едни и същи стил: Кой виновен, кой не, какво е трябвало да стане, възпитанието, компютрите полицията и т.н. Всички тези твърдения са верни от гледната точка на авторите си. А кой е главния виновник, никой не споменава. И той е "МЕДИИТЕ", във всеки един аспект, като почнем с телевизията, филмите, музиката, рекламите, вестниците и т.н. Аз съм склонен донякъде да оправдая момчето, което предизвика тази верижна катастрофа. Погледнете с каква помия ни засливат денонощно. Екшън герои, правещи се на големите рейсъри от филми, които не бих гледал, дори и да ми заплащат за това, рекламни видеоклипове, представящи пропаднали тийнейджъри друсани, размъкнати, карат суперавтомобили със зверска скорост и до тях силиконова мадама с гнусна уж разкрасена физиономия и разтворени бедра, опиращи се по интимните части на тези "шофьори" и т.н и т.н., всичко в един и същи тон: богатство, суперавтомобил, суперскорост, супермадама. Тъпия вестник, уличил неправоспособния непълнолетен водач в шофиране със 150 км/час, само мога да използвам само като тоалетна хартия, ако ставаше за това. Тези умствено изостанали, технически неграмотни, или принудени от ситуацията журналисти имат ли си грам на представа какво е да шофираш със 150 км/час по бул. "Цветан Лазаров"? Та от зверския челен удар дори и със 100 км/час, загиналите в този случай щяха да бъдат минимум 3-4!!! Ха ха ха, ще падна от смях с този "фиат" уно ли е, не го виждам добре как и за колко време се вдигат 150 км/час и то по "Цветан Лазаров", който има само една скоростна отсечка от около километър, останалото трасе буквално е осеяно от светофари и кръстовища. С това си изявление, визирам скоростта на движение на автомобила, само наливат масло в огъня и озлобяват хората срещу един продукт на противното ни общество в лицето на един младеж. Лично в София съм карал с над 150 км/час когато нямаше камери, полицаи зад всеки храст и нямаше толкова произшествия.

Ти преди да ги плюеш, четеш ли?
Фиат БРАВО, особено двойките са си силни. :roll: Е вероятно не като 1.8ис де, но все пак точно на тази отсечка не виждам светофари и да е трудно да вдигнеш тази скорост....

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 10 Мар 2009, 21:09

Абе има ли значение с колко точно се е ударил? И с 80 да е било. Все тая. Краш тестовете ги правят при 64 км/ч челен и 50 км/ч страничен удар. Ударът в стълб го тестват при 29 км/ч. Всеки може да види какви са пораженията при такава скорост.

Товае краш теста на таксито, в което първо се е ударил. Дали хората не са късметлии, че въобще са оцелели?

Много хора не си дават сметка какво следва от удар дори и с 50 км/ч или от едно елементарно засичане при престрояване, ми само седят и постват хилещи се емотиконки и коментари "Аааа, тоя колко яко се натресе!" под клипчетата с катастрофи във vbox-а

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 11 Мар 2009, 12:16

Теоретически може и 200 км/час да вдигнеш на отсечката по бул. "Цветан Лазаров". Съвсем на друго нещо акцентирах в предния си пост, а именно - тъпите, ограничени и технически неграмотни журналисти, търсещи САМО сензация и тираж на жалкото си вестниче, преувеличават до небесата фактите, който в случая изобщо не са верни. Ситуацията в този инцидент е пределно ясна. Лекето и съучениците му решили да тестват "бравото", както феновете на "БМВ" си правят гонки по същия булевард, след сбирка на ОМВ "Дружба". Разбира се няма място за сравнение между "БМВ" и "фиат". Кола с предно предаване в комбинация с неопитност са достатъчни за подобна катастрофа, станала с МАКСИМУМ 100 км/час, преди занасянето на колата по моя преценка. Младежът е влязъл с несъобразена скорост в лек завой, или е пробвал рязка маневра в ляво. Силното натискане на спирачките, съчетано с предното предаване е достатъчно задницата да занесе при тази скорост. Отделно неопитността на "шофьора" допринася за това. В момента на удара с първата кола, скоростта не е била повече от 50 км/час, достатъча да отклони фиата и да се удари, вече челно с таксито. Предполагам с не повече от 30 км/час. Плюс скоростта на таксито ще излезе не повече от 60 км/час. За какви 150 км/час пишат тези драскачи?

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 11 Мар 2009, 17:45

Най-важното е, че няма жертви. От такава катастрофа обикновенно остават няколко трупа и доста ранени. Според мен момчето ще осъзнае този урок в живота и винаги ще бъде с едно на ум с крака на газта. Много е лошо да ти се случи такова нещо. На 17 и аз съм карал като обезумял и е нормално. НЕ нормално е родителският надзор.

Както се казва: "Един миг невнимание, цял живот страдание".
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата