триене

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 19 Май 2009, 23:04

Аз трещя из цяла София, но Явор не знам къде му е сервиза. За съжаление Люлин не съвпада с нито една моя дестинация. По вероятно е да се видим в четвъртък на ОМВ Бояна ако искаш. Таман ще видиш кошарата ми :mhihi:

Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 19 Май 2009, 23:05

Мишката е пичага, ама вече ме плаши тоя човек :help:
Баце стегни се. Ако си в БГ дрънни една шайба и да полеем тая твоя страст и да я изстудиш поне за вечер. Има какво да се говори и това си е мъжки разговор, но не е за тук просто. Но и НЕ бих те съветвал какво да правиш. Това и Господ не го прави към рабите си ;)
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 19 Май 2009, 23:07

Колега, имам един хубостник в мойта група, 30+ годишен, заряза 3 деца и жена си, за да гони няк'во рускинче... Сега юни им е сватбата... Тя го карала да се чуства като истински мъж, с жена му не било така, не знам си к'во, същата работа като при тебе :) Виждам, че си луда глава и едва ли ще се откажеш, така че просто помисли си добре какво може да ти струва тая авантюра и дали си готов да рискуваш - ако я спечелиш, сигурно ще си най-щастливия човек на земята (поне за кратко ще си мислиш така), но ако нещата не се развият както ти искаш - какви ще са последиците - развод, едно детенце с разбито семейство ... А за личното ти физическо/психическо състояние не знам :)
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 19 Май 2009, 23:27

Мишу ,какво работиш в тази фирма ,че да и купиш катер :?: :shock: !
Мога да ти пратя страшна мацка на 23 ... ще се договорим ...

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 20 Май 2009, 0:07

klintan66 написа:Мишу ,какво работиш в тази фирма ,че да и купиш катер :?: :shock: !
Мога да ти пратя страшна мацка на 23 ... ще се договорим ...
дай снимки на личнo,имам интерес Изображение
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 20 Май 2009, 0:26

щото жена ти не чете форума ,инак нямаше да имаш :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 20 Май 2009, 0:49

Много ги мразя тия, дет оставят жени...деца....заради някакво временно увлечение. И в същото време имат смелостта да легнат до жена си, въпреки че знаят какво са правили преди това......тцтцтц....жива да не бях :roll:

Пич, стига си разигравал драми, ами вземи се стегни, гледай си жената и семейството....ако жена ти не ти пуска, я принуди....все ще се навие...
По това, което пишеш, мацката не знае какво иска и дали въобще иска да е с теб....ама ти е уплела мозъка....браво на нея, де.
Ако имаш акъл в главата, ще вземеш разумното решение....

П.С Отивай да купуваш на жена ти нещо като за извинение - мини през Сваровски, Ел Градо, Германос, Гардероб тва онова....и не обещавай на някаква си екскурзии до не знам си къде...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 320i

re

Мнение от KEVIN-30 » 20 Май 2009, 2:44

Колега Zubcho,
Въпросния МИШО го знам от форума и знам какво работи, имал съм 2-3 ГСМ разговора с него относно 1 артикул.Наистина доходна муе професиата така 4е със заплатите за 1 година може и ЯХТА даси купи.
Мишо имаш ми СКАЙПА,ако желаеш утре (днес) мисе включи да поговорим.
P.S. И бъди концентриран в работата и акуратен,там нетрябва да стават абсолютно никакви грешки.......(знае6 кое визирам)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 20 Май 2009, 3:02

На мен ми е интересно жена ти, какво мисли по въпроса? :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 20 Май 2009, 5:03

Човек тая мацка си те върти на пръста и те прави на залухав, а ти си тръгнал семейтво да разваляш :roll:

Тегли и една п**** майна, с извинение / децата нямат място в интернет ама това е друга тема, но все пак нали/ и да си живее живота, тя така като гледам, няма намерение да те прави част от него.

Истината боли, но по-добре една болка от колкото 2 ;)

Помисли хубаво, по какви причини си решил да създадеш семейство с сегашната ти съпруга, обърни внимание на положителните й качества, преоткрий я наново.
Принципно когато решиш да създаваш семейтво с някой трябва да си готов да прекараш остатъка от живота си с него, ако не си бил готов когато си се женил и си правил деца, не е трябвало да го правиш, но вече е свършен факт и като мъж на място трябва запорираш старастите си и да се посветиш на семейството си, вярвай ми те имат много повече нужда от теб, отколкото оная по която си хлътнал ;)

Също и ако научиш една жена да получава всичко с щракане на пръсти, тя почва да губи границите и съответно в един момент и писваш. ;)

Опичай си акъла и не мисли че всичко що лети се яде :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: всички да се усмихват :)
Мечтае да кара: самолет

Мнение от ruseva » 20 Май 2009, 9:52

Не е ли време тая тема да се приключи..изчерпа се просто.Могат локуми да се разтягат до безкрайност..ама няма смисъл.Човека си има глава - да му мисли. ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 20 Май 2009, 10:19

Zubcho написа:Аз седя и чета, чета и се чудя защо всички се връзвате на един хлапак. То по правописа си личи, че утре ще му е бала или е бил вчера. Само като гледам правописа и се чудя как такива хора (ако изобщо е истина) изкарват много пари и т.н.

Задавам си въпроса дали въпросни Мишу (даже прякора си е написал на диалект) е човека, за който се представя, а не е някой мечтател или мишок, който иска да изпъкне с многото си пари и приятелите си с С8 и с някаква "красавица", която му завъртяла главата. За 2 часа и 40 мин. само правителствените коли с полицейски кортеж стигат от Несебър до Сф и пак май са повече. Рекорда поставен с безрасъдно каране е над 3 часа (на мой познат). Ама айде и за това няма да се хващам, може твоя приятел да е имал шофоьор някой рали пилот.

Искам да те питам МишУ, ако цялата ти история е вярна, защо аджеба си се оженил за жена, която не те кефи и не искаш да си с нея. Изобщо цялата работа намирисва на латино сериал с неизвестен край след 1864 епизода.

Ако цялата работа е истина - се постави на мястото на въпросния мъж, с който си съперничиш, и си помисли как ще се чувстваш ти на негово място.

Може и да си голям играч, но ми се струва, че си един мушморок и толкова. Парите са нещо преходно да знаеш.

Айде няма да се заяждам повече, че и аз не съм света вода ненапита.

Поздрави и ако всичко е вярно съвета ми е да си седиш при семейството и да видиш, защо жена ти не обелва дума с дни. Може би ти си се вманиачил в ролята си на "играч" и си забравил да говориш с нея.

Иво Андреев

E, колега, ти уби цялата романтика! :( Все едно да тръгна да обяснявам на баба ми, че Есмералда не е целомъдрена и ще се ожени 14 и разведе 12 пъти още преди 3675 епизод :mhihi:

((:BuKcu:)) написа:И в същото време имат смелостта да легнат до жена си, въпреки че знаят какво са правили преди това......тцтцтц....жива да не бях :roll:

Особено ако съпругата има голяма ножица и добра информация :mhihi:

((:BuKcu:)) написа:ако жена ти не ти пуска, я принуди....все ще се навие...

Дано никога не ми се налага да го прилагам, но би ли обяснила как се съчетават принудата с навиването? :mhihi: Може би като почне изнасилването на нея все пак ще й хареса :mhihi: :mhihi:

((:BuKcu:)) написа:ама ти е уплела мозъка....браво на нея, де.

:yes: Спор няма, шапки долу

((:BuKcu:)) написа:П.С Отивай да купуваш на жена ти нещо като за извинение - мини през Сваровски, Ел Градо, Германос, Гардероб тва онова....и не обещавай на някаква си екскурзии до не знам си къде...

Горещо препоръчвам Сваровски - един природен феномен в света на жените! Разни нещица - вярно много красиви, ама за няма и 500 лева - жените ги гледат и им се радват все едно са диаманти по-скъпи от новата кола :D

ruseva написа:Не е ли време тая тема да се приключи..изчерпа се просто.Могат локуми да се разтягат до безкрайност..ама няма смисъл.Човека си има глава - да му мисли. ;)

Колега, мисли как най-добре да излезеш от ситуацията! За 20% комисионна мога да организирам 1 стотинта per view, 5 стотинки per post - и за нова година аз ще си купя яхта, а ти - пътнически лайнер :mhihi: И тогава хем ще си под пари (и кораби), хем ще се чудиш как да разгонваш преследващите те жени ;) 8)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 20 Май 2009, 10:54

ми мисля как да излезна от ситуацията ма всъщнос не ми се излиза мисля си ,че се некога ще треа да клекне нема зимам яхта а моторна лодка около 4,5м 4 месна с около 150-200коня ма да видиме дали ще върже иначе ще се правя на мъж из синсити или некое друго селско заведение ,момата е мечта сериозно го казвам висока строина ,супер интелигентна ,скромна ,ма вече се замислям да си я карам на 2ра линия и така ще стане според мен хем тя ще е доволна ще че е с ромео хем ще си има нещо за разпускане дето нема да е практичен а ще е луд за връзване с 1 дума хем питката цяла хем вълка сит треаха ми 5 дни да го измисля но съм гениален

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 20 Май 2009, 10:57

е ти как го измисли нямам думи просто :mhihi:

все пак успех, дано накрая всичко свърши добре ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 20 Май 2009, 10:59

evans написа:Аз бих го посъветвал така:да ги зарязва и двете(стига само да няма деца от едната,че тогава е кофти)и да си живее живота.Просто брака си е ебало майката,не познавам чоек,който след сватбата да си няма проблеми.Времента станаха такива,че почти всички жени ще те преебат за нещо,я някой друг е по паралиа от теб,я по голям ебач.

А, доста добре казано :) Способни са на "миличко колко те обичам", и след някой друг ден те зарязват, защото "не си достатъчно добър" или някаква друга дълбокомислена причина ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата