всичко прецаках....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 04 Юни 2009, 18:20

павката написа:окончателна раздяла и си отдъхнах!
казах й да е щастлива и да ме помни с хубаво,пак казвам,че ме боли,че я накарах да страда!

ще започнеш и ти да си даваш сметка за водата под моста дето изтича...

няма лошо- брой го в графа "порастване"
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 04 Юни 2009, 18:22

павката написа:има хора с по-големи проблеми-починали роднини,болни и други такива,пред които моите бледнеят!

:yes: Млад, красив и с БМВ 8) Животът те очаква, човече! :D

павката написа:спирам да се наливам до безпаметност и излишното злобеене!

:yes: За второто те поздравявам :D Пък първото си е човещинка ако не е прекалено често и в нормални граници :have one: :weed:

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 04 Юни 2009, 19:49

Имаше една мисъл в ,която се казваше:
-Ако човек ,осъзнава всеки ден колко е тленен ,колко малко е на земята и колко преходно е всичко ще живее много по смислено и щастливо.
Трябва всеки да има правилните приоритети в живота ,за да го живее щастливо.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 04 Юни 2009, 22:19

Особенно пък на пиене да го избива човек ,леле това е катастрофата ... Недей , гледай сега напред :D

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 04 Юни 2009, 22:33

Павка нема се косиш всички уникални жени с които ти се иска да бъдеш са омъжени !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! шанс бате

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 04 Юни 2009, 23:03

:help: :help:
Не исках да пиша нарочно в тази тема и да коментирам, защото.....за миг се поставих в такава ситуация...как ще се почувствам, ако изгубя човека до себе си? ако няма да сме заедно, ако не усещам присъствието му? ако остана сама?......изтръпнах... :help:

Съжалявам за раздялата Ви, знам че това няма да ти помогне особено. Ако ти кажа да продължиш напред.....аз съм никоя за да ти го кажа....но мога да ти кажа от личен опит.....просто за този момент се остави на течението....ще усещаш липсата, ще нахлуят спомените и всичко останало.....но ти продължаваш да живееш въпреки тези мисли....с времето ще отмине....но какво ще се случи....никой няма отговор на въпроса?!

Успех!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 04 Юни 2009, 23:06

тоз пак млад готин пи4 заеби ги тия работи има и други по добри и от тази си4ко минава изка време заместители много там некаде и твоита жена едно нещо като не писано нестава дигаи глава ба4каи там не се напиваи илизаи с приятели си4ко си идва наред
ИзображениеИзображение
Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 04 Юни 2009, 23:15

dizelboy написа:тоз пак млад готин пи4 заеби ги тия работи има и други по добри и от тази си4ко минава изка време заместители много там некаде и твоита жена едно нещо като не писано нестава дигаи глава ба4каи там не се напиваи илизаи с приятели си4ко си идва наред

И това е съвет от човек неможещ да напише едно изречение правилно :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 04 Юни 2009, 23:29

Павка, от това което съм видял от времето което те познавам мога да ти кажа че адашката е напълно права !!!
Ти обаче вместо да залиняваш вземи се стегни и вместо да и обясняваш 2342342 пъти че можеш да си различен и всичко да си е ОК, просто се вземи в ръце без да вървиш подире и, тя нека сама види че наистина може да се случи нещо такова и после може да си промени мнението!
А дори и нищо да не се случи поне ще си помъдрял малко ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 05 Юни 2009, 9:11

помъдрях,за миналият уикенд даже доста при това!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 2shae » 06 Юни 2009, 10:41

Павка,ти си уникален човек!
Не съм ти го казвал никога,но сега ще ти го напиша.
От момента в който прочетох първият ти пост във форума разбрах че си необикновен.В главата ми веднага влезна ти като човекът,на който искам да приличам.Силен,умен,начетен и извън стандартите.Когато разгаварям с теб и те питам някой елементарен въпрос,получавам не отговор с 2-3 думи,а няколко изречения които винаги ми се набиват в главата и винаги приемам за истина.Според мен няма човек,който да се е докоснал до личността ти и да не е останал ако не поразен,то поне приятно впечатлен.Едва ли има жена която да пожелаеш и тя да не ти отвърне.Силно се надявам да се развият нещата така,както ти ги желаеш и вярвам в това.
No time like the present.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 06 Юни 2009, 18:34

КОлега, продължи напред- това аз ще ти кажа. И аз бях в подобна на твоета ситуация при това ние живеехме заедно няколко години и в началото също ми беше много трудно и единствената ми утеха беше тук форума и все пусках разни теми от рода - ''била ли е любовта истинска ,ако след това останете просто приятели'' ,но с времето го преодолях .Ние се разделихме есента и трябва да ти кажа,че най-тежко ми беше точно в началото .Ще ти кажа аз как постъпих - Понеже живеехме на морето , първо се върнах в родният си град за да не е засичам никога повече.
Второ си намерих работа,която да ме ангажира изцяло и на която се отдадох безрезервно.Поне има смисъл от тези неща,защото като дадеш всичко в работата си биваш забелязан и израстваш :)).
Започнах да излизам с приятели, който в продължение на 2 години пренебрегвах заради нея.
Сега се чувствам много добре - излизам с друго момиче, което преди ми беше само позната и която пренебрегвах отново заради нея за да не си помисли нещо.
Това, което знам е,че никога няма да повторя грешките от предишната си връзка.
Връщане назад ли?
НЕ! Никога! Щом веднъж нещата са стигнало дотук няма смисъл да се измъчваме и да пробваме отново,защото рано или късно пак ще стигнем дотук и ще се окаже,че само сме си загубили времето ...
Явно връзката е изчерпана или просто приемаш нещата такива, а именно така е трябвало да се случи . Знам, че сега каквото и да ти напиша едва ли ще го вземеш под внимание,защото във всяко друго момиче в началото ще виждаш нейният образ, но повярвай ми всичко се преодолява и колкото по-бързо успееш толкова по-добре за теб .Именно това им е лошото на дългите връзки - свикваш с човека до себе си ..А ти иначе се опитай да продължиш напред и знай ,че след всяко лошо идва по-хубаво и по-добро ...
И за да не бъда голословен ще ти кажа продължението на историята при мен. Сега, 6 месеца след нашата раздяла аз започнах да получавам писма от нея и започна да ми се включва в skype и да иска да и изпращам снимките от времето през което сме били заедно. Искала да се видим , да поговорим , започнало да и липсвам - била опитала с друг,но аз съм успял да оставя дълбок отпечатък в съзнанието и и щяла да ме помни .Ще ме попиташ какво направих аз ли след като прочветох това нейно писмо ли?
Ами просто натиснах бутона ''изтриване'' и ясно и написах моя отговор а, той е : 'не ми пиши повече. Ти отдавна за мен си затворена страничка в моя живот. Започнах на чисто и искам да продължа. Тогава ти не успя да оцениш това,което имаше до себе си , е намери се човек ,който да ме оцени ''! Така ,че колега горе главата и успех от мен . Сега идва и лято ,море -пички по бански , нощни къпания -все хубави неща . Ще ти е трудно, но не и невъзмножно да го преодолееш всичко ! Всичко това,което ти се е случило на теб ,а и на други колеги са нещата от живота без който не може. Ако ни се случват само хубави няма да имаме реална представа от лошите.Въобще живота е непрекъснат кръговрат.Той е като покера - всеки си играе играта, залага по своя си система , живее си своя живот,сам взима решенията и уж се опитва да вземе максимума от всичко ,но често надценява възможностите си ..Понякога губим , друг път печелим,но никога не знаем какво точно сме загубили или спечелили, защото не знаем какво ще ни се случи в следващият момент ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 06 Юни 2009, 18:51

Колега, ти направо цяло предаване можеш да направиш :) Примерно "Съветите на д-р Синеок Пич : рецепти за любов" :mhihi:

Иначе той Павката вече взе решение, ама давай смело - разнищи сложните взаимоотношения в любовта и ще генерираш мнооооого постове :) Ако махнеш това пусто 16-годишно ограничение под ника ти, може и нови фенки да спечелиш 8)

П.С. Oooops, аз забравих, че си моногамен и си имаш момиче :ok: :weed:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 06 Юни 2009, 19:24

flame написа:Колега, ти направо цяло предаване можеш да направиш :) Примерно "Съветите на д-р Синеок Пич : рецепти за любов" :mhihi:

Иначе той Павката вече взе решение, ама давай смело - разнищи сложните взаимоотношения в любовта и ще генерираш мнооооого постове :) Ако махнеш това пусто 16-годишно ограничение под ника ти, може и нови фенки да спечелиш 8)

П.С. Oooops, аз забравих, че си моногамен и си имаш момиче :ok: :weed:

Ти май нещо се опитваш да се габаркаш с мен или това е твоя начин за трупане повече постове тук във форума а?

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 07 Юни 2009, 9:10

Penchev написа:Особенно пък на пиене да го избива човек ,леле това е катастрофата ... Недей , гледай сега напред :D

Георги Пенчев

Що да е катастрофа, ставаме още по хубави :ok: :have one:
ИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата