Най сетне да решат да направят нещо градивно!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Най сетне да решат да направят нещо градивно!

Мнение от Е.Димитров » 04 Дек 2009, 13:21

Benedetto написа:ама нали и катаджиите семейства хранят, а държавата няма пари за нормални заплати....

Ми мое да ме фанат милиционерите за белата ми пишка,аз не употребявам алкохол,а пък и се опитвам да спра изхранването на тяхната общност,белким спрът и да се размножават,че и без това няма никаква полза от милиционерите

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 04 Дек 2009, 13:23

абе за това няма да се оправим,защото само мрънкаме когато някой иска нещо да направи.Няма да пиеш и това!А от лятото и като забранят пушенето на обществени места ще намалят и цигарите и няма да се притеснявате да не ви покаже от цигари ;) Абе хора до кога ще търсим вратички да прескачаме законите.Като в една друга тема за камерите само пишат разни хора пратихами честитка кво да правя да ги прецакам.Няма да правиш нищо отива и си плащаш щом си нарушил правилата!На мен ми писаха измислен фиш за знак Стоп в плаовдив и си го платих.Като почнеме да си плащаме глобите и да спазваме законите тогава ще се оправим!
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 04 Дек 2009, 13:25

Offtopic. Питагор и Фламе, пиете много кафета, защото се храните неправилно и непостоянно и организма ви изпада в хипогликемия (ниска кръвна захар)... яжте бавни въглехидрати и плодове, за да не ви се спи като на кучета, тогава ще можете да намалиш кафетата, а цигарите са за слабаците. :no:

По темата -> Това е прекалено. Би трябвало да направят наказанията по-тежки, но да свалят границата е безумно.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 04 Дек 2009, 13:47

BiTurbo написа:и така ето специално за хората които казват, че никъде го нямало тва 0,0 промила

http://www1.adac.de/images/2009-Promill ... 192415.pdf

както се вижда има някои страни като Чехия, Словакия и Унгария при които няма никакви толеранси. В други пък страни има ограничения на 0,0 за начинаещи шофьори и какви ли не още неща.Информацията ее от сайта на АДАЦ Германия, което е АБСУРД да е грешна :wave:

Ирландците къртят с тва 0,8 ама при тях е разбираемо що е така :mhihi: :mhihi:

И не, че нещо ама в Румъния е 0,0 ;)

Мен честно казано не ме бърка в чужбина как е, бърка ме тука как се изпълняват законите.
Бърка ме, че ни правят на маймуни и явно така ни харесва.
Бърка ме, че закона, прескача закона.
Що ли? Щото сме свикнали да ни мачкат и да не си отстояваме своето.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 04 Дек 2009, 13:48

Reportera написа:абе за това няма да се оправим,защото само мрънкаме когато някой иска нещо да направи.Няма да пиеш и това!А от лятото и като забранят пушенето на обществени места ще намалят и цигарите и няма да се притеснявате да не ви покаже от цигари ;) Абе хора до кога ще търсим вратички да прескачаме законите.Като в една друга тема за камерите само пишат разни хора пратихами честитка кво да правя да ги прецакам.Няма да правиш нищо отива и си плащаш щом си нарушил правилата!На мен ми писаха измислен фиш за знак Стоп в плаовдив и си го платих.Като почнеме да си плащаме глобите и да спазваме законите тогава ще се оправим!

Един пич каза в друга тема нещо много вярно и правилно,ще се опитам да го цитирам:
"Законите не са като десетте божи заповеди че да им се кланяме ,да не ги обсъждаме а още повече да сме безпрекословно съгласни с тях"
А моето мнение е,ми те ми ограничават правата,защо пък да не пуша на улицата,какви са тея камери навсякъде,да сложат милиция на всякъде,а не камери и после станало еди-какво си и на камерата нищо не се вижда,какви са тея невероятни ограничения отвсякъде,нима закупувайки си автомобил от някъде,за какво трябва да му плащам акциза,след като ще си плащам данъците,таксите и горивата в което е включени още иляда такси???,за какво имам ддс на лекарствата???колко човека си купуват лекарства за фирмата за служителите???ами ддс за книгите???
Тука в тъпата ни държава всички закони са измислени не в полза народа ами за да се вземе още и още...и все се появяват някакви типове дето ходят на предизборни митинги и скачат с други като тех малоумници,а от трибуната некакви мазници сипат "мана" и други ,дето като кажат "закон" все едно мед им капе от устата

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 04 Дек 2009, 13:54

допълнение:
тая година закупиха термокамери за летищата ,всяка на стойност по 100 000 лева..и никого не хванаха на летището със свински грип,толкова се разпостани че според официалните данни,заболелите били около 150 хиляди,неофициални над милион,аз минах също по реда си,е като толкова мислят за ората с тея камери...що не свалиха ддс на лекарствата дето борят грипа???дал съм над 150 лева,що НЗОК не пусна частично платени лекарства от тези дето лекуват,за ваксина хич няма и да пиша,ама дадоха няколко милиона за термо камери-абсолютно безполезни

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 04 Дек 2009, 13:56

Е.Димитров написа:допълнение:
тая година закупиха термокамери за летищата ,всяка на стойност по 100 000 лева..и никого не хванаха на летището със свински грип,толкова се разпостани че според официалните данни,заболелите били около 150 хиляди,неофициални над милион,аз минах също по реда си,е като толкова мислят за ората с тея камери...що не свалиха ддс на лекарствата дето борят грипа???дал съм над 150 лева,що НЗОК не пусна частично платени лекарства от тези дето лекуват,за ваксина хич няма и да пиша,ама дадоха няколко милиона за термо камери-абсолютно безполезни

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 04 Дек 2009, 14:44

bmw maniqk ivo bmw написа:Хем искате да няма катастрофи и пускате теми да се внимава и се възмощавате как не се спазват закони, хем като има някъв нов закон ревете как може да е толкова тъп! Е как ще се оправим като вие самите се дърпате?
Като пиете няма да карате и няма да имате проблеми.

Ако беше вникнал в постовете на хората които ''реват'', нямаше да мапишеш този пост колега!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36
Мечтае да кара: V8

Мнение от Cobb » 04 Дек 2009, 14:54

Абе...гледате ли си глупостите преди да ги пишете ?
Себе си ли лъжете, или някой друг ?
Колко от вас имаха проблем с дрегера за лъжичка сироп за кашлица, или аз бонбонче, или за боза ???? :kuku:
Колко пъти на ден пиете сироп, че вече и с полицията си имате проблем за това ??

Колко хора умряха заради такива дето от 1 бира им няма нищо ?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 04 Дек 2009, 15:10

BiTurbo написа:и така ето специално за хората които казват, че никъде го нямало тва 0,0 промила

http://www1.adac.de/images/2009-Promill ... 192415.pdf

както се вижда има някои страни като Чехия, Словакия и Унгария при които няма никакви толеранси. В други пък страни има ограничения на 0,0 за начинаещи шофьори и какви ли не още неща.Информацията ее от сайта на АДАЦ Германия, което е АБСУРД да е грешна :wave:

Ирландците къртят с тва 0,8 ама при тях е разбираемо що е така :mhihi: :mhihi:

И не, че нещо ама в Румъния е 0,0 ;)

Значи за Ирландия е било 0,8 не за Англия . Но само да ти кажа , че това че много пият е мит - на бира може и да ни се опрат , но като ударех бутлика Тъламор и оня гладха като луди :mhihi:
И пак на темата - в Ирлания е 0,8 в Унгария 0,0 - ами да гледаме кой е по-наоред - Ирландия беше няколко години със най-висок стандарт в Европа а къде е Унгария :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325 tds Touring
Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >

Мнение от Любо /ba1_hu1/ » 04 Дек 2009, 16:18

Бая глупости се изписаха по тая тема.... напоследък май верно секи пише, колкото да не заспи :dunno:
Защо винаги трябва в чуждата паничка да се гледа ? Защо пак се сравняваме с други държави ? Нито манталитета ни е като техния, нито управниците са ни като тяхните, нито полицаите, нито заплатите .... мога да си изброявам цяла седмица... Тфа било там, тука било така... ама трябва да е като при тях.. Аман бе! Ние трябва да си отстояваме нашите си интереси ... все пак с тези закони ние ще живееме а не бай Тошко от мохамедания ?!?!?
Другото, което ми е много интересно... страшна логика извадиха колегите въздържатели.. По техните думи значи като вкарат закона 0.00 на дрегер изведнъж ще спрат всички катастрофи по пътищата :?: :!: :?: :!: Индивиди с пъти над 1.2 промила изведнъж ще се шашнат видиш ли, че вече позволеното е 0.00 и ще спрат да пият и карат :?: :!: :?: :!: Евалата за теориите дето ги развивате :mhihi:
От този закон единственото, което ще се промени, е че след всяка техническа грешка ще си я плащаме я на ръка я чрез загубеното ни време и нерви за глупости... предполагам, няма да ни е голям проблем да се въздържиме от промишленото количество от 330 мл. бира за да си нямаме допълнителни проблеми... А ако си на някаква бизнес среща, или нещо подобно ? или на РД и удариш една глътка бира просто за здраве по някой повод ??? И видиш ли слънчогледа като си тръгнеш вече ще знаеш, че 20 лв. отиват за да не се занимаваш с глупости, щото дрегера ще покаже 100 процента поне 0.1 а на кръвната нищо няма да излезне... Глупости !

А относно дупките по пътищата, че причинявали много по-малко катастрофи и дору почти нямало е голяма глупост.... явно този дето го изтърси тфа, не е вижал изхвърлен моторист на междуградски път.... моториста беше на 200 метра от мотора в една канафка на място ! 2 часа го търсиха... а момичето с него на 50-100 метра пак на място... явно личеше, че беше изхвърлен от една дупка в средата на платното... И както обичат да пишат, най-вероятно в протокола е писано: Не съобразена скорост спрямо пътната обстановка... е то при тая обстановка да има знак, че следва опасен терен хубаво... и 50 км/ч са достатъчни за сакътлък ако попаднеш на "пътна яма" обаче :kuku:

ПП: Най-градивното решение... Определено :banghead:

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 04 Дек 2009, 16:44

Reportera написа:абе за това няма да се оправим,защото само мрънкаме когато някой иска нещо да направи.Няма да пиеш и това!А от лятото и като забранят пушенето на обществени места ще намалят и цигарите и няма да се притеснявате да не ви покаже от цигари ;) Абе хора до кога ще търсим вратички да прескачаме законите.Като в една друга тема за камерите само пишат разни хора пратихами честитка кво да правя да ги прецакам.Няма да правиш нищо отива и си плащаш щом си нарушил правилата!На мен ми писаха измислен фиш за знак Стоп в плаовдив и си го платих.Като почнеме да си плащаме глобите и да спазваме законите тогава ще се оправим!

И какво прави, бе? И, ако си мислиш, че цигарите ще намалеят. А да не говорим, че този закон не е предложен в полза на хората, а в полза на бюджета. Сякаш на някой му пука дали си пил 1 бира. :kuku: Или ти си от тези хора, които след 1 бира едвам си стоят на краката?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 04 Дек 2009, 16:48

Нови по-строги наказания са излишни.
Нужна е по-висока ефективност при налагането на наказанията.
Ако всички знаеха, че при нарушение наказанието НЕ може да бъде избегнато - просто всички щяхме да спазваме правилата.

Ако всеки знаеше, че за 20км превишена скорост няма да кара 2 месеца и няма да може да се отърве с 20 лева - много повече щяхме да спазваме правилата. Колкото и да повешат наказанията - докато 20-левката е универсалното средство за решаване на всички проблеми - оправия няма да има.

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от THE DUNK MACHINE » 04 Дек 2009, 17:31

И аз подкрепям начинанието за трите нули на дрегера - два пъти съм давал такъв резултат на проба за алкохол и ме гледаха така :shock: щото втория случай беше пред Син сити с двама мъртво пияни в колата :mhihi:
THE ONE & ONLY E30

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 04 Дек 2009, 19:04

Cobb написа:Абе...гледате ли си глупостите преди да ги пишете ?
Себе си ли лъжете, или някой друг ?
Колко от вас имаха проблем с дрегера за лъжичка сироп за кашлица, или аз бонбонче, или за боза ???? :kuku:
Колко пъти на ден пиете сироп, че вече и с полицията си имате проблем за това ??

Колко хора умряха заради такива дето от 1 бира им няма нищо ?

За да не упрекнат в незачитане на чуждото мнение и арогантост , ще питам само това - КОЛКО , ХОРА СА ЗАГИНАЛИ ОТ 0,5 БЕ ** ** *** ***** ******* . Големи герой във форума - установено е че малк доза алкохол , НЕ ВЛИАЕ на преценката за пътя и ситуацията , виж недоспиване , ползване на телефон , неудобно разположение на копчетата в колата (колкото и странно да ви се струва , в някой коли вкл. моята регулаторите на климатрконика са толкова ниско , че за 2-3 секунди трябва да отбия поглед от пътя , да не говорим за аЙ-драйв,особени първо поколение) - да вземата да направят и тест - колко си спал (Е класата следи за реакциите ти и ти предлага кафе :shock: ) - не няма , защото хората са оставили това само да си го преценяваш , както и чашата бира , която НИКОГА НЕ Е БИЛА СМЪРТОНОСЕН ОПИАТ :ranting:
Не обръщайте темата на корупция , макар тези закони за мен да са пряко свързани със превръщането на 20чка в 50тачка :evil:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата