случвало ли ви се е да флиртувате с други шофьори?
Модератор: Общи модератори
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Zubcho написа::OT:Apassionata написа:...После карайки чинно в дясната летна със 130-40...
Колежке ограничението на родната магистрала е 120 км/ч, а на първокласните пътища 90 км/ч

И да не съм офф... днес "флиртувах" с родата на един тип, който реши да си спре на платното на бул левски с/у бирария ботуша като направи страхотно задръстване

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
Apassionata написа:Zubcho написа::OT:Apassionata написа:...После карайки чинно в дясната летна със 130-40...
Колежке ограничението на родната магистрала е 120 км/ч, а на първокласните пътища 90 км/ч
Колега, знам перфектно какви са ограниченията навсякъдеА по родните магистрали отдавна е 130, не 120
![]()
Както знам и при колко километра над ограниченията за колко време оставам без книжка
За това имам радар-детектор и детектор на флирта с врага
Не знам да има някой, който да не се и изкушавал да си поиграе на гоненица с "вражески" модел по магистралата. Особено кагато другия е иницатора и е с разпадаща се 20 годишна кошница, а ти си с BMW на 1 година
а ако не е 20годишна а 7годишна пак от вражеския модел дали може да стане гоненицата
Apassionata написа:За това имам радар-детектор и детектор на флирта с врага
Coooool-тово

Apassionata написа:Не знам да има някой, който да не се и изкушавал да си поиграе на гоненица с "вражески" модел по магистралата. Особено кагато другия е иницатора и е с разпадаща се 20 годишна кошница, а ти си с BMW на 1 година
Ей тук ме хвана в крачка

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
flame написа:.... голем съм плейбой да знайш и даже с торба на главата не моа се отърва от свалячки - то руси, то с Тигри, то усмихнати, то пращащи въздушни целувки... абе ужас, ужас... Не че се хваля във форума, ама просто е нетърпимо вече![]()
![]()
![]()
Знам, че си с торба на главата, нещо не те видяхме и в "Как изглеждате ШЕС" ... А иначе, нормално, ама ако ти беше черна, а не сива Е90-ката, щеше да имаш и от чернокосия сегмент "свалячки"...и кви са тия тигри ся, голфаджийки няма ли? Или викаш от тигрици нагоре се заглеждат, другите нямат толкова смелост...

И за да не съм съвсем ОФФ, аз пък вчера видях един колега с форумна много красива и опъната Е38-ца... Ма бях пеша, чаках на светофар на 5-те кьошета и докато му се усмихна, докато се размахам, разцелувам и прочие, даде газ Транспортера и само му отгледах стикера

ОПС, май и ние станахме Гугутки

- Azrail
- UFO Pilot
-
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Azrail написа:Apassionata написа:...
ОПС, май и ние станахме Гугутки![]()
![]()
Тоя Азраил днеска цел ден се показва в темите

Иначе снощи флиртувах на околовръстното с една шофиьорка с черно БМВ...тоя номер с въздушната селувка я трогна

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
hemicharger написа:Zubcho написа::OT:Apassionata написа:...После карайки чинно в дясната летна със 130-40...
Брат...в грешка си, аз лично НЕ ПОЗНАВАМ човек, който да спазва ограничението на магистралата, а съм сигурен че и ти не го спазваш
![]()
И да не съм офф... днес "флиртувах" с родата на един тип, който реши да си спре на платното на бул левски с/у бирария ботуша като направи страхотно задръстване
Оф топик.
Колега не позна спазвам го ограничението и ако го нарушавам е с 2км/ч тъй като предимно пътувам със служебната астричка, а като съм с моя рейс си имам темпоматче и то е застопорено на 120 км/ч
Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Аз пък флиртувам с момчетата без вратове само. Снощи за трети път по един и същи начин спират до мен на светофара - свалят стъклото и единия отвътре ми маха дали могат да влязат пред мен
И понеже те обикновено не правят такива жестове, а на мен ми е за трети път - значи флиртуват... може пък и да са малко
...иначе защо 

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,