Започвам да се плаша от ГЕРБ...
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
flame написа:Bogat-Beden написа:Ако колегата Лизард или такива като него с тоя рязък стил на мислене са "двигатели на прогреса"
Не знам какво точно имаш предвид под "рязък" стил на мислене, но колегата ми прави впечатление, че не се изхвърля, а мненията му изобщо не са лишени от логика, дори напротив!![]()
И къде му е логиката???Понеже става по-трудно ползването на депутатски служебни автомобили-ГЕРБ изгладняват

Мдаа,желязната логика на умрелия кон

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Мисля, че много от колегите се отклонихте от темата, във връзка с възрастта на колагата Lizard, което на ви прави чест най-малко. Други не разбрахте смисъла на темата и го атакувахте неоснователно. Мисля, че колегата подхожда предпазливо и скептично към ГЕРБ и му прави чест че на тези години има такова мислене, за разлика от други пишещи тук. Той сам си казва, че не е срещу ГЕРБ, но е срещу прекомерното изхвърляне, което и аз напълно подкрепям. Лично мога да кажа, че докато не видя хора в затвора за измами с еврофондовете, само като пример, щото Бойко много го повдига тоя лаф преди да стане премиер, не вярвам на никави декларации и интервюта по медиите в тази връзка. Бойко има да се бори срещу такава мрежа от икономически и финансови интереси, оплетени в политиката, че незнам каква му е мотивацията, но ще му трябва много повече от закани и просто приказки. Много говореше преди изборите, време е да го докаже сега. Поживьом, увидим.
Bogat-Beden написа:И къде му е логиката???Понеже става по-трудно ползването на депутатски служебни автомобили-ГЕРБ изгладнявати оттам-доизкрадват всичко и жална ни майка...
Мдаа,желязната логика на умрелия кон.. Чудя се дали колегата не празнува 1ви ноември...(Ден на народните будители)
Нищо не разбрах от това, честно!

Препрочетох му отново мненията на колегата и виждам, че се дразни от популисткия ход на депутатите да им се ограничи ползването на лъскавите лимузини.
Каква логика, какво изгладняване, какъв умрял кон, какъв 1 ноември?

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Ама честно ли?flame написа:Bogat-Beden написа:И къде му е логиката???Понеже става по-трудно ползването на депутатски служебни автомобили-ГЕРБ изгладнявати оттам-доизкрадват всичко и жална ни майка...
Мдаа,желязната логика на умрелия кон.. Чудя се дали колегата не празнува 1ви ноември...(Ден на народните будители)
Нищо не разбрах от това, честно!

Да не ме лъжеш?

Ами като не си разбрал и ти е трудно-чети,чети...чети

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Пилев написа:flame написа:Нищо не разбрах от това, честно!![]()
А бе колегата има опасения, че сега като не може да ползват служебните лимузини, ще земат после да приберат и някой друг лев отгоре та да си купят те. Поне аз до колкото го разбрах.
Не се краде толкова лесно, когато си сам колега. Още повече като те надзирават подобни личности като Борисов. Каквото и да говорите, не забравяйте, че предишните и по-предишните опропастиха държавата, а сегашните не могат да оправят всичко за две седмици. Това което човека направи за времето като полицай и за времето като премиер му прави чест. Може да издребнява с подобни икономии, но от 20 места по 1 000 000 лв. спестени и родителите ти могат да получат по високи пенсии. А не да се чудят как да си платят парното и да мръзнат като кучета. Вместо да го плюете се молете да не се предаде и той, че тогава майка ни жална. Защото има една стара приказка "Не е лесно да си цвете сред бурени - много често цветето увяхва".
Bogat-Beden написа:Ама честно ли?flame написа:Bogat-Beden написа:И къде му е логиката???Понеже става по-трудно ползването на депутатски служебни автомобили-ГЕРБ изгладнявати оттам-доизкрадват всичко и жална ни майка...
Нищо не разбрах от това, честно!![]()
Да не ме лъжеш?![]()
Ами като не си разбрал и ти е трудно-чети,чети...чети
Не, бе, просто се гъбаркам!

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
flame написа:Bogat-Beden написа:Ако колегата Лизард или такива като него с тоя рязък стил на мислене са "двигатели на прогреса"
Не знам какво точно имаш предвид под "рязък" стил на мислене, но колегата ми прави впечатление, че не се изхвърля, а мненията му изобщо не са лишени от логика, дори напротив!
RSxRacer написа:Незнам кого имаш впредвид под дъртаняните ама го давай по-лекичко!flame написа:Мда, направи ми впечатление, че не знаеш, обаче даваш мъдри наставленияRSxRacer написа:Давам,защото със сигурност съм видял много повече от теб...ако такива като тебе са двигателя на бъдещето мерси...
Нали! Познаваш ме лично, знаеш колко съм възрастен и си напълно убеден, че си видял повече от мен
RSxRacer написа:ако такива като тебе са двигателя на бъдещето мерси...
За разлика от теб когато не познавам някой лично не си позволявам да коментирам личността му
И затова ще споделя едно лично наблюдения върху хората като цяло - тези, които нямат високи цели в живота, се плашат от другите, които имат амбиции и са активни - щото много може да се вдигне летвата и евентуално да им изстине местенцетоТипичен пример - застаряващите кадри в администрацията - оплакват се, че получават малки заплати и плюят "пропадналата младеж, която няма никакви ценности", ама си натискат парцалите, щото знаят, че никъде другаде няма ди ги вземат.
Те тия горните "двигатели" са малко много издухани - и физически, и морално!![]()
Не,незнам на колко години си и какво си видял,но не ме и интересува

п.п Без лоши чувства

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

RSxRacer написа:Не съм казал,че съм съгласен с мнението на младия колега,но виждам някаква логика в думите му.
...
Неможе да се определя по една определена група хора за останалите.
...
Бат Бойко малко силно се представя медийно
...
да си вършат работата кадърно и да почнат да пооправят тази държава
...
п.п Без лоши чувства

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Vikito_24 написа:Абе ГОЛЕМИ хора излагате се.. стига сте се нападали ееее... пишете нормални неща![]()
Tемата отива към ключ, та да си кажа приказката преди да се случи -
къде видя, че сме големи хора, колежке. Всичките тука сме дечковци

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Абе ба'т Бойко е пич,на фона на тея дето досега им ядохме лай...попарата,ба'т Бойко ще сготви друга попара,може пък и да се смееме като я сърбаме 

Е, хода бил популистки - ми колега, за теб може да е така.... Ако взимаш едни 10 хилки на месец и не те интерсуват такива дреболии, като 1млн. лева. Бойко бил звезда в медиите - ми да, само че с дейност, не с скандали. Както казах в една друга тема, колкото и незначително да е мнението на човек като мен ( без право да упражнява вот ), опозиция винаги ще има, за да е интересен живота.
- grayscale
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i touring '96
koko29 написа:Пилев написа:flame написа:Нищо не разбрах от това, честно!![]()
А бе колегата има опасения, че сега като не може да ползват служебните лимузини, ще земат после да приберат и някой друг лев отгоре та да си купят те. Поне аз до колкото го разбрах.
Не се краде толкова лесно, когато си сам колега. Още повече като те надзирават подобни личности като Борисов. Каквото и да говорите, не забравяйте, че предишните и по-предишните опропастиха държавата, а сегашните не могат да оправят всичко за две седмици. Това което човека направи за времето като полицай и за времето като премиер му прави чест. Може да издребнява с подобни икономии, но от 20 места по 1 000 000 лв. спестени и родителите ти могат да получат по високи пенсии. А не да се чудят как да си платят парното и да мръзнат като кучета. Вместо да го плюете се молете да не се предаде и той, че тогава майка ни жална. Защото има една стара приказка "Не е лесно да си цвете сред бурени - много често цветето увяхва".
Aбе хора, колеги, ...

"Вместо да го плюете се молете да не се предаде и той, че тогава майка ни жална." Това най-много ме ядоса!!! Как майка ни на нас бе ей... Жална им майка на всички които ни крадат и унижават след като ние сме ги избрали!!! Дайте малко да упражняваме контрол върху избраниците си, а не само да псуваме и да им се молим след това по 4 години!
Много ще се радвам да не съм въобще прав. Дано!