Да бойкотираме ли гърците (в отговор на техните блокади)?
Модератор: Общи модератори
Re: Да бойкотираме ли гърците (в отговор на техните блокади)?
ivan. написа:батко така не будалкаш,че чак не ти прилича
Нещо българският пак ми куца, ама сигурно си прав

- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
[/quote]
кОИ СА ТИ ПРИЯТЕЛИТЕ-ТУК В ТОЯ РЕГИОН СЕ ЗНАЕМ
[/quote]
Покрай работата имам всекидневни контакти с фирми и собствениците им , които се занимават с плодове и зеленчуци, но са в София, отделно имам приятели, които работят по курортите

Покрай работата имам всекидневни контакти с фирми и собствениците им , които се занимават с плодове и зеленчуци, но са в София, отделно имам приятели, които работят по курортите
flame написа:ivan. написа:батко така не будалкаш,че чак не ти прилича
Нещо българският пак ми куца, ама сигурно си прав![]()
Е ок
Последна промяна ivan. на 31 Яну 2010, 0:17, променена общо 1 път

by ''kompleksa''
ivan1590 написа:

Покрай работата имам всекидневни контакти с фирми и собствениците им , които се занимават с плодове и зеленчуци, но са в София, отделно имам приятели, които работят по курортите[/quote]
Я дай ....приятел имена на фирми,с които работиш

Последна промяна ivan. на 30 Яну 2010, 21:41, променена общо 1 път

by ''kompleksa''
ivan. написа:flame написа:ivan. написа:батко така не будалкаш,че чак не ти прилича
Е не ям аз зелени маслинив ук там си и ти
ама с да се мислиш за нещо,значи си нищо
![]()
Дай ми на лично тел.
Ше пробвам с Google Translator

flame написа:ivan. написа:flame написа:ivan. написа:батко така не будалкаш,че чак не ти прилича
Е не ям аз зелени маслинив ук там си и ти
ама с да се мислиш за нещо,значи си нищо
![]()
Дай ми на лично тел.
Ше пробвам с Google Translator
............Не ти отива-лека вечер

by ''kompleksa''
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
По голяма част от фирмите, които са на Софийската борса
Нещо лично го приемаш?Какво точно те дразни?

ivan. написа:............Не ти отива-лека вечер![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чакай бе - мноо бързо ме отписа!

Отивям ся първо на една тежка вечер - пък после леката

Сега или по-късно - лека и на теб

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
petio_bmw 318is написа:Незнам що ,ама ми се струва че оправдавате деиствията на скапаните гръцки педали а???
Що,какво е твоето мнение по въпроса,как пазарджик е засегнат от войната в ирак???
И спрете да се движите в подобни социални кръгове с педали и мазни дебелаци,дали са гърци или французи-се са си педали,или са по-гадни гърците от мангасарите дето са заляли пазарджик???
Гърция е суверенна държава,и ако искат ще си затворят всички граници и може да и изпаднат в изолация като япония 600 години,това че при нас Българите трима вече правиме чета с предател си е друга бира,ако бехме поне малко по-организираме като тях,нямаше турци и социалисти и като сега гербери да си разиграват коня,щяхме от одавна да спреме поне за ден да зареждаме гориво на бензиностанциите за да накараме лукойл да се замисли,нямаше масово един месец да си платим парното,тока и водата за да може фирмите малко да слезнат на земята,нямаше един месец да си платим вноските към банките за да може банките да станат като в европа и света с % около 2-3 %,нямаше да търпим оправдания от рода "няма пари щото предишните си еба*ха майката и дайте отново",нямаше да търпим никакви оправдания на нови управляващи ,неспособни да напрвят каквото и да еза народа си,а само чакайки да дойдат на власт и да се възползват...
Ама понеже сме по-отворени у целия свят,най сме умни и ръсиме "ноу хау" като пърхут-циганин,разбираме всичко и сме най-убави,точиме банкомати у цел свят като вино от бъчва и въобще сме най,ние пък си имаме вече и закон за протестите-никакво протестиране пред парламент и президенство,мое да се протестира у сусурлево и то само от 06 до 06.30,та за това само сме си зрители

Е.Димитров написа:petio_bmw 318is написа:Незнам що ,ама ми се струва че оправдавате деиствията на скапаните гръцки педали а???
Що,какво е твоето мнение по въпроса,как пазарджик е засегнат от войната в ирак???
И спрете да се движите в подобни социални кръгове с педали и мазни дебелаци,дали са гърци или французи-се са си педали,или са по-гадни гърците от мангасарите дето са заляли пазарджик???
Гърция е суверенна държава,и ако искат ще си затворят всички граници и може да и изпаднат в изолация като япония 600 години,това че при нас Българите трима вече правиме чета с предател си е друга бира,ако бехме поне малко по-организираме като тях,нямаше турци и социалисти и като сега гербери да си разиграват коня,щяхме от одавна да спреме поне за ден да зареждаме гориво на бензиностанциите за да накараме лукойл да се замисли,нямаше масово един месец да си платим парното,тока и водата за да може фирмите малко да слезнат на земята,нямаше един месец да си платим вноските към банките за да може банките да станат като в европа и света с % около 2-3 %,нямаше да търпим оправдания от рода "няма пари щото предишните си еба*ха майката и дайте отново",нямаше да търпим никакви оправдания на нови управляващи ,неспособни да напрвят каквото и да еза народа си,а само чакайки да дойдат на власт и да се възползват...
Ама понеже сме по-отворени у целия свят,най сме умни и ръсиме "ноу хау" като пърхут-циганин,разбираме всичко и сме най-убави,точиме банкомати у цел свят като вино от бъчва и въобще сме най,ние пък си имаме вече и закон за протестите-никакво протестиране пред парламент и президенство,мое да се протестира у сусурлево и то само от 06 до 06.30,та за това само сме си зрители
Ти си моят фаворит за следващия парламент!

ivan1590 написа:По голяма част от фирмите, които са на Софийската борса![]()
селската или на слатина

Последна промяна ivan. на 31 Яну 2010, 0:19, променена общо 1 път

by ''kompleksa''
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
///peter написа:
flame написа:

flame написа:ivan. написа:............Не ти отива-лека вечер![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чакай бе - мноо бързо ме отписа!![]()
Отивям ся първо на една тежка вечер - пък после леката![]()
Сега или по-късно - лека и на теб
ЛУД ли си

by ''kompleksa''
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
Да си затворят границите и да излязат от ЕС си е тяхно право, но днес отворени утре затворени, вдругиден до обяд отворени- не става така-има все пак някакви международни спогодби.Какви сме ние в случая едва ли има значение и не е оправдание да се дупим на Гърците и да им търпим тъпизмите.