МОДЕРАТОРИ
Модератор: Общи модератори
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
///milko way написа:незнам защо,но Аз като чуя за "модератор" и веднага правя асоциация с "дневален" в казармата
-Все се стреми да е чисто,печката да е запалена,леглата да са оправени-обувките,шинелите и скатките да са си на мястото..........въобще да има някакъв ред и порядки, но продиктувани от някой друг
Сорка за офа:
Ма щот не си бил при мен да се будиш на - 7!
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Мен не ми е ясно какво толкова са недоволни всички?Давам пример в кар-аудиото където има 100000000000 теми за говорители в е36 и преходници(адаптери) за елипси отзад и пак всяка втора тема е такава.Ами на мен чесно ми писна да повтарям на всеки да вземе и да попрочете малко.Не ме бърка да кажа на един,двама,десет ама пък то писва.Пресен пример е тема от сутринта как си един си търси работа при положение,че 2 теми по-нагоре има важна такава.Ами тъпо е...да не говорим,че има и някви индивиди дето са тука само за да спамят където навсякаде.Е от такива как да има смислени теми и да се реши даден проблем?Никак!После модераторите виновни... ами и аз знам как се модерира в един друг сайт и даже и не предупреждавам.Пускам линк към правилата и ако е достатъчно умен си пуска наново темата според тях...ако пък е достатъчно просто да не я оправи след 2 предупреждения къде са му грешките хваща пътя.
Бачи да ме светнеш само,че изпуснах последните серий кво стана с Мехмед и Инджи и ще имат ли бебе или не
B U L L I написа:
ми пич гледам редовно сериала "перла" ...............
Бачи да ме светнеш само,че изпуснах последните серий кво стана с Мехмед и Инджи и ще имат ли бебе или не

Последна промяна RSxRacer на 09 Авг 2009, 1:03, променена общо 2 пъти
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Към автора :
Ползвай търсачката, ще намериш голям брой подобни (и заключени) теми
Ползвай търсачката, ще намериш голям брой подобни (и заключени) теми

George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
RSxRacer написа:Мен не ми е ясно какво толкова са недоволни всички?Давам пример в кар-аудиото където има 100000000000 теми за говорители в е36 и преходници(адаптери) за елипси отзад и пак всяка втора тема е такава.Ами на мен чесно ми писна да повтарям на всеки да вземе и да попрочете малко.Не ме бърка да кажа на един,двама,десет ама пък то писва.Пресен пример е тема от сутринта как си един си търси работа при положение,че 2 теми по-нагоре има важна такава.Ами тъпо е...да не говорим,че има и някви индивиди дето са тука само за да спамят където навсякаде.Е от такива как да има смислени теми и да се реши даден проблем?Никак!После модераторите виновни... ами и аз знам как се модерира в един друг сайт и даже и не предупреждавам.Пускам линк към правилата и ако е достатъчно умен си пуска наново темата според тях...ако пък е достатъчно просто да не я оправи след 2 предупреждения къде са му грешките хваща пътя.B U L L I написа:
ми пич гледам редовно сериала "перла" ...............
Купиха си турска дачия и избегаха на почивка в афганистан..
///milko way написа:незнам защо,но Аз като чуя за "модератор" и веднага правя асоциация с "дневален" в казармата
-Все се стреми да е чисто,печката да е запалена,леглата да са оправени-обувките,шинелите и скатките да са си на мястото..........въобще да има някакъв ред и порядки, но продиктувани от някой друг
Разбираемо е,че службата не е лека и може да трае седмици,месеци-а понякога години,но идва един трибуквен ден наречен УВО![]()
УВОто дами и господа е това http://interactive-share.com/?p=742нищо лично-просто бизнес.......някой ще гушне 1 500 000лв-толкова струва форум с 90 000 потребители и всичко почва "агейн" - нови админи,нови модови и т.н.
Така,че не се хабете излишно и оставете течението да Ви носи--пък утре квото сабя покаже
п.с. Със средно образование съм и нямам две "вишита",но това е моето виждане защо се толелират новорегистрирани с теми от сорта на:
![]()
![]()
![]()
помооооооооооощ нещо ми скърца по колата
![]()
![]()
![]()
а по-полезните за всички нас се заключват
важна е бройката
Лисица е бат Милко

И на мен ми намирисва така от много време

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
WOLFCUD написа:...
SKISA, против правилата е да имаш повече от един ник. Избери си кой от двата да оставя активен и ми пусни ЛС.
IvanIlkovMinev написа:...
Първо темата не е пусната в правилния подфорум, но при теб това явно е практика. Както и да е, лошите модератори може да си затварят очите от време на време.
Обаче заради полето "кара:" в профила ти получаваш почивка от форума за един месец. И преди да регнеш втори ник прочети правилата за да не удължиш почивката си. Поздрави от администрацията!