ЗА или ПРОТИВ свалянето на президента
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: ЗА или ПРОТИВ свалянето на президента
SKISA написа:не! ше му монтират пиче ,щото повечето се гнусиме да го опнеме отзад...! бахти червеното лайно тоя!! и ми пука къв матерял съм-аз от тоя хубаво не съм видел!
Според някой във форума, той е бил с "премерени приказки" и "неутрален" -

Само , че Гоце има други планове - явно си е повярвал , че народа го обича и си позволява волности , мисли си и партия да прави - и как ще се казва - БКП за Европа , същия смешник дето плюеше НАТО и ЕС , после изведнъж стана пръв европеец

За свалянето - тъп ход , ако го предприемат - да го оставят тоя смешник да си иде и никога повече да не се връща .
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
saleen написа:Докато зарибяват народа с такива фарсове, ето какви неща обмислят управляващите (водени от грижата за народа, разбира се) http://www.cross-bg.net/sotzialni-deino ... na-zaplata Ще се въведе данък върху пенсията, ако си и на заплата 12 март 2010 06:26
София /КРОСС/ Ако един пенсионер работи, парите му за старост ще бъдат най-вероятно обложени с данък, съобщи управителят на НОИ Христина Митрева в интервю за в. „24 часа". Сега върху пенсията не се начислява налог. Никъде по света никой не получава пълна заплата и пенсия едновременно, ще се опитаме и ние да прецизираме режима, каза тя. Това било справедливо, защото, когато един пенсионер взема допълнително възнаграждение, все пак трябвало да има някакъв ограничител.
Извинявам се, че не е точно по темата.
Те в другите държави пенсионерите не вземат по 100-200 лева.

Интересна държава сме всичките полиците за нищо не стават. Няма бсп-та, сдс-та, гербчета, рзс-та всички са канални мишки.

- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
alx написа:аз гласувах "против".
на хората убягва функцията на президента. а тя е да е фронт-мен на държавата.
в това отношение първанов е може би най-подходящия "едрокалибрен" политик в българия. че е кадър и че служи на определени интереси- това е факт. всеки политик в българия е впрегнат по такъв начин. но до този момент аз не съм чул този човек да каже една грешна дума като е във "фокуса на прожекторите"... той е представителен, мери си приказките, има вярна "стъпка/темпо" като се изразява и държи всички на една ръка растояние... за мене това е форма на професионализъм която като цяло е недостъпна за 99.9% от политиците ни. дали зад него стои една добра пр организация? без значение. гледа се крайния резултат. дали първанов му идва отвътре, научил го е в моска или слуша добре пр съветниците си- президента ни си е на мястото си.
.
И аз гласувах против свалянето на президента, мнението ми е близко до това на колегата по-горе, затова използвах негов цитат.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Дянкво тряя да премахне тая длъжност , и без тва полза няма само разходи. 
п.п. Ако не се лъжа беше нещо пожизнена пенсия 2000лв /ако не са я дигнали/, 100К $ при отстъпване на поста, и ако има офис наема се поема от държавата.

п.п. Ако не се лъжа беше нещо пожизнена пенсия 2000лв /ако не са я дигнали/, 100К $ при отстъпване на поста, и ако има офис наема се поема от държавата.
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Гледайте пресконференцията на Г. Първанов в момента по БНТ или я слушайте по радио Хоризонт.
Много точно го каза човека.... кризата в България ще трае.... докато
Дянков е зам. министър председател!!!
Много точно го каза човека.... кризата в България ще трае.... докато

Последна промяна Totogada на 12 Мар 2010, 16:39, променена общо 1 път

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Totogada написа:Гледайте пресконференцията на Г. Първанов в момента по БНТ или я слушайте по радио Хоризонт.
Много точно го каза човека.... кризата в България ще трае.... докатоДянков е зам. менистър председател!!!
Точно тоя некадърник Първанов , дето с БКП докара Доган на власт и оправда провала със световната криза , трябва да си мълчи , най-много .Как пък най-некадърните комуняги , все насират държавата и после имат очи да говорят и да дават съвети

saleen написа:Ако един пенсионер работи, парите му за старост ще бъдат най-вероятно обложени с данък
Хем е справедливо, хем не.
От една страна се бърка в джоба на най-бедната прослойка от населението.
От друга обаче се предотвратява заемането на работни места от пенсионери вместо от млади безработни.
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Totogada написа:Гледайте пресконференцията на Г. Първанов в момента по БНТ или я слушайте по радио Хоризонт.
Много точно го каза човека.... кризата в България ще трае.... докатоДянков е зам. министър председател!!!

Аз пък бях сигурен, че световната криза ще свърши кат си отиде Дянков...
И като я гледа пресконференцията, ще ми кажеш ли що не отговори на Диков????
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
kokobm написа:Totogada написа:Гледайте пресконференцията на Г. Първанов в момента по БНТ или я слушайте по радио Хоризонт.
Много точно го каза човека.... кризата в България ще трае.... докатоДянков е зам. министър председател!!!
![]()
![]()
![]()
Аз пък бях сигурен, че световната криза ще свърши кат си отиде Дянков...
И като я гледа пресконференцията, ще ми кажеш ли що не отговори на Диков????
Диков кво го пита ?
- sa_hellrot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е53
И Диков не знае какво се опитва да го пита. 

barabqga написа:Диков кво го пита ?
Дали има доказателства, че сценария на иван и андрей е поставен.
Защо не покаже стенограма на разговора му с Путин като президент.
Дали е обил елена или там квото е на прословутия лов

Тая пресконференция беше пълен та*ак, журналистчетата също

Поправете ме ако греша, но май никой по телевизиите не се "еб@ва" с Гоце (май и с Доган). Бойко, Станишев, дедо Симо и т.н. си ги бъзикат, ама Седефчов май го пропускат?! Един Инджев каза нещо и изхвърча.
Дали е случайно

Дали е случайно

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
acho.rs написа:Абе смех колкото искаш , като знам БГ , нищо чудно след някой година , пенсионерите пак да ни изберат комунистите , че скоро задника ни не е съдиран![]()
Да бе прав си в момента не ни го съдират направо ни го порят.
БКПта комуняги работи такива ги блещите че незнам. И Първанов и Дянков не струват, но както каза един колега по горе достатъчно се изложихме пред Европа и достатъчно проблеми си имаме за да сваляме президент. Затова гласувах против. И по добре Първанов отколкото да насадят някой гербчо и тоталитаризма на Бойко да е пълен. Такава манипулация на медийте, такова насаждане на свой хора навсякъде по всички институций като сега верно не е имало от времето на комунистите и БКП ли както им викате.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
flame написа:Хем е справедливо, хем не.
От една страна се бърка в джоба на най-бедната прослойка от населението.
От друга обаче се предотвратява заемането на работни места от пенсионери вместо от млади безработни.
По скоро не е справедливо

И мен да ми дават 200 лева пенсия и аз ще бачкам диопълнително, чак пушек ще се вдига. Тази мярка още повече ще влоши положението на трудовия пазар.
acho.rs написа:Точно тоя некадърник Първанов , дето с БКП докара Доган на власт и оправда провала със световната криза , трябва да си мълчи , най-много
Не знам в какво са се провалили, НО по тяхно време все пак ми вдигнаха заплатата с 10%; сега искат да премахнат здравното осигуряване от страна на държавата; в болниците заплатите им закъсняват с месеци и не им ги дават целите, пък като отида при хазяина човека иска наем и не го интересува, че правителстовото решило, да икономисва пари от здравеопазване; и в обобщение нещата вървят яко надолу, пък уж трябваше да има поне грам подобрение да му се не види, нали уж лошите ги няма и ни управляват добрите народни любимци

Никой не мое ма връне на селу!
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-

It`s party time !