Чувствувате ли се като ....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Re: Чувствувате ли се като ....

Мнение от Сондьора » 06 Окт 2009, 22:48

acho.rs написа:Искам и аз иска и аз да кажа - аааа ма България ме задушава - искам да правя сандвичи във Америка и да съм баровец .
И сега - отговарям от името на всички , като във нарко комуна - наистина БГ е ужасно , поп-фолка ми пречи на съхненето на дрехите , никой не идва у нас , да ме пита дали искам да съм баровец , никой ми не бута хляба в ръцете , това е нелепо .
Още 13 страници мрънкане и темата е завършена :dummy: :dummy: :dummy: :dummy: :dummy:

Бате нали си Баровец, кво ти дреме за тия дето мрънкат :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 06 Окт 2009, 23:09

Сондьора написа:
acho.rs написа:Искам и аз иска и аз да кажа - аааа ма България ме задушава - искам да правя сандвичи във Америка и да съм баровец .
И сега - отговарям от името на всички , като във нарко комуна - наистина БГ е ужасно , поп-фолка ми пречи на съхненето на дрехите , никой не идва у нас , да ме пита дали искам да съм баровец , никой ми не бута хляба в ръцете , това е нелепо .
Още 13 страници мрънкане и темата е завършена :dummy: :dummy: :dummy: :dummy: :dummy:

Бате нали си Баровец, кво ти дреме за тия дето мрънкат :winky:

Чувствам се добре и без да съм големия баровец :ok: :ok: :ok: Дреме ми защото тия дето мрънкат натоварват и другите хора (които са объркани) със своя негативизъм .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 07 Окт 2009, 9:50

Приятелю,ти тук си най-голямото мрънкало(визирам темата),мрънкаш че четеш подобни теми,мрънкаш че ти е писнало от мрънкала,мрън,мрън,мрън,всъщност от уроците дето съм присъствал по "психология на индивида" мога да заключа,без това да е експертно мнение ,че в ранната ти възраст тази тема/дума за "мрънкането" ти е насаждана от родители/близки ,тази дума ти е станала много омразна и в този си период ти я поставяш навсякъде с цел да обидиш някого...с който те подсеща за твоето не-далечно минало...
трябва да прочетеш какво всъщност съм имал в предвид с тази тема,един вид задълбочено,да вникнеш в реалността,темата ми е именно че секи 4 години държавата иска от гражданите си все-повече и все повече без да дава насреща дори и една надежда за днешният ден,а утрешният ,за "нашите деца" е най-експлоатираната тема от която ми се повръща,осигурявам се на пълна заплата от което данъците дето плащам са доста големи,имам 2 автомобила с гражданска и пълно каско,с винетки и тн.данъците които плащам за 2 та автомобила са по около 210 лева-за какво,за да хрантутя някакви паразити?имам имоти-вдигат и данъците за тях-защо,ето за това се чуствам заложник,защото имам имоти тук които съм придобил с труд,с пари дето съм платил данъци и някой друг заем
за който ми идва съобщение че еднолично ми вдигат лихвата?
Ти може би нямаш нищо-така че...за какво говорим

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325 tds Touring
Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >

Мнение от Любо /ba1_hu1/ » 07 Окт 2009, 10:07

Всеки си има глава на раменете. Че положението не не е чак толкова розово не е... Че българина може и с 1 лев да си оправи настроението така е :bchug: ... За мрънкането всеки мрънка по някакъв повод,било то за пари, че жена му не му пуска, че главата го боли и прочее, въпроса е защо трябва винаги да има някой да плюе по мрънкащите без да се усеща, че и той прави същото :dunno: Ако един човек е оправен ще намери начин да живее добре и в най-изостаналата държава, а ако няма никакви цели в живота, и позволява да го стъпчат без да се противи то и в най-напредналите страни ще си остане издънката... Не целя да обидя, никой конкретно, просто изразявам мнение. Все пак този форум е точно за това, всеки да си даде мнението, нали ? :wave: Автора на темата е решил, че има нещо да сподели и го е направил. Ако някой има мнине по въпроса се включва, темата може и 100 страници да стане, но това е показно, че има хора, които ги интересува или по някакъв начин са се заинтригували. Аз може да съм на "пикливите" 20 години и да съм поредния "пишлегар", но съм много против, да се дава характеристика на когото и да било без да се познава въпросния човек.Всеки си има цели в живота и по един или друг начин се стреми към тях, независимо на колко е :nono:
Да, България си има много негативи, но не сме най-изостаналата държава.Имаме си своята история, с времето ще дойде и бъдещето. В този свят всичко се променя ту в добра ту в лоша посока. Просто момента е такъв, независимо колко е продължил и колко му остава.Всеки един човек се променя, според наложените му правила на живот.
Относно "затвора" съм съгласен на половина. Има неща, които ни се налагт, без да се мисли дали наистина са полезни за народа и без да се допитват директно до нас. Въпреки всичко, всеки е свободен да отиде където пожелае.Както казах, ако си оправен и в Бангладеж ще успееш да достигнеш целите си, а ако не си и в уж "светлата" и "богоизбраната" САЩ ще си келеме...

Поздрави :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 07 Окт 2009, 11:35

ba1_hu1 написа:Всеки си има глава на раменете. Че положението не не е чак толкова розово не е... Че българина може и с 1 лев да си оправи настроението така е :bchug: ... За мрънкането всеки мрънка по някакъв повод,било то за пари, че жена му не му пуска, че главата го боли и прочее, въпроса е защо трябва винаги да има някой да плюе по мрънкащите без да се усеща, че и той прави същото :dunno: Ако един човек е оправен ще намери начин да живее добре и в най-изостаналата държава, а ако няма никакви цели в живота, и позволява да го стъпчат без да се противи то и в най-напредналите страни ще си остане издънката... Не целя да обидя, никой конкретно, просто изразявам мнение. Все пак този форум е точно за това, всеки да си даде мнението, нали ? :wave: Автора на темата е решил, че има нещо да сподели и го е направил. Ако някой има мнине по въпроса се включва, темата може и 100 страници да стане, но това е показно, че има хора, които ги интересува или по някакъв начин са се заинтригували. Аз може да съм на "пикливите" 20 години и да съм поредния "пишлегар", но съм много против, да се дава характеристика на когото и да било без да се познава въпросния човек.Всеки си има цели в живота и по един или друг начин се стреми към тях, независимо на колко е :nono:
Да, България си има много негативи, но не сме най-изостаналата държава.Имаме си своята история, с времето ще дойде и бъдещето. В този свят всичко се променя ту в добра ту в лоша посока. Просто момента е такъв, независимо колко е продължил и колко му остава.Всеки един човек се променя, според наложените му правила на живот.
Относно "затвора" съм съгласен на половина. Има неща, които ни се налагт, без да се мисли дали наистина са полезни за народа и без да се допитват директно до нас. Въпреки всичко, всеки е свободен да отиде където пожелае.Както казах, ако си оправен и в Бангладеж ще успееш да достигнеш целите си, а ако не си и в уж "светлата" и "богоизбраната" САЩ ще си келеме...

Поздрави :winky:

Независимо, че авторът е само 20-годишен, това е най-зрялото мнение, което съм чел от доста време насам!
:yes: :clap: :clap: :clap:

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 07 Окт 2009, 12:27

GVT написа::mhihi: :mhihi: :mhihi: Я г-н Димитров,отиди да живееш при Чичо Сам легално,па да видиш тогава какво се вика заложник на данъци и сметки.Има да си мечтаеш за България.

:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 07 Окт 2009, 13:29

[quote="Е.Димитров"][/quote]
Доста слаб психолог си - повтарям една дума защото съм сметнал , че е най-подходящото определние за хора като тебе :winky: Кат ти не изнася - билет за самолет и айде в някоя перфектна държава - хората са напрегнати и без такива като тебе да ги депресират .
А мен не моеш ядосаш или депресираш , защото се лекувам със универсално лекарство :lalala: :bchug: :lalala:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 07 Окт 2009, 14:02

acho.rs написа:
Е.Димитров написа:

Доста слаб психолог си - повтарям една дума защото съм сметнал , че е най-подходящото определние за хора като тебе :winky: Кат ти не изнася - билет за самолет и айде в някоя перфектна държава - хората са напрегнати и без такива като тебе да ги депресират .
А мен не моеш ядосаш или депресираш , защото се лекувам със универсално лекарство :lalala: :bchug: :lalala:

Виж к'во,аз не съм нито мангал,ното турчин нито някакъв друг етнос,Българин съм и това е държавата ми,не ми давай направление на къде да ходя,по скоро се опитвам да изгоня такива назадничеви ,потънали в собсвеното си блато елементи не виждащи гнаста в която живеят ,да отидат да живеят в някоя африканска държава.
Мерси

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 07 Окт 2009, 14:11

Е не, не, не не... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 07 Окт 2009, 14:17

г-н Димитров, всъщност имам опасения, че сте силно комплексирана личност... :help:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 07 Окт 2009, 14:21

Projektzwo написа:г-н Димитров, всъщност имам опасения, че сте силно комплексирана личност... :help:

Аз пък си го представям как се подхилква пред екрана, докато разпуска и си прави гимнастика на очите.. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 07 Окт 2009, 15:21

Projektzwo написа:г-н Димитров, всъщност имам опасения, че сте силно комплексирана личност... :help:

Абе на тебе даже заглавието не мога да ти издокарам,сам ли го измисли или някое по-умно животинче с опит в държенето на писалка ти помогна?
Всъщност съм комплексиран само от това че имам по-голяма пи**шка от повечето "мъже " (а и подозирам от няколко жени)тук,комплексирам съм защото цял живот слушам от индивиди като че да си "тънкопиш**ковец " и "без**пишковец" е многУ престижно...всъщност се отървавам от тоя комплекс напоследък...

Аватар

Мнение от Projektzwo » 07 Окт 2009, 15:30

Е.Димитров написа:

Абе на тебе даже заглавието не мога да ти издокарам,сам ли го измисли или някое по-умно животинче с опит в държенето на писалка ти помогна?
Всъщност съм комплексиран само от това че имам по-голяма пи**шка от повечето "мъже " (а и подозирам от няколко жени)тук,комплексирам съм защото цял живот слушам от индивиди като че да си "тънкопиш**ковец " и "без**пишковец" е многУ престижно...всъщност се отървавам от тоя комплекс напоследък...

надявам се с това мнение успешно успя да избиеш поредния копмлекс... :clap:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 07 Окт 2009, 15:54

Projektzwo написа:
Е.Димитров написа:

Попитай...ъъъ...жена си????

Аватар

Мнение от Projektzwo » 07 Окт 2009, 16:00

Е.Димитров написа:
Projektzwo написа:
Е.Димитров написа:

Попитай...ъъъ...жена си????

ъъъ... колко забавно... :dummy:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата