Аз прекарах смотана Коледа ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Re: Аз прекарах смотана Коледа ...

Мнение от georgymk » 27 Дек 2009, 17:21

HOLIIGAN написа:маи бая хора сме прецакани
да кажа и аз та значи всиака бъдни вечер баща ми меси питка с касмети там глупости прават се маджи такива неща
да но тая година пре**авка
баща ми ни напусна точно за бъдни вечер приателката наработа отивам да иа взимам към 7 от там да трагваме колата няма токове брат ми тарчи да спасява положението едвам се прибрах без фарове после бабички слушам техните глупости цела вечер па и за празниците и без работа останах нема и кинти и направо ше се грамна вече :dunno: :banghead: за коледа цял ден спане че нямам настроение за нищо после вечерта се напих като куче САМ на другия ден пак цял ден спане че трябваше да се изтрезнява некак си. :banghead:

Лошо...
Но и на мен ми беше скучно въпреки че имаше сумат и нечетни манджи,със семейството и кинти има....ама ми беше смотано... :no: за тва стоях до 11 с наще и излезнах с приятелчета и стана мазало
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 27 Дек 2009, 18:18

Кофти ден беше, много кофти. Лоши новини, сега ходя като ударена с мокър парцал.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Дек 2009, 18:26

нощта е най-тъмна точно преди изгрев... които е гледал - знае ...

иначе по темата- прекарах точно както очаквах че ще прекарам и съм доволен. човек като си нагласи правилно очакванията- няма разочарования.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 27 Дек 2009, 18:46

Благодаря ти.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k_remi » 27 Дек 2009, 18:50

alx написа:нощта е най-тъмна точно преди изгрев... които е гледал - знае ...

иначе по темата- прекарах точно както очаквах че ще прекарам и съм доволен. човек като си нагласи правилно очакванията- няма разочарования.

има известна разлика между доволен и щастлив :confused: Аз съм доволна от Коледа-та но това да ти кажа никак не ме прави щастлива... Както и да е - факт е че има хора които не са изкарали добре поради различни причини !Що да не се оплачем и ние :winky:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Дек 2009, 19:02

разлика има, но просто не си си дала сметка за нея... (си мисля)...

когато си доволна през повечето време и от повечето важни за тебе неща - има голям шанс да си щастлива като цяло...

другото е особено вярно- ако не се научиш как да си доволна- няма начин да си щастлива.

ферди - няма проблем. понякога очевидните неща убягват... особено ако е много тъмно около тебе... умението е да можеш да си дадеш сметка кога започва да просветлява хоризонта...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 27 Дек 2009, 19:07

И аз на бъдни вечер останах сам до сега не ми се беше случвало ни роди,ни манджи,ни нищо,сипах си гориво на шестака,взех си напитки хапване (то още не се беше стопил и снега :mhihi: ) и съм се возил сам като побъркан до посред нощите и си ми беше екстра :mhihi: :mhihi: :mhihi: Не си ли го направите вие нема кой да ви го направи :)
/// 6>4
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 27 Дек 2009, 19:31

alx написа:нощта е най-тъмна точно преди изгрев... които е гледал - знае ...

Оф господин професора да ни поучи ... просто на някой хора им се струпват неприятности - здравословни и финансови , които няма как да бъдат очаквани и предвидени. С колкото и умерени очакваня да бъдеш за Коледа , все пак си правиш планове за весело изкарване с приятели (със семейството на бъдени вечер) . Трябва да си ебахти песимиста , да очакваш да се разболееш или да не ти дадът заплата , за да е всичко според очакванята :kuku:

ПС: аз в последния момент се бях нагалсил за смотана Коледа - така и стана , не съм разочарован , но това не означава , че съм изкарал хубав празник !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k_remi » 27 Дек 2009, 19:39

бе то за това тоя форум почва да мяза на изповедалня - винаги има някой философ да ти покаже че въпроса е на психическа основа ... :confused:
Дано изкарате поне Нова година добре колеги :)

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Дек 2009, 20:01

ачко- твоето решение/ крайни резултати по-добри ли са? :)

винаги има някой философ да ти покаже че въпроса е на психическа основа ...

... и колкото по-рано го разбереш и си дадеш сметка за това- толкова по добре за тебе...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 340!!!
Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3

Мнение от БаЯн » 27 Дек 2009, 20:11

И при мене беше смотана Коледата ....
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 27 Дек 2009, 20:17

ТЦ,тц, тука заприличва повече на изповедалня ,но не от БИГ БРАДЪР а от форума на БМВ .. Хайде стига ,бе .Какво Ви става на всички? Нали знаете,че кой за каквото се нагласи така и ще си е прекарала КОледата .Всичко си е до нагласа. Аз примерно си е изкарах точно така както и очаквах с тази разлика,че сега до мен беше и човека, с който се обичаме -жена ми :)))Заедно си пожелавахме, заедно вдигахме наздравица,заедно хапнахме от коледната пуйка :))) Сега очакваме Новата година - пак ще е купон,защото се събираме у един приятел и след това направо ще го подкараме и за 1-ви -именият ми ден :)) Въобще тези дни се задава само ядене, пиене и ..тези три неща :)))
Хайде, от мен весело прекарване на празниците и повече усмивки :)))
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k_remi » 27 Дек 2009, 20:21

Ама вярно е че някои хора само се чудят къде да трупат мнения ... Не ви ли е ясно че не можете да имате нагласа за всичко!Не можеш да имаш нагласа да изкараш добре празника - който и да е той и да ти се стовари нещо неочаквано и лошо , ама ти пак да си изкараш добре!!!За хора като вас си има друга тема.В тая се жалваме и вярвайте никак не е приятно да се чувстваш кофти и някой философ да ти обяснява как сам си виновен :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 27 Дек 2009, 23:00

alx написа:ачко- твоето решение/ крайни резултати по-добри ли са? :)

винаги има някой философ да ти покаже че въпроса е на психическа основа ...

... и колкото по-рано го разбереш и си дадеш сметка за това- толкова по добре за тебе...

Не Сашко - не са ми по-добри резулатите , защото имам над 60 шева на крака си и се оказа , че нито мога да стоя прав , нито да седя - а само да лежа . Просто нямаше как да се получи при мен :idea:
По принцип съм оптимист и купонджия , за тва ми е ощя по-гадно като ми се провалят празниците ... ако си порчел малко по-горе предлагам голяма збирка , за по-натам ... С темата се надявам и други хора които са прекарали скучно , да не си помислят , че са единствените които са скучали на празниците и да разберат , че е съвсем норамално да ти се прецакат нещата и това не трябва да става повод да увесваш галава :ok:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 27 Дек 2009, 23:53

Ооо аз пък си изкарах супер. Тъкмо ми беше свършило пиенето и дойде един френд и айде за още пиене. Намерихме с 300 зора едно денонощно, дето продавачката беше по смазана и от нас :mhihi: , накупихме пиене , допихме си стабилно, на сутринта гледам в портмонето имам същите пари, дето ги имах преди да отидеме за допиване, не знам как се е получила тая магия, явно на Коледа стават чудеса :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата