Вип Брадър=Вип Глупаци
Модератор: Общи модератори
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Мишел написа:Красавица?!
Циганка с говорни дефекти???? Извинявай.......

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Re: а
plradev написа:Абе,а защо аз съм на съшото мнение като колежката..?! Или сега се излагам и аз ,или пък не разбирам от жени сигурно....Точно пък на Бакалова така да и се прекланяте пред "неземната" и красота....някъкси незнам,кой е обективен...Дали пък и аз не и завиждам...
Ма може бе и на мен ми се кара Ваерон...
![]()
п.п. Земете се стегнете всички..!!
Защо ли

Re: а
///peter написа:plradev написа:Абе,а защо аз съм на съшото мнение като колежката..?! Или сега се излагам и аз ,или пък не разбирам от жени сигурно....Точно пък на Бакалова така да и се прекланяте пред "неземната" и красота....някъкси незнам,кой е обективен...Дали пък и аз не и завиждам...
Ма може бе и на мен ми се кара Ваерон...
![]()
п.п. Земете се стегнете всички..!!
Защо ли
Е кажи защо де?
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Незнам ама на мене ли така ми се струва или наистина Тодор Славков яко командори вътре и говори постоянно на въпреки
Явно комунизма няма да свърши скоро 

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
павката написа:Мишел написа:Красавица?!
Циганка с говорни дефекти???? Извинявай.......
абсолютен изрод с големи уши и отвратителна захапка,къде е тая красота
,сестра й пък лесбийка,баща им и той страшна работа в щатите-пълна пародия...по улиците и заведенията винаги ще има много по-красиви момичета от миските...
Ама ти лично ли ги познаваш и двете сестри и само така си мааш ?
Така и така почна , а кажи къде и майка им ?И повече няма да питам..
Масово народа се е озлобил и всички са боклуци..Виждаме сламката в очите на другия ама гредата в нашите очи не виждаме...Ай със здраве !
- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
аз не мога да разбера какво трябва да ни влиза на нас в работата какъв бил бащата или каква била сестрата на Бакалова...каквито ще да са ! Жената е красива и това е факт. Тъпото внуче може да умира с комунистическите си разбирания. Хич не ме интересува кой са го обърнали на вип щом има поне малко оправдана известност(музикант, тв водещ и т.н.)...единствения който за мен с нищо не заслужава да е вътре е мангалето Дачо. Това недорасляче не заслужава да диша, та камо ли да се нарече вип...Но се чудя какво ли сме седнали да се дразним и възмущаваме, като е ясно...всичко е един пореден фарс за да може някой да си прибира парички, защото Бг народът умира да гледа медиините звездици...също ясно е, че пари до децата които наистина имат нужда няма да стигнат или ако стигнат, то ще са минимална част от събраните пари...
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее
vectra написа:...Но се чудя какво ли сме седнали да се дразним и възмущаваме, като е ясно...всичко е един пореден фарс за да може някой да си прибира парички, защото Бг народът умира да гледа медиините звездици...също ясно е, че пари до децата които наистина имат нужда няма да стигнат или ако стигнат, то ще са минимална част от събраните пари...
Нека не бъдеме предубедени. Може пък наистина да отидат всички пари за благотворителност. На тях им е достатъчно да печелят от рейтинг и реклама.
- kowalski
- кандидат ентусиаст
-
я стъпете на земята, кво се държите все едно от вчера живеете в българия.... тук с незиправна кола се качваш на спирка и изпогазваш 10 човека убиваш 2ма плащаш 100-1000лв акт и си тръгваш жив и здрав...
колко да струва да си мис българия, ТО ЧЕ ГОЛЕМИЯ ПРЕСТИЖ все едно мис МАНГАЛИЯ... ама както и да е... та тука който има кинти прави квото си иска.... а ние като сме решили да си седиме дома и да си четем вестник шок... сещате се че ще си останем нещастници....
основно правило е парите да се въртят.... и най забавното че ние до такава степен сме се самозабравили че тия, правят толко очебодни очеизвадни и ухокъсащи простотии които ако бяхме в нормална държава (коя да е на запад) хората щяха да се дигнат против тая маймунска история, а простотии от рода на вип брадър просто нямаше да се гледат и нямаше да има пари за тях и следователно нямаше да има нужда да разбираш какво прави "българския елит(в който странно защо преобладават мангалите)" дори и да не си пускаш въобще телевизора, радиото или каквото и да е друго масово комуникационно устройство...
колко да струва да си мис българия, ТО ЧЕ ГОЛЕМИЯ ПРЕСТИЖ все едно мис МАНГАЛИЯ... ама както и да е... та тука който има кинти прави квото си иска.... а ние като сме решили да си седиме дома и да си четем вестник шок... сещате се че ще си останем нещастници....
основно правило е парите да се въртят.... и най забавното че ние до такава степен сме се самозабравили че тия, правят толко очебодни очеизвадни и ухокъсащи простотии които ако бяхме в нормална държава (коя да е на запад) хората щяха да се дигнат против тая маймунска история, а простотии от рода на вип брадър просто нямаше да се гледат и нямаше да има пари за тях и следователно нямаше да има нужда да разбираш какво прави "българския елит(в който странно защо преобладават мангалите)" дори и да не си пускаш въобще телевизора, радиото или каквото и да е друго масово комуникационно устройство...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Сондьора написа:Киселяци......
Кой знае кви вълци давите....
Ама верно тук всички киселяци го раздават деа, къ се викаше, га станахте въглищари, га ви почерне гъза. Оня не бил готин, оная каква била, тоя нищо не отбирал от музика, ма не знам си кво. Еди коя си излапала всички мъже в града(селото). Ей деа, като не ви кефи поне не плюйте така просташки по хората, че тва ви прави много под тях

Аман от готини и богати в тая насрана държава

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10