Ходите ли на лостове да се набирате

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 10 Май 2009, 22:28

ktv написа:
grnka написа:..

Много зависи от храната- каквото ядеш, така изглеждаш. А много си прав за така наречената аеробна тренировка, без нея не може.
Прави сте много и двамата,аз затова и не съм си виждал пресата досега :mhihi: :help: ,въпреки ,че преди години бях луднал да бягам,всеки ден по 4-5 км,някои дни - по 10 -12 км с 5-6 км минимум пеша и никакъв хляб или мазнотии,но за метаболизъм като моя трябва адски строга диета и адски много аеробика за съжаление.. :confused: А и май не съм само аз :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 10 Май 2009, 22:47

преди като имаше зоб и боб имах сили ,сега нямам .......друго си е като ръгнеш малко креатин и протеин,ставам като супер мен ,мама си е ебало :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 10 Май 2009, 23:25

vladuicho написа:преди като имаше зоб и боб имах сили ,сега нямам .......друго си е като ръгнеш малко креатин и протеин,ставам като супер мен ,мама си е ебало :mhihi:

това ли е зоб? :shock:

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 11 Май 2009, 8:01

Лошата новина е ,че колкото и да се набирате и колкото и кофички да направите старото ви тяло ще ви преследва винаги.Ако сте били слаби ще сваляте бързо килограми ,ако сте били пълни паласките ще ви чакат.Не може вечно да се тренира,идва един момент когато това се изхабява и пак се връщате в изходна точка.Ако не сте от онези ДНК гений ,които и нищо да не правят си броят плочките по корема лошо ви се пише.По младите сигурно ще четат подсмихвайки се......-какво разбира тоя.......ама драги пичове живота не прощава на никой.Като станете на 40 и енергията ,която сте имали изчезва и метаболизма спада така ,че картинката е страшна.Отделно времето никога не стига,да отделиш на ден 2 часа само за теб почти мисия невъзможна(толкова ми трябва на мен да отида до фитнеса и да се върна).В един момент човек се уморява да бяга "по ескалатора" цял живот и се вика майната му,от това няма спасение.Пиша това не да ви откажа от тренировките или да ви обезкуража,(може и при всички да не става така) но ако в тоя час в, които се потите в залата може да свъшите нещо по полезно направете го,не ставайте роби на своето ЕГО.Правете го "за здраве" и не ставайте фитнес манияци.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 11 Май 2009, 8:29

CONAN написа:..............
Много добре написано колега :yes: Прекалено малко, обаче са хората които го проумяват! Протеин, боб, зоб и тн. , с годините..... остават далеч назад ;)

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 11 Май 2009, 8:56

CONAN написа:Лошата новина е ,че колкото и да се набирате и колкото и кофички да направите старото ви тяло ще ви преследва винаги.Ако сте били слаби ще сваляте бързо килограми ,ако сте били пълни паласките ще ви чакат.Не може вечно да се тренира,идва един момент когато това се изхабява и пак се връщате в изходна точка.Ако не сте от онези ДНК гений ,които и нищо да не правят си броят плочките по корема лошо ви се пише.По младите сигурно ще четат подсмихвайки се......-какво разбира тоя.......ама драги пичове живота не прощава на никой.Като станете на 40 и енергията ,която сте имали изчезва и метаболизма спада така ,че картинката е страшна.Отделно времето никога не стига,да отделиш на ден 2 часа само за теб почти мисия невъзможна(толкова ми трябва на мен да отида до фитнеса и да се върна).В един момент човек се уморява да бяга "по ескалатора" цял живот и се вика майната му,от това няма спасение.Пиша това не да ви откажа от тренировките или да ви обезкуража,(може и при всички да не става така) но ако в тоя час в, които се потите в залата може да свъшите нещо по полезно направете го,не ставайте роби на своето ЕГО.Правете го "за здраве" и не ставайте фитнес манияци.

Щом пишеш, значи нещо назнайваш ;) за генетиката не споменавах, защото то е ясно. А пък и тя служи в повечето случаи за оправдание. Що се отнася за възрастта, зависи- аз съм на 43 вече, ама акъл не ми дойде :D и продължавам да си "чеша крастата" по залите.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 11 Май 2009, 9:06

///peter написа:
vladuicho написа:преди като имаше зоб и боб имах сили ,сега нямам .......друго си е като ръгнеш малко креатин и протеин,ставам като супер мен ,мама си е ебало :mhihi:

Надявам се колегата да се е объркал малко,щото някой хора това го нямат и за витамини :mhihi:

8910 фен
Аватар

Мнение от CONAN » 11 Май 2009, 9:17

ktv написа:......................................да си "чеша крастата" по залите.

Колега истински се възхищавам на хора като теб,как се справяш със семейните задължения и фитнеса,сподели ако не е проблем?.Относно генетиката ,не съм съгласен .Тя е бумеранг ,който си хвърлил и рано или късно ще те "фрасне" по челото.Не можеш да избягаш от гените си.
Последна промяна CONAN на 11 Май 2009, 9:17, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 11 Май 2009, 9:17

sambeto написа:
///peter написа:

Надявам се колегата да се е объркал малко,щото някой хора това го нямат и за витамини :mhihi:

Ами човещинка е, организЪма свиква :D Пирамиди, фараони не помагат :confused:

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 11 Май 2009, 9:19

sambeto написа:
///peter написа:

имах предвид,ретаболил ,омнадрен и бианабол .Сегапо скоро ще пиина малко креатин и протеин малко и ще се подобрят нещата,а за химия вече няма и да си помисля,няма смисъл.....няма смисъл да си вредиш на тялото и органите.....вече не гоня размерите ;)
Последна промяна vladuicho на 11 Май 2009, 9:28, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 11 Май 2009, 9:25

CONAN написа:
ktv написа:......................................да си "чеша крастата" по залите.

Колега истински се възхищавам на хора като теб,как се справяш със семейните задължения и фитнеса,сподели ако не е проблем?.Относно генетиката ,не съм съгласен .Тя е бумеранг ,който си хвърлил и рано или късно ще те "фрасне" по челото.Не можеш да избягаш от гените си.

Защо да не е възможно колеги нали знаете няма невъзможни неща всичко е до воля натурата е едно на ръка от както има хапчета и какви ли не работи може да се променя човек страшно много колко мой познати в залата около мен от 40 50 кила стигнаха до 70 80 и имат амбиции да се тровят като мен за още килограми нагоре.Преди всеки говореше,че е по лесно като си пълен за да станеш здрав обаче то тама е по трудно щото като си мазен и дебел и нисък като мен ти трябват година и нещо да свалиш примерно и пак да почнеш да качваш мускул а директната промяна е трудна защото мазнините се топят с много кардио от което не се топи само корем и гъз а и цялото тяло и мускулите не могат да растат пълноценно.А при слабичките те са чисти от кам мазнина и почват да качват директно мускулатура като дори повечето не правят кардио да не се топят а просто внимават какво ядат докато качват мускулна маса.И това за натурата кой как бил устроен тялом заводско ми се струват като отживелици като знам какво ли не продават вече да си тунинговаш тялото и много повече се харесва от хора с стремеж към рязка или драстична промяна другите се тровят от цигари и алкохол аз не пия и не пуша защо да не взимам разни стероиди или витамини минерали,надявам се разбирате какво искам да кажа едното компенсира другото.

8910 фен
Аватар

Мнение от CONAN » 11 Май 2009, 9:46

go4et0o написа:..........защо да не взимам разни стероиди или витамини минерали,надявам се разбирате какво искам да кажа едното компенсира другото.

Правото да взимаш каквото и както си поискаш ,неможе никой да ти го отнеме.Но се замисли колко от съвремените културисти са дълголетници ?Повечето са със сърдечни пластики,бъбречни трансплантаций и ред други интервенций благодарение на мита ,че човек може да си върви срещу природата.Хапче за релеф,хапче за маса,хапче за тренировка,за след тренировка..............
Това е добре смазана рекламна човекомелачка,която трупа пари на хорската илюзия.Купувайки си добавки,които от утре ще те направят нов човек.......ами като спреш добавките какво следва?
Последна промяна CONAN на 11 Май 2009, 10:37, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Diamantschwarz coupe

Мнение от gotcha » 11 Май 2009, 9:46

Има ли някой който ходи на стадион Раковски на лостовете :)
За СФ става въпрос
Mens sana in corpore sano

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nigh7lif3 » 11 Май 2009, 9:51

vladuicho написа:
sambeto написа:
///peter написа:

имах предвид,ретаболил ,омнадрен и бианабол .Сегапо скоро ще пиина малко креатин и протеин малко и ще се подобрят нещата,а за химия вече няма и да си помисля,няма смисъл.....няма смисъл да си вредиш на тялото и органите.....вече не гоня размерите ;)

Тая комбинация и аз съм я изповядвал 3 4 години. Ефекта беше Уаууу :D :D :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 11 Май 2009, 10:27

CONAN написа:
go4et0o написа:..........защо да не взимам разни стероиди или витамини минерали,надявам се разбирате какво искам да кажа едното компенсира другото.

Правото да взимаш каквото и както си поискаш ,неможе никой да ти го отнеме.Но се замисли колко от съвремените културисти са дълголетници ?Повечето са със съдечни пластики,бъбречни трансплантаций и ред други интервенций благодарение на мита ,че човек може да си върви срещу природата.Хапче за релеф,хапче за маса,хапче за тренировка,за след тренировка..............
Това е добре смазана рекламна човекомелачка,която трупа пари на хорската илюзия.Купувайки си добавки,които от утре ще те направят нов човек.......ами като спреш добавките какво следва?

Познавам хора които поне добавките не са ги спирали близо 10 години човека е на 40 вече и не мисли и да спира да тренира нито добавките за това не е нужно да се спира нито тренировките нито от това което е нужно тялото.Поне за мен е много по-добре да не спирам да тренирам от колкото лятото да се отпускам по плажовете с бира и цаца и непрестанно пиене или разхайтен живот.За някой живота е пиене и ядене за други е тренировка и ограничено хранене,но всеки сам избира различни хора различни вкусове и мислене ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата