БМВ събор 2010...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Re: БМВ събор 2010...

Мнение от _BmW_™ » 04 Фев 2010, 10:05

(bubsa) написа:
Icco написа:Ами хайде да ви питам, как различавате кой е истинския фен и кой не е при положение че 90% от хората чоплим семки там ?

Като има вход 20лв ще разбереш :lol:

не забравяйте че има голями фенове който нямат инвестиций и излишни пари :dunno: помислете и за тях малко :dunno:

такаче това не е критерий колко голям фен си !!!!!!!!! :kuku:
///M
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 04 Фев 2010, 11:29

Вижте другарки и другари. Аз живея на майната си и треба да пътувам над 200 км в едната посока за едно събитие, с неясен състав. Даже само заради това съм фен. Пък ако ще искате пари за вход, ОК, само да има какво да се гледа. Нарамвам и палатка ако трябва, сичката снимачна техника и тръгвам, без да ми мигне окото. Люпя семки, пия бира, слушам Metallica и много не ми дреме кое как, важното е да има FUN. Феновете не си личат по т'ва какви коли карат, а колко широко се усмихват при вида на някое BMW.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 04 Фев 2010, 12:09

Ако сме 2000 души на събора, сигурно ще има 4000 различни желания за това кое и как да е направено! Винаги ще има недоволни и доволни! Според мен зависи от предварителна нагласата на всеки за това мероприятия!
Когато отиваш за първи път си винаги на МАХ и оставаш много доволен от всичко! Като първия път нема, и никога няма да се повтори усещането и чувството което изпитва истинския фен! След това, вече знаем какво ни очаква и малко или много, познатото убива усещанията за изживяване! Тогава според мен идва истинската пристрастеност към марката и кой с каквато нагласа си идва, обикновено така си и изкарва!
Хубаво е ще да има възможност да си пръскаме гумите, но хората са прави да си пазят пистата и ми се струва, че отново няма да ни огрее! Миналата година бяхме напълнили комбито с гуми и джанти и в крайна сметка, така си ги върнахме!
Пътуването в колона си остава много яко, но на пистата си е малко хипария и ако не си подготвен с оборудване за това, те чака много тормоз!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 04 Фев 2010, 12:57

Elesar74 написа:Вижте другарки и другари. Аз живея на майната си и треба да пътувам над 200 км в едната посока за едно събитие, с неясен състав. Даже само заради това съм фен. Пък ако ще искате пари за вход, ОК, само да има какво да се гледа. Нарамвам и палатка ако трябва, сичката снимачна техника и тръгвам, без да ми мигне окото. Люпя семки, пия бира, слушам Metallica и много не ми дреме кое как, важното е да има FUN. Феновете не си личат по т'ва какви коли карат, а колко широко се усмихват при вида на някое BMW.

Някои патуваме 500 км в едната посока :mhihi:

Но друго такова изживяване няма определено!
Миналата година ходих за първи път и въпреки безкрайното италиянско се изпълних максимално. Като не ми е интересно италиянското ходя да гледам другите паркирани коли, да хапна да пийна и така.
Както каза колегата над мен, всеки има различни предпочитания, но и аз, както останалите мисля, че за БМВ събор не е логично 70% от времето да е италиянско. Като гледам доста хора сме на това мнение, а и има достатъчно време за да се въведе някаква промяна в организацията, или поне така си мисля, ако може някой от занимаващите с организацията да каже нещо :)
Изображение
E34, E38

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 05 Фев 2010, 1:33

предвид,че мнозинството е против италианското,
управата,ще се самосезира и си мисля,че ще минем без него
тази година :roll:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 05 Фев 2010, 9:56

B U L L I написа:предвид,че мнозинството е против италянското,

ихаааа-супер :lalala:
Изображение

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 05 Фев 2010, 10:07

:yes:

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 05 Фев 2010, 10:15

ДАНО :yes: :wave:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 05 Фев 2010, 11:06

Дано дано дано :bchug:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 05 Фев 2010, 12:11

Ogi написа:ДАНО :yes: :wave:

Дано, ама надали ще мине хич без италианско ;)
Изображение
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 05 Фев 2010, 12:16

Тази писта в Калояново, не е и никак подходяща и за драг! Има много малко място за спиране и сме били вече свидетили на инциденти. Дано да е хубаво времето, че иначе пак ще гледаме като мокри мишоци.
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 05 Фев 2010, 13:00

SBS_318ti написа:
Azidaha написа:Аз се надявам, отново да има нощна обиколка на Пловдив. Това беше за мен най-хубава част, от събор 2009... :ok:

+1
От целия събор "Нощната обиколка" наистина беше най-хубавата част , дано тази година се съберем повече коли :D
Обиколката-ЦЪК

Алеле бе хафтееее :smoke: Нощната обиколка беше нема-такава-лудница :smoke: Изкефи ме тотално :bchug: :bowdown:
Само трябва да се забрани на некои елементи като Букарев (а.к.а. Азидаха) да карат с плакати на задния джам пред мен, или на елементи като мен да карат зад него, че кериз - йок :help: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Нооо, наистина беше много добро... изобщо не разбрах кога ги навъртяхме тея километри в града :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

А като цяло за останалата част от темата и разделението на лагери "за" и "против" еди какво си, мога само да кажа, че колкото и да наливате акъл, те хората са си решили нещо, имат си план и в крайна сметка едва ли ще се обърне голямо внимание на 5-10-20 човека, които са решили да се възмущават публично (не го примайте като заяждане, просто споделям от личен опит ;) :bchug: )

едит 1 : Абе, сега като гледах клипчето се поприсетих - ма може ли такива работи бе, с тея ... свирки като некви сватбари из Пловдив.. ужас, е тва вече беше пъъълна лудница :mhihi:
едит 2 : Нали и едни младежи с една пловдивска е46 снимаха клип - той къде? Някой нещо линк...?
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 07 Фев 2010, 1:53

Начало:
07 май 2010 г. в 09:00
Край:
09 май 2010 г. в 22:00
Място:
Калояново, Пловдив

BMW Клуб България има удоволствието да Ви покани на 9-ия Национален BMW Събор, който ще се проведе на писта "Дракон" в Калояново на 7-ми и 8-ми май.

Това е първото от двете планувани мероприятия на клуба за настоящата година и ще бъде с изцяло спортна насоченост.
Наситената програма на състезателния уикенд предлага три вида състезания, на които можете да изпитате възможностите на вашия автомобил до краен предел, както и да се насладите на поредното зрелищно унищожаване на гуми така, както ние си знаем - на пистата

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 07 Фев 2010, 19:41

Айде, не остана, след 3 месеца на тази дата ще бъде нещо невероятно.
Отсега почва да ми се бърка съня, незнам в дните преди събора какво ще е.
Дано дойдат повечко хора, фенове на марката и всички да си изкараме пак супер.
Пожелавам си най-вече времето да е хубаво и да можем да се веселим на пистата вечерта :)

Не остана... :driving: :driving: :driving: :driving: :driving:
Изображение
E34, E38

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 07 Фев 2010, 21:38

Така като гледам как е написано ... Були май няма да се окаже прав и италианското ще е в основата на състезателните мероприятия...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата