Вашата сродна душа във форума
Модератор: Общи модератори
- Банго
- младши ентусиаст
-
sachs,Явор-много точени готини пичове и винаги помагат с каквото могат ЕВАЛА НА ТАКИВА ХОРА

ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА
- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
Няма да изброявам никой, защото риска да изпусна някой е твърде голям. Факт е, че тук има много интересни и хубави хора макар и да не познавам лично много от тях. Повече ме кефи обаче как тази тема сякаш предполага да пишат само положително настроени хора. Трудно се намира нещо стойностно вече в "Извън темата", без простотии и негативизъм. Често попадайки на някоя стара тема във форума изпитвам съжаление като видя тона и отношението какво е било и го сравня с това което е сега.

И аз като колегите не се ангажирам да изброявам имена(ник),с цел да не обидя някой....всички пишещи в Е34/32......рядко минава ден ,без да го отворя този подфорум,колегиалността и смея да кажа-приятелството(осъзнавам трезво колко силна дума е това),са на ниво.
Тука няма как да не спомена,човека ,който с поредното си мнение повдига духа в тоя подфорум,човека ,без който не започва мероприятието....сбирката....,с необуздан ентусиазъм-нашия уважаван модератор Г.Пенчев
Шапка ви свалям на всички
Тука няма как да не спомена,човека ,който с поредното си мнение повдига духа в тоя подфорум,човека ,без който не започва мероприятието....сбирката....,с необуздан ентусиазъм-нашия уважаван модератор Г.Пенчев

Шапка ви свалям на всички

Re: Вашата сродна душа във форума
Гледам я тази тема от няколко дни и си мисля -"Тука има много хора ,които пишат неща на които се радвам, неща които са стойностни, полезни или забавни.Мнения които често оставят следа в подсъзнанието на четащия.Но чак пък сродна душа..."krystal написа:Имате ли си любимец във форума?
Някой, който пише това, което мислите, някого на когото се възхищавате?
Някой, който чувствате, като сродна душа и с удоволствие четете мненията му.
За това и не се ангажирах да пиша имена - не са малко!Днес обаче съвсем случайно попаднах на една доста интересна тема в която няколко мнения ми направиха впечатление ... и да - след като се поразрових малко из мненията писани през годините се оказа че това е Някой, който пише това което мисля аз!
Пак няма да пиша имена - ако бяха малко хората със стойностни изказвания това общество нямаше да е това ,което е!
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
twinshark написа:Сродни души трябва да се чувстваме всички взаимно в този форум, като хора с истинска любов към марката.
С изключение на лигавите "гъзарчета" и други подобни с които е пълно навсякъде, но тях никой не ги брои де... свестните хора и истинските фенове си личат от далеч!

"Две неща са безгранични на този свят - вселената и човешката глупост, като за вселената не съм много сигурен..."
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Вашата сродна душа във форума
flame написа:Номинация №1 за Huku![]()
Във форума се срещат всякакви - разбирачи, писачи, свалячи, простаци... Тоя пич обаче винаги има собствено мнение и е вън от всякакви концепцииЗа всяко питане във форума могат да се съберат 101 изчерпателни и точни мнения, но обикновено 1 мнение е черешката на тортата
Само дето некои хора ядат черешката с костилката и си трошат зъбите и после некой им виновен...
- JENATA NA 6EFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: другите да се усмихват :)
Симпъл,Грешката,madpetio,Boliviv,Hooligan,bavareca_86,Skisa,X-citer,cobrata_m3,Алпина-Машината,Изрода,Veso Pesa,Стани,Transportera,Niki Lauda,plradev,Joreto,slatanic,vromosa,hemicharger,VaioE30,Kambe,cucko,Борис Малинов,Владо маймуната,AlexBmw,someone,Asen_X,alx,павката,pandev22,Scott,jullydj's
сиг пропускам някой,.......... (think)

сиг пропускам някой,.......... (think)

- Ascendancy
-
-
- Кара: Е34/Е30 на кило
- Мечтае да кара: Х5 4.4 is
От около година следя форума, но от скоро съм и член на марката, затова и до сега не съм писал. Хората които са ми правили добро впечатление са
SKISA, Azrail Явор (човека с адския аватар
) Пенчев и още много, които да не се чувстват второстепенни, ама в момента ме е напекло слънцето, и не мога да се сетя за другите :д
От мацките ((:ВиКсИ:)) изглежда веселячка много (:
SKISA, Azrail Явор (човека с адския аватар

От мацките ((:ВиКсИ:)) изглежда веселячка много (:
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Като се регистрирах, най голямо впечтление ми направиха Явор,Братя Пенчеви,ALX,TOM,Ludiagsm и мн други разбира се ,но винаги първото впечетление ти е най-силно ...

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
За мен Metodi_80 си е човек на място, винаги е готов да помогне, и доколкото чета мненията му винаги са компетентни