Катастофата на бул. Брюксел(естакадата за летище София)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от PeReZ » 11 Апр 2009, 13:30

Колега bavareca_86, какво значение има това, което го питаш? Случило се е нещо ужасно, дайте да не занимаваме човека с глупости в този труден за него момент.

Моите съболезнования!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 11 Апр 2009, 13:37

Прав си е колегата .... и всеки един от нас (да не дава ония от горе) ако му се беше случило подобно нещо, щеше да отреагира и говори така.Просто е такова стечението на обстоятелства при момчето .... bmw това е положението ;)

Иначе мойте съболезнования към момчето ... много неприятено ... каквото и да кажа ще е малко.

п.п И според мен темата,вече е изчерпана напълно ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 11 Апр 2009, 14:23

на нищо не прилича това.. :( :( невинни хора си заминават заради някои малоумник и скоро няма да се оправи това, лека пръст на загиналия
Изображение
Изображение

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 11 Апр 2009, 14:25

Съжалявам за загубата, дано човека да е на по-добро място сега...
... за тия скапани истории дето стават всеки божи ден, както вчера така и днес и утре и нататъка е виновна само и единствено държавата. Ма тва е доста обширна тема и по-добре да спра до тука.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
Мечтае да кара: WBS

Мнение от Brat mu » 11 Апр 2009, 15:55

Съжалявам за загубата! :confused:
Съгласен съм,че всеки може да загуби контрол на колата си,но за да не се случва нещо подобно, се спазват ограниченията или поне не се превишават двойно и тройно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 11 Апр 2009, 16:28

Колега Niki_Trrrial съжелявам за загубата :(
Пожелавам ви бързо възстановяване.
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 11 Апр 2009, 16:53

Лошото е и че хора, които не са свикнали със задното дават яко газ, че да се правят на мъже. Не помня кой го беше казал, но е много прав. Не скоростта убива ами глупостта. Е и преди няколко седмици един мой приятел така си взе е36 и яко газ раздаваше и му викам по-леко ма той пак яко си раздава газ и по-късно същата вечер така си и прасна 1 стълб. За щастие без жертви :confused:
Tux0 Ca !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 11 Апр 2009, 22:27

|`oTuH написа:Niki_Trrrial моите съболезнования. Думите са излишни.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 12 Апр 2009, 0:35

bavareca_86 : " всеки може да изтарве колата от контрол " - Тия дето си изтървават колите често ги пишат в хрониките на катастрофите. Ако законите се спазваха стриктно, виновният шофьор трябва да погние малко в затвора и после цял живот да плаща пари на потърпевшите, та и наследниците му да плащат. Един ден като е остарял да разбере, че животът му е преминал безсмислено. А още една от истините е, че ако полицията си вършеше работата и глобяваше яко за превишена скорост нямаше да има "рейсъри". Като гледам по улиците повечето с БМВта, Мерцедеси, Алфи и всякакви кенефи са състезатели и искат да шпорят в натоварения трафик, все велики шофьори гледам по цял ден, пък един българин няма известен във Формула 1 или някъде другаде. Много ме е яд, че в такава просташка държава съм се родил и че не се махнах навремето, а останах тука да развивам бизнес сред конкуренти малоумници или перачи на пари. Поздравявам всички работещи в чужбина и им казвам да забравят за тая Турска Тоалетна и да не се връщат никога.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vikito_24 » 14 Апр 2009, 18:48

Ето до това довежда безрасъдното каране, колкото и ограничения и знаци и закони да ни се сложат, простака си е простак.. за съжаление си отиват невинни и нищо не подозиращи хора... със семейство ... и дете което разчита на тях.. КАРАЙТЕ РАЗУМНО независимо от марката, защото горе.. сме равни ... :help: :help: :help: И може би започва да се стига до там ... да спираме на сфетофара и да гледаме ... кървищата и хората под купчина ламарини... за да проработи съзнанието ни и да започнеме ДА СПАЗВАМЕ ОГРАНИЧЕНИЯТА ... много, много жалко .....Моите съболезнования :|
Аре нема нужда...

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 14 Апр 2009, 22:14

Ники , думите едва ли ще могат да ти върнат загубата. Не е редно всички ни да слагаш под един и същ знаменател !

Както аз я отворих тая тема , така ще помоля някои от МОДЕРАТОРСКИЯ ЕКИП да я заключи , преди да са станали караниците
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 15 Апр 2009, 18:22

bavareca_86 написа:ако искаш да ти ги доведа :?:
към колегата Ники моите съболезнования,много е тежко да загъбиш близък 4овек по-този на4ин :confused: .Пожелавам ви по-бързо да се оправите
относно тея с бмв-то,ми братов4еди са на изклю4ително близък приател,скороста дале4 не е 200 с която са карали.не ги защитавам,но всеки може да изтарве колата от контрол :confused:

Колега, като са ти толкова близки, можеш ли да потвърдиш или отречеш това, което каза момчето - че са без книжки и двамата?
Съгласен съм, че всеки може да изпусне кола от контрол. Но оправдание и прошка но може да има за хора, каращи без книжки, както и пияни. Закона е достатъчно ясен в случая.
Touring & windsurf club

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 15 Апр 2009, 18:24

Georgieff написа:
към колегата Ники моите съболезнования,много е тежко да загъбиш близък 4овек по-този на4ин :confused: .Пожелавам ви по-бързо да се оправите
относно тея с бмв-то,ми братов4еди са на изклю4ително близък приател,скороста дале4 не е 200 с която са карали.не ги защитавам,но всеки може да изтарве колата от контрол :confused:

Колега, като са ти толкова близки, можеш ли да потвърдиш или отречеш това, което каза момчето - че са без книжки и двамата?
Съгласен съм, че всеки може да изпусне кола от контрол. Но оправдание и прошка но може да има за хора, каращи без книжки, както и пияни. Закона е достатъчно ясен в случая.
ми пи4,книжката не прави шофъора,аз имах но ми я зеха и от година карам без книжка,тва не зна4и 4е немога да карам или се бъркам
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 15 Апр 2009, 18:43

bavareca_86 написа:
Georgieff написа:

ми пи4,книжката не прави шофъора,аз имах но ми я зеха и от година карам без книжка,тва не зна4и 4е немога да карам или се бъркам

С горното да разбираме, че потвърждаваш факта, че и двамата са без книжки.
Това, че ти караш без книжка също не подлежи на коментар.
Мисля че хората са абсолютно в правото си да са меко казано "недоволни" от поведението на твоите близки.
Двата жълти картона в профила ти са показателни.
Видяхме и какво стана с Максим Стависки при почти аналогичен случай.
Би било полезно ако можеш да дадеш малко подробности как са двете момчета и как се движи делото?
Последна промяна Georgieff на 15 Апр 2009, 18:47, променена общо 2 пъти
Touring & windsurf club

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от PeReZ » 15 Апр 2009, 18:45

bavareca_86 написа:ми пи4,книжката не прави шофъора,аз имах но ми я зеха и от година карам без книжка,тва не зна4и 4е немога да карам или се бъркам

Братле тя и дипломата не прави лекаря, но не бих позволил да ме оперира лекар без диплома.
Не искам живота ми да зависи от такъв човек, съвсем аналогично разсъждавам и за книжката - не искам живота ми да зависи от пичлемета, които нямат книжка.
И не е повод за гордост това, че караш без книжка, не е геройство, както не е геройство да караш пиян, да караш с кофти гуми през зимата, да дрифтиш по кръговите и т.н., дайте да не парадираме с глупости. Не се заяждам с теб, но не мисля че имаш право да защитаваш хора нарушили всички правила и прецакали целия живот на поне 3 семейства, дори да са ти приятели. Похвално е да защитаваш приятелите си и да заставаш зад тях, но нека бъдем и обективни..

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата