За риболовците !!!
Модератор: Общи модератори
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
КУНИ написа:Къде го хвана бре момко.![]()
Тайна!
Освен това с мен имаше и още един с е46 от Бургас същия уловил един 8 кг.,един 13 кг.,един 19,500 кг. и един 25+ се откачи!

А на другия сектор имаше някакъв маняк от Пловдив и извади голям звяр точно 27 кг.

Освен това аз имах едих удар на много голямо развиване на аванса,да кажем около 10 м. разви докато стигна до въдиците на които бяха 2-3 м. от мен....но след като засякох нямаше никой...

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
cucko написа:КУНИ написа:Къде го хвана бре момко.![]()
Тайна!
Освен това с мен имаше и още един с е46 от Бургас същия уловил един 8 кг.,един 13 кг.,един 19,500 кг. и един 25+ се откачи!
А на другия сектор имаше някакъв маняк от Пловдив и извади голям звяр точно 27 кг.
Освен това аз имах едих удар на много голямо развиване на аванса,да кажем около 10 м. разви докато стигна до въдиците на които бяха 2-3 м. от мен....но след като засякох нямаше никой...На мен ми намириса на някой сом...
Е нали уж темата е да си споделяме къде кълве бе колега

- cucko
- старши ентусиаст
-
(bubsa) написа:Е нали уж темата е да си споделяме къде кълве бе колега
Съжалявам, но там става само чрез уговаряне само с 1 човек!Иначе не е за всеки..

- cucko
- старши ентусиаст
-
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp
cucko написа:Пресен улов!
Дата :08.09.09
Място:Кастел
час:4:30ч.
час:5:50ч.
кг.:Познайте!
Наслука!
гледам миналия ден снимките в друг форум carpbg и гледам колата и се чудех дали е колега и от тук ....... ето че се появи , много хубави риби евала , и аз мисля скоро да посетя кастел малко ми е далече ама .....

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Колеги, на Веринско дали има Шаран вече, или само Каракуда?Мисля да ходя Неделя с двама колеги... 

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Банго
- младши ентусиаст
-
днес ходих на Годеч таи има 3 язовира един до друг(бивши рибарници са маи)имамного риба на първия само на тежко е може и н аплувка ама трудно на 2-рия на плувка има много на 3-тия незнам ама хората казват че там имало наи мнохо ама е много обрасал с трастика,а във водата има следните риби:Шаран,бабушка,кустур,червеноперка,каракуда.Днес за около 4 часа извадихме нялко кустура,бабушки,каракуда,и един шаран скъса точно до брегъ
а ан дядото му се откачи нещо доста голямо ама такаи не разбрахме какво.Утре пак съм там пък да видим какво ще се случи.
НАСЛУКА НА ВСИЧКИ

НАСЛУКА НА ВСИЧКИ
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА
- cucko
- старши ентусиаст
-
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Re: За риболовците !!!
Браво колега!cucko написа:8)http://www.youtube.com/watch?v=ifuDrFLXIrM

Аз се изложих днес на Янтра с 1 кефалче само, след като се заблуди горкото на умряло рибе, а срещу нас се появи един пич с половин живарник едри кефали около кило и над единия......Нещо червено слагаше, но не беше мънисто!?Хвана за 30 мин.още 3 и тръгна на горе по реката.Ние повисяхме на бял червей още 2-3 часа и си тръгнахме.Та какво може да е било това червено "нещо"на което ловят по Янтра, г-да риболовци!?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"