От 1 юни 2010 се забранява пушенето на закрити места
Модератор: Общи модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
павката написа:къде ги сравняваш колите и тютюнопушенето?
забраняват цигарите,защото ги водят вредни и така цицат от производителите им!
а иначе аз като не мога ги трая,щото ме заболява главата и колко беналгин съм изпил заради смръдливи колеги,дето това им е целта на живота да изпушат всичкото папирос на света,кво да правя?да се затрия ли,да не стоя на автобусната спирка,да не ходя на работа,да не излизам на терасата,на кръчма да не ходяде да знам,дай идея?
на диското не ми пречи,там си става задух,мен ми се гади от това да ми пуши цървула на главата,щото го мързи да излезе навън![]()
голяма мъка е да ги слушам как се оплакват,че нямат пари за цигари,щото видеш ли от това им зависи жиивота![]()
трябва като у казармата-навън си има кошчета и там да клечат,заведенията да са със свестни вентилации и т.н.
има си начин да се измисли!
А като спомена казармата, си спомням какво беше там, чисти се около пейките където се пуши, фас по фас... едвам гледаха бойците, толко работа... както и да е свършат я, хайде сега малко почивка оп цигарката и фаса пак долу на земята

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Ей едно време страшно ме беше яд, дето старите войници ме караха да им мета фасовете, щото пушеха в спалното на леглата и ги хвърляха отдолу. Навсякъде имаше пепел и фасове и постоянно си палеха чаршафите като заспиват.
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
а иначе аз като не мога ги трая,щото ме заболява главата и колко беналгин съм изпил заради смръдливи колеги,дето това им е целта на живота да изпушат всичкото папирос на света,кво да правя?да се затрия ли,да не стоя на автобусната спирка,да не ходя на работа,да не излизам на терасата,на кръчма да не ходяде да знам,дай идея?
на диското не ми пречи,там си става задух,мен ми се гади от това да ми пуши цървула на главата,щото го мързи да излезе навън![]()
голяма мъка е да ги слушам как се оплакват,че нямат пари за цигари,щото видеш ли от това им зависи жиивота![]()
трябва като у казармата-навън си има кошчета и там да клечат,заведенията да са със свестни вентилации и т.н.
Противоречиш си...

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
давам пример,аз градския не го ползвам.а и точно казах,че на диското не ми проблем,докато ей сега преди малко пак ви кадяха на главата,ама не се сещат.......
алкохола ако го консумират до мен,не виждам как ще ми вреди
алкохола ако го консумират до мен,не виждам как ще ми вреди

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
hemicharger написа:Противоречиш си...казваш че цигарите ти пречат на автобусната спирка (чудя дали изобщо се возиш на градски транспорт), но не и в дискотеката. Разбирам че си непушач и не знаеш какво би значила такава рестрикция, но по твойта логика трябва да забранят и алкохола защото и той също е вреден
А по твоята да разрешат наркотиците.
Твърдо ЗА! Тук в UK и мен ме учудваше в началото, като ги видех да си излизат навън да палят. Никой не им спира кефа на пушачите, просто излизаш до вратата, пушиш и се връщаш! И както се научиха по офис сградите да излизат навън за цигара (сигурно е неописуем кеф да запалиш докато си на компютъра
), така и по заведенията ще се научат! Което ме навежда на мисълта, че в БГ на тоя закон ще му трябва време... 

21/02/08...speechless
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
какво общо имат колите с цигарите? някой да кара кола на закрито пространство? пушенето на открито не се забранява. няма никаква връзка.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Мен пък кво ме боли , че ти не пушиш ? Да направят заведения за непушачи , ходете си там. Вместо цървула да излезне на вънка ти като си голям тарикат що не излезнеш с чашката да си пиеш отвънка а ?
It`s party time !
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
И аз съм палил,миналата година си пушех-с кафенцето,а като седна да пия -задължително..Ама съм абсолютно ЗА всякакви забрани и ограничения срещу пушенето!За колегите,които страстно си защитават слабостта и силно вредния навик-нека да погледат малко филмчета по въпроса и пак да пишат.. 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Ето, пиша веднагаBogat-Beden написа:За колегите,които страстно си защитават слабостта и силно вредния навик-нека да погледат малко филмчета по въпроса и пак да пишат..

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
ахахахах,да и се среща 10 пъти по-често сред пушачи,отколкото сред непушачи.. и само рака да беше....St.Dilov написа:Ето, пиша веднагаBogat-Beden написа:За колегите,които страстно си защитават слабостта и силно вредния навик-нека да погледат малко филмчета по въпроса и пак да пишат..Рака е 99% генетика и 1% никотин
Толкова по въпроса.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Първо - вече не пуша и то от доста време , и не че съм ''против'' тая забрана ама не съм и много ''за''... Пушенето е личен избор, верно е че има пасивни пушачи или както си искайте ги наричайте ,но май е по-добре като идея да се наложат по-строги мерки с аспирациите отколкото да вкарват забрани.При една добре работеща аспирация проблема с дима просто го няма.А и има далеч по-сериозни проблеми за оправяне в държавата - ама те за пушачите се хванали ... 

- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Най накрая да седнат и да гласуват един хубав закон тия народни представители 

По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.