Гражданско неподчинение: Време е!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 25 Юни 2009, 14:44

аз скоро ще се обявя за бежанец и ще емигрирам на някъде.
започва да ми писва.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 25 Юни 2009, 17:24

На мен и приятелката ми ни се налага да сме извън страната следващата седмица. В тази връзка от 15 юни до този момент съм изпратил 6 писма до Българското посолство в Русия, като в тях изрично съм помолил писмото да бъде считано като официално уведомление на съответните органи за желанието на мен и приятелката ми да упражним правото си на глас в Р. Русия и готовност да изпратим сканирани паспортите и визите си (така ме посъветваха да направя от местната община, трябвало само да се обадя в посолството 1 ден по-рано).

И отговора от официалния е-мейл на Посолството на Р България в Русия какъв беше - MAELER DAEMON, писмата не могат да бъдат доставени на 3те, които пратих от личния си и-мейл, а на другите 3, които изпратих директно от сайта на посолството - никакъв отговор.

Днес писах и до МВнР, отдел "Консулски отношения", да ги предупредя, че пощата на Б. посолство в Русия не функционира и да ги предупредя, че ако ни бъде отнето правото на глас ще отнеса въпроса в медиите.

За сега няма никакъв отговор. Предполагам, че ще си го преместят от единия крачол в другия, но в такъв случай наистина ще занимая медиите.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30, Е36, Е46

Мнение от wot » 25 Юни 2009, 17:29

bobi_maxo написа:Без коментар!
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2251531

Няма ли кой да го убие тоя бе???
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

ами

Мнение от Любо Мегов » 25 Юни 2009, 17:33

wot написа:

ами тоя дето се опита го самоубиха...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Юни 2009, 17:33

Нищо няма смисъл...
Аз за това след 4 години ще се кандитатирам,майката ще им разплача...ако преди това не ме думнат,каква платформа съм си замислил....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 25 Юни 2009, 17:43

Е.Димитров написа:Нищо няма смисъл...
Аз за това след 4 години ще се кандитатирам,майката ще им разплача...ако преди това не ме думнат,каква платформа съм си замислил....
:ok:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости

Мнение от AlibiTu » 25 Юни 2009, 17:46

wot написа:

И аз това се чудя .... един да се жертва ... за цялата нация ще е ... а и ако няма провинения, след 3-5 години е вънка ....

Иначе аз ще ходя да гласувам в Хамбург .... ще натоваря още 4 човека и ще агетирам и другите да гласуват! Един глас за който и да е, е глас против Доган!
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 25 Юни 2009, 18:57

Мисля, че не автобусите с турците трябва да спрем, а организатора им, вредния бацил, който трови страната ни отвътре, който се нарича българин, а работи против държавата и ни тласка към ново турско робство.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 25 Юни 2009, 19:17

Това ме кара да се замисля.....
Колко са автомобилните форуми в България и не са ли техните потребители една съществена маса от гласоподаватели?
Във всеки автофорум има теми за профeсията на потребителите и палитрата от различни професии и таланти е значителна!
Нима сред толкова ентусиасти няма да се намерят една шепа кадърни хора, около които да се изгради партия и най-вече - лидер известен сред всички в тези среди!
Аз съм сигурен, че ако такава инициатива има тя ще бъде подкрепена и от други формации във и извън интернет пространството!

И ако това звучи прекалено авангардно, неможе да няма и други начини (различни от идеята на темата, която напълно удобрявам), с които толкова много хора да повлиаят на политическата система в страната.

П.С.А какво мислите за кандидатурата на Пламен Константинов като мажоритарен кандидат за НДСВ? Аз имам много добри впечатления от Пламен и съм склонен да мисля, че е един от малкото свестни кандидат-депутати!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 25 Юни 2009, 19:22

[/quote]П.С.А какво мислите за кандидатурата на Пламен Константинов като мажоритарен кандидат за НДСВ? Аз имам много добри впечатления от Пламен и съм склонен да мисля, че е един от малкото свестни кандидат-депутати![/quote]

Стига бе колега те взеха от кол и въже да се кандидатират,не става така.Какво му разбира главата на него от тея работи,кои би му гласувал доверие???
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от george45 » 25 Юни 2009, 20:03

;)

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 25 Юни 2009, 20:16

М даааа,май наистина почвам да си мисля ,че Пламен Галев и Ангел Христов трябва да станат депутати.А и за първия шанса да стане депутат клони към 100%.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 25 Юни 2009, 20:20

wot написа:

мисля че точно с това изказване тоя ебалник си вкара добър авто гол :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 25 Юни 2009, 20:33

kiko написа:
wot написа:

мисля че точно с това изказване тоя ебалник си вкара добър авто гол :twisted:
Не мисля ....даже мисля ,че все така си е говорил и електората му си го мислят за бог.
Тоя вече е толкова силен ,че си говори без заобикалки ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от hard2kill » 25 Юни 2009, 21:17

TheDriver написа:
Това ме кара да се замисля.....
Колко са автомобилните форуми в България и не са ли техните потребители една съществена маса от гласоподаватели?
Във всеки автофорум има теми за профeсията на потребителите и палитрата от различни професии и таланти е значителна!
Нима сред толкова ентусиасти няма да се намерят една шепа кадърни хора, около които да се изгради партия и най-вече - лидер известен сред всички в тези среди!
Аз съм сигурен, че ако такава инициатива има тя ще бъде подкрепена и от други формации във и извън интернет пространството!

И ако това звучи прекалено авангардно, неможе да няма и други начини (различни от идеята на темата, която напълно удобрявам), с които толкова много хора да повлиаят на политическата система в страната.

П.С.А какво мислите за кандидатурата на Пламен Константинов като мажоритарен кандидат за НДСВ? Аз имам много добри впечатления от Пламен и съм склонен да мисля, че е един от малкото свестни кандидат-депутати!

Форуми:
БМВ -27654
Левски - 24907
ЦСКА - 14318
Алфа - 2325(активни)
Мерцедес - 12995
Ауди - 21038
Ситроен - 9837
Рено- 21 248
Фолксваген - 21 248

Брой гласове на ПП"Герб" на изборите за ЕП - 627693 ( 24.36%)
ДПС "Движение за права и свободи" - 364254 (14.14 %)

Цифрите са от официалните форуми на тези "клубове".
Нали хората правят държавата ??????
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата