Нагло копеле изнасилва !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Нагло копеле изнасилва !

Мнение от flame » 25 Яну 2010, 18:38

Е.Димитров написа:След като си плащам осигуровки -значи не ходя с подвита опашка

Пардон, грешката е моя! :winky: Начи мнението ти за лекарите е, че са едни от най-долните боклуци на тая земя, но когато стане нужда отиваш при тях с платени осигуровки и с неподвита опашка :lol: Разликата е особено съществена :mhihi:

Е.Димитров написа:земи излез в реалния свят,чукни некоя мадама (чукни= секс,да не земе да я чукнеш с колата) малко и на теб да ти просветне...

Сори, бате - немам идея кво е тва реален свят :winky: Пък секс тва само съм чувал кво е :lol: И като гледам май никога няма да разбера. Ма кво да праа - съдба - нито имам толкова много реални приятелки, нито съм леко грозноват :winky:

Е.Димитров написа:естествено ми трябва адвокат само за да оформи документите,аз ако чакам адвокат да ми оправи живота-това просто е нереално

Батман спи с пижама на бат Бойко. А бат Бойко спи с пижама на Е.Димитров :lol:
Кви лекари, кви адвокати бе еееей! Колегата я не е поискал - я не е оправил целио свет :lol:
Той, майка и баща на поделението, неговите сълзи рак лекуват - но за съжаление е най-големият на този свят и никога не плаче! :ok: :lol: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 25 Яну 2010, 18:47

Е.Димитров написа:.....

Абе, "мойто дете", ти някакъв голям философ и професор ли ни го раздаваш тук??? Я вземи ни светни как да си оправиме живота...нищо, че на моя живот нищо му няма :mhihi: Ти по какви поводи посещаваш Флейма, че знаеш какво имат у тях и кое точно е китайско??? Показваш синдромите на всяка една форумна нинджа. Понеже не те знам колко ти е КПД-то ще ти го преведа - това значи едни такива убавци, които във форумите са най-големите тарикати и раздават насам-натам наставления кой какво да прави, коя мацка да забие, обясняват колко "яки пут*и" са "из*бали" през последната седмица, а всъщност последното ебане е било някъде в далечните студентски години, в реалния живот са с поведение на мишки и не смеят да кажат нещо на въпреки. Сега ми е пределно ясно как ще почнеш да се правиш на голЕмата батка и т.н. и т.н. Просто не си прави труда, мон ами. ОК, няма нужда от хора с моята професия, но от лигави мърморковци като теб няма хептен нужда. Не ти харесва нищо в България - айде кере маневра на самолета и заминавай за Щатите...нали ти си най-големия тарикат тук, най-умния и можещия...отиди да ги оправиш тях, бе...хвани ги изкарай от Кризата...тогава може и един рейс със силиконки да ти дойдат и да се избият коя да ти прави Just Cavalli цяла нощ!

Пак ти казвам...няма и смисал да ме цитираш...остани си с вдъхновението, че ти си най-големиО и се радвай какъв ненадминат умник си. Накрая остава да ми чукнеш и среща да ме биеш и тогава ще припадна от гъдел...щото нали в едни теми обясняваше каква битка си и т.н. Правиш се на голям умник, а всъщност същите мишки като теб ми пълнят сметката на мен и на другите "дяволи". Бъди здрав и като не ти харесва нещо, не го прави. Щом си толкова навътре с бизнеса...предполагам можеш и сам да си оформиш документите! И не знам как влизаш в кабинета на доктора...това показва само селския ти манталитет, което ме кара мен да съжалявам, че съм роден в София...но защо ли!? Интересно ми е къде я чете тази статистика за правото като специалност и откъде точно знаеш аз къде съм завършил. Няма и да те питам повече. Само искам да ти благодаря, че искрено ме развесели...и колкото и да те е яд навсякъде и по всяко време адвокатите, докторите и банкерите пак ще са най-скъпо платени :winky:
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

ентусиаст
Аватар

Мнение от Pitbull_Germany » 25 Яну 2010, 18:48

flame написа:

Е.Димитров написа:естествено ми трябва адвокат само за да оформи документите,аз ако чакам адвокат да ми оправи живота-това просто е нереално

Батман спи с пижама на бат Бойко. А бат Бойко спи с пижама на Е.Димитров :lol:
Кви лекари, кви адвокати бе еееей! Колегата я не е поискал - я не е оправил целио свет :lol:
Той, майка и баща на поделението, неговите сълзи рак лекуват - но за съжаление е най-големият на този свят и никога не плаче! :ok: :lol: :mhihi:

Нали знаеш вица за ония, дето висял на прозореца с един бинокъл и викал "Тая съм я е*ал, тая съм я е*ал...а, тая не съм" :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 25 Яну 2010, 18:57

Pitbull_Germany написа:едни такива убавци, които във форумите са най-големите тарикати и раздават насам-натам наставления кой какво да прави, коя мацка да забие, обясняват колко "яки пут*и" са "из*бали" през последната седмица, а всъщност последното ебане е било някъде в далечните студентски години, в реалния живот са с поведение на мишки и не смеят да кажат нещо на въпреки.

:ok: :mhihi:

Pitbull_Germany написа:от лигави мърморковци като теб няма хептен нужда. Не ти харесва нищо в България - айде кере маневра на самолета и заминавай за Щатите...нали ти си най-големия тарикат тук, най-умния и можещия...отиди да ги оправиш тях, бе...хвани ги изкарай от Кризата...

Колега, недей така! :shock: Че кой после ще ни дава мъдри наставления!? :shock: Кой ще е нашият пророк и светъл пример?! :shock:
И моа ти каа, че ич не си прав! :nono: Шото е мноо лесно да извадиш САЩ от кризата! Ама да се оплакваш повече от децата на Сомалия си е талант :lol:

Pitbull_Germany написа:остани си с вдъхновението, че ти си най-големиО и се радвай какъв ненадминат умник си

А ние, простолюдието, ше можеме ли да седиме отстрани, да плескаме с ръце и да викаме "Ибааааа! Евала!" :bowdown: :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Яну 2010, 19:00

Аааа,аз питбули и други животни не каня на срещи, просто не се движа в един социален кръг с подобни същества.
Освен това незнам какво е "кере..." нек'въФ селски диалект....незнам кога най-после подобни проспериращи гении като теб ...хахаха...ПИТБУЛ че и ГЕРМАНИЯ ( :banghead: ) и flam(b)e след като завършите образованието си,ще се върнете от дупката от която сте изпълзели и ще сеете там мозък и напътствия (или може би се плашите че там селяните ше ви пребият като кучета като ви чуят дълбокомислените расъждения...или просто никой няма да ви вземе на работа)

Към другият гении
За жени...извинявай че те попитах,сега е модерно май да си гей,както и да е,жалкото е че се размножавате :banghead: :censored:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 25 Яну 2010, 19:02

Е.Димитров написа:Аааа,аз питбули и други животни не каня на срещи, просто не се движа в един социален кръг с подобни същества.
Освен това незнам какво е "кере..." нек'въФ селски диалект....незнам кога най-после подобни проспериращи гении като теб ...хахаха...ПИТБУЛ че и ГЕРМАНИЯ ( :banghead: ) и flam(b)e след като завършите образованието си,ще се върнете от дупката от която сте изпълзели и ще сеете там мозък и напътствия (или може би се плашите че там селяните ше ви пребият като кучета като ви чуят дълбокомислените расъждения...или просто никой няма да ви вземе на работа)

Към другият гении
За жени...извинявай че те попитах,сега е модерно май да си гей,както и да е,жалкото е че се размножавате :banghead: :censored:

flame написа:"Ибааааа! Евала!" :bowdown: :lol:

:lol: :lol: :lol:
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 25 Яну 2010, 19:03

Вие съвсем слънчасахте.. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 25 Яну 2010, 19:04

krystal написа:Вие съвсем слънчасахте.. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Просто черпим знания и се възхищаваме на бога-слънце :lol:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Pitbull_Germany » 25 Яну 2010, 19:16

Е.Димитров написа:Аааа,аз питбули и други животни не каня на срещи, просто не се движа в един социален кръг с подобни същества.

Правилно правиш, мацко :winky:

Е.Димитров написа:Освен това незнам какво е "кере..." нек'въФ селски диалект....незнам кога най-после подобни проспериращи гении като теб ...хахаха...ПИТБУЛ че и ГЕРМАНИЯ ( :banghead: ) и flam(b)e след като завършите образованието си,ще се върнете от дупката от която сте изпълзели и ще сеете там мозък и напътствия (или може би се плашите че там селяните ше ви пребият като кучета като ви чуят дълбокомислените расъждения...или просто никой няма да ви вземе на работа)

Към другият гении

Мамин убавец...викаш всеки, който не мисли като теб е селянин, а :winky: Ти софиянец ли си? Защото аз - да! Родителите ти софиянци ли са? Защото моите са! А и само един толкова "интелигентен" индивид като теб може да обръща основно внимание на това кой откъде е! Вярвай ми, познавам хора от дълбоката провинция, завършили в чужбина, които като интелект са светлинни години пред теб :yes: Ще спра дотук, за да не ставам смешен като теб. Разбери само едно нещо - когато не можеш да обориш някой с аргументи, започваш да го нападаш. :winky: Отношението ти ме навежда на мисълта аджеба ти на колко години си...моля те, кажи под 20, защото в противен случай лошо за теб...подигравките с никовете не правят впечатление на никой...само на 16-годишните кифли, а и са типично поведение или за пубертети, или за зрели физически индивиди, но с недоразвита персоналност :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 25 Яну 2010, 19:17

Три пъти прочитам последните две страници и се спуквам от смях .Толкова бисери на едно място отдавна не бях чел, ама дайте да спонем и нещо по темата.Какво стана в крайна сметка с келеша и бабата, че нищо не срещам в новините?

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 25 Яну 2010, 19:34

Моля да прекратите споровете, които са на лична основа.
Е.Димитров, обръщам се най- вече към теб. Напоследък все по- често те забелязвам в темите да подлаждаш спорове.
Моля да се поуспокоите малко. Всеки е с лично мнение по даден проблем и нека да не се стига до лични нападки.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 25 Яну 2010, 19:37

Eliana написа:Всеки е с лично мнение по даден проблем и нека да не се стига до лични нападки.

:yes: :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от Pitbull_Germany » 25 Яну 2010, 19:42

ivan1590 написа:Три пъти прочитам последните две страници и се спуквам от смях .Толкова бисери на едно място отдавна не бях чел, ама дайте да спонем и нещо по темата.Какво стана в крайна сметка с келеша и бабата, че нищо не срещам в новините?

Мани, ама и на нас ни е забавно :mhihi: Аз днес разбрах, че ми плащат, за да не правя нищо...ебаси и кефа, а :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Pitbull_Germany » 25 Яну 2010, 20:27

Eliana написа:Моля да прекратите споровете, които са на лична основа.
Е.Димитров, обръщам се най- вече към теб. Напоследък все по- често те забелязвам в темите да подлаждаш спорове.
Моля да се поуспокоите малко. Всеки е с лично мнение по даден проблем и нека да не се стига до лични нападки.

Никакви проблеми от моя страна. Просто явно колегата има проблеми със самочувствието и се опитва да ги тушира чрез обиди към околните.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Яну 2010, 21:00

Eliana написа:Моля да прекратите споровете, които са на лична основа.

Моля да се върнеш 2 страници по-назад и да се зачете по-внимателно всъщност кой-кого започна да напада и тогава да ме цитираш като "основен" виновник!!!
Освен това също така моля да покажете къде точно съм "подклаждал" спорове и тн. неоснователни обвинения!
Не трябва да се мери на кой кого му е симпатичен!!!
Освен това всички изказани мнения от мен са в следсвтие на факти и събития от реалният живот,съжалявам (така се казва ) че някой герои се познаха в тези ситуации!

Като финал мога да кажа че проблеми със самочуствие нямам,напротив,учил съм това онова и именно въз основа
на тези си знания и разбира се при нужда мога да цитирам автори,смело мога да заявя че често когато някой опонент заяви на друг че дадени аргументи са заради ниско самочуствие,без това да има отношение към спора,най често се касае за...сексуални проблеми на този койтто смята че другия има проблеми,разбира се по-подробна информация може да се получи в специализирани клиники
Като финал,никъде не съм казвал за хората от провинцията,самият аз съм от софия,бащами и дядоми,както имам и пра дядо,фамилията ми е извесна но толкова нямам против против хората от провинцията...че самият аз имам приятелка от провинцията,както и цяла седмица съм извън софия и само в петък се прибирам

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата