Гражданско неподчинение: Време е!
Модератор: Общи модератори
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
На мен и приятелката ми ни се налага да сме извън страната следващата седмица. В тази връзка от 15 юни до този момент съм изпратил 6 писма до Българското посолство в Русия, като в тях изрично съм помолил писмото да бъде считано като официално уведомление на съответните органи за желанието на мен и приятелката ми да упражним правото си на глас в Р. Русия и готовност да изпратим сканирани паспортите и визите си (така ме посъветваха да направя от местната община, трябвало само да се обадя в посолството 1 ден по-рано).
И отговора от официалния е-мейл на Посолството на Р България в Русия какъв беше - MAELER DAEMON, писмата не могат да бъдат доставени на 3те, които пратих от личния си и-мейл, а на другите 3, които изпратих директно от сайта на посолството - никакъв отговор.
Днес писах и до МВнР, отдел "Консулски отношения", да ги предупредя, че пощата на Б. посолство в Русия не функционира и да ги предупредя, че ако ни бъде отнето правото на глас ще отнеса въпроса в медиите.
За сега няма никакъв отговор. Предполагам, че ще си го преместят от единия крачол в другия, но в такъв случай наистина ще занимая медиите.
И отговора от официалния е-мейл на Посолството на Р България в Русия какъв беше - MAELER DAEMON, писмата не могат да бъдат доставени на 3те, които пратих от личния си и-мейл, а на другите 3, които изпратих директно от сайта на посолството - никакъв отговор.
Днес писах и до МВнР, отдел "Консулски отношения", да ги предупредя, че пощата на Б. посолство в Русия не функционира и да ги предупредя, че ако ни бъде отнето правото на глас ще отнеса въпроса в медиите.
За сега няма никакъв отговор. Предполагам, че ще си го преместят от единия крачол в другия, но в такъв случай наистина ще занимая медиите.
bobi_maxo написа:Без коментар!
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2251531
Няма ли кой да го убие тоя бе???

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
ами
wot написа:bobi_maxo написа:Без коментар!
ами тоя дето се опита го самоубиха...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Нищо няма смисъл...
Аз за това след 4 години ще се кандитатирам,майката ще им разплача...ако преди това не ме думнат,каква платформа съм си замислил....
Аз за това след 4 години ще се кандитатирам,майката ще им разплача...ако преди това не ме думнат,каква платформа съм си замислил....
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Е.Димитров написа:Нищо няма смисъл...

- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
И аз това се чудя .... един да се жертва ... за цялата нация ще е ... а и ако няма провинения, след 3-5 години е вънка ....
Иначе аз ще ходя да гласувам в Хамбург .... ще натоваря още 4 човека и ще агетирам и другите да гласуват! Един глас за който и да е, е глас против Доган!
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Мисля, че не автобусите с турците трябва да спрем, а организатора им, вредния бацил, който трови страната ни отвътре, който се нарича българин, а работи против държавата и ни тласка към ново турско робство.
Това ме кара да се замисля.....Е.Димитров написа:Нищо няма смисъл...
Колко са автомобилните форуми в България и не са ли техните потребители една съществена маса от гласоподаватели?
Във всеки автофорум има теми за профeсията на потребителите и палитрата от различни професии и таланти е значителна!
Нима сред толкова ентусиасти няма да се намерят една шепа кадърни хора, около които да се изгради партия и най-вече - лидер известен сред всички в тези среди!
Аз съм сигурен, че ако такава инициатива има тя ще бъде подкрепена и от други формации във и извън интернет пространството!
И ако това звучи прекалено авангардно, неможе да няма и други начини (различни от идеята на темата, която напълно удобрявам), с които толкова много хора да повлиаят на политическата система в страната.
П.С.А какво мислите за кандидатурата на Пламен Константинов като мажоритарен кандидат за НДСВ? Аз имам много добри впечатления от Пламен и съм склонен да мисля, че е един от малкото свестни кандидат-депутати!
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
[/quote]П.С.А какво мислите за кандидатурата на Пламен Константинов като мажоритарен кандидат за НДСВ? Аз имам много добри впечатления от Пламен и съм склонен да мисля, че е един от малкото свестни кандидат-депутати![/quote]
Стига бе колега те взеха от кол и въже да се кандидатират,не става така.Какво му разбира главата на него от тея работи,кои би му гласувал доверие???
Стига бе колега те взеха от кол и въже да се кандидатират,не става така.Какво му разбира главата на него от тея работи,кои би му гласувал доверие???
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
мисля че точно с това изказване тоя ебалник си вкара добър авто гол

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Не мисля ....даже мисля ,че все така си е говорил и електората му си го мислят за бог.kiko написа:wot написа:bobi_maxo написа:Без коментар!
мисля че точно с това изказване тоя ебалник си вкара добър авто гол
Тоя вече е толкова силен ,че си говори без заобикалки ...
TheDriver написа:Това ме кара да се замисля.....Е.Димитров написа:Нищо няма смисъл...
Колко са автомобилните форуми в България и не са ли техните потребители една съществена маса от гласоподаватели?
Във всеки автофорум има теми за профeсията на потребителите и палитрата от различни професии и таланти е значителна!
Нима сред толкова ентусиасти няма да се намерят една шепа кадърни хора, около които да се изгради партия и най-вече - лидер известен сред всички в тези среди!
Аз съм сигурен, че ако такава инициатива има тя ще бъде подкрепена и от други формации във и извън интернет пространството!
И ако това звучи прекалено авангардно, неможе да няма и други начини (различни от идеята на темата, която напълно удобрявам), с които толкова много хора да повлиаят на политическата система в страната.
П.С.А какво мислите за кандидатурата на Пламен Константинов като мажоритарен кандидат за НДСВ? Аз имам много добри впечатления от Пламен и съм склонен да мисля, че е един от малкото свестни кандидат-депутати!
Форуми:
БМВ -27654
Левски - 24907
ЦСКА - 14318
Алфа - 2325(активни)
Мерцедес - 12995
Ауди - 21038
Ситроен - 9837
Рено- 21 248
Фолксваген - 21 248
Цифрите са от официалните форуми на тези "клубове".
Нали хората правят държавата ??????