Need For Speed: Shift

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Re: Need For Speed: Shift

Мнение от Пилев » 25 Сеп 2009, 10:28

pitbull ползвай по-нова версия на deamon tools като инсталираш играта, да не е някаква на по една две години.
То няма нещо толкова сложно и в почти всеки торент го пише.
В общия случай:
Теглите играта с торент клиент
маунтвате в deamon tools например
пускате инсталацията
слагате cd key-a
след като се инсталира
копирате крака като заествате файловете за които ви пита и трябва да тръгне .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: към мантинелата

Мнение от BalBosA » 25 Сеп 2009, 10:47

Абе готина игричка,обаче GRID е по-готина :lol: иначе като за нфс е доста добре.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Мнение от Lattri » 25 Сеп 2009, 11:05

Изиграл съм всичките нфс-та досега и смело мога да кажа, че това просто не струва. Наистина графиката е отлична и подбора на коли е много добър, но управлението на колата не струва. То не е бавното реагиране при завиване, то не са едните блъсканици, които дори при най малкия допир с друга кола се завърташ, излизаш от пистата и биеш рестарт и всичко на ново. То не са тъпите съперници, които за разлика от Gran Turismo са програмирани да си карат в една линия с една скорост и изобщо да не се съобразяват с теб и при най малката ти грешка те избутват от пътя. Да не говорим за дрифта там положението е повече от трагично. Колкото и да съм добър на тези ралита просто този дрифт (лично за мен) е невъзможен и супер нереален. Просто с тази част на поредицата ЕА ми паднаха много в очите :no:
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Сеп 2009, 12:18

Ми опитали са се да я направят по-реална. То на старите се взимаше 90 градуса завой със 150км, само леко се подпираш в мантинелата и си готов :mrgreen: Тук с коляма скорост колата просто продължава на право и не иска да завие, освен ко не чукнеш ръчната ама тогава ако не контрираш на време продължаваш със задницата напред.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M40 1.8 metan

Мнение от buny_boy11 » 25 Сеп 2009, 14:07

Има опция "аматьор" :D
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Re:

Мнение от xpl0d » 25 Сеп 2009, 17:01

liloff написа:
xpl0d написа:Е мноо ясно, че има алтернативи. Аз като казвам i7 и GTX имам впредвид, че това е най-доброто което човек може да си купи в момента.
П.С. Ако търсиш пъпки по бузките погледни в огледалото и ако не се видиш случайно не се шашкай - от тях си станал неотразим просто :mhihi:

Извинявай бате, знаех си че не трябва да ти пиша. Такъв злостен хакеро/дизайнер си имаме в твое лице. Ходи направи Dreamweaver-ни някой шедьовър, плясни една злобарка на плочките в банята и ще ти мине ;)
И по-нежно с излиянията, недей така ;)

:1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1:
Изображение

Аватар

Re: Re:

Мнение от xpl0d » 25 Сеп 2009, 17:07

Feanor написа:
xpl0d написа:Обаче пак не си ме разбрал - говоря ти за PS3 и XBOX-360(новото дет ти викаш). Никой не ти говори за 200 MHz-овия PS2 1-вия XBOX. То много ясно че няма да ти хареса тяхното качество на картината. Сега си да кажем добре, ама я да те видя догодина кво ше прайш, като излязат новите заглавия. Ще гледаш да продадеш колкото се може по-бързо АТИ-то и да ги замениш с по-нови. Е за тва говоря аз - че за да вадиш винаги перфектна картина трябва постоянно да ъпгрейдваш. Докато PS3-ката я взимаш 1 път и забравяш за нея. Цената и в момента е достатъчно ниска даже от някои SLi monster-и пък и единични такива.

You get what you pay for, както се казва. ;)
След 1 година за РС ще има по-нов и по-мощен хардуер, конзолите ще са си все същите. Дали това няма значение, как мислиш? Да не говорим пък, че едно РС можеш да го използваш и за други неща.

Мдаа конзолите ще са едни и същи. Само дето ся ще дадеш 600 за PS3 и ще джиткаш бая време ВСИЧКИ най-нови игри без изключения на макс детайли. Докато ако искаш да поддържаш най-най обаче за PC тряаа се оръсиш 3 пъти повече. А и не забравяй че едни от най-добрите игри се правят само за конзоли и нямат PC варианти.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 25 Сеп 2009, 22:40

А бе а тва нитро как се пуска бе може ли по време на състезание или :shock: .

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 26 Сеп 2009, 0:36

За тези, които имат проблем с управлението - да ви светна, че има настройка на чувствителността. По дефолт е 25%, пробвайте на 60% :!: друго си е :mhihi:
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 26 Сеп 2009, 14:32

Ко беше туй... "Need For Speed: Shit" ли :mhihi:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BorisBMW » 27 Сеп 2009, 10:03

Error:The PsysX runtime redistributable package was not installed succesfully . Setup cannot continue. Ако може някой да ме светне каква грешка ми дава че с английския ме няма. :dunno: :roll:

Аватар

Мнение от xpl0d » 27 Сеп 2009, 14:09

Mbass написа:Error:The PsysX runtime redistributable package was not installed succesfully . Setup cannot continue. Ако може някой да ме светне каква грешка ми дава че с английския ме няма. :dunno: :roll:

Сложи си по-нова версия на DirectX-a или направо си изтегли най-новите драйвъри с вграден PhysX. Aко си с ATI/AMD видео не мойш да напрайш последното :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BorisBMW » 27 Сеп 2009, 15:35

Най-новите драйвери за видео картата ли ? с нвидиа съм. :help:

Аватар

Мнение от xpl0d » 27 Сеп 2009, 20:44

Mbass написа:Най-новите драйвери за видео картата ли ? с нвидиа съм. :help:

Щом е nVidia по-добре. От сайта им директно си изтегли най-новите драйвери. Те са с вграден PhysX. Всъщност той ше се инсталира само ако имаш подходяща карта де - над 8ххх. Ако е нещо по-маломощно няма да помогне.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Re: Re:

Мнение от Feanor » 28 Сеп 2009, 14:43

xpl0d написа:Мдаа конзолите ще са едни и същи. Само дето ся ще дадеш 600 за PS3 и ще джиткаш бая време ВСИЧКИ най-нови игри без изключения на макс детайли. Докато ако искаш да поддържаш най-най обаче за PC тряаа се оръсиш 3 пъти повече. А и не забравяй че едни от най-добрите игри се правят само за конзоли и нямат PC варианти.

Не забравям. Освен това не забравям, че нямат мишка, което осакатява безобразно контрола на цели жанрове. Покорно благодаря, ще пропусна. Още не е излязла играта, която да ме накара да си купя конзола заради нея. ;)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата