Започвам да се плаша от ГЕРБ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vikito_24 » 05 Авг 2009, 16:09

Бой , бой ,бой...Бойкооо :mhihi:
Аре нема нужда...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 05 Авг 2009, 16:11

flame написа:
Bogat-Beden написа:Ако колегата Лизард или такива като него с тоя рязък стил на мислене са "двигатели на прогреса" :help:

Не знам какво точно имаш предвид под "рязък" стил на мислене, но колегата ми прави впечатление, че не се изхвърля, а мненията му изобщо не са лишени от логика, дори напротив! ;)

И къде му е логиката???Понеже става по-трудно ползването на депутатски служебни автомобили-ГЕРБ изгладняват :arrow: и оттам-доизкрадват всичко и жална ни майка...
Мдаа,желязната логика на умрелия кон :mhihi: .. Чудя се дали колегата не празнува 1ви ноември...(Ден на народните будители) :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 05 Авг 2009, 16:17

Мисля, че много от колегите се отклонихте от темата, във връзка с възрастта на колагата Lizard, което на ви прави чест най-малко. Други не разбрахте смисъла на темата и го атакувахте неоснователно. Мисля, че колегата подхожда предпазливо и скептично към ГЕРБ и му прави чест че на тези години има такова мислене, за разлика от други пишещи тук. Той сам си казва, че не е срещу ГЕРБ, но е срещу прекомерното изхвърляне, което и аз напълно подкрепям. Лично мога да кажа, че докато не видя хора в затвора за измами с еврофондовете, само като пример, щото Бойко много го повдига тоя лаф преди да стане премиер, не вярвам на никави декларации и интервюта по медиите в тази връзка. Бойко има да се бори срещу такава мрежа от икономически и финансови интереси, оплетени в политиката, че незнам каква му е мотивацията, но ще му трябва много повече от закани и просто приказки. Много говореше преди изборите, време е да го докаже сега. Поживьом, увидим.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 05 Авг 2009, 16:20

Bogat-Beden написа:И къде му е логиката???Понеже става по-трудно ползването на депутатски служебни автомобили-ГЕРБ изгладняват :arrow: и оттам-доизкрадват всичко и жална ни майка...
Мдаа,желязната логика на умрелия кон :mhihi: .. Чудя се дали колегата не празнува 1ви ноември...(Ден на народните будители) :mhihi:

Нищо не разбрах от това, честно! :dunno:

Препрочетох му отново мненията на колегата и виждам, че се дразни от популисткия ход на депутатите да им се ограничи ползването на лъскавите лимузини.

Каква логика, какво изгладняване, какъв умрял кон, какъв 1 ноември? :shock: :dunno:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 05 Авг 2009, 16:26

flame написа:
Bogat-Beden написа:И къде му е логиката???Понеже става по-трудно ползването на депутатски служебни автомобили-ГЕРБ изгладняват :arrow: и оттам-доизкрадват всичко и жална ни майка...

Нищо не разбрах от това, честно!
Ама честно ли? :)
Да не ме лъжеш? :mhihi:
Ами като не си разбрал и ти е трудно-чети,чети...чети ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vikito_24 » 05 Авг 2009, 16:29

Абе ГОЛЕМИ хора излагате се.. стига сте се нападали ееее... пишете нормални неща :roll: :roll:
Аре нема нужда...

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 05 Авг 2009, 16:29

flame написа:Нищо не разбрах от това, честно! :dunno:

А бе колегата има опасения, че сега като не може да ползват служебните лимузини, ще земат после да приберат и някой друг лев отгоре та да си купят те ;) . Поне аз до колкото го разбрах.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 05 Авг 2009, 16:44

Пилев написа:

А бе колегата има опасения, че сега като не може да ползват служебните лимузини, ще земат после да приберат и някой друг лев отгоре та да си купят те ;) . Поне аз до колкото го разбрах.

Не се краде толкова лесно, когато си сам колега. Още повече като те надзирават подобни личности като Борисов. Каквото и да говорите, не забравяйте, че предишните и по-предишните опропастиха държавата, а сегашните не могат да оправят всичко за две седмици. Това което човека направи за времето като полицай и за времето като премиер му прави чест. Може да издребнява с подобни икономии, но от 20 места по 1 000 000 лв. спестени и родителите ти могат да получат по високи пенсии. А не да се чудят как да си платят парното и да мръзнат като кучета. Вместо да го плюете се молете да не се предаде и той, че тогава майка ни жална. Защото има една стара приказка "Не е лесно да си цвете сред бурени - много често цветето увяхва".

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 05 Авг 2009, 16:44

Bogat-Beden написа:
flame написа:

Нищо не разбрах от това, честно!
Ама честно ли? :)
Да не ме лъжеш? :mhihi:
Ами като не си разбрал и ти е трудно-чети,чети...чети ;)

Не, бе, просто се гъбаркам! :mhihi: Ма верно, къде съм тръгнал и аз да споря - щом аз дето едвам успях 4-ти клас да завърша от раз схванах смисъла на думите "логика, изгладняване, умрял кон и 1 ноември", събрани в 1 изречение - то всеки би ги разбрал:mhihi:

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 05 Авг 2009, 16:53

flame написа:
Bogat-Beden написа:Ако колегата Лизард или такива като него с тоя рязък стил на мислене са "двигатели на прогреса" :help:

Не знам какво точно имаш предвид под "рязък" стил на мислене, но колегата ми прави впечатление, че не се изхвърля, а мненията му изобщо не са лишени от логика, дори напротив! ;)

RSxRacer написа:Незнам кого имаш впредвид под дъртаняните ама го давай по-лекичко!

flame написа:Мда, направи ми впечатление, че не знаеш, обаче даваш мъдри наставления :winky:

RSxRacer написа:Давам,защото със сигурност съм видял много повече от теб...ако такива като тебе са двигателя на бъдещето мерси...

Нали! Познаваш ме лично, знаеш колко съм възрастен и си напълно убеден, че си видял повече от мен :winky:

RSxRacer написа:ако такива като тебе са двигателя на бъдещето мерси...

За разлика от теб когато не познавам някой лично не си позволявам да коментирам личността му :winky:

И затова ще споделя едно лично наблюдения върху хората като цяло - тези, които нямат високи цели в живота, се плашат от другите, които имат амбиции и са активни - щото много може да се вдигне летвата и евентуално да им изстине местенцето ;) Типичен пример - застаряващите кадри в администрацията - оплакват се, че получават малки заплати и плюят "пропадналата младеж, която няма никакви ценности", ама си натискат парцалите, щото знаят, че никъде другаде няма ди ги вземат.

Те тия горните "двигатели" са малко много издухани - и физически, и морално! :winky: :mhihi:

Не,незнам на колко години си и какво си видял,но не ме и интересува ;) Не съм казал,че съм съгласен с мнението на младия колега,но виждам някаква логика в думите му.Не ми хареса определението "дъртаняните"(та от там ми дойде и виждането за двигателя на тази страна след 10 години примерно).За разликата между стари и нови кадри обаче съм пак донякаде съгласен с теб.Неможе да се определя по една определена група хора за останалите.Мога да ти кажа,че съм виждал както страшно добри млади така и стари кадри.Обратното също важи с пълна сила.Нямам намерение да се дракам с теб,но ... темата е,че Бат Бойко малко силно се представя медийно и мен също ме дразни донякаде,но за сметка на това пък се опитва да прави умни неща.Не ме бърка дали ще се возят с метро,трактори или валяци или с лимузини стига да си вършат работата кадърно и да почнат да пооправят тази държава.И аз като Скиса съм малко скиптично настроен,но дано се бъркам....

п.п Без лоши чувства :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 05 Авг 2009, 17:12

RSxRacer написа:Не съм казал,че съм съгласен с мнението на младия колега,но виждам някаква логика в думите му.
...
Неможе да се определя по една определена група хора за останалите.
...
Бат Бойко малко силно се представя медийно
...
да си вършат работата кадърно и да почнат да пооправят тази държава
...
п.п Без лоши чувства :)

:yes: :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 05 Авг 2009, 17:29

Vikito_24 написа:Абе ГОЛЕМИ хора излагате се.. стига сте се нападали ееее... пишете нормални неща :roll: :roll:

Tемата отива към ключ, та да си кажа приказката преди да се случи -
къде видя, че сме големи хора, колежке. Всичките тука сме дечковци 8)
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 05 Авг 2009, 17:41

Абе ба'т Бойко е пич,на фона на тея дето досега им ядохме лай...попарата,ба'т Бойко ще сготви друга попара,може пък и да се смееме като я сърбаме :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 05 Авг 2009, 19:50

Е, хода бил популистки - ми колега, за теб може да е така.... Ако взимаш едни 10 хилки на месец и не те интерсуват такива дреболии, като 1млн. лева. Бойко бил звезда в медиите - ми да, само че с дейност, не с скандали. Както казах в една друга тема, колкото и незначително да е мнението на човек като мен ( без право да упражнява вот ), опозиция винаги ще има, за да е интересен живота.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318i touring '96

Мнение от grayscale » 05 Авг 2009, 20:44

koko29 написа:
Пилев написа:

Не се краде толкова лесно, когато си сам колега. Още повече като те надзирават подобни личности като Борисов. Каквото и да говорите, не забравяйте, че предишните и по-предишните опропастиха държавата, а сегашните не могат да оправят всичко за две седмици. Това което човека направи за времето като полицай и за времето като премиер му прави чест. Може да издребнява с подобни икономии, но от 20 места по 1 000 000 лв. спестени и родителите ти могат да получат по високи пенсии. А не да се чудят как да си платят парното и да мръзнат като кучета. Вместо да го плюете се молете да не се предаде и той, че тогава майка ни жална. Защото има една стара приказка "Не е лесно да си цвете сред бурени - много често цветето увяхва".

Aбе хора, колеги, ... :mhihi: Какво е туй мислене, кво е тва нещо... Каква личност е ББ ...ЛИЧНОСТ ? Какъв обществен принос има, какво образование, колко книги е написал или каква професионална реализация има? От къде е тръгнал, какъв е бил и къде е сега ? Защо така се е получило и защо българският народ го подкрепя тогава? Защо се дразните като ви казват, че това популизъм? Не е ли точно това което всички очакваме в крайна сметка? Същото е и с електората на БСП, дето винаги гласуват за тях щото им се казва това което искат. Дай да ги съдим хората по делата им !!! Все пак това е много по-нужно отколкото да говорим бавно и да гледаме кисело от телевизора... :winky:
"Вместо да го плюете се молете да не се предаде и той, че тогава майка ни жална." Това най-много ме ядоса!!! Как майка ни на нас бе ей... Жална им майка на всички които ни крадат и унижават след като ние сме ги избрали!!! Дайте малко да упражняваме контрол върху избраниците си, а не само да псуваме и да им се молим след това по 4 години!
Много ще се радвам да не съм въобще прав. Дано! :bgflag:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата