E36 320i vs Fiat Coupe 2.0 20V
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
White 1913 Power написа:май познах
И аз

От човека съм купувал кола. На доверие- нали е от форума.
Не работеше датчика на валовете, самият ванос беше насипан вътре с лопатата, свещите бяха на поне 50к след нормалния им живот, накрайниците на бобините бяха изпечени и натрошени, а 1 или 2 бобини изобщо не работеха.
В резултат ме ощави 18- ка на газ, как очаквате този същия човек сега да бие каквато и да е била кола над 60 коня.
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
petio_bmw 318is написа:необичам много гонките,ама често ми се случва и досега само една кола различна от BMW ме е била,ама вие тука ги направихте наи-голямите мъртъвци тия БАВАРЦИ,които се праи че кара бегачка мога да му предложа да си избира с кво да му скина дзадника 316i , 318is ,320i
Избирам 316i

/// 6>4

- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
FIAT = всяка част с фабричен дефект /не знам как точно е на немски, но превода това означава/ ............
... _______
o/_______\o
(Оo=00=oO)
[]==***==[]
o/_______\o
(Оo=00=oO)
[]==***==[]
- hartge
- Потребител
-
- Кара: A4 Avant 1.8T
- Мечтае да кара: BMW M3,AUDI RS4,PORSCHE CGT
Ludmil написа:FIAT = всяка част с фабричен дефект /не знам как точно е на немски, но превода това означава/ ............
Feler In Alle Teile ,то има доста такива каламбури и за други "реномирани" производители като Форд например -FindOnRoadDeath or FixOrRepairDaily ,а БеНве си е просто Bayerishe Motoren Werke

- headtrick
- Потребител
-
- Кара: Е38 740i
- Мечтае да кара: само BMW
Re: E36 320i vs Fiat Coupe 2.0 20V
Здравйте. не сам писал мн по форума, нито съм шофьор от кой знае колко време(2005). това че караме БМВ не значи непременно скорост или ускорение. по скоро значи качество. въпросната 20-ка е уникален двигател.... смисал дето се вика само масло да му наливаш е почти вечен. и това е причината да е доста муден. това е мотор направен хем да понаварвява горе доло хем да се пази самия мотор. аз карам 320 в уникално състояние(не е пипана буквално е както е излязла от завода) и съм страшно доволен от много страни. наи вече от здравината на всичко в колата, но факт е че много двулитрови мотори (а и някои по малки) могат да накарнят сериозно достоинството ни. и въпреки всичко написано по горе а и от написаното от мен...... маи не бих си взел друга кола освен БМВ
lud
Re: E36 320i vs Fiat Coupe 2.0 20V
Сетих се за едно доста яко разчитане на абривиатурата BMW
Big Money Waster : ))
Но скоро и аз ще вляза в клуба : )))
Big Money Waster : ))
Но скоро и аз ще вляза в клуба : )))