ВъншнияТ ни министър се изложи

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: ВъншнияТ ни министър се изложи

Мнение от saleen » 13 Яну 2010, 20:48

Ще им спрем тока на тия европейци :smoke:
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 13 Яну 2010, 20:49

И друго се чудех - ако някой "доброжелател" (като Първанова) отиде при вашия работодател и "само" ви сипе (а пък другото си е от вас :mhihi: ) - и шефът вземе, че ви уволни - какви ще ги разправяти тогава? :winky:

Според моето скромно мнение ще оревете целия свят как некви цървули долни (и по-некадърни от вас) са ви подляли вода от чиста злоба! :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Яну 2010, 20:50

saleen написа:Да речем че Първанова само и...сипа щедро от фасула, пък другото дето си го писал си е от нея :mhihi:

Да речем, че Първанова и БСП сипа щедро от фасула на цяла България... Но нормално за та партия, аз всъщност до сега съм видял да направила нщо по-различно...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 13 Яну 2010, 20:53

Добре де, тя Първанова, че не стока не е, че не трябва да размахва компромати хубаво, но какво добро има в Желева, че да я подкрепяме.Именно такива като Желева трябва да се изхвърлят от властта по най-бързия начин, за справка виж и биографията.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 13 Яну 2010, 20:53

///peter написа:Първанова и БСП сипа щедро от фасула на цяла България

:yes: Някои колеги не искат за проумеят, че който и да е БГ еврокомисар като "яде фасул" после всички ние ще "дишаме газовете" :dummy:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 13 Яну 2010, 20:55

flame написа:И друго се чудех - ако някой "доброжелател" (като Първанова) отиде при вашия работодател и "само" ви сипе (а пък другото си е от вас ) - и шефът вземе, че ви уволни - какви ще ги разправяти тогава?

Колега, от това да уволниш някой от поста, който заема до това да разкриеш лесни за проверка и общодостъпни факти, които пречат на някой да заеме нов пост има известна разлика. Човек трябва да бъде подготвен за всичко, включително и за това като захапеш словестно свой сънародник той (в случая Първанова) да ти го върне тъпкано. Елементарна аритметика.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 13 Яну 2010, 20:57

saleen написа:Колега, от това да уволниш някой от поста, който заема до това да разкриеш факти, които пречат на някой да заеме нов пост има известна разлика. Човек трябва да бъде подготвен за всичко, включително и за това като захапеш словестно свой сънародник той (в случая Първанова) да ти го върне тъпкано. Елементарна аритметика.

Прощавай, грешката е моя! Преформулирам въпроса специално за теб долу!

Ако ви предстои назначаване и някой "доброжелател" (като Първанова) отиде при вашия работодател и "само" ви сипе (а пък другото си е от вас) - и шефът вземе, че не ви назначи - какви ще ги разправяте тогава?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 13 Яну 2010, 21:00

Ами то се е случвало :P Резултата беше, че аз после сипах на "работодателя" който не ме взе :mrgreen:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 13 Яну 2010, 21:04

saleen написа:Ами то се е случвало :P Резултата беше, че аз после сипах на "работодателя" който не ме взе :mrgreen:

Браво, браво! :clap:
Това звучи цивилизовано и достойно за уважение в ЕС!

И ние за това сме толкова напред - щото вместо да се подкрепяме, гледаме да си "сипваме"!
Не е важно на мен да ми е добре - важното е на Вуте да му е зле!

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 13 Яну 2010, 21:08

flame написа:И друго се чудех - ако някой "доброжелател" (като Първанова) отиде при вашия работодател и "само" ви сипе (а пък другото си е от вас :mhihi: ) - и шефът вземе, че ви уволни - какви ще ги разправяти тогава? :winky:

Според моето скромно мнение ще оревете целия свят как некви цървули долни (и по-некадърни от вас) са ви подляли вода от чиста злоба! :winky:

Ами хем си прав, хем не. Първо, аз лично работя в голяма корпорация. Тоест имам поне 5 шефа, пред които тоя 'доброжелател' трябва да ме наклепа, те трябва да се съберат и задружно да ме изгонят. Е мисля, че това е малко трудно. Още повече, че в ЕП нещата изглеждат по същия начин - Първанова трябва да я наклепа пред всеки, че тоя всеки да гласува против нея. Тук не става въпрос само за един човек, който да взема всички решения, тук са цяла група от хора, и всеки един индивид от тая група, сам преценя за себе си как да постъпи, демек как да гласува. Ама извинявайте след това което видях в ютуб, не мисля че може да има някой, който да я подкрепя. Освен ББ, ама там не знам как точно стоят нещата, явно целата му партия се крепи на пари внасяни от сем. Желеви, че толкова яростно да я защитава със зъби и нокти. :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 13 Яну 2010, 21:14

dimithur написа:
flame написа:И друго се чудех - ако някой "доброжелател" (като Първанова) отиде при вашия работодател и "само" ви сипе (а пък другото си е от вас :mhihi: ) - и шефът вземе, че ви уволни - какви ще ги разправяти тогава? :winky:

Ами хем си прав, хем не. Първо, аз лично работя в голяма корпорация. Тоест имам поне 5 шефа, пред които тоя 'доброжелател' трябва да ме наклепа, те трябва да се съберат и задружно да ме изгонят. Е мисля, че това е малко трудно. Още повече, че в ЕП нещата изглеждат по същия начин - Първанова трябва да я наклепа пред всеки, че тоя всеки да гласува против нея. Тук не става въпрос само за един човек, който да взема всички решения, тук са цяла група от хора, и всеки един индивид от тая група, сам преценя за себе си как да постъпи, демек как да гласува. Ама извинявайте след това което видях в ютуб, не мисля че може да има някой, който да я подкрепя. Освен ББ, ама там не знам как точно стоят нещата, явно целата му партия се крепи на пари внасяни от сем. Желеви, че толкова яростно да я защитава със зъби и нокти. :mhihi:

Ако някой пусне слух за сестра ти (сещаш се от какво естество) - после върви доказвай, че нямаш сестра!
А ако слухът бъде пуснат на сутринта преди интервюто ти за назначение/повишение - просто приказно!

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Яну 2010, 21:16

Абе стига сте говорили глупости.
Тея от европа са от друга планета, вижте кой подкрепя Желева... ЕНП, а противниците на ЕНП я обвиняват.
Всичко са едни долнопробни игрички

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 13 Яну 2010, 21:19

Колега, това не са слухове, а съвсем лесно проверими и доказуеми факти-правиш справка в търовският регистър и готово. Ако те кипазят-съдиш за клевета и си ти :mrgreen: Ама никой от правителството не споменава за такъв вариант, защо ли? :roll:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 13 Яну 2010, 21:21

///peter написа:Абе стига сте говорили глупости.
Тея от европа са от друга планета, вижте кой подкрепя Желева... ЕНП, а противниците на ЕНП я обвиняват.

А Желева една възвишена такваз... :angel: :mhihi: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Яну 2010, 21:23

Bogat-Beden написа:
///peter написа:Абе стига сте говорили глупости.

А Желева една възвишена такваз... :angel: :mhihi: :mhihi:

Би ли могъл да подплатиш думите си с факти или?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата