ЗА или ПРОТИВ свалянето на президента

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ЗА или ПРОТИВ

Анкетата свършва на 09 Апр 2010, 20:17

ЗА
130
53%
ПРОТИВ
86
35%
НЯМА МНЕНИЕ
29
12%

Общо гласове : 245
старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: ЗА или ПРОТИВ свалянето на президента

Мнение от acho.rs » 12 Мар 2010, 14:34

SKISA написа:не! ше му монтират пиче ,щото повечето се гнусиме да го опнеме отзад...! бахти червеното лайно тоя!! и ми пука къв матерял съм-аз от тоя хубаво не съм видел!

Според някой във форума, той е бил с "премерени приказки" и "неутрален" - :ahah: Какви премерени приказки , тва е ебати безличния президент , омота се в своите филми , как да се преструва хем на комунист , да гласуват за него пенсионерите , хем на млад социалист , да грабне някой и друг глас а всъщност си е един супер плъх като Станишев и така безславно ще си иде като оня палячо ... А за премерни приказки - по дяволите , не може да говори , само се хили като варена глава , а че е комунист ДОНОСНИК и в червата е пределно ясно .
Само , че Гоце има други планове - явно си е повярвал , че народа го обича и си позволява волности , мисли си и партия да прави - и как ще се казва - БКП за Европа , същия смешник дето плюеше НАТО и ЕС , после изведнъж стана пръв европеец :dummy: Абе смех колкото искаш , като знам БГ , нищо чудно след някой година , пенсионерите пак да ни изберат комунистите , че скоро задника ни не е съдиран :ranting:

За свалянето - тъп ход , ако го предприемат - да го оставят тоя смешник да си иде и никога повече да не се връща .

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 12 Мар 2010, 14:48

saleen написа:Докато зарибяват народа с такива фарсове, ето какви неща обмислят управляващите (водени от грижата за народа, разбира се) http://www.cross-bg.net/sotzialni-deino ... na-zaplata Ще се въведе данък върху пенсията, ако си и на заплата 12 март 2010 06:26
София /КРОСС/ Ако един пенсионер работи, парите му за старост ще бъдат най-вероятно обложени с данък, съобщи управителят на НОИ Христина Митрева в интервю за в. „24 часа". Сега върху пенсията не се начислява налог. Никъде по света никой не получава пълна заплата и пенсия едновременно, ще се опитаме и ние да прецизираме режима, каза тя. Това било справедливо, защото, когато един пенсионер взема допълнително възнаграждение, все пак трябвало да има някакъв ограничител.

Извинявам се, че не е точно по темата.

Те в другите държави пенсионерите не вземат по 100-200 лева. :banghead: Тея са по-зле и от тройната коалиция. :kuku:

Интересна държава сме всичките полиците за нищо не стават. Няма бсп-та, сдс-та, гербчета, рзс-та всички са канални мишки. :no:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)

Мнение от DjFace » 12 Мар 2010, 15:07

alx написа:аз гласувах "против".

на хората убягва функцията на президента. а тя е да е фронт-мен на държавата.

в това отношение първанов е може би най-подходящия "едрокалибрен" политик в българия. че е кадър и че служи на определени интереси- това е факт. всеки политик в българия е впрегнат по такъв начин. но до този момент аз не съм чул този човек да каже една грешна дума като е във "фокуса на прожекторите"... той е представителен, мери си приказките, има вярна "стъпка/темпо" като се изразява и държи всички на една ръка растояние... за мене това е форма на професионализъм която като цяло е недостъпна за 99.9% от политиците ни. дали зад него стои една добра пр организация? без значение. гледа се крайния резултат. дали първанов му идва отвътре, научил го е в моска или слуша добре пр съветниците си- президента ни си е на мястото си.

.

И аз гласувах против свалянето на президента, мнението ми е близко до това на колегата по-горе, затова използвах негов цитат.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 12 Мар 2010, 15:26

Дянкво тряя да премахне тая длъжност , и без тва полза няма само разходи. :mhihi:

п.п. Ако не се лъжа беше нещо пожизнена пенсия 2000лв /ако не са я дигнали/, 100К $ при отстъпване на поста, и ако има офис наема се поема от държавата.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 12 Мар 2010, 16:25

Гледайте пресконференцията на Г. Първанов в момента по БНТ или я слушайте по радио Хоризонт.

Много точно го каза човека.... кризата в България ще трае.... докато :bang: Дянков е зам. министър председател!!!
Последна промяна Totogada на 12 Мар 2010, 16:39, променена общо 1 път
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 12 Мар 2010, 16:32

Totogada написа:Гледайте пресконференцията на Г. Първанов в момента по БНТ или я слушайте по радио Хоризонт.

Много точно го каза човека.... кризата в България ще трае.... докато :bang: Дянков е зам. менистър председател!!!

Точно тоя некадърник Първанов , дето с БКП докара Доган на власт и оправда провала със световната криза , трябва да си мълчи , най-много .Как пък най-некадърните комуняги , все насират държавата и после имат очи да говорят и да дават съвети :censored: Ако за всяка лъжа и глупост която казваха , ги удряше мълния , щяха да са най-големите гръмоотводи :conf:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 12 Мар 2010, 16:42

saleen написа:Ако един пенсионер работи, парите му за старост ще бъдат най-вероятно обложени с данък

Хем е справедливо, хем не.
От една страна се бърка в джоба на най-бедната прослойка от населението.
От друга обаче се предотвратява заемането на работни места от пенсионери вместо от млади безработни.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 12 Мар 2010, 16:44

Totogada написа:Гледайте пресконференцията на Г. Първанов в момента по БНТ или я слушайте по радио Хоризонт.

Много точно го каза човека.... кризата в България ще трае.... докато :bang: Дянков е зам. министър председател!!!

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аз пък бях сигурен, че световната криза ще свърши кат си отиде Дянков...

И като я гледа пресконференцията, ще ми кажеш ли що не отговори на Диков????

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 12 Мар 2010, 17:10

kokobm написа:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аз пък бях сигурен, че световната криза ще свърши кат си отиде Дянков...

И като я гледа пресконференцията, ще ми кажеш ли що не отговори на Диков????

Диков кво го пита ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е53

Мнение от sa_hellrot » 12 Мар 2010, 17:20

И Диков не знае какво се опитва да го пита. :help:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 12 Мар 2010, 17:22

barabqga написа:Диков кво го пита ?

Дали има доказателства, че сценария на иван и андрей е поставен.
Защо не покаже стенограма на разговора му с Путин като президент.
Дали е обил елена или там квото е на прословутия лов :mhihi:

Тая пресконференция беше пълен та*ак, журналистчетата също :mhihi:
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бас Барабас

Мнение от Яро » 12 Мар 2010, 17:36

Поправете ме ако греша, но май никой по телевизиите не се "еб@ва" с Гоце (май и с Доган). Бойко, Станишев, дедо Симо и т.н. си ги бъзикат, ама Седефчов май го пропускат?! Един Инджев каза нещо и изхвърча.
Дали е случайно :?: :!:
Всеки шут в задника - крачка напред!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 12 Мар 2010, 17:51

acho.rs написа:Абе смех колкото искаш , като знам БГ , нищо чудно след някой година , пенсионерите пак да ни изберат комунистите , че скоро задника ни не е съдиран :ranting:

Да бе прав си в момента не ни го съдират направо ни го порят.
БКПта комуняги работи такива ги блещите че незнам. И Първанов и Дянков не струват, но както каза един колега по горе достатъчно се изложихме пред Европа и достатъчно проблеми си имаме за да сваляме президент. Затова гласувах против. И по добре Първанов отколкото да насадят някой гербчо и тоталитаризма на Бойко да е пълен. Такава манипулация на медийте, такова насаждане на свой хора навсякъде по всички институций като сега верно не е имало от времето на комунистите и БКП ли както им викате.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 12 Мар 2010, 19:45

flame написа:Хем е справедливо, хем не.
От една страна се бърка в джоба на най-бедната прослойка от населението.
От друга обаче се предотвратява заемането на работни места от пенсионери вместо от млади безработни.

По скоро не е справедливо :mrgreen: Сега пенсионера ще бачка не на едно, ами на две места за да върже двата края. Проблема би се решил с прилични пенсии, но познай дали господин Дянков ще направи нещо по въпроса.
И мен да ми дават 200 лева пенсия и аз ще бачкам диопълнително, чак пушек ще се вдига. Тази мярка още повече ще влоши положението на трудовия пазар.
acho.rs написа:Точно тоя некадърник Първанов , дето с БКП докара Доган на власт и оправда провала със световната криза , трябва да си мълчи , най-много

Не знам в какво са се провалили, НО по тяхно време все пак ми вдигнаха заплатата с 10%; сега искат да премахнат здравното осигуряване от страна на държавата; в болниците заплатите им закъсняват с месеци и не им ги дават целите, пък като отида при хазяина човека иска наем и не го интересува, че правителстовото решило, да икономисва пари от здравеопазване; и в обобщение нещата вървят яко надолу, пък уж трябваше да има поне грам подобрение да му се не види, нали уж лошите ги няма и ни управляват добрите народни любимци :dunno:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 12 Мар 2010, 22:51

:mhihi: :mhihi: Единственните които е много полезно да си ходят са герб с целия антораж - супер боико , олигофрена цветан цветанов и т.н. Първанов си върши перфектно работата като държавен глава , винаги знае какво и как да го каже , а не да като боико цветанчо и компания - върли селяни , кво толкова кадърно направи дянков , отложи плащанията от миналата година за тази , събираемостта на данъците им е с 40 % надолу , стигнали са минимума на държавния резерв , забавиха плащанията на 10000 фирми , уж големи хора пребраха , после ги пуснаха защото нямат никакви доказателства , много се борят с престъпността ама тя расте :mhihi: :mhihi: все неща доказващи колко некадърни управници имаме , единственното което правят е малоумни фарсове , ама то е така некадърен и малоумен народ , некадърни управници. Станишката може да е всякъв , ама при него ИМАшЕ ПАРА , СЕГА НЯМА :!:
It`s party time !

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата