Аз прекарах смотана Коледа ...
Модератор: Общи модератори
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
Re: Аз прекарах смотана Коледа ...
HOLIIGAN написа:маи бая хора сме прецакани
да кажа и аз та значи всиака бъдни вечер баща ми меси питка с касмети там глупости прават се маджи такива неща
да но тая година пре**авка
баща ми ни напусна точно за бъдни вечер приателката наработа отивам да иа взимам към 7 от там да трагваме колата няма токове брат ми тарчи да спасява положението едвам се прибрах без фарове после бабички слушам техните глупости цела вечер па и за празниците и без работа останах нема и кинти и направо ше се грамна вече![]()
за коледа цял ден спане че нямам настроение за нищо после вечерта се напих като куче САМ на другия ден пак цял ден спане че трябваше да се изтрезнява некак си.
Лошо...
Но и на мен ми беше скучно въпреки че имаше сумат и нечетни манджи,със семейството и кинти има....ама ми беше смотано...

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
Кофти ден беше, много кофти. Лоши новини, сега ходя като ударена с мокър парцал.
нощта е най-тъмна точно преди изгрев... които е гледал - знае ...
иначе по темата- прекарах точно както очаквах че ще прекарам и съм доволен. човек като си нагласи правилно очакванията- няма разочарования.
иначе по темата- прекарах точно както очаквах че ще прекарам и съм доволен. човек като си нагласи правилно очакванията- няма разочарования.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:нощта е най-тъмна точно преди изгрев... които е гледал - знае ...
има известна разлика между доволен и щастлив

разлика има, но просто не си си дала сметка за нея... (си мисля)...
когато си доволна през повечето време и от повечето важни за тебе неща - има голям шанс да си щастлива като цяло...
другото е особено вярно- ако не се научиш как да си доволна- няма начин да си щастлива.
ферди - няма проблем. понякога очевидните неща убягват... особено ако е много тъмно около тебе... умението е да можеш да си дадеш сметка кога започва да просветлява хоризонта...
когато си доволна през повечето време и от повечето важни за тебе неща - има голям шанс да си щастлива като цяло...
другото е особено вярно- ако не се научиш как да си доволна- няма начин да си щастлива.
ферди - няма проблем. понякога очевидните неща убягват... особено ако е много тъмно около тебе... умението е да можеш да си дадеш сметка кога започва да просветлява хоризонта...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
И аз на бъдни вечер останах сам до сега не ми се беше случвало ни роди,ни манджи,ни нищо,сипах си гориво на шестака,взех си напитки хапване (то още не се беше стопил и снега
) и съм се возил сам като побъркан до посред нощите и си ми беше екстра
Не си ли го направите вие нема кой да ви го направи 

/// 6>4

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
alx написа:нощта е най-тъмна точно преди изгрев... които е гледал - знае ...
Оф господин професора да ни поучи ... просто на някой хора им се струпват неприятности - здравословни и финансови , които няма как да бъдат очаквани и предвидени. С колкото и умерени очакваня да бъдеш за Коледа , все пак си правиш планове за весело изкарване с приятели (със семейството на бъдени вечер) . Трябва да си ебахти песимиста , да очакваш да се разболееш или да не ти дадът заплата , за да е всичко според очакванята

ПС: аз в последния момент се бях нагалсил за смотана Коледа - така и стана , не съм разочарован , но това не означава , че съм изкарал хубав празник !
бе то за това тоя форум почва да мяза на изповедалня - винаги има някой философ да ти покаже че въпроса е на психическа основа ...
Дано изкарате поне Нова година добре колеги

Дано изкарате поне Нова година добре колеги

ачко- твоето решение/ крайни резултати по-добри ли са? 
... и колкото по-рано го разбереш и си дадеш сметка за това- толкова по добре за тебе...

винаги има някой философ да ти покаже че въпроса е на психическа основа ...
... и колкото по-рано го разбереш и си дадеш сметка за това- толкова по добре за тебе...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
ТЦ,тц, тука заприличва повече на изповедалня ,но не от БИГ БРАДЪР а от форума на БМВ .. Хайде стига ,бе .Какво Ви става на всички? Нали знаете,че кой за каквото се нагласи така и ще си е прекарала КОледата .Всичко си е до нагласа. Аз примерно си е изкарах точно така както и очаквах с тази разлика,че сега до мен беше и човека, с който се обичаме -жена ми
))Заедно си пожелавахме, заедно вдигахме наздравица,заедно хапнахме от коледната пуйка
)) Сега очакваме Новата година - пак ще е купон,защото се събираме у един приятел и след това направо ще го подкараме и за 1-ви -именият ми ден
) Въобще тези дни се задава само ядене, пиене и ..тези три неща
))
Хайде, от мен весело прекарване на празниците и повече усмивки
))

Хайде, от мен весело прекарване на празниците и повече усмивки

Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
Ама вярно е че някои хора само се чудят къде да трупат мнения ... Не ви ли е ясно че не можете да имате нагласа за всичко!Не можеш да имаш нагласа да изкараш добре празника - който и да е той и да ти се стовари нещо неочаквано и лошо , ама ти пак да си изкараш добре!!!За хора като вас си има друга тема.В тая се жалваме и вярвайте никак не е приятно да се чувстваш кофти и някой философ да ти обяснява как сам си виновен 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
alx написа:ачко- твоето решение/ крайни резултати по-добри ли са?винаги има някой философ да ти покаже че въпроса е на психическа основа ...
Не Сашко - не са ми по-добри резулатите , защото имам над 60 шева на крака си и се оказа , че нито мога да стоя прав , нито да седя - а само да лежа . Просто нямаше как да се получи при мен

По принцип съм оптимист и купонджия , за тва ми е ощя по-гадно като ми се провалят празниците ... ако си порчел малко по-горе предлагам голяма збирка , за по-натам ... С темата се надявам и други хора които са прекарали скучно , да не си помислят , че са единствените които са скучали на празниците и да разберат , че е съвсем норамално да ти се прецакат нещата и това не трябва да става повод да увесваш галава

Ооо аз пък си изкарах супер. Тъкмо ми беше свършило пиенето и дойде един френд и айде за още пиене. Намерихме с 300 зора едно денонощно, дето продавачката беше по смазана и от нас
, накупихме пиене , допихме си стабилно, на сутринта гледам в портмонето имам същите пари, дето ги имах преди да отидеме за допиване, не знам как се е получила тая магия, явно на Коледа стават чудеса