Peugeot 106 vs Citroen Saxo vs друга малка ежедневка?
Модератор: Общи модератори
- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
Re: Peugeot 106 vs Citroen Saxo vs друга малка ежедневка?
Саксото е много добър избор! Особено 1.6 мотора по лични наблюдения мисля, че дава към 7-8 градско и направо "фърка" в това купенце. 

Последна промяна BorisBMW на 01 Фев 2010, 19:11, променена общо 2 пъти
- mejdupraznika
- Потребител
-
- Кара: 4
+ от мен за Саксото, в гаража има едно такова
.

- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Какво му препоръчвате коли ...саксо,106ца ...дайте му съвети как да се оправя с куките,защото ограничението е 550кг!!!!!
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Малолитражка - търси си Корса
Иначе с куките незнам как ще се оправяш, аз кола под 550кг. не се сещам да има (всички тука споменати са по-тежки)

Иначе с куките незнам как ще се оправяш, аз кола под 550кг. не се сещам да има (всички тука споменати са по-тежки)
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

Авторе знаеш ли какво е 550 килограма? Нито Саксо, нито 106, нито Смарт ако щеш влиза в тази категория. И ако те хванат полицаите с Б1 категория и такава кола гориш. В случая дали си в С-класа или в 106 глобата е все една и съща. А и ако удариш нещо/някой става лошо.
.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
vanci88 написа:Какво му препоръчвате коли ...саксо,106ца ...дайте му съвети как да се оправя с куките,защото ограничението е 550кг!!!!!
Ок БМВпетър - успокоявам се - обаче виж хубаво какво ти казват колегите . Не виждам смисъл да вземаш такъв кенеф и да вкарваш пари в него , защото вземеш ли ЩЕ вкараш пари в него и после няма да го захвърлиш защото си вкарал пари в него и така ще си го лепнеш за доста време . Пак ти напомням да помислиш как ще се оправиш с полицайте и най-вече , какво ще стане с теб при , недай боже катастрофа с такава тенекия

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
vanci88 написа:Какво му препоръчвате коли ...саксо,106ца ...дайте му съвети как да се оправя с куките,защото ограничението е 550кг!!!!!
Ок БМВпетър - успокоявам се - обаче виж хубаво какво ти казват колегите . Не виждам смисъл да вземаш такъв кенеф и да вкарваш пари в него , защото вземеш ли ЩЕ вкараш пари в него и после няма да го захвърлиш защото си вкарал пари в него и така ще си го лепнеш за доста време . Пак ти напомням да помислиш как ще се оправиш с полицайте и най-вече , какво ще стане с теб при , недай боже катастрофа с такава тенекия

Ачо ти пък малките коли ги изкара съвсем боклуци, всякаш някога си карал такава. Мога да ти кажа че колата ми е сравнително малкa и по нищо не отстъпва на големите коли. Всъщност са си доста добри колички, но естествено тук всеки се изказва все едно е катарски шейх. Въпроса е че пича колкото и да иска не може да кара такава кола.
Последна промяна Spoony на 01 Фев 2010, 23:17, променена общо 1 път
.
Няма толкова яка тема 
Atom-и и Caterham-и.
11 годишни се регистрират във авто форуми и обсъждат темата, що е то БМВ фен, как да го разпознаем и има ли почва у нас, ако е с акне по лицето
15 годишни се дърлят коя е най-яката малолитражка.
Ачо пак се кара с хората
Странна категория шофьорска книжка (изкарайте подробности от ЗДВП, че не видях).

Atom-и и Caterham-и.
11 годишни се регистрират във авто форуми и обсъждат темата, що е то БМВ фен, как да го разпознаем и има ли почва у нас, ако е с акне по лицето

15 годишни се дърлят коя е най-яката малолитражка.
Ачо пак се кара с хората

Странна категория шофьорска книжка (изкарайте подробности от ЗДВП, че не видях).
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Spoony написа:Ачо ти пък малките коли ги изкара съвсем боклуци, всякаш някога си карал такава. Мога да ти кажа че колата ми е сравнително малкa и по нищо не отстъпва на големите коли. Всъщност са си доста добри колички, но естествено тук всеки се изказва все едно е катарски шейх. Въпроса е че пича колкото и да иска не може да кара такава кола.
Ами за мен са такива . Не говорим за Голф , а за още по-малки , тип Пежо 105-106 . Карал съм и точно за тва го твърдя . Също така на никой не пожелава да претърпи злопулка с 10-15 годишна кола този клас . Не е нужно да си катасрки шейх за да си позволиш малко по-сносна кола . Един Голф , както казах си кола покрай тези .
Ачо пак се кара с хората
Не се карам , бе Лилов - аз и още няколко човека , сме на мнение , че идеята да караш въшка незаконно , не е много добра .
Поздрави !
ПС: Спууни Пасата го имаш за сравнително малка кола или не караш пасат ?
Ачо в последните седмици карам един служебен VW Polo и останах с добри впечатления от колата. Естествено не може да се срявнява за коли от класа на 5-серия, Пасат, А4, А6 и т.н., но за млад шофьор са идеални (млад не като автора хептен млад). Не да се метне на нещо мощно още в началото и после да го четем по вестниците.
Основният проблем на тези коли е, че просто са от ниския клас. Не само малки външно, а и зле оборудвани, със слаби двигатели, без никакви екстри. Ще го кара 2-3 години, колата ще му омръзне и няма да може да я продаде.
Моят съвет към автора е да кара колело или моторче по главните улици наравно с колите. Веднъж като го усвои колата ще му се стори детска играчка. Особено ако в час пик опита да направи ляв завой с колелото все едно е с автомобил. Сериозно това е лесен начин да се научи да кара в трафик (не е за препоръчване в София).
Основният проблем на тези коли е, че просто са от ниския клас. Не само малки външно, а и зле оборудвани, със слаби двигатели, без никакви екстри. Ще го кара 2-3 години, колата ще му омръзне и няма да може да я продаде.
Моят съвет към автора е да кара колело или моторче по главните улици наравно с колите. Веднъж като го усвои колата ще му се стори детска играчка. Особено ако в час пик опита да направи ляв завой с колелото все едно е с автомобил. Сериозно това е лесен начин да се научи да кара в трафик (не е за препоръчване в София).
.
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки