Защо така господин депутат?
Модератор: Общи модератори
Re: Защо така господин депутат?
bum_bum написа:Аз обаче твърдя, че определено застраши живот и 3 броя имущество-жена, куче и е30-ка.
Поне някоя тъща да имаше натоварена...

- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
Да не цитирам колеги горе но и това да "правиш сечено" дали на кола на НСО или друга си е е***си селянията,лично аз не бих го направил,няма значени имали "Спейшъл ламби" или не!На всеки му се е случвало да бърза и някой дядо с Жигуле да му се пречи,е какво да го правиме,да го трепиме ли ако сме отНСО или да го изчакаме,а,това е въпроса?
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
докато има и такива идиоти, ще сме на този хал ...
съветът ми е да се обръщате към медиите при такива случай!
съветът ми е да се обръщате към медиите при такива случай!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
bum_bum написа:То тоя закон малко като останалите ЗДП.. "скорост с която няма да застраши нечий живот или имущество". Нещо като "съобразената" скорост за нас. Само, че този път вместо в ущърб е в полза на субекта.
Аз обаче твърдя, че определено застраши живот и 3 броя имущество-жена, куче и е30-ка.
Дали щеха да гледат ей така

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Mollov написа:Е.Димитров написа:Алтернативен може би,но не само у форума.
Ти вярвай на тия 2-3 случая, дето си имал и следващият път ще останеш крайно изненадан... ако ще и да те ударят, после нищо не можеш да им направиш... ще те изкарат, че си застрашил живота на движещият се вътре или че си ги засякал... ходи доказвай, че не е така... а дали са били пуснали лампите - ми да, пуснали са ги, ти що не си ги видял???
Вече има независими автоекспертизи

За колите със Специален режим на движение е валиден новия закон, в който се преебават, ако предизвикат катастрофа при използване на обозначителни сигнали, на червен сфетофар или неспрян Стоп. Затова и не гонят, както каза колегата. За НСО обаче е малко по-различно, защото винаги са били "галените момчета", на които всичко им е позволено. Интересно ми стана, как така лампи се ползват от който си поиска, разтърсих се и се оказва, че наказанието не е малко. С една дума - да има късмета да ме тресне и да избега с лампата.
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Ето такива може да си купи всеки,на смешна цена.Да не говорим че това е само един от многото предлагани модели.Слага се зад декоративната решетка отпред и хем в изклЮчено състояние не се вижда,хем си гъзара на пътя:
http://cgi.ebay.com/FLASH-LIGHT-2PCS-CAR-BLUE-RED-LED-THREE-MODES-LB-008_W0QQitemZ360222938942QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item53def5d73e

http://cgi.ebay.com/FLASH-LIGHT-2PCS-CAR-BLUE-RED-LED-THREE-MODES-LB-008_W0QQitemZ360222938942QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item53def5d73e

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
jordanpar написа:Ето такива може да си купи всеки,на смешна цена.Да не говорим че това е само един от многото предлагани модели.Слага се зад декоративната решетка отпред и хем в изклЮчено състояние не се вижда,хем си гъзара на пътя:
Говориш тотални простотии, ти виждал ли си някога от близо лампа на НСО?
Даваш ли си сметка, че няма нищо общо с това което си показал.
Изобщо мислиш ли преди да напишеш нещо?
- galant
- младши ентусиаст
-
Предполагам че колегата просто е дал пример за подобни светлини а и предполагам че могат да се намерят и като техните и между другото ако те стресира отзад със 130+ както си караш,едва ли ще имаш време да гледаш дали са му менте светлините или са си баш,но да,тези са "ала илиянци"
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Само е доста неприятно ако те фанат с тея неща 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
N.Mihaylovski написа:Само е доста неприятно ако те фанат с тея неща
Абе интересно ще е. А за независимите експертизи - ми има, ама няма кой да направи точно на такава катастрофа експертиза, която да е напълно независима(мое мнение).
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
galant написа:Предполагам че колегата просто е дал пример за подобни светлини а и предполагам че могат да се намерят и като техните и между другото ако те стресира отзад със 130+ както си караш,едва ли ще имаш време да гледаш дали са му менте светлините или са си баш,но да,тези са "ала илиянци"
Колега, тези неоригиналните светат точно колкото и касетофона ти, едва ли ще ги забележиш

Започнахте да си смучете някакви доводчета от пръстите, ай стига хейтърство, то ви дърпа назад

- galant
- младши ентусиаст
-
Ryapoff написа: А за независимите експертизи - ми има, ама няма кой да направи точно на такава катастрофа експертиза, която да е напълно независима(мое мнение).
Гарга на гарга око вади ли?!?
galant написа:Ryapoff написа: А за независимите експертизи - ми има, ама няма кой да направи точно на такава катастрофа експертиза, която да е напълно независима(мое мнение).
Гарга на гарга око вади ли?!?
Не бе, не е там въпроса - НСО возят "богопомазаните" и те стоят зад тях. Затова и си позволяват да карат така и със собсвени коли. Колкото до светенето на фалшивите лампи - и истински можеш да си намериш, не е там въпроса.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
В темата на БАС (Основен Форум) е запитано и за този казус от тук... вижте отговора и си направете сметка кой-какво...