тия американци яко закъсват
Модератор: Общи модератори
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
feel написа:Именно за това много хора,когато посещават тези страни по някаква работа,същевременно и пазаруват от там-това е шопинг туризъм.
А наистина някои от изреченията ти оставям без коментар,поради простата причина ,че не мога да вникна в тях![]()
Без коментар!
Суркане-спускане, ако незнеш кое е палмата и континентите /земята/, то става ясно, че не си и стъпвал там. А за житейски опит аз си знам, къде съм бил и кво съм работил.
Сорри за офа, няма повече

acho.rs Не ми се пише подробно та: Дубай е направен за да си върнат доларите за нефта, и арабите ще останат само с бетона и дотам!!! При мюсюлманите 80%, от нещата в Лас Вегас са забранени, и вервай ми влизаш в панделата, макар и да е Дубай!!
Последна промяна Сондьора на 14 Мар 2009, 20:54, променена общо 1 път
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
///peter написа:Строителство - промишленост, само това прочетох и се отказах да чета цялата тема
Като се отказа да четеш , защо не се отказа и да пишеш

Сериозно - от теб само глупости чувам , имам няблюдения върху твойте постове и хубаво , че тук няма рейтинг

" СТРОИТЕЛСТВО И ПРОИЗВОДСТВО НА СТОРИТЕЛНО МАТЕРИАЛИ " е ПРОМИШЛЕНОСТ - прочети малко учебници , след като спреш да четеш по темата

Много глупости се изсписаха докато пих кафе,ебати . Та:
-вярно е че има неправилно строителство или по-точно - не добре изградена инфраструктура . Но също така е вярно , че все някога трябва да бъде "изградена страната" и това че на Ханс , не му е приятно , не ме ебе - когато всичко се построи , този същия ще може да му се радва.
- знам , че някой хора се пълнят гушите със пари от строителството - ми аз ако имам строителна фирма ?
- пак някой специалист говореше за Дубай - в случай , че не гледате новини и не ви интересува - онези мангали искат да минат ВЕГАС и на там са тръгнали . Те си казаха - след 20-30 години нефта ще свърши и те ще останат без абсолютно нищо , за това сега те искат да превърнат Дубай във икономически и туристически център:
http://weeklydrop.com/wp-content/upload ... allest.jpg
този пилон(бизнес зграда по-точно) в средата е вече факт - 818 метра за информация , останалата част от новия "даунтаун" ще бъде изграден до няколко години .
- не знам колко панелки ще бъдат разрушени , но аз не бих живял в 50-60 годишна бетонена кутия - бетона се поддава на атмосферни влияния и се "разхлабва" , демек става по-рохък и накрая се разпада(не след 50 години , но пак)
- стройтелстово го няма заради банките , а по-скоро те се развиват заради него , но това е като кокошката и яйцето , за тва няма да се впускам в подробности
- строителство е голяма преалня за пари- факт за съжаление

- качеството на новото строителство - в 80% от случайте е ПЛАЧЕВНО .
- колегата със двете свещи , да не се прави на много отворен , защото с каквото и да се занимава , ако продължава кризата в този отрасъл и той ще го загази , независим с какво се занимава

- тва някой да се смее , че един отрасъл е закъсал е като някой фешън гейчета дето казват - какво ме интересува дали е суша , аз не съм тъп селянин да ора и копая . Скъса ли се едно звено от веригата , цялата система отива на кино , както стана в Америка .
- колко сме натрупали и колко ще строим , това си е наша работа - ти като си отворен , се занимавай с друг бизнес

Темата се измести към БГ , но кризата тук донякаде е впоследствие на тази от Америка и донякаде продукт на яловото правителство(30:70 според мен)
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Сондьора написа:feel написа:Именно за това много хора,когато посещават тези страни по някаква работа,същевременно и пазаруват от там-това е шопинг туризъм.
А наистина някои от изреченията ти оставям без коментар,поради простата причина ,че не мога да вникна в тях![]()
Без коментар!
Суркане-спускане, ако незнеш кое е палмата и континентите /земята/, то става ясно, че не си и стъпвал там. А за житейски опит аз си знам, къде съм бил и кво съм работил.
Сорри за офа, няма повече
Аз знам кое е "палмата" , голямата и малката , знам за "земята" , както и за Бурж Ал Араб и Бурж Дубай ... пък не съм ходил там .
Знам също че Вегас не е съществувал,доскоро а сега насред пустинята(на 50 градуса) е изградено най-зрелищното архитектурно чудо на света .
Дубайци правят същото , ако не си забелязал .
ПС: един колега спомена , нещо и го свърза със цепелин през ВСВ2 - тогава не е имало цепелини , спрели са ги след Хиденбург

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
feel написа:Аз излизам от този спор,че темата взе коренно различна посока.
С най-добри чувства към всички
С теб съм - че ще дойде Азраилчо ще ни разТРИЕ

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
acho.rs написа:///peter написа:Строителство - промишленост, само това прочетох и се отказах да чета цялата тема
Като се отказа да четеш , защо не се отказа и да пишеш![]()
Сериозно - от теб само глупости чувам , имам няблюдения върху твойте постове и хубаво , че тук няма рейтинг![]()
" СТРОИТЕЛСТВО И ПРОИЗВОДСТВО НА СТОРИТЕЛНО МАТЕРИАЛИ " е ПРОМИШЛЕНОСТ - прочети малко учебници , след като спреш да четеш по темата![]()
Много глупости се изсписаха докато пих кафе,ебати . Та:
-вярно е че има неправилно строителство или по-точно - не добре изградена инфраструктура . Но също така е вярно , че все някога трябва да бъде "изградена страната" и това че на Ханс , не му е приятно , не ме ебе - когато всичко се построи , този същия ще може да му се радва.
- знам , че някой хора се пълнят гушите със пари от строителството - ми аз ако имам строителна фирма ?
- пак някой специалист говореше за Дубай - в случай , че не гледате новини и не ви интересува - онези мангали искат да минат ВЕГАС и на там са тръгнали . Те си казаха - след 20-30 години нефта ще свърши и те ще останат без абсолютно нищо , за това сега те искат да превърнат Дубай във икономически и туристически център:
http://weeklydrop.com/wp-content/upload ... allest.jpg
този пилон(бизнес зграда по-точно) в средата е вече факт - 818 метра за информация , останалата част от новия "даунтаун" ще бъде изграден до няколко години .
- не знам колко панелки ще бъдат разрушени , но аз не бих живял в 50-60 годишна бетонена кутия - бетона се поддава на атмосферни влияния и се "разхлабва" , демек става по-рохък и накрая се разпада(не след 50 години , но пак)
- стройтелстово го няма заради банките , а по-скоро те се развиват заради него , но това е като кокошката и яйцето , за тва няма да се впускам в подробности
- строителство е голяма преалня за пари- факт за съжаление![]()
- качеството на новото строителство - в 80% от случайте е ПЛАЧЕВНО .
- колегата със двете свещи , да не се прави на много отворен , защото с каквото и да се занимава , ако продължава кризата в този отрасъл и той ще го загази , независим с какво се занимава![]()
- тва някой да се смее , че един отрасъл е закъсал е като някой фешън гейчета дето казват - какво ме интересува дали е суша , аз не съм тъп селянин да ора и копая . Скъса ли се едно звено от веригата , цялата система отива на кино , както стана в Америка .
- колко сме натрупали и колко ще строим , това си е наша работа - ти като си отворен , се занимавай с друг бизнес![]()
Темата се измести към БГ , но кризата тук донякаде е впоследствие на тази от Америка и донякаде продукт на яловото правителство(30:70 според мен)
Слушай са специалистче, не ме грее много за репутацииката която ти би ми дал

Дано в ДАНС, не работят хора като теб, иначе доста лесно хората ще са с чисти пари

- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
В България се строеше без грам мисъл, в което не виждам нищо хубаво.Цените бяха надути с пъти и сега просто всичко си идва на мястото.Аз отдавна очаквах да се случи и то не заради кризата, а защото не могат да се раздават кредити до безкрайност.Не е нормално сулю и пулю да имат строителни фирми и да продават на "зелено" и печалбата да е над 1000%, просто в един момент нещата се саморегулират.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
ivan1590 написа:В България се строеше без грам мисъл, в което не виждам нищо хубаво.Цените бяха надути с пъти и сега просто всичко си идва на мястото.Аз отдавна очаквах да се случи и то не заради кризата, а защото не могат да се раздават кредити до безкрайност.Не е нормално сулю и пулю да имат строителни фирми и да продават на "зелено" и печалбата да е над 1000%, просто в един момент нещата се саморегулират.
Така е - за мен пък , не е на мястото си , това много хора да правят луди пари от "извъпроизводствената" сфера - сулю и пулю препродават домати , краставици , коли или техника , без реално да произведат някаква пордукция