X5,X6,Q7,Cayenne,Touareg - БАНИЧАРКИ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 21 Авг 2009, 18:34

Е, пич кво има за вдяване като на всяка манджа си меродия. Направи показно и Х-те да те последват. Държавата като има проблем със събирането на парите си е нейн проблем и всеки нормален човек би спестил една доста крупна сума от 10-20-30-40-50хил.лв и би ги инвестирал в собствения си интерес, толкова ли не можете да го разберете. Ако не се разчупите дървеното поведение, тия пари едва ли ще ги видите щот имате няква странна логика и времето прекарано тук да четете морал на непознати, можехте да го инвестирате в няква идея или научаването на език - примерно Нищо лично :winky:
Последна промяна acer на 21 Авг 2009, 19:05, променена общо 1 път

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Авг 2009, 18:46

acer написа:четете морал на непознати, можехте да го инвестираш в няква идея или научаването на език - примерно Нищо лично :winky:
те ДДС-арите са най-големите учЕни и полиглоти,така да знайш :mhihi:
По целия бял свят за укриване на данъци се флиза в пандиз...
Има разлика с избягването на данъци-което е умелото има законно спестяване ;) Пък конкретния случай- мисля,че не е най-голямата болка за умиране по отношение на събираемостта и закърпването на бюджета има къде-къде по-сериозни да ги наречем дипломатично "предизвикателства"... :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 21 Авг 2009, 21:34

acer написа:Е, пич кво има за вдяване като на всяка манджа си меродия. Направи показно и Х-те да те последват. Държавата като има проблем със събирането на парите си е нейн проблем и всеки нормален човек би спестил една доста крупна сума от 10-20-30-40-50хил.лв и би ги инвестирал в собствения си интерес, толкова ли не можете да го разберете. Ако не се разчупите дървеното поведение, тия пари едва ли ще ги видите щот имате няква странна логика и времето прекарано тук да четете морал на непознати, можехте да го инвестирате в няква идея или научаването на език - примерно Нищо лично :winky:

Манекенчо, кога почна да отбираш от бизнес и ДДС, кога почна да учиш другите какво да правят само не разбрах? :mhihi:
Ако беше достатъчно умен, щеше да се сетиш какво ти намекнах с миналото си мнение... а именно ако ще се опитваш (не случайно подбирам тази дума), да се заяждаш с мен и моето (дървено) мислене, поне да прочетеш какво съм писал. А именно, че коментирахме колегите и тяхното неразбирателство което се изразява в това, че едните казват как трябва да бъде в нормалните държави, а другите спорят, че не било незаконно, трети пък се кефят как батката е разнал 10 бона от държавата. А, ако прочетеш пък най-първото ми мнение, ще разбереш че аз в настоящото положение в държавата, ще направя същото. Поради простата причина, че моята пара няма да иде за ремонти или друга обществено полезна дейност
;)

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 21 Авг 2009, 22:05

///peter написа:
acer написа:Е, пич кво има за вдяване като на всяка манджа си меродия. Направи показно и Х-те да те последват. Държавата като има проблем със събирането на парите си е нейн проблем и всеки нормален човек би спестил една доста крупна сума от 10-20-30-40-50хил.лв и би ги инвестирал в собствения си интерес, толкова ли не можете да го разберете. Ако не се разчупите дървеното поведение, тия пари едва ли ще ги видите щот имате няква странна логика и времето прекарано тук да четете морал на непознати, можехте да го инвестирате в няква идея или научаването на език - примерно Нищо лично :winky:

Манекенчо, кога почна да отбираш от бизнес и ДДС, кога почна да учиш другите какво да правят само не разбрах? :mhihi:
Ако беше достатъчно умен, щеше да се сетиш какво ти намекнах с миналото си мнение... а именно ако ще се опитваш (не случайно подбирам тази дума), да се заяждаш с мен и моето (дървено) мислене, поне да прочетеш какво съм писал. А именно, че коментирахме колегите и тяхното неразбирателство което се изразява в това, че едните казват как трябва да бъде в нормалните държави, а другите спорят, че не било незаконно, трети пък се кефят как батката е разнал 10 бона от държавата. А, ако прочетеш пък най-първото ми мнение, ще разбереш че аз в настоящото положение в държавата, ще направя същото. Поради простата причина, че моята пара няма да иде за ремонти или друга обществено полезна дейност
;)

Не се занимавай да им обясняваш акъл няма да им дойде, остави ги да си живеят в кибритените кутийки, да си плащат кредитите и да се възхищават на "УМНИТЕ", здрави батковци със скъпи лъскави коли. СПасение за такива няма, а бих добавил и: "Пази боже сляпо да прогледне", тези които трябва ще разберат мисълта ми, на другите УСПЕХ! Желая ви искрено да постигнете това, което и кумирите ви, би трябвало да сте доволни :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 21 Авг 2009, 22:19

Dimo написа:
///peter написа:

;)

Не се занимавай да им обясняваш акъл няма да им дойде, остави ги да си живеят в кибритените кутийки, да си плащат кредитите и да се възхищават на "УМНИТЕ", здрави батковци със скъпи лъскави коли. СПасение за такива няма, а бих добавил и: "Пази боже сляпо да прогледне", тези които трябва ще разберат мисълта ми, на другите УСПЕХ! Желая ви искрено да постигнете това, което и кумирите ви, би трябвало да сте доволни :winky:

Батка, колегата, който възвишено цитираш, освен че направи безпристрастен коментар, също и призна, че и той би си спестил ДДС-то.

Моля те успокой ме, че и той не е престъпник.;)

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 21 Авг 2009, 22:22

Не е престъпник до доказване на противното :winky:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Авг 2009, 22:30

flame написа:
Батка, колегата, който възвишено цитираш,

Може ли да ми обясните как се цитира "възвишено" ИзображениеИзображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 21 Авг 2009, 22:35

///peter написа:Не е престъпник до доказване на противното :winky:

Хайде, хайде, всички знаем, че си прал пари... забравени във вътрешния джоб на якето :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 22 Авг 2009, 8:46

Без коментар.. не коментирам.. дръпнете се..

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 22 Авг 2009, 16:22

///peter написа:

;)

- Отдавна
- Наистина съм те разбрал погрешно, за което се извинявам, щот ми се спеше и мненията ти по темата не бях ги чел
- Само внимавай с епитети към моя страна :winky: не съм ти казал нищо обидно и ако се беше зачел внимателно щеше да видиш, че говоря в множествено число и по пряко към saleen & dimo ;)

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 22 Авг 2009, 16:42

ууу, хладна тръпка повя във връта ми след твоя предупредителен пост.
Първо се научи ти да не използваш епитети за колегите си и после очаквай, другите да не ги използват за теб.
А от това какво си научил, няма да го коментирам, още помня темите ти за ДДС-то(както и за пъпката на носа и още куп други), което и така и не разбра как е схемата на връщането :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 22 Авг 2009, 17:06

///peter написа:ууу, хладна тръпка повя във връта ми след твоя предупредителен пост.
Първо се научи ти да не използваш епитети за колегите си и после очаквай, другите да не ги използват за теб.
А от това какво си научил, няма да го коментирам, още помня темите ти за ДДС-то(както и за пъпката на носа и още куп други), което и така и не разбра как е схемата на връщането :mhihi:

Не е нужно да изопачаваш, колкото и да ти се иска да се изявиш като словосхотлив не ти се отдава особенно. Гъзни пъпки не съм имал, а суха себорея, която благодарение на колегите препоръчали ми най-добрият доктор-дермотолог, който съм срещал - др.Теодосиева е излекувана.
Само мога да ти кажа, че ти си форумна мишка (отговори ми след 5мин, не спиш ли?) и тия неща дето ми ги наговори няма и да си помислиш да ми ги кажеш наживо :mhihi:
Ще използвам квито си искам думи, и както си преценя като не ти харесва - не чети :winky:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 22 Авг 2009, 17:14

Да - да знам че ще се нааакам, предполагам че си батка, но не превръщай темата в това колко си велик :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 22 Авг 2009, 17:28

Не съм велик, не съм й батка, антипатичен си ми, не бях ти казал нищо на въпреки, седни, прочети си мненията и се замисли малко кви ги пишеш и защо някой хора освен мен реагиарат остро срещу теб:winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 22 Авг 2009, 17:51

Айде сега и двамата да поемете дълбоко въздух, да издишате бавно и да си възстановите нервния дисбаланс.

Точно така, браво.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата