Need For Speed: Shift
Модератор: Общи модератори
Re: Need For Speed: Shift
pitbull ползвай по-нова версия на deamon tools като инсталираш играта, да не е някаква на по една две години.
То няма нещо толкова сложно и в почти всеки торент го пише.
В общия случай:
Теглите играта с торент клиент
маунтвате в deamon tools например
пускате инсталацията
слагате cd key-a
след като се инсталира
копирате крака като заествате файловете за които ви пита и трябва да тръгне .
То няма нещо толкова сложно и в почти всеки торент го пише.
В общия случай:
Теглите играта с торент клиент
маунтвате в deamon tools например
пускате инсталацията
слагате cd key-a
след като се инсталира
копирате крака като заествате файловете за които ви пита и трябва да тръгне .
Абе готина игричка,обаче GRID е по-готина
иначе като за нфс е доста добре.

- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Изиграл съм всичките нфс-та досега и смело мога да кажа, че това просто не струва. Наистина графиката е отлична и подбора на коли е много добър, но управлението на колата не струва. То не е бавното реагиране при завиване, то не са едните блъсканици, които дори при най малкия допир с друга кола се завърташ, излизаш от пистата и биеш рестарт и всичко на ново. То не са тъпите съперници, които за разлика от Gran Turismo са програмирани да си карат в една линия с една скорост и изобщо да не се съобразяват с теб и при най малката ти грешка те избутват от пътя. Да не говорим за дрифта там положението е повече от трагично. Колкото и да съм добър на тези ралита просто този дрифт (лично за мен) е невъзможен и супер нереален. Просто с тази част на поредицата ЕА ми паднаха много в очите 

По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ми опитали са се да я направят по-реална. То на старите се взимаше 90 градуса завой със 150км, само леко се подпираш в мантинелата и си готов
Тук с коляма скорост колата просто продължава на право и не иска да завие, освен ко не чукнеш ръчната ама тогава ако не контрираш на време продължаваш със задницата напред.

- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Re:
liloff написа:xpl0d написа:Е мноо ясно, че има алтернативи. Аз като казвам i7 и GTX имам впредвид, че това е най-доброто което човек може да си купи в момента.
П.С. Ако търсиш пъпки по бузките погледни в огледалото и ако не се видиш случайно не се шашкай - от тях си станал неотразим просто
Извинявай бате, знаех си че не трябва да ти пиша. Такъв злостен хакеро/дизайнер си имаме в твое лице. Ходи направи Dreamweaver-ни някой шедьовър, плясни една злобарка на плочките в банята и ще ти мине
И по-нежно с излиянията, недей така

- xpl0d
-
-
Re: Re:
Feanor написа:xpl0d написа:Обаче пак не си ме разбрал - говоря ти за PS3 и XBOX-360(новото дет ти викаш). Никой не ти говори за 200 MHz-овия PS2 1-вия XBOX. То много ясно че няма да ти хареса тяхното качество на картината. Сега си да кажем добре, ама я да те видя догодина кво ше прайш, като излязат новите заглавия. Ще гледаш да продадеш колкото се може по-бързо АТИ-то и да ги замениш с по-нови. Е за тва говоря аз - че за да вадиш винаги перфектна картина трябва постоянно да ъпгрейдваш. Докато PS3-ката я взимаш 1 път и забравяш за нея. Цената и в момента е достатъчно ниска даже от някои SLi monster-и пък и единични такива.
You get what you pay for, както се казва.
След 1 година за РС ще има по-нов и по-мощен хардуер, конзолите ще са си все същите. Дали това няма значение, как мислиш? Да не говорим пък, че едно РС можеш да го използваш и за други неща.
Мдаа конзолите ще са едни и същи. Само дето ся ще дадеш 600 за PS3 и ще джиткаш бая време ВСИЧКИ най-нови игри без изключения на макс детайли. Докато ако искаш да поддържаш най-най обаче за PC тряаа се оръсиш 3 пъти повече. А и не забравяй че едни от най-добрите игри се правят само за конзоли и нямат PC варианти.

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
За тези, които имат проблем с управлението - да ви светна, че има настройка на чувствителността. По дефолт е 25%, пробвайте на 60%
друго си е 

Si non confectus, non reficiat.
- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
Error:The PsysX runtime redistributable package was not installed succesfully . Setup cannot continue. Ако може някой да ме светне каква грешка ми дава че с английския ме няма.

- xpl0d
-
-
Mbass написа:Error:The PsysX runtime redistributable package was not installed succesfully . Setup cannot continue. Ако може някой да ме светне каква грешка ми дава че с английския ме няма.![]()
Сложи си по-нова версия на DirectX-a или направо си изтегли най-новите драйвъри с вграден PhysX. Aко си с ATI/AMD видео не мойш да напрайш последното

- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
Най-новите драйвери за видео картата ли ? с нвидиа съм. 

- xpl0d
-
-
Mbass написа:Най-новите драйвери за видео картата ли ? с нвидиа съм.
Щом е nVidia по-добре. От сайта им директно си изтегли най-новите драйвери. Те са с вграден PhysX. Всъщност той ше се инсталира само ако имаш подходяща карта де - над 8ххх. Ако е нещо по-маломощно няма да помогне.

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Re: Re:
xpl0d написа:Мдаа конзолите ще са едни и същи. Само дето ся ще дадеш 600 за PS3 и ще джиткаш бая време ВСИЧКИ най-нови игри без изключения на макс детайли. Докато ако искаш да поддържаш най-най обаче за PC тряаа се оръсиш 3 пъти повече. А и не забравяй че едни от най-добрите игри се правят само за конзоли и нямат PC варианти.
Не забравям. Освен това не забравям, че нямат мишка, което осакатява безобразно контрола на цели жанрове. Покорно благодаря, ще пропусна. Още не е излязла играта, която да ме накара да си купя конзола заради нея.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"