Пратеник на БМВ Клуб България по НТВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 21 Авг 2009, 9:12

ferdy написа:Точно де, за другия път трябва да е тарикат.

ако врътне още 5-60 асансъора ще е тарикат :mhihi:

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 21 Авг 2009, 10:01

След още някоя страница да не минете към другия лагер .. :mhihi:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 21 Авг 2009, 16:16

Е.Димитров написа:
Leon написа:
SKISA написа:а за журналистката -нее съм гледал интервюто ,но тези ,които съм гледал стават и я харусвам! тва ,че по някакъв начин е ошашкала дилян не означава ,че не е журналист!!! които предавания съм и гледал на мен ми харусват и така се прави ! тва ,че не се е отнесла приятелски с дилян не ме фърля в обратната страна....

е адски далече от представата за журналист и водещ и в едни по други времена, щеше да бъде натирена като мръсно коте от НОВА, а и от всяка друга ТВ.

Да,ако беше по "онова "време щеше да е натирена у Белене :mhihi: :mhihi: :mhihi:

По времето, за което си мислиш нямаше Нова ТВ ;) А и аз съм си съставил мнението за госпожата много преди Дилян да се появи, сега просто имам повод да го споделя. Пък и мнението ми е базирано на доста опит, не е задължително да го приемаш, но ако си позволяваш да го осмиваш, е редно да имаш аргументи. Таз кифла нямаше да припари на екран в добрите години на Нова, пак казвам. А Иво за съжаление е прав - съвременните псевдо-журналисти са по поръчка и търсят сензации, защото те продават. Остава тънката морална разлика - като разпъват на кръст някакъв от ДПС, какъвто беше примера, деянията на турците са обществена тайна. Ама да търсиш сензация от служител на фирма, който си е свършил видимо добре работата е изгубена кауза. Шефа и да е направил далавера, няма да разкаже на служителите си. Щото не мисля,че репортерката знаеше, че шефа е бащата на работника. Което ни води отново до безпочвено тъсене на сензации - перкаме откоси в тъмната гора, все нещо ще падне. :winky:
Never mistake motion for action...

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 24 Авг 2009, 10:30

^ ... да и на всичкото отгоре двама управители на две фирми с които сме в конкуренция не спират да я пресират въпросната журналистка да се рови и да се опитва да ни изкара рода или нещо подобно с предишната власт ;) Въпроса утихна , видя се че ТЕ се бяха засилили много яростно с големия таран към портите ,но от удара в тях не се случи нищо друго освен ,че паднаха по гръб и че все още не могат да се опомнят от неуспеха и болката като следствие от това :mhihi:

На никой в момента от управата не му е до това , ако още малко се шуми то ще е само от тези хора , които до вчера се бяха помислили за велики и ,че Българския пазар е техен ,но сега ден след ден ,месец след месец усещат ,че нещата не са така както бяха и както гледаха на нас като на малка , дребна фирмичка ,сега се озверели до степен на чиста проба простота :twisted: Всеуважаван бизнесмен не се става по този начин а по какъв - скоро ще научат ... :!:

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 24 Авг 2009, 11:47

Penchev написа:^ ... да и на всичкото отгоре двама управители на две фирми с които сме в конкуренция не спират да я пресират въпросната журналистка да се рови и да се опитва да ни изкара рода или нещо подобно с предишната власт ;) Въпроса утихна , видя се че ТЕ се бяха засилили много яростно с големия таран към портите ,но от удара в тях не се случи нищо друго освен ,че паднаха по гръб и че все още не могат да се опомнят от неуспеха и болката като следствие от това :mhihi:

На никой в момента от управата не му е до това , ако още малко се шуми то ще е само от тези хора , които до вчера се бяха помислили за велики и ,че Българския пазар е техен ,но сега ден след ден ,месец след месец усещат ,че нещата не са така както бяха и както гледаха на нас като на малка , дребна фирмичка ,сега се озверели до степен на чиста проба простота :twisted: Всеуважаван бизнесмен не се става по този начин а по какъв - скоро ще научат ... :!:

Георги Пенчев

Толкова кеф ми става като примерно: даден човек или фирма или каквото и да е било, озлобеят и се опитват да правят мръсно и като паднат по гръб и тогава като са безпомощни , завистта и злобата стават 3-но повече и немогат нищо да направят, това ми е любимия филм. Евала за това, което сте направили и дано го правите за напред :) За жалост и тука в България и хората, който си изкарват честно парите, пак всевъзможни индивиди се опитват да подливат. :(

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 24 Авг 2009, 15:16

Penchev написа:...В тази сграда единствения асансьор ,който е в добро състояние е този на Дядо Тодор , бог да го прости човека ,който е така отделен ,че в момента никой не го ползва и почти не е ползван след смяната на власта преди много години...

Георги Пенчев

Г-н Пенчев,
Въпросното изречение ми дава някои насоки за размисли, но ще си ги запазя за себе си, тъй като уважавам мнението и правото на избор на всеки :!:
От видяното и прочетеното мога само да Ви поздравя за добре, качествено и преди срока свършена работа... Но явно това е повод за проява на обичайните глупащини у нас, свързани с хвърляне на пари, труд и енергия за доказване на очевидното...
Успех в по-нататъшната Ви дейност, както и лични късмет и здраве ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 24 Авг 2009, 20:55

Не бях в София и нямах достъп до НЕТ-а и не съм видял какво е ставало, но в първия момент в който споменаха марката на асансьорите звъннах на Жоро Пенчев и веднага му казах за какво става дума... Очаквах че ще се стигне до там... Все пак сега търсят нарушения на старите управляващи под дърво и камък... Което си има и плюсове и минуси... Но в случая грам не са прави... Първо защото най-простото сравнение между жигула и мерцедес неможе да се прави... И второ, че хората ( в случая НС ) за 300 000лв не са си купили жигула, а точно мерцедес... Една оферта за държавна поръчка не се оценява само по един фактор а са поне 5... В случая хората предлагат висококачествена уредба, къс срок, сигурно дълъг гаранционен срок, луксозни облицовки и други... А защо да не спечелят... Естествено че няма да дадът на тия нещастници Изамет или Технос поръчката... За какво да я дават...Живея в нова кооперация в която само като погледна асансьора на Технос и ми се обръща нещо в мене... Цял ден на работа ( Жоро знае къде ) се возя във точно спечелена държавна поръчка от Изамет... Ми какво да кажа изтъркана вече подова настилка ( приличаща на нещо като долнопробен балатум )... Уредба в обществена сграда за 4 лица ( против всякакви правила ) ... Вързана не за ГРТ-то а за някакво етажно табло... Просто смешна работа...А сградата е много сериозна...

Специално Жоро и Дилян са монтирвали уредба на мой човек... Първоначално човека не взе насериозно офертата... Но после сам ги потърси... И не само това...После лично ми се обади и ми благодари,че съм го свързал с тях... Беше адски доволен от свършената работа... Та пак ще монтираме техни асансьори стига да имаме възможност и място къде... Не че са само от форума и сме си приятели, а защото един човек като го пратиш някъде и не само че не те излага, а от там излизат всички доволни...

А на Жоро пак мога да му го кажа , както и да Дилян , хората свирки правят на клипове да си правят реклама, а тука те си идват на крака... Упоменаха марката асансьори по ежедневниците, после и фирмата, после и човека показаха... Какво повече може да се иска... Успех на двамата и все напред...

П.С. : А тая некомпетентна работа със извънредния пък труд за какво трябваше да се спомене... Просто е смешно... То няма такъв договор където да се плаща за предсрочно завършване... Получаваш потупване по рамото и мерси... Ейййй няма такива смешни журналисти като нашите... Сега вече взима да добива яснота защо някои от тях получават киселина в лицето... :evil:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bgmade » 27 Авг 2009, 9:03

Фирмата на колегата
здраво са я захапали...
Ровенето продължава...
You'll Never Walk Alone!
Изображение
Изображение

Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 27 Авг 2009, 9:27

да и аз гледах......
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 27 Авг 2009, 9:42

bgmade написа:Фирмата на колегата
здраво са я захапали...
Ровенето продължава...

Я кажете за какво става дума- не всички са успели да гледат...

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 27 Авг 2009, 12:05

здраво са я захапали...
Ровенето продължава...

Утре като качат материала в сайта на НОВА телевизия и го изгледаме направо даваме под съд единия от тримата събеседници ,който се е изцепил че сме имали проблеми с данъчните преди време ,че имаме връзка със старото правителство и прочие клевети без капчица истина :)

Губят и в момента разни обекти както и за монтажи по страната така и за сервиз и няма да спрят да плюят докато един не бъде отсъден :!:
Само нека качат материала на сайта и в следващ момент аз или брат ми ще излезем публично ...

Георги Пенчев
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bgmade » 27 Авг 2009, 12:12

Penchev написа:
здраво са я захапали...
Ровенето продължава...

...
Само нека качат материала на сайта и в следващ момент аз или брат ми ще излезем публично ...

Георги Пенчев

:yes:
You'll Never Walk Alone!
Изображение
Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 27 Авг 2009, 12:13

Пенчев, мисля, че можем да ви помогнем за да ги съсипем, имате моята подкрепа. Като изгледам репортажа отново ще мога да ти кажа как по-конкретно.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 27 Авг 2009, 12:21

Penchev написа:
здраво са я захапали...
Ровенето продължава...

Утре като качат материала в сайта на НОВА телевизия и го изгледаме направо даваме под съд единия от тримата събеседници ,който се е изцепил че сме имали проблеми с данъчните преди време ,че имаме връзка със старото правителство и прочие клевети без капчица истина :)

Губят и в момента разни обекти както и за монтажи по страната така и за сервиз и няма да спрят да плюят докато един не бъде отсъден :!:

Георги Пенчев

Жорка, казал го е по ТВ, няма какво да чакаш да го качат на сайта! Изискваш записа от Нова (ще го дадат, че иначе ще го изиска съдията), ако има проблем ми звънни да го вземем и си завеждаш делото ВЕДНАГА. Без да чакате - имате си адвокат, предполагам, действайте на момента, защото после ще трябва да доказвате, че нямате сестра. Да не говорим, че и ще си платят добре, като ги осъдите. Само имайте предвид, че съдиите са адски корумпирани и твърде зависими, хем ще вземат пари, хем ще гледат да се харесат на новата власт като са срещу вас.
Never mistake motion for action...

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 27 Авг 2009, 12:40

Цъкнете актуален линк към клиповете, че на тези ми излизат други глупости.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата