случвало ли ви се е да флиртувате с други шофьори?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 28 Май 2009, 9:27

Zubcho написа::OT:

Apassionata написа:...После карайки чинно в дясната летна със 130-40...

Колежке ограничението на родната магистрала е 120 км/ч, а на първокласните пътища 90 км/ч

:uups: Брат...в грешка си, аз лично НЕ ПОЗНАВАМ човек, който да спазва ограничението на магистралата, а съм сигурен че и ти не го спазваш ;)
И да не съм офф... днес "флиртувах" с родата на един тип, който реши да си спре на платното на бул левски с/у бирария ботуша като направи страхотно задръстване :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ....

Мнение от netsurfer_bg » 28 Май 2009, 11:05

аз повече предпочитам с пешеходки :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 28 Май 2009, 11:15

Apassionata написа:

Колежке ограничението на родната магистрала е 120 км/ч, а на първокласните пътища 90 км/ч

Колега, знам перфектно какви са ограниченията навсякъде ;) А по родните магистрали отдавна е 130, не 120 :P :winky: Както знам и при колко километра над ограниченията за колко време оставам без книжка ;) За това имам радар-детектор и детектор на флирта с врага :mhihi: Не знам да има някой, който да не се и изкушавал да си поиграе на гоненица с "вражески" модел по магистралата. Особено кагато другия е иницатора и е с разпадаща се 20 годишна кошница, а ти си с BMW на 1 година ;)

а ако не е 20годишна а 7годишна пак от вражеския модел дали може да стане гоненицата

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 28 Май 2009, 11:49

Apassionata написа:За това имам радар-детектор и детектор на флирта с врага :mhihi:

Coooool-тово :D Колежке, кажи откъде го купи, че много ми трябва тоя втория детектор - голем съм плейбой да знайш и даже с торба на главата не моа се отърва от свалячки - то руси, то с Тигри, то усмихнати, то пращащи въздушни целувки... абе ужас, ужас... Не че се хваля във форума, ама просто е нетърпимо вече :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Apassionata написа:Не знам да има някой, който да не се и изкушавал да си поиграе на гоненица с "вражески" модел по магистралата. Особено кагато другия е иницатора и е с разпадаща се 20 годишна кошница, а ти си с BMW на 1 година ;)

Ей тук ме хвана в крачка :uups:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 28 Май 2009, 15:20

flame написа:.... голем съм плейбой да знайш и даже с торба на главата не моа се отърва от свалячки - то руси, то с Тигри, то усмихнати, то пращащи въздушни целувки... абе ужас, ужас... Не че се хваля във форума, ама просто е нетърпимо вече :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Знам, че си с торба на главата, нещо не те видяхме и в "Как изглеждате ШЕС" ... А иначе, нормално, ама ако ти беше черна, а не сива Е90-ката, щеше да имаш и от чернокосия сегмент "свалячки"...и кви са тия тигри ся, голфаджийки няма ли? Или викаш от тигрици нагоре се заглеждат, другите нямат толкова смелост... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

И за да не съм съвсем ОФФ, аз пък вчера видях един колега с форумна много красива и опъната Е38-ца... Ма бях пеша, чаках на светофар на 5-те кьошета и докато му се усмихна, докато се размахам, разцелувам и прочие, даде газ Транспортера и само му отгледах стикера :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ОПС, май и ние станахме Гугутки :uups: :mhihi:
Изображение

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 28 Май 2009, 17:26

Apassionata написа:...

:idea: :evil:
MORE BEER!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 28 Май 2009, 17:41

Azrail написа:
Apassionata написа:...

:idea: :evil:

Тоя Азраил днеска цел ден се показва в темите :ahah:
Иначе снощи флиртувах на околовръстното с една шофиьорка с черно БМВ...тоя номер с въздушната селувка я трогна ;)
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 30 Май 2009, 12:10

hemicharger написа:

:uups: Брат...в грешка си, аз лично НЕ ПОЗНАВАМ човек, който да спазва ограничението на магистралата, а съм сигурен че и ти не го спазваш ;)
И да не съм офф... днес "флиртувах" с родата на един тип, който реши да си спре на платното на бул левски с/у бирария ботуша като направи страхотно задръстване :mhihi:

Оф топик.

Колега не позна спазвам го ограничението и ако го нарушавам е с 2км/ч тъй като предимно пътувам със служебната астричка, а като съм с моя рейс си имам темпоматче и то е застопорено на 120 км/ч

Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 30 Май 2009, 12:15

Аз пък флиртувам с тираджии и рейсаджии :D .Като им давам път и те после ми пускат ляв-десен-ляв пътепоказател ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 31 Май 2009, 8:39

случва се, ама спътницата ми не е много весела от тия случки :)
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 31 Май 2009, 8:58

Аз пък флиртувам с момчетата без вратове само. Снощи за трети път по един и същи начин спират до мен на светофара - свалят стъклото и единия отвътре ми маха дали могат да влязат пред мен :shock: И понеже те обикновено не правят такива жестове, а на мен ми е за трети път - значи флиртуват... може пък и да са малко :gay: ...иначе защо :mhihi:
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Предишна

Назад към Извън Темата