триене
Модератор: Общи модератори
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Аз трещя из цяла София, но Явор не знам къде му е сервиза. За съжаление Люлин не съвпада с нито една моя дестинация. По вероятно е да се видим в четвъртък на ОМВ Бояна ако искаш. Таман ще видиш кошарата ми
Поздрави

Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Мишката е пичага, ама вече ме плаши тоя човек
Баце стегни се. Ако си в БГ дрънни една шайба и да полеем тая твоя страст и да я изстудиш поне за вечер. Има какво да се говори и това си е мъжки разговор, но не е за тук просто. Но и НЕ бих те съветвал какво да правиш. Това и Господ не го прави към рабите си

Баце стегни се. Ако си в БГ дрънни една шайба и да полеем тая твоя страст и да я изстудиш поне за вечер. Има какво да се говори и това си е мъжки разговор, но не е за тук просто. Но и НЕ бих те съветвал какво да правиш. Това и Господ не го прави към рабите си

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
Колега, имам един хубостник в мойта група, 30+ годишен, заряза 3 деца и жена си, за да гони няк'во рускинче... Сега юни им е сватбата... Тя го карала да се чуства като истински мъж, с жена му не било така, не знам си к'во, същата работа като при тебе
Виждам, че си луда глава и едва ли ще се откажеш, така че просто помисли си добре какво може да ти струва тая авантюра и дали си готов да рискуваш - ако я спечелиш, сигурно ще си най-щастливия човек на земята (поне за кратко ще си мислиш така), но ако нещата не се развият както ти искаш - какви ще са последиците - развод, едно детенце с разбито семейство ... А за личното ти физическо/психическо състояние не знам 

In Ban We Trust!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Мишу ,какво работиш в тази фирма ,че да и купиш катер
!
Мога да ти пратя страшна мацка на 23 ... ще се договорим ...

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
дай снимки на личнo,имам интересklintan66 написа:Мишу ,какво работиш в тази фирма ,че да и купиш катер![]()
!

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Много ги мразя тия, дет оставят жени...деца....заради някакво временно увлечение. И в същото време имат смелостта да легнат до жена си, въпреки че знаят какво са правили преди това......тцтцтц....жива да не бях
Пич, стига си разигравал драми, ами вземи се стегни, гледай си жената и семейството....ако жена ти не ти пуска, я принуди....все ще се навие...
По това, което пишеш, мацката не знае какво иска и дали въобще иска да е с теб....ама ти е уплела мозъка....браво на нея, де.
Ако имаш акъл в главата, ще вземеш разумното решение....
П.С Отивай да купуваш на жена ти нещо като за извинение - мини през Сваровски, Ел Градо, Германос, Гардероб тва онова....и не обещавай на някаква си екскурзии до не знам си къде...

Пич, стига си разигравал драми, ами вземи се стегни, гледай си жената и семейството....ако жена ти не ти пуска, я принуди....все ще се навие...
По това, което пишеш, мацката не знае какво иска и дали въобще иска да е с теб....ама ти е уплела мозъка....браво на нея, де.
Ако имаш акъл в главата, ще вземеш разумното решение....
П.С Отивай да купуваш на жена ти нещо като за извинение - мини през Сваровски, Ел Градо, Германос, Гардероб тва онова....и не обещавай на някаква си екскурзии до не знам си къде...
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
re
Колега Zubcho,
Въпросния МИШО го знам от форума и знам какво работи, имал съм 2-3 ГСМ разговора с него относно 1 артикул.Наистина доходна муе професиата така 4е със заплатите за 1 година може и ЯХТА даси купи.
Мишо имаш ми СКАЙПА,ако желаеш утре (днес) мисе включи да поговорим.
P.S. И бъди концентриран в работата и акуратен,там нетрябва да стават абсолютно никакви грешки.......(знае6 кое визирам)
Въпросния МИШО го знам от форума и знам какво работи, имал съм 2-3 ГСМ разговора с него относно 1 артикул.Наистина доходна муе професиата така 4е със заплатите за 1 година може и ЯХТА даси купи.
Мишо имаш ми СКАЙПА,ако желаеш утре (днес) мисе включи да поговорим.
P.S. И бъди концентриран в работата и акуратен,там нетрябва да стават абсолютно никакви грешки.......(знае6 кое визирам)
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Човек тая мацка си те върти на пръста и те прави на залухав, а ти си тръгнал семейтво да разваляш
Тегли и една п**** майна, с извинение / децата нямат място в интернет ама това е друга тема, но все пак нали/ и да си живее живота, тя така като гледам, няма намерение да те прави част от него.
Истината боли, но по-добре една болка от колкото 2
Помисли хубаво, по какви причини си решил да създадеш семейство с сегашната ти съпруга, обърни внимание на положителните й качества, преоткрий я наново.
Принципно когато решиш да създаваш семейтво с някой трябва да си готов да прекараш остатъка от живота си с него, ако не си бил готов когато си се женил и си правил деца, не е трябвало да го правиш, но вече е свършен факт и като мъж на място трябва запорираш старастите си и да се посветиш на семейството си, вярвай ми те имат много повече нужда от теб, отколкото оная по която си хлътнал
Също и ако научиш една жена да получава всичко с щракане на пръсти, тя почва да губи границите и съответно в един момент и писваш.
Опичай си акъла и не мисли че всичко що лети се яде

Тегли и една п**** майна, с извинение / децата нямат място в интернет ама това е друга тема, но все пак нали/ и да си живее живота, тя така като гледам, няма намерение да те прави част от него.
Истината боли, но по-добре една болка от колкото 2

Помисли хубаво, по какви причини си решил да създадеш семейство с сегашната ти съпруга, обърни внимание на положителните й качества, преоткрий я наново.
Принципно когато решиш да създаваш семейтво с някой трябва да си готов да прекараш остатъка от живота си с него, ако не си бил готов когато си се женил и си правил деца, не е трябвало да го правиш, но вече е свършен факт и като мъж на място трябва запорираш старастите си и да се посветиш на семейството си, вярвай ми те имат много повече нужда от теб, отколкото оная по която си хлътнал

Също и ако научиш една жена да получава всичко с щракане на пръсти, тя почва да губи границите и съответно в един момент и писваш.

Опичай си акъла и не мисли че всичко що лети се яде

- ruseva
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: всички да се усмихват :)
- Мечтае да кара: самолет
Не е ли време тая тема да се приключи..изчерпа се просто.Могат локуми да се разтягат до безкрайност..ама няма смисъл.Човека си има глава - да му мисли. 

Zubcho написа:Аз седя и чета, чета и се чудя защо всички се връзвате на един хлапак. То по правописа си личи, че утре ще му е бала или е бил вчера. Само като гледам правописа и се чудя как такива хора (ако изобщо е истина) изкарват много пари и т.н.
Задавам си въпроса дали въпросни Мишу (даже прякора си е написал на диалект) е човека, за който се представя, а не е някой мечтател или мишок, който иска да изпъкне с многото си пари и приятелите си с С8 и с някаква "красавица", която му завъртяла главата. За 2 часа и 40 мин. само правителствените коли с полицейски кортеж стигат от Несебър до Сф и пак май са повече. Рекорда поставен с безрасъдно каране е над 3 часа (на мой познат). Ама айде и за това няма да се хващам, може твоя приятел да е имал шофоьор някой рали пилот.
Искам да те питам МишУ, ако цялата ти история е вярна, защо аджеба си се оженил за жена, която не те кефи и не искаш да си с нея. Изобщо цялата работа намирисва на латино сериал с неизвестен край след 1864 епизода.
Ако цялата работа е истина - се постави на мястото на въпросния мъж, с който си съперничиш, и си помисли как ще се чувстваш ти на негово място.
Може и да си голям играч, но ми се струва, че си един мушморок и толкова. Парите са нещо преходно да знаеш.
Айде няма да се заяждам повече, че и аз не съм света вода ненапита.
Поздрави и ако всичко е вярно съвета ми е да си седиш при семейството и да видиш, защо жена ти не обелва дума с дни. Може би ти си се вманиачил в ролята си на "играч" и си забравил да говориш с нея.
Иво Андреев
E, колега, ти уби цялата романтика!

((:BuKcu:)) написа:И в същото време имат смелостта да легнат до жена си, въпреки че знаят какво са правили преди това......тцтцтц....жива да не бях![]()
Особено ако съпругата има голяма ножица и добра информация

((:BuKcu:)) написа:ако жена ти не ти пуска, я принуди....все ще се навие...
Дано никога не ми се налага да го прилагам, но би ли обяснила как се съчетават принудата с навиването?

((:BuKcu:)) написа:ама ти е уплела мозъка....браво на нея, де.

((:BuKcu:)) написа:П.С Отивай да купуваш на жена ти нещо като за извинение - мини през Сваровски, Ел Градо, Германос, Гардероб тва онова....и не обещавай на някаква си екскурзии до не знам си къде...
Горещо препоръчвам Сваровски - един природен феномен в света на жените! Разни нещица - вярно много красиви, ама за няма и 500 лева - жените ги гледат и им се радват все едно са диаманти по-скъпи от новата кола

ruseva написа:Не е ли време тая тема да се приключи..изчерпа се просто.Могат локуми да се разтягат до безкрайност..ама няма смисъл.Човека си има глава - да му мисли.
Колега, мисли как най-добре да излезеш от ситуацията! За 20% комисионна мога да организирам 1 стотинта per view, 5 стотинки per post - и за нова година аз ще си купя яхта, а ти - пътнически лайнер

ми мисля как да излезна от ситуацията ма всъщнос не ми се излиза мисля си ,че се некога ще треа да клекне нема зимам яхта а моторна лодка около 4,5м 4 месна с около 150-200коня ма да видиме дали ще върже иначе ще се правя на мъж из синсити или некое друго селско заведение ,момата е мечта сериозно го казвам висока строина ,супер интелигентна ,скромна ,ма вече се замислям да си я карам на 2ра линия и така ще стане според мен хем тя ще е доволна ще че е с ромео хем ще си има нещо за разпускане дето нема да е практичен а ще е луд за връзване с 1 дума хем питката цяла хем вълка сит треаха ми 5 дни да го измисля но съм гениален
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
evans написа:Аз бих го посъветвал така:да ги зарязва и двете(стига само да няма деца от едната,че тогава е кофти)и да си живее живота.Просто брака си е ебало майката,не познавам чоек,който след сватбата да си няма проблеми.Времента станаха такива,че почти всички жени ще те преебат за нещо,я някой друг е по паралиа от теб,я по голям ебач.
А, доста добре казано