Вашата сродна душа във форума

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Банго » 27 Апр 2009, 23:57

sachs,Явор-много точени готини пичове и винаги помагат с каквото могат ЕВАЛА НА ТАКИВА ХОРА :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 29 Апр 2009, 16:10

Много са, т.е. всичките!

Но все пак, ето някой:
BMWALPINA
Асен Х (Хадмина ;) )
etmoni
Shondi (Shundi ;) )
SKISA
sonny

за съжаление малко съм зле със запомнянето на имена(и nick-ве), и моля колеги не ми се сърдете! :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: от грешната страна

Мнение от martoto » 29 Апр 2009, 17:04

Няма да изброявам никой, защото риска да изпусна някой е твърде голям. Факт е, че тук има много интересни и хубави хора макар и да не познавам лично много от тях. Повече ме кефи обаче как тази тема сякаш предполага да пишат само положително настроени хора. Трудно се намира нещо стойностно вече в "Извън темата", без простотии и негативизъм. Често попадайки на някоя стара тема във форума изпитвам съжаление като видя тона и отношението какво е било и го сравня с това което е сега.
Изображение

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 29 Апр 2009, 18:47

И аз като колегите не се ангажирам да изброявам имена(ник),с цел да не обидя някой....всички пишещи в Е34/32......рядко минава ден ,без да го отворя този подфорум,колегиалността и смея да кажа-приятелството(осъзнавам трезво колко силна дума е това),са на ниво.
Тука няма как да не спомена,човека ,който с поредното си мнение повдига духа в тоя подфорум,човека ,без който не започва мероприятието....сбирката....,с необуздан ентусиазъм-нашия уважаван модератор Г.Пенчев :D
Шапка ви свалям на всички :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар

Re: Вашата сродна душа във форума

Мнение от k_remi » 29 Апр 2009, 20:03

krystal написа:Имате ли си любимец във форума?
Някой, който пише това, което мислите, някого на когото се възхищавате?
Някой, който чувствате, като сродна душа и с удоволствие четете мненията му.
Гледам я тази тема от няколко дни и си мисля -"Тука има много хора ,които пишат неща на които се радвам, неща които са стойностни, полезни или забавни.Мнения които често оставят следа в подсъзнанието на четащия.Но чак пък сродна душа..."
За това и не се ангажирах да пиша имена - не са малко!Днес обаче съвсем случайно попаднах на една доста интересна тема в която няколко мнения ми направиха впечатление ... и да - след като се поразрових малко из мненията писани през годините се оказа че това е Някой, който пише това което мисля аз!
Пак няма да пиша имена - ако бяха малко хората със стойностни изказвания това общество нямаше да е това ,което е!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от icak » 29 Апр 2009, 23:15

...
Последна промяна icak на 07 Дек 2012, 20:35, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 30 Апр 2009, 13:02

Номинация №1 за Huku 8)

Във форума се срещат всякакви - разбирачи, писачи, свалячи, простаци... Тоя пич обаче винаги има собствено мнение и е вън от всякакви концепции 8) За всяко питане във форума могат да се съберат 101 изчерпателни и точни мнения, но обикновено 1 мнение е черешката на тортата :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Мнение от sappa » 30 Апр 2009, 14:45

twinshark написа:Сродни души трябва да се чувстваме всички взаимно в този форум, като хора с истинска любов към марката.
С изключение на лигавите "гъзарчета" и други подобни с които е пълно навсякъде, но тях никой не ги брои де... свестните хора и истинските фенове си личат от далеч! :winky:

:yes: много добре казано
"Две неща са безгранични на този свят - вселената и човешката глупост, като за вселената не съм много сигурен..."

'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Вашата сродна душа във форума

Мнение от Huku » 01 Май 2009, 15:47

flame написа:Номинация №1 за Huku 8)

Във форума се срещат всякакви - разбирачи, писачи, свалячи, простаци... Тоя пич обаче винаги има собствено мнение и е вън от всякакви концепции 8) За всяко питане във форума могат да се съберат 101 изчерпателни и точни мнения, но обикновено 1 мнение е черешката на тортата :mhihi:

Само дето некои хора ядат черешката с костилката и си трошат зъбите и после некой им виновен...
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: другите да се усмихват :)

Мнение от JENATA NA 6EFA » 06 Май 2009, 2:19

Симпъл,Грешката,madpetio,Boliviv,Hooligan,bavareca_86,Skisa,X-citer,cobrata_m3,Алпина-Машината,Изрода,Veso Pesa,Стани,Transportera,Niki Lauda,plradev,Joreto,slatanic,vromosa,hemicharger,VaioE30,Kambe,cucko,Борис Малинов,Владо маймуната,AlexBmw,someone,Asen_X,alx,павката,pandev22,Scott,jullydj's
сиг пропускам някой,.......... (think)

:arrow: :arrow:

Аватар
Кара: Е34/Е30 на кило
Мечтае да кара: Х5 4.4 is

Мнение от Ascendancy » 06 Май 2009, 16:12

От около година следя форума, но от скоро съм и член на марката, затова и до сега не съм писал. Хората които са ми правили добро впечатление са

SKISA, Azrail Явор (човека с адския аватар :mhihi: ) Пенчев и още много, които да не се чувстват второстепенни, ама в момента ме е напекло слънцето, и не мога да се сетя за другите :д

От мацките ((:ВиКсИ:)) изглежда веселячка много (:
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 07 Май 2009, 0:04

@македонец
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 07 Май 2009, 1:24

Като се регистрирах, най голямо впечтление ми направиха Явор,Братя Пенчеви,ALX,TOM,Ludiagsm и мн други разбира се ,но винаги първото впечетление ти е най-силно ...
Изображение
a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 07 Май 2009, 1:29

alx, другите от дъжд на вятър
No bling at the Ring

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 08 Май 2009, 0:05

За мен Metodi_80 си е човек на място, винаги е готов да помогне, и доколкото чета мненията му винаги са компетентни
Има много коли и ....BMW
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата