Откаде имат пари за тия Джипове незнам
Модератор: Общи модератори
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
в тази тема стана ясно едно- никои никого не убеди нито пък ще убеди в своята теза. Само знам, че нищо не остава ненаказано на този свят!!!!!!!!!!!!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
а бе човека говори само за джиповете ,бе!! кво бутате ламбота и мощни бмв-та тука!!
на нащо село навремето глеаха на дедо ми немското колело с контра!! мноо беше яко...!! ма крАднеше балур от ткзс-то -за тва!!

на нащо село навремето глеаха на дедо ми немското колело с контра!! мноо беше яко...!! ма крАднеше балур от ткзс-то -за тва!!

Последна промяна SKISA на 24 Юни 2009, 10:42, променена общо 2 пъти
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
SKISA написа:а бе човека говори само за джиповете ,бе!! кво бутате ламбота и мощни бмв-та тука!!
за тях ще трябва нова тема

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Някъде бях чел,че имало една серия на Брабус,която била супер лимитирана и били произведени само 4 бройки в света.
Две от тия бройки били в България,а другите две в арабския свят
По темата,дори и да правиш пари от нещо нелегално,пак трябва акъл и не може да си прост,все пак е един вид успяване в живота и няма значение от какво.Обикновено мрънкат само хора,които нямат цел и смисъл в живота и всичко им е виновно,а не могат да осъзнаят че са си виновни те

По темата,дори и да правиш пари от нещо нелегално,пак трябва акъл и не може да си прост,все пак е един вид успяване в живота и няма значение от какво.Обикновено мрънкат само хора,които нямат цел и смисъл в живота и всичко им е виновно,а не могат да осъзнаят че са си виновни те

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
тоа па с тия м-ки!!!!!!!
га караш м-ките ни рива.....!! са ривеш.....!!! папа хуркатааа....!! с тва 3литрово жувотноо!!!
не знам за кой път се дискутира това! ще се радвам тия ,дето не са доволни следващият път да са откъм страната на джипаджиите и мощняците!!!

га караш м-ките ни рива.....!! са ривеш.....!!! папа хуркатааа....!! с тва 3литрово жувотноо!!!
не знам за кой път се дискутира това! ще се радвам тия ,дето не са доволни следващият път да са откъм страната на джипаджиите и мощняците!!!
- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
Re: Откаде имат пари за тия Джипове незнам
borislav.georgiev.1990 написа:Не сте ли се запитвали откаде имат тия пари за тия джипове? (Х3,Х5,Х6,МЛ,и т.н.т.) разбирам че някои са работили с години но има момчета на по 18-20 години които карат такива возила и незнам откаде са намерили тия пари за тия джипове,аз на ден виждам поне по 200-250!
оставам с впечатление, че не само не знаеш от каде са тези пари за "тия джипове", а няма и да разбереш

- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
....
[quote="sambeto"]Някъде бях чел,че имало една серия на Брабус,която била супер лимитирана и били произведени само 4 бройки в света.
Истина е и едната е в Дупница
на всеизвестните братя Галеви даже в отечествен фронт на Карбовски я показаха

Истина е и едната е в Дупница

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Толкова много лимузини нямаше преди да се появи "бума" на имотите, сега пък е обратния ефект, връщат се лимузини и се купуват коли "еднодневки".
Иначе хората въртят сякакви далавери, малко са тея които от една заплата могат да си купят джип за 150 бона
Иначе хората въртят сякакви далавери, малко са тея които от една заплата могат да си купят джип за 150 бона
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
".. Пък за краденето в големи размери, то за това се иска много, много акъл и смелост ... да си сложиш главата в торбата Idea И да го направиш така, че да не те олепат. Тези хора не са за завиждане, но мисля, че заслужават и някаква доза уважение Wink Laugh "
Това ме връща в 90-те, в 2-3 кинти български града! Които през 21-ви век останаха без покровителството на тези, достойни за уважение, господа и видяха, че зад "лъскавата фасада" си е едно село, върнато 50 години назад!
Видяха, че е докато уважават такива господа, последните ги връщат във феодализма!
Не мога да уважавам крадец, колкото и брилиянтен да е!
Има други примери за уважение - един човек, тръгнал с количка за сандвичи из пазара...След 2 години бъхтене и правене на скара на циганите от селата - количките станаха две! Сега притежава верига ресторанти за бързо хранене, кара Кайен и му дреме на муя!
Я, как моглоо без да крадеш със шепи!

Не мога да уважавам крадец, колкото и брилиянтен да е!

Я, как моглоо без да крадеш със шепи!

Последна промяна MatriX_Fucked на 24 Юни 2009, 11:22, променена общо 1 път
Без страх, без спирачка!
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Ми много лесно ги карат дедо оставил 2 ниви в красно село,наследника ги продава или строи блокче,идват тълпа селяни теглят доживотни кредити и така богатеят банките и наследниците Софиянци,после на селяните им ги зимат банките и ги продават на други селяни които теглят доживотни кредити и колелото се варти а маса селяни си мислят че са Софиянци а са прасета!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
hemicharger написа:Толкова много лимузини нямаше преди да се появи "бума" на имотите, сега пък е обратния ефект, връщат се лимузини и се купуват коли "еднодневки".
Така е,даже един познат си продаде S класата защото нямаше пари да и смени рейката

Споделям мнението на някои от колегите, че темата е напълно безмислена. Какво ви интересува кой каква кола кара, гледайте си собствения живот и не се занимавайте с глупости. Човек трябва да е доволен от това, което има, а ако не е - да направи опит да промени нещо. Възможности много. Но просто българина си е завистливо животно. Да не говорим, че повечето ми познати със скъпи коли са на принципа: ако имам 95 хилки, вземам още 5 назаем и си купувам кола за 100!
Защо го правят ли? И аз нямам логично обяснение. Може би точно защото искат да им завиждат такива като автора на темата.

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Re: а
borislav.georgiev.1990 написа:абе ти нормален ли си ? ти дане не си от тия гангстерите с газовите пистолети?Apassionata написа:Сондьора написа:Apassionata написа:Пък за краденето в големи размери......... заслужават и някаква доза уважение![]()
![]()
, Я Уе Уе, да не сърбаш от некоя пъничка а ?
А късмет де![]()
![]()
![]()
Не, но познавам някои такива хора и имам някаква идея "колко струва всичко"... в смисъл, донякъде даже се възхищавам на някои качества на такива хоразащото ги нямам... или не искам да ги продобивам
Не, не съм нормалнА, доста съм ЛУДА като се замисля... Аме не ми е много ясно как нормален човек като теб, може да не забележи, че съм от женски пол... То нито ника ми е чисто женски, нито снимката на Аватара...
Хайде жив и здрав, Бобка, и кат те видя на някой светофар вада пищака и те гърма без да ми мигне окото... пардон да ми се размаже спиралата

Генгста перадийс