Модератор: Общи модератори
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Re: Аватар - впечатления от филма.
acho.rs написа:Абсолютно всички мега хитве и стойности филма са с дължина над два часа и много пъти сме говорели , че няма хубав филм под 100-120 минути
Абсолютно не е вярно.
Ето пример за стойностен филм (макар и не мегахит), който е 90 минути.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
galant написа:Филма е уникален! Сценария е страхотен и нищо че се коментира във форума че е изтъркан.Лично аз съм очарован от филма но само това 3Д не мога да го понасям и много ме дразни,но това е лично мое мнение!Ще си го дръпна като излезе с хубаво качество да го гледам 2-ри път.
Уникален! И мен ме дразни 3D-то, затова го дръпнах от замунда.
А, за сюжета и тия дето не им е ясен да го гледат поне още 3-4 пъти, ще им стане по-добре.
Кое му е изтърканото на историята там? Че унищтожаваме собствената си планета(страна),
и че след като я съсипем търсим друга земя(планета) и нея да разбием?!
Това ли е изтъркано?
Аз мисля че е актуално, и че филма ме кара да се замисля......., за много неща!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Feanor написа:acho.rs написа:Абсолютно всички мега хитве и стойности филма са с дължина над два часа и много пъти сме говорели , че няма хубав филм под 100-120 минути
Абсолютно не е вярно.
Не съм го гледал този филм , няма и да го гледам , има си изключения от това което казах , но са ИЗКЛЮЧЕНИЯ - ако започна да ти давам примери за хубави филми над 2 часа , няма да ми стигне форума ...
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Утре отиваме да го гледаме на АйМАКС, егати истерията в мола , опашки , продадени билети за няколко дни напред , какво става по дяволите
Георги Пенчев

Георги Пенчев
Penchev написа:Утре отиваме да го гледаме на АйМАКС, егати истерията в мола , опашки , продадени билети за няколко дни напред , какво става по дяволите![]()
Георги Пенчев
2012

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Гледах филма и трябва да ви кажба ,че не ми хареса цялостно.Ефектите са добри ,гледките също са добри ,но останалото за мен бе
Зарекох се ,че скоро няма да ходя на фантасмагории , следващия филм трябва да е нещо човешко и нормално ... и да има поне малко автомобили
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
Хареса ми,напоследък обаче се забелязва появата на филми,в които хората използват аватари или роботи-клонинги...
- Feanor
- ентусиаст
-
acho.rs написа:Feanor написа:acho.rs написа:Абсолютно всички мега хитве и стойности филма са с дължина над два часа и много пъти сме говорели , че няма хубав филм под 100-120 минути
Абсолютно не е вярно.
Не съм го гледал този филм , няма и да го гледам , има си изключения от това което казах , но са ИЗКЛЮЧЕНИЯ - ако започна да ти давам примери за хубави филми над 2 часа , няма да ми стигне форума ...
Защото това си гледал. Не е въпросът дали са добри или не, просто огромната част от филмите през последните 15-20 години са си 2+ часа. И сред тях си има както добри, така и калпави. Също както е имало преди 40 години, само дето тогава средната продължителност е била около 90 минути, не 120+.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Аз съм гледал страшно много филми и съм на мнение , че истински филм , не може да се сметси под 2 часа - има си изключения , но са изключения . Има и друго положение под 90 минути НЯМА добър филм - най-много някоя пародия или проста комедиика . Аз само като видя дължина на филма 84 или 85 минути и подминавам ...
Преди 40 години , дори филмите са били по-дълги от сегашния стандарт 90 мин филм + 25 минути "надписи" ...
Аватар ми беше ясно , че ще е боза - то се знаеше , но е хубаво , че поне планетата е направена умопомрачително ...
Следващите фантасмагории , които се очакват са :
Сблъсъка на Титаните (от гръцката митология) -
http://www.youtube.com/watch?v=qpZ5D_Wc4cA - някъде март ...
и съвсем скоро - Принцът на Персия
http://www.youtube.com/watch?v=JjimeSFrDKg

Преди 40 години , дори филмите са били по-дълги от сегашния стандарт 90 мин филм + 25 минути "надписи" ...
Аватар ми беше ясно , че ще е боза - то се знаеше , но е хубаво , че поне планетата е направена умопомрачително ...

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
acho.rs написа:Аз съм гледал страшно много филми и съм на мнение , че истински филм , не може да се сметси под 2 часа - има си изключения , но са изключения . Има и друго положение под 90 минути НЯМА добър филм - най-много някоя пародия или проста комедиика . Аз само като видя дължина на филма 84 или 85 минути и подминавам ...
Абе ти поне гледа ли филма бе капацитет. Как можеш да плеснеш 30 мнения за филм който даже не си и гледал,

а нема някой да отговори дали има голяма разлика между имакс-а и арена
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Feanor
- ентусиаст
-
acho.rs написа:Аз съм гледал страшно много филми и съм на мнение , че истински филм , не може да се сметси под 2 часа - има си изключения , но са изключения . Има и друго положение под 90 минути НЯМА добър филм - най-много някоя пародия или проста комедиика .
Не бъркай количеството и качеството.
"Модерни времена" на Чаплин е под 90 мин и лесно мога да изброя десетки двучасови филми, които са по-слаби.
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
acho.rs написа:Аз вече съм си изразил негативното мнение за филма
Аз сериозно... немога да разбера как може да не ти хареса този филм... чак пък такова превъзгродяване... алоооууу критиците това е фантастичен филм направен за широката публика... това не е ромео и жулиета... не сериозно немога да си го обясна... опитваш се да се покажеш като уникален единствен различен от останалите 99% от населението на земята които харесват филма ли

обясни ми кое не ти хареса? замисъла ефектите сюжета... като стана въпрос... много почнахте да разбирате от сюжети и сценарии на филми... вие сте готови за холивуд бре... ще гледате филми безплатно ще си плюете по тях... ми че и пари ще ви дават за тая работа...
вече от скука се чудите каде кво да напишете изумявате ме сериозно!!! просто трябваше да се изсереш някъде за да започне поредния спор и ти да стоиш цял ден пред темата и да рефрешваш...
намерете си работа подяволите

- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
[/quote]
Естествено, че на това се залага, само че тази тема е стара като света и позната на всички.
П.П.
Мда, по-добре е.
[/quote]
абе ясно е , че тази тема е стара и позната, и че сюжета е предвидим, ама това НЕ го прави филм, който си заслужава да го гледаш само заради зрелищните ефекти
П.П. пък руснаците не искат домейни на руски език, щото "щяло да има цензура" и правителството "щяло да наблюдава"
Естествено, че на това се залага, само че тази тема е стара като света и позната на всички.
П.П.
Мда, по-добре е.

П.П. пък руснаците не искат домейни на руски език, щото "щяло да има цензура" и правителството "щяло да наблюдава"
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
Ogi написа:acho.rs написа:Аз вече съм си изразил негативното мнение за филма
Аз сериозно... немога да разбера как може да не ти хареса този филм... чак пък такова превъзгродяване... алоооууу критиците това е фантастичен филм направен за широката публика... това не е ромео и жулиета... не сериозно немога да си го обясна... опитваш се да се покажеш като уникален единствен различен от останалите 99% от населението на земята които харесват филма ли![]()
обясни ми кое не ти хареса? замисъла ефектите сюжета... като стана въпрос... много почнахте да разбирате от сюжети и сценарии на филми... вие сте готови за холивуд бре... ще гледате филми безплатно ще си плюете по тях... ми че и пари ще ви дават за тая работа...
вече от скука се чудите каде кво да напишете изумявате ме сериозно!!! просто трябваше да се изсереш някъде за да започне поредния спор и ти да стоиш цял ден пред темата и да рефрешваш...
намерете си работа подяволите
+1
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34