Откаде имат пари за тия Джипове незнам

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 24 Юни 2009, 10:34

в тази тема стана ясно едно- никои никого не убеди нито пък ще убеди в своята теза. Само знам, че нищо не остава ненаказано на този свят!!!!!!!!!!!!
36436
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 24 Юни 2009, 10:38

а бе човека говори само за джиповете ,бе!! кво бутате ламбота и мощни бмв-та тука!! :mhihi:
на нащо село навремето глеаха на дедо ми немското колело с контра!! мноо беше яко...!! ма крАднеше балур от ткзс-то -за тва!! :twisted:
Последна промяна SKISA на 24 Юни 2009, 10:42, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 24 Юни 2009, 10:41

Ами аз мразИМ джипове и затова... Lambo-тата ме кефят повече. :P

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 24 Юни 2009, 10:41

SKISA написа:а бе човека говори само за джиповете ,бе!! кво бутате ламбота и мощни бмв-та тука!! :mhihi:

за тях ще трябва нова тема :mhihi:
36436
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 24 Юни 2009, 10:46

Някъде бях чел,че имало една серия на Брабус,която била супер лимитирана и били произведени само 4 бройки в света.
Две от тия бройки били в България,а другите две в арабския свят :mhihi:

По темата,дори и да правиш пари от нещо нелегално,пак трябва акъл и не може да си прост,все пак е един вид успяване в живота и няма значение от какво.Обикновено мрънкат само хора,които нямат цел и смисъл в живота и всичко им е виновно,а не могат да осъзнаят че са си виновни те ;)

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 24 Юни 2009, 10:49

ама бачкайте бре хора Изображение
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 24 Юни 2009, 10:52

тоа па с тия м-ки!!!!!!! :mhihi:
га караш м-ките ни рива.....!! са ривеш.....!!! папа хуркатааа....!! с тва 3литрово жувотноо!!!

не знам за кой път се дискутира това! ще се радвам тия ,дето не са доволни следващият път да са откъм страната на джипаджиите и мощняците!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d

Re: Откаде имат пари за тия Джипове незнам

Мнение от datcho » 24 Юни 2009, 11:00

borislav.georgiev.1990 написа:Не сте ли се запитвали откаде имат тия пари за тия джипове? (Х3,Х5,Х6,МЛ,и т.н.т.) разбирам че някои са работили с години но има момчета на по 18-20 години които карат такива возила и незнам откаде са намерили тия пари за тия джипове,аз на ден виждам поне по 200-250!

оставам с впечатление, че не само не знаеш от каде са тези пари за "тия джипове", а няма и да разбереш ;)

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М6 G-POWER
Детайли за колата: BMW 330D M PAKET

....

Мнение от narcosan » 24 Юни 2009, 11:01

[quote="sambeto"]Някъде бях чел,че имало една серия на Брабус,която била супер лимитирана и били произведени само 4 бройки в света.
Две от тия бройки били в България,а другите две в арабския свят :mhihi:

Истина е и едната е в Дупница ;) на всеизвестните братя Галеви даже в отечествен фронт на Карбовски я показаха ;) :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 24 Юни 2009, 11:08

Толкова много лимузини нямаше преди да се появи "бума" на имотите, сега пък е обратния ефект, връщат се лимузини и се купуват коли "еднодневки".
Иначе хората въртят сякакви далавери, малко са тея които от една заплата могат да си купят джип за 150 бона
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 24 Юни 2009, 11:21

".. Пък за краденето в големи размери, то за това се иска много, много акъл и смелост ... да си сложиш главата в торбата Idea И да го направиш така, че да не те олепат. Тези хора не са за завиждане, но мисля, че заслужават и някаква доза уважение Wink Laugh "

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Това ме връща в 90-те, в 2-3 кинти български града! Които през 21-ви век останаха без покровителството на тези, достойни за уважение, господа и видяха, че зад "лъскавата фасада" си е едно село, върнато 50 години назад! :) Видяха, че е докато уважават такива господа, последните ги връщат във феодализма!

Не мога да уважавам крадец, колкото и брилиянтен да е! :) Има други примери за уважение - един човек, тръгнал с количка за сандвичи из пазара...След 2 години бъхтене и правене на скара на циганите от селата - количките станаха две! Сега притежава верига ресторанти за бързо хранене, кара Кайен и му дреме на муя!

Я, как моглоо без да крадеш със шепи! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна MatriX_Fucked на 24 Юни 2009, 11:22, променена общо 1 път
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 24 Юни 2009, 11:21

Ми много лесно ги карат дедо оставил 2 ниви в красно село,наследника ги продава или строи блокче,идват тълпа селяни теглят доживотни кредити и така богатеят банките и наследниците Софиянци,после на селяните им ги зимат банките и ги продават на други селяни които теглят доживотни кредити и колелото се варти а маса селяни си мислят че са Софиянци а са прасета!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 24 Юни 2009, 11:22

hemicharger написа:Толкова много лимузини нямаше преди да се появи "бума" на имотите, сега пък е обратния ефект, връщат се лимузини и се купуват коли "еднодневки".
Иначе хората въртят сякакви далавери, малко са тея които от една заплата могат да си купят джип за 150 бона

Така е,даже един познат си продаде S класата защото нямаше пари да и смени рейката :shock: Просто хората не мислят :idea: за това се напълни с лъскави коли.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 24 Юни 2009, 11:35

Споделям мнението на някои от колегите, че темата е напълно безмислена. Какво ви интересува кой каква кола кара, гледайте си собствения живот и не се занимавайте с глупости. Човек трябва да е доволен от това, което има, а ако не е - да направи опит да промени нещо. Възможности много. Но просто българина си е завистливо животно. Да не говорим, че повечето ми познати със скъпи коли са на принципа: ако имам 95 хилки, вземам още 5 назаем и си купувам кола за 100! :shock: :shock: Защо го правят ли? И аз нямам логично обяснение. Може би точно защото искат да им завиждат такива като автора на темата. :mhihi: :mhihi:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Re: а

Мнение от Apassionata » 24 Юни 2009, 11:53

borislav.georgiev.1990 написа:
Apassionata написа:
Сондьора написа:
Apassionata написа:Пък за краденето в големи размери......... заслужават и някаква доза уважение ;) :mhihi:

:shock: :shock: , Я Уе Уе, да не сърбаш от некоя пъничка а ? ИзображениеИзображениеИзображение

А късмет де :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Не, но познавам някои такива хора и имам някаква идея "колко струва всичко"... в смисъл, донякъде даже се възхищавам на някои качества на такива хора ;) защото ги нямам... или не искам да ги продобивам :confused:
абе ти нормален ли си ? ти дане не си от тия гангстерите с газовите пистолети? :weed:

Не, не съм нормалнА, доста съм ЛУДА като се замисля... Аме не ми е много ясно как нормален човек като теб, може да не забележи, че съм от женски пол... То нито ника ми е чисто женски, нито снимката на Аватара...
Хайде жив и здрав, Бобка, и кат те видя на някой светофар вада пищака и те гърма без да ми мигне окото... пардон да ми се размаже спиралата :mhihi: :winky: :mhihi: :winky:
Генгста перадийс :bang: :weed: :ahah:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата