Въздушно и газово оръжие-вече на отчет
Модератор: Общи модератори
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: Въздушно и газово оръжие-вече на отчет
Ами примерно хващат те да пуцаш във квартала и решават да проверят дали е декларирана, иди обяснявай твоя ли е, не е ли твоя...нищо чудно и да се измислят разни формалности при смяна на собственици на пушката.
Логично е първото, ако пушката е продадена, открадната, изгубена, бракувана (и такива неща стават с някои-да не назовавам марки) няма какво да декларираш-щом не е у теб.
MatriX_Fucked написа:Ако "оръжието" (въздушна пушка) е закупено преди повече от 10 години и са му загубени отдавна следите (така де, знам у кого е) трябва ли да се регистрира и как? Прехърля се на името на новия собственик и след това се води на отчет на негово име, или се регистрира на името на купувача, въпреки, че не е в него?
Логично е първото, ако пушката е продадена, открадната, изгубена, бракувана (и такива неща стават с някои-да не назовавам марки) няма какво да декларираш-щом не е у теб.
Никой не мое ма връне на селу!
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Абе цялата тая работа намирисва... винаги, когато се заговори за дребни промени или кучетата или пушачите, я се вдигне някой данък я нещо друго кофти стане, така чеее.... 

P1tbuL написа:Абе цялата тая работа намирисва... винаги, когато се заговори за дребни промени или кучетата или пушачите, я се вдигне някой данък я нещо друго кофти стане, така чеее....
Tоку що се изпърдях много злокобно

Последна промяна dimithur на 11 Яну 2010, 22:27, променена общо 1 път
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
dimithur написа:P1tbuL написа:Абе цялата тая работа намирисва... винаги, когато се заговори за дребни промени или кучетата или пушачите, я се вдигне някой данък я нещо друго кофти стане, така чеее....
Tоку що се изпърдях много злокобноСега отивам в най близкото РПУ на МВР да си регистрирам пръднята, че току вижте някой взел, та хврълил топа
абе мани ти ако праснеш някой с въздухарка от 1 метър може и да хвърли топа ... еле пък ако го уцелиш в окото

P1tbuL написа:dimithur написа:P1tbuL написа:Абе цялата тая работа намирисва... винаги, когато се заговори за дребни промени или кучетата или пушачите, я се вдигне някой данък я нещо друго кофти стане, така чеее....
Tоку що се изпърдях много злокобноСега отивам в най близкото РПУ на МВР да си регистрирам пръднята, че току вижте някой взел, та хврълил топа
абе мани ти ако праснеш някой с въздухарка от 1 метър може и да хвърли топа ... еле пък ако го уцелиш в окото
Абе сега ситуации ... на тоя някой може и саксия да му падне на главата и вероятността да хръвли топа е много по-голяма

Aбе, имам вкъщи едно гамо с оптика, ама само по котките, достатъчно нагли да влязат из двора стрелям, но пък както съм 10 мес. годишно навънка да видя кой какво ше ме накара да регистрирам...
In Ban We Trust!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
eraziel написа:Aбе, имам вкъщи едно гамо с оптика, ама само по котките, достатъчно нагли да влязат из двора стрелям, но пък както съм 10 мес. годишно навънка да видя кой какво ше ме накара да регистрирам...
Браво колега, те за това искат регистраци. Ти пак добре, че някой и по хора стреляха
Kaто казвам целя, не говоря за целене с цел да ги убивам, а по-скоро по задниците, да знаят, че нямат работа там... В крайна сметка, дори и да ме накарат да я регистрирам - нямам нищо против, въпроса е, че ако въпросната регистрация означава цял ден висене в районното, разнасяне на бланки и формуляри насам-натам и губене на време - е в тоя момент вече, няма да познаят...
Ако най-накрая сме влезли и ние в 21 век и направят он-лайн регистрация не виждам проблема да отделя 10 минути и да я регистрирам, и без т'ва нямам намерение да убивам когото и да било...
Ако най-накрая сме влезли и ние в 21 век и направят он-лайн регистрация не виждам проблема да отделя 10 минути и да я регистрирам, и без т'ва нямам намерение да убивам когото и да било...
In Ban We Trust!
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
И аз имам една китайка за разгонване на мастиите вечерно време...
Si non confectus, non reficiat.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
///peter написа:eraziel написа:Aбе, имам вкъщи едно гамо с оптика, ама само по котките, достатъчно нагли да влязат из двора стрелям, но пък както съм 10 мес. годишно навънка да видя кой какво ше ме накара да регистрирам...
Браво колега, те за това искат регистраци. Ти пак добре, че някой и по хора стреляха
Ако мангалите се броят за хора начи съм стрелял по хора

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
N.Mihaylovski написа:///peter написа:eraziel написа:Aбе, имам вкъщи едно гамо с оптика, ама само по котките, достатъчно нагли да влязат из двора стрелям, но пък както съм 10 мес. годишно навънка да видя кой какво ше ме накара да регистрирам...

ОН-топик: Аз пушка за регистриране нямам, после и колелото сигурно ще искат като превозно средство да регистрирам?
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
Ryapoff написа:N.Mihaylovski написа:///peter написа:eraziel написа:Aбе, имам вкъщи едно гамо с оптика, ама само по котките, достатъчно нагли да влязат из двора стрелям, но пък както съм 10 мес. годишно навънка да видя кой какво ше ме накара да регистрирам...
![]()
![]()
Абе ти се базикаш, ама много са нагли тука. Във вила близо до града отивам да си отпочина събота и неделя, ставам сутринта в 4:30, паля си котлона да си правя кафе и си чета вестник. Към 5 и нещо излязох да дам на кучето нещо да хапне горкото и като се връщах, чух някакви железа да се влачат. "Тоя път не, ваща мама...", понеже веднъж се беше случило да ми откраднат 20 килограма алуминий, отидох, взех си въздухарката, с предварително сложена капка нафта, сложих от гамовските гърмящи чашки и ги чакам. След малко дойде една каруца, в нея семейство мангасари. Жената казва на мъжа: "Хасане, тука има халумин...", така леко се прицелих в на хасан на каруцата предната джанта и стрелях. 1 към 1 с истинска. "Хасане-е-е-е" и избегаха с каруцата. Ако се бяха опитали да влязат, нямаше с въздухарката да е само...
ОН-топик: Аз пушка за регистриране нямам, после и колелото сигурно ще искат като превозно средство да регистрирам?
Него ще го водят като една човешка сила сигурно...

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
Между другото колеги,ще кажете ли за всички въздухарки ли е еднакво ,смисъл тези от по "всишият" клас,за тях к'во ?
аз имам едно PCP
Air Arms 400-ERB Air Rifle
доста е силно....с него ко праим ?
ама нещо силно ме съмнява да го регна....много добре деиства върху животни (в това число и цигани) кучетата умират от 1 път....
аз имам едно PCP
ама нещо силно ме съмнява да го регна....много добре деиства върху животни (в това число и цигани) кучетата умират от 1 път....
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
georgymk написа:Между другото колеги,ще кажете ли за всички въздухарки ли е еднакво ,смисъл тези от по "всишият" клас,за тях к'во ?
аз имам едно PCP
Ми кво правиш ако си го закупил от БГ и не го регистрираш ще те намерат и ще има глоби,ако не е от БГ минаваш метър,но ако те хванат с него и не е регистрирано лошо
Това за животните не трябваше да го споменаваш

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
georgymk написа:Ryapoff написа:N.Mihaylovski написа:///peter написа:eraziel написа:Aбе, имам вкъщи едно гамо с оптика, ама само по котките, достатъчно нагли да влязат из двора стрелям, но пък както съм 10 мес. годишно навънка да видя кой какво ше ме накара да регистрирам...
![]()
![]()
Абе ти се базикаш, ама много са нагли тука. Във вила близо до града отивам да си отпочина събота и неделя, ставам сутринта в 4:30, паля си котлона да си правя кафе и си чета вестник. Към 5 и нещо излязох да дам на кучето нещо да хапне горкото и като се връщах, чух някакви железа да се влачат. "Тоя път не, ваща мама...", понеже веднъж се беше случило да ми откраднат 20 килограма алуминий, отидох, взех си въздухарката, с предварително сложена капка нафта, сложих от гамовските гърмящи чашки и ги чакам. След малко дойде една каруца, в нея семейство мангасари. Жената казва на мъжа: "Хасане, тука има халумин...", така леко се прицелих в на хасан на каруцата предната джанта и стрелях. 1 към 1 с истинска. "Хасане-е-е-е" и избегаха с каруцата. Ако се бяха опитали да влязат, нямаше с въздухарката да е само...
Него ще го водят като една човешка сила сигурно...
Да и при регистрация,ще ти смятат колко"човешки сили" е колелото ти,според обиколката на прасеца+обиколката на бедрото Х1.36 ,а въртящия момент според номера на обувката