Защо бият жените и мразят богатите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Защо бият жените и мразят богатите

Мнение от Bogat-Beden » 01 Дек 2009, 19:13

ivan1590 написа:Боят винаги трябва да е крайна мярка, а срещу жени е безсмислен.Жената не е собственост, като телевизора или колата за да я биеш за това, че не иска да е с теб.Ами ако тя хване пистолета и те застреля щото си и изневерил тогава виновна ли е ? Морала вече го няма и това е факт, ама някои още не са го осъзнали.Съвременния живот не благоприятства за моногамията и тя се превръща в едно лицемерие за пред хората.

Имам познат със законен пищак,на който при такава ситуация бившата му го беше опирала до челото... :lol: :mhihi: :help: А на друг такъв,приятелката му влиза в собственото му заведение,пред сичкото народ хваща и му треска с всичка сила нелошия телефон у земята... :shock: :help: ...
Да спасим мъжа,викам аз... и затова- ИзображениеИзображение :mhihi: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 01 Дек 2009, 19:13

ivan1590 написа:Морала вече го няма и това е факт, ама някои още не са го осъзнали.Съвременния живот не благоприятства за моногамията и тя се превръща в едно лицемерие за пред хората.

Така е ... моногамията не е това, което е било преди ... сега всеки те използва за нещо, лъже те. Малко са хората, които търсят ценностите в един човек :(
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 01 Дек 2009, 19:19

krystal написа:
Е.Димитров написа:...

Емо нямам време сега да споря с тебе.
Философията можем да си я разпъваме до десето коляно...
Ние сме общество, което е свикнало с агресията и не я забелязваме, дори я одобряваме, това е жалкото в случая.
"Побойникът", с днешна дата е много често и почти винаги обект на агресията в миналото и се явява жертва, но все пак агресор.
Агресията и насилието са опасна отрова, която вирее.
Едва ли съм първата, която ще те информира за причинно-следствените връзки.

Проблема е че агресията ни е заложено генетично,както зависта,омразата и двуличието,вярвай ми,че когато някой напише нещо позитивно тук,във форума,той не го мисли,има някаква користна цел,някаква "тъпа идейка",хората сме гадове в голямата си част и е истински късмет да намериш чиста душа,за това не вярвам на "потърпевши" дами и "нещастни" мъже,първите,защото "истината е някъде там" а вторите...ми те са си мрънкала ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 компакт

Мнение от nani » 01 Дек 2009, 19:20

bum_bum написа:В крайна сметка тва мъжа не го ли дава "от сърце". Като е с нея слага цици, коси, джуки и там както си му е реда.. като се разпърдят айде neeeext и на нея така и тва е. То все едно като си продам колата и да ида някоя нощ да я начупя, щото съм и сложил М пакет, а са някой друг ще я кара..

:clap: :clap: :clap: :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 01 Дек 2009, 19:21

ivan1590 написа:За мен боят няма смисъл.

ivan1590 написа:Ако си бил прост и си наливал там където не трябва и си давал на който не трябва, кой ти е виновен?

ivan1590 написа:Ако си пич продължаваш напред и даже черпиш човека , който ти е отворил очите.Не можем да бием жените за нашите малоумия.

ivan1590 написа:Ако си някой льольо и в един момент си прозрял, че жената не е това за което си я мислил, кой ти е виновен, че да я биеш?

ivan1590 написа:Ако си пич я оставяш и не се разправяш, защото тя е това, което винаги е била, а че ти късно си го разбрал си е изцяло твой проблем.

:yes: :clap: :clap: :clap:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 01 Дек 2009, 19:22

кой е потърпевшият във случая???

http://vbox7.com/play:21076060 :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 01 Дек 2009, 19:29

То на първо място ако жената е читава т.е. с поне малко акъл изобщо няма да тръгне с някой боклук, който да я бие, защото ще има поне малко преценка. Етикетчето "комплексар" лесно се лепи на някой, чието поведение не одобряваме, ама не мисля, че има връзка в този случай, на всеки може да му прекипи чайника.
Последна промяна saleen на 01 Дек 2009, 19:32, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 01 Дек 2009, 19:29

Е.Димитров написа:вярвай ми,че когато някой напише нещо позитивно тук,във форума,той не го мисли,има някаква користна цел,някаква "тъпа идейка",хората сме гадове в голямата си част и е истински късмет да намериш чиста душа,за това не вярвам на "потърпевши" дами и "нещастни" мъже,първите,защото "истината е някъде там" а вторите...ми те са си мрънкала ...

това което си написал е толкова отровно, че просто не знам как си постигнал душевен мир... баси самоизяждащата се гледна точка.

... ти си знаеш де.

аз мисля, че ако в един интернетен форум не можеме да сме безкористни и с "идеална цел".... спукана ни е работата в личен план...

по темата - боя никога не е решение. ако изглежда че няма друго решение - стратегията ти някъде е куцала.... важи за всичко.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 01 Дек 2009, 19:36

saleen написа:То на първо място ако жената е читава т.е. с поне малко акъл изобщо няма да тръгне с някой боклук, който да я бие, защото ще има поне малко преценка

... няма как да го разбереш това ... по кво си личи, че ще ме бие ... а, колко жени търпят всичко, само и само мъжа да е доволен :kuku:
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 01 Дек 2009, 19:40

alx написа:
Е.Димитров написа:вярвай ми,че когато някой напише нещо позитивно тук,във форума,той не го мисли,има някаква користна цел,някаква "тъпа идейка",хората сме гадове в голямата си част и е истински късмет да намериш чиста душа,за това не вярвам на "потърпевши" дами и "нещастни" мъже,първите,защото "истината е някъде там" а вторите...ми те са си мрънкала ...

това което си написал е толкова отровно, че просто не знам как си постигнал душевен мир... баси самоизяждащата се гледна точка.

... ти си знаеш де.

аз мисля, че ако в един интернетен форум не можеме да сме безкористни и с "идеална цел".... спукана ни е работата в личен план...

по темата - боя никога не е решение. ако изглежда че няма друго решение - стратегията ти някъде е куцала.... важи за всичко.

Както винаги..... шест! :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 01 Дек 2009, 19:44

alx написа:

... ти си знаеш де.

Ами понякога е забавно да си циничен,но иначе и seroksat върши понякога работа,душевният мир се постига по следният начин (моята рецепта)
Сутрин се пие кафе около 6;30 и се радваш на първите лъчи,на работа и в колата се слуша rammstein или nightwish,вечерта след работа се прибираш и веднага в банята,не защото работя в мината ами ритуално да измия мръсотията от деня,чувам се с 2-3 приятели/ки ,малко дъра-бъра ,червено вино,салфетки,свещ,лека вечеря,интернет,новини по тв,филм на лаптоп/тв и лека нощ,това е и се чустваш щастлив,не се бия вече по улиците :lol:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 01 Дек 2009, 19:52

По темата- Изображение :mhihi: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 01 Дек 2009, 20:06

Fenka85 написа:яма как да го разбереш това ... по кво си личи, че ще ме бие ... а, колко жени търпят всичко, само и само мъжа да е доволен

Ами със интуиция, шесто чувство-знам ли :dunno: А пък от такова търпение никой няма полза.
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 01 Дек 2009, 20:12

saleen написа:
Fenka85 написа:яма как да го разбереш това ... по кво си личи, че ще ме бие ... а, колко жени търпят всичко, само и само мъжа да е доволен

Ами със интуиция, шесто чувство-знам ли :dunno: А пък от такова търпение никой няма полза.

По мое скромно мнение има начин на 95% да е сигурна жената мъжът до нея би ли й посегнал и склонен ли е към такива мъжкарски прояви..... :roll: Просто трябва малко повече наблюдателност...

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 01 Дек 2009, 20:52

Мишел написа:
saleen написа:

По мое скромно мнение има начин на 95% да е сигурна жената мъжът до нея би ли й посегнал и склонен ли е към такива мъжкарски прояви..... :roll: Просто трябва малко повече наблюдателност...

еи ти мн си ги разгадала :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата