Застреляха Боби Цанков!
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Застреляха Боби Цанков!
е сега кой е глупака сикс фийт ъндър...///peter написа:sineok_pi4_ написа:Колкото и гадно да звучи ,макар че е загинал човек - не ме вълнува . Точно пък за тоя - даже има много хора,който се радват,че е застрелян! Ако знаете само колко хора е излъгал ? Беше му време ..... Едно нещо за пореден път е ясно,че рано или късно всеки който се прави на тарикат и мераклия за бързо забогатяване си намира майстора. Затова си живейте живота,занимавайте се с легален бизнес и не лъжете хората -така поне ще бъдем спокойни за утрешният си ден ,че следващите няма да сме ние в списъка .
С тази разлика, че той за разлика от останалата паплач, го правеше с акъла си...
Това че е имало глупаци да му се вържат за 5,10, 500 000лв....
Евала, че ги е излъгал!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
///peter написа:sineok_pi4_ написа:Колкото и гадно да звучи ,макар че е загинал човек - не ме вълнува . Точно пък за тоя - даже има много хора,който се радват,че е застрелян! Ако знаете само колко хора е излъгал ? Беше му време ..... Едно нещо за пореден път е ясно,че рано или късно всеки който се прави на тарикат и мераклия за бързо забогатяване си намира майстора. Затова си живейте живота,занимавайте се с легален бизнес и не лъжете хората -така поне ще бъдем спокойни за утрешният си ден ,че следващите няма да сме ние в списъка .
С тази разлика, че той за разлика от останалата паплач, го правеше с акъла си...
Евала, че ги е излъгал!
Базикаш се нали? Къв акъл е имал тоя пръдлю ? дай по лесната , аз ше им зема парите на хората за реклама пък те да се таковат в таковато . сещаш се нали ? тези който го правят с акъла си не ги гърмят....

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
///peter написа:sineok_pi4_ написа:Колкото и гадно да звучи ,макар че е загинал човек - не ме вълнува . Точно пък за тоя - даже има много хора,който се радват,че е застрелян! Ако знаете само колко хора е излъгал ? Беше му време ..... Едно нещо за пореден път е ясно,че рано или късно всеки който се прави на тарикат и мераклия за бързо забогатяване си намира майстора. Затова си живейте живота,занимавайте се с легален бизнес и не лъжете хората -така поне ще бъдем спокойни за утрешният си ден ,че следващите няма да сме ние в списъка .
Евала, че ги е излъгал!
ако беше умен щеше да му светне лампичката след два неуспешни атентата да си наляга парцалите и да си трае,а не да дава интервюта
няма значение,случаини и невинни хора не ги гърмят по улиците,още повече че,се знаеше точно на него че 100% доходите не са му придобити по честен и почтен начин така че аз малко или много приветствам че си го свитнаха своите,добре че няма загинали невинни хора покраи него това е хубавото
тъпото за нас е че за пореден път ъндърграунда в бг показва че не му пука от МВР и си праи каквото си иска и когато си го иска!
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Още един си отиде на мястото 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Имал е такъв акъл, че е излъгал хора, не със 1000-2000лв. Колко от Вас ще го направят?
Колко от Вас ще направят подобни схеми за пране на пари и след време ще се измъкнат?
А това за налягането на парцалите... в тези среди след неуспешен атентат, няма налягане на парцали
Колко от Вас ще направят подобни схеми за пране на пари и след време ще се измъкнат?
А това за налягането на парцалите... в тези среди след неуспешен атентат, няма налягане на парцали

- Bogat-Beden
-
-
Нали знаеш,че много хора имат сърцето и потенциала,ама не им е пуберска мечта да са измамници,а могат и си правят не по-малко пари по начин,който им позволява да надскочат 30 г...///peter написа:Имал е такъв акъл, че е излъгал хора, не със 1000-2000лв. Колко от Вас ще го направят?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Bogat-Beden написа:Нали знаеш,че много хора имат сърцето и потенциала,ама не им е пуберска мечта да са измамници,а могат и си правят не по-малко пари по начин,който им позволява да надскочат 30 г...///peter написа:Имал е такъв акъл, че е излъгал хора, не със 1000-2000лв. Колко от Вас ще го направят?
А това за налягането на парцалите... в тези среди след неуспешен атентат, няма налягане на парцали-и да оставят поколение и нещо стойностно на това поколение и в същото време и да са полезни и за обществото...или поне не паразити...
Разбира се, от страни всичко е толкова лесно

Всеки би завлекъл маргините с 400 000лв, 50 000 Червенкова, абе нещатата са толко прости, желание да имаш

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
///peter написа:Имал е такъв акъл, че е излъгал хора, не със 1000-2000лв. Колко от Вас ще го направят?
ами не може пък всички да са тарикати трябва да има и балъци,само че сега на кои му е по гот? на тоая кадето е изгорял с 5бона примерно или на шоуменчето?
аи за атентатите има си такива за сплашване има си и такива от които няма бягане

- Fenka85
- младши ентусиаст
-
AGT написа:Още един си отиде на мястото

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- Bogat-Beden
-
-
Някъде да написах,че е лесно...-само той ли измами е правил...-откак свят светува ги има такива...///peter написа:Bogat-Beden написа:Нали знаеш,че много хора имат сърцето и потенциала,ама не им е пуберска мечта да са измамници,а могат и си правят не по-малко пари по начин,който им позволява да надскочат 30 г...///peter написа:Имал е такъв акъл, че е излъгал хора, не със 1000-2000лв. Колко от Вас ще го направят?
А това за налягането на парцалите... в тези среди след неуспешен атентат, няма налягане на парцали-и да оставят поколение и нещо стойностно на това поколение и в същото време и да са полезни и за обществото...или поне не паразити...
Разбира се, от страни всичко е толкова лесно![]()
Всеки би завлекъл маргините с 400 000лв, 50 000 Червенкова, абе нещатата са толко прости, желание да имаш
Аз лично имам познати,които имат акъл за много неща,но нямат тръпка ,ако не е с риск,незаконно и т.н...

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Bogat-Beden написа:Някъде да написах,че е лесно...-само той ли измами е правил...-откак свят светува ги има такива...///peter написа:Bogat-Beden написа:Нали знаеш,че много хора имат сърцето и потенциала,ама не им е пуберска мечта да са измамници,а могат и си правят не по-малко пари по начин,който им позволява да надскочат 30 г...///peter написа:Имал е такъв акъл, че е излъгал хора, не със 1000-2000лв. Колко от Вас ще го направят?
Разбира се, от страни всичко е толкова лесно![]()
Аз лично имам познати,които имат акъл за много неща,но нямат тръпка ,ако не е с риск,незаконно и т.н...-не знам що за комплекс е това...
Като да караш бърза кола, като да се изживяваш като хакер...
- Vasseca
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
И на мен ми беше фаворит за водещ,още от радио Хит 7.Лека му пръст! Че правеше шмекерии,това беше ясно.Само дето имаше хора,които чакаха безплатен обяд от него и му връзваха.Жалко за него!
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Показността в тия среди е много малка(или поне е сведена до минимум),и хората се дразнят че даже ги споменават
Лъгал е хора с пари,гърмяли са го,плашили са го,и нищо ! И продължава,че даже ходи и приказва и "разказва случки"
Не знам колко трябва да си прост, че да го направиш това нещо.Щом нема толко мозък че да ходи да говори открито за такива хора....
Оня другия поне говореше за мъртвите
Имаше и при него само че някой недоизмислени и недовършени изречения...и така 

Лъгал е хора с пари,гърмяли са го,плашили са го,и нищо ! И продължава,че даже ходи и приказва и "разказва случки"

- hamann25
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 330xd LCI
Едно време хората лапаха кафе машини от него са тои лапна дървото на хората.поне беше забавен.лека му пръс