Голям Проблем!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 02 Сеп 2009, 22:16

Кофти :| ... нахраниха те пич... ама са си прави.. не съм примерен шофер... не съм и баща .. но си представям какво им е на тези които имат деца... и знаят че има такива като тебе дето да карат пияни и да не дава господ... може да стане нещо и да пострадата невинни хора... още повече деца.... Само заради това оправдавам тия дето те хранят в темата.. :mhihi: Иначе и те не са кой знае колко примерни... то 0.94.. са 2 бири май нали ? :roll:
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 02 Сеп 2009, 22:19

Garribaldi написа:Кофти :| ... нахраниха те пич... ама са си прави.. не съм примерен шофер... не съм и баща .. но си представям какво им е на тези които имат деца... и знаят че има такива като тебе дето да карат пияни и да не дава господ... може да стане нещо и да пострадата невинни хора... още повече деца.... Само заради това оправдавам тия дето те хранят в темата.. :mhihi: Иначе и те не са кой знае колко примерни... то 0.94.. са 2 бири май нали ? :roll:

Зависи от организма. Но обикновено 1 бира е 0.30-0.40 промила.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 02 Сеп 2009, 22:19

САЩ е пример за демократична държава, а България за псевдополицейска.Основен принцип на демокрацията е, че можеш да правиш всичко , стига да не пречиш на останалите.Дали си пил или не няма значение според мен, стига да не нарушаваш правилата.Ако ги нарушиш пил или не сурови наказания.Ама то затова в България имаше 45 години тоталитаризъм, щото българина няма нищо против да му се казва какво да прави, какво да слуша, какви вестници да чете и пр.
Вместо усилията на полицията да се насочат към задържане на нарушителите, те правят"рутинни проверки", резултата от които е няколко като колегата пуснал темата, без книжка и с глоба, загубено време и нерви на стотици проверени и същия брой жертви на пътя.Стига с тия истерии колко е опасно да караш пил.Опасно е да не спазваш правилника, да минаваш на червено, да изпреварваш неправилно, а не какво си ял или пил.По-опасно е да си прост и смотан и да караш кола и полицията да не те спира, щото като се напиеш ще спреш ще поизтрезнееш и когато си в кондиция ще продължиш или ще си хванеш такси, но простотията и смотанящината са до гроб и са заплаха за всички.

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 02 Сеп 2009, 22:28

Е т'ва е за тебе колега... е сега го видях :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=164474
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 02 Сеп 2009, 22:43

ivan1590 написа:Аз съм за максимално строги санкции, включително и затвор към водачите извършващи опасни нарушения на правилата за движение, но съм против някой да ми казва как да се качвам в колата, дали съм пил, дали съм ял, дали съм с колан или с тиранти.Тъпо е.Алкохола забавял реакциите.Хубаво , ама навън има много трезви с по-бавни реакции от моите, когато съм на три ракии.Да мерят време за реакция тогава при проверка от КАТ, а не промили алкохол.А някой, като не е пил и прави простотия след простотия на пътя, по малко опасен ли е от този, който е пил и си кара нормално.Руснаците самолет карат след бутилка водка и никой не им прави проблем, тука за две бири ще те вкарат в затвора и то без нищо да си направил.Нарушенията трябва да се санкционират, а не всички под един знаменател и яко ограничения.А пияния с кола е точно толкова опасен, колкото и без.Да спират и пешеходци тогава и да им мерят промили и ще излизаме на улицата само трезви.Като си лайно и пиян и трезвен все си си лайно, ама що заради някои трябва държавата да ни третира всички като малоумни и да ни казва какво и как да правим.

E ти колко глупости изписа не е истина. Нали се сещаш, че ако има някакви си тестове за това как са ти реакците, половината Българи ще карат пияни, защото си мислят, че са богове. По цял свят не разрешават да се шофира алкохол до някакви граници дали са 0.2 или 0.5 зависи от държавата. А ти защото си по умен реши, че това е страшна глупост. А пияния пешеходец какво може да направи ако можеш да ми разясниш? Може би ще връхлети със страшна скорост на автобусна спирка и ще избие хората там?
Абе тука няма ли модерадори да ги заключват или трият подобни теми? Превърнахме се в сайт на алкохолика. През няколко месеца изскача някой който иска съвет как да не му взимат книжката за алкохол :evil:

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 02 Сеп 2009, 22:52

horhef написа:Превърнахме се в сайт на алкохолика.
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 02 Сеп 2009, 23:05

Ryapoff написа:
horhef написа:Превърнахме се в сайт на алкохолика.
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Хич не е смешно.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 02 Сеп 2009, 23:10

Трябва да има подфорум "Алкохол и Полиция" или поне важна тема, явно голяма част от проблемите са свързани или с алкохола или с полицията или с двете заедно :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 03 Сеп 2009, 9:20

ivan1590 написа:Основен принцип на демокрацията е, че можеш да правиш всичко , стига да не пречиш на останалите.Дали си пил или не няма значение според мен, стига да не нарушаваш правилата.

По тая логика предполагам няма да намериш нищо нередно хората да се разхождат с гранатомети по улиците... стига да не ги използват :kuku:

ivan1590 написа:Вместо усилията на полицията да се насочат към задържане на нарушителите, те правят"рутинни проверки", резултата от които е няколко като колегата пуснал темата, без книжка и с глоба, загубено време и нерви на стотици проверени и същия брой жертви на пътя.

Штигааа уе, гужин пу'цай! Хлъц! Штига вече с таа полицейщина! Ониа мутри окрадоха държавата и са на свобода, а вие вместо тях да гоните се занимавате с примерни граждани като мен дето си карат кротко на по кило ракия и още никой не са утрепали! Като вкарате всички престъпници в затвора, тогава елате да ме проверявате дали карам пил - и дотогава изобщо не ме спирайте без да съм извършил нарушение - хлъц - щото това е жива полицейщина!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 03 Сеп 2009, 10:27

ivan1590 написа:Трябва да има подфорум "Алкохол и Полиция" или поне важна тема, явно голяма част от проблемите са свързани или с алкохола или с полицията или с двете заедно :mhihi:

За къ'в чеп треба такава тема колега? За да питат колеги, как като са нарушили правилата и по-точно каране след употреба на алкохол, да спасят книжката ли? Наистина май се превръщаме във форум на хора, демонстиращи нагло и арогантно отношение към законите в тази страна и търсещи измъкване от отговорност при явни нарушения. Нема що, похвално е.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 03 Сеп 2009, 11:09

Elesar74 написа:
ivan1590 написа:Трябва да има подфорум "Алкохол и Полиция" или поне важна тема, явно голяма част от проблемите са свързани или с алкохола или с полицията или с двете заедно :mhihi:

За къ'в чеп треба такава тема колега? За да питат колеги, как като са нарушили правилата и по-точно каране след употреба на алкохол, да спасят книжката ли? Наистина май се превръщаме във форум на хора, демонстиращи нагло и арогантно отношение към законите в тази страна и търсещи измъкване от отговорност при явни нарушения. Нема що, похвално е.
И когато евентуално влезе в нашия форум колега, с друга марка автомобил, кво ще види - Раздел Полиция и Алкохол а?

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 03 Сеп 2009, 12:06

Някой вече да я заключва тая тема. Казахме каквото имахме да кажем.
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 03 Сеп 2009, 14:21

Айде и аз да се изкажа,по скоро да попитам:
Колко са загиналите от катастрофи ,причинени от пияни водачи?
Колко са загиналите с причина висока скорост?
Колко са тези с такива без книжки?
И кое е по опасно,състезание с некакви рейсъри посред града или некой пиян вечерта?

п/п
Много мразя пияници,до толкова че се отвращавам от тях и даже бих ги бил,няма по-голяма излагация от пиян,обаче в тая тема се изказаха и некакви малолетни рейсърчета ,дето създават всекидневно супер опасни положения и висока скорост

Поздрави

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 03 Сеп 2009, 14:29

Е.Димитров написа:Айде и аз да се изкажа,по скоро да попитам:
Колко са загиналите от катастрофи ,причинени от пияни водачи?
Колко са загиналите с причина висока скорост?
Колко са тези с такива без книжки?
И кое е по опасно,състезание с некакви рейсъри посред града или некой пиян вечерта?

п/п
Много мразя пияници,до толкова че се отвращавам от тях и даже бих ги бил,няма по-голяма излагация от пиян,обаче в тая тема се изказаха и некакви малолетни рейсърчета ,дето създават всекидневно супер опасни положения и висока скорост

Поздрави

Kой е казал, че другите не са опасни? Опасни са разбира се обаче темата е за алкохола и шофирането. А тука изкараха, че видиш ли по добре да си карат пияни защото имат рефлекси като на батман и уменията на Шумахер :bang:
А и обикновено алкохола е в комбинация с вискоки скорости

Аватар

Мнение от Хаос » 03 Сеп 2009, 14:45

Отговора на този и други въпроси според мен се крие само във въвеждането на ценз. Ценз за да гласуваш, ценз за книжка, ценз за да караш вечер, ценз за всичко бе. Ценз да живееш в столицата.

Че то колкото е смъртоносна една кола да речем, толкова е и огнестрелното оръжие! Ама я вижте то под какви строги мерки се дава.

Затягане на мерките, проверките, заверките и наказанията, и полиция по улиците! Т'ва е. Мен ме спряха снощи и само с документи минах. Що ли? Щото карам културно, може да са празни улиците, ама не са за съзтезания! Още повече, ако съм пил - нямам работа на улицата с кола!

Докато сульо и пульо правят в България каквото те си искат, а не каквото всички искат, и ги толерираме, поощряваме, обсъждаме, обръщаме внимание, да се чувстват значими, ще сме на това дередже.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата