В подкрепа на изграждането на АЕЦ "Белене"!
Модератор: Общи модератори
Re: В подкрепа на изграждането на АЕЦ "Белене"!
Хаос написа:...........
outdated - видя ли че мога

И за сведение съм възпитаник на първа английска гимназия и също така на твоя любим ТУ - ФКСУ, КСТ

Като ти не си лаик, завърши си, после можеш да продължиш научната си "кариера" направо в БАН за огромната заплата от 450 лв бруто - честито на печелившите

Виж сега, не казвам че няма подготвени кадри. Проблема е , че са вероятно 1% от всички останали, демек могат да се пишат направо като изключение от правилото, че като цяло от там излизат лаици, щом като такъм ме определяш

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
dimithur написа:Хаос написа:...........
с риск да изям 1 банан, ще ти кажа, че си мнооого прост.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Аз съвсем сериозно предлагам да баннем Димитхур за известно време от форума.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
dimithur написа:Хаос написа:...........
И за сведение съм възпитаник на първа английска гимназия и също така на твоя любим ТУ - ФКСУ, КСТ
мечтите са безплатни, виждам
edit: ти за моята кариера не се притеснявай, магистратурката ми е у Westminster, London UK
къде отиваш ти, може би?
Последна промяна Хаос на 16 Юни 2010, 17:31, променена общо 4 пъти
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
Babuna написа:Аз съвсем сериозно предлагам да баннем Димитхур за известно време от форума.
И що мен да банват, я погледни малко по назад постовете да видим кой първи започна да се заяжда

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
a ся всеки да бръкне в джоба и да каже колко пара има-щото всички са с научни степени-нинджи-милионери 

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
dimithur написа:Babuna написа:Аз съвсем сериозно предлагам да баннем Димитхур за известно време от форума.
И що мен да банват, я погледни малко по назад постовете да видим кой първи започна да се заяжда
Щото батка, не че подкрепям предложението за бан, но почти всяко твое мнение клони все към едно и също - комуняги, крадлеви, мутри, БКП и други такива. Тъпо е някак си в автомобилен форум да се насаждат и провокират политически виждания и спорове като дори и не се спори интелигентно ми все тия са виновни за всичко оня откраднал тва, третия агент.
И макар и да е секция "извън темата" това е автомобилен форум за притежателите и привържениците на БМВ
95% от мненията ти нямат нищо общо с автомобилите камули с БМВ.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
BMW_RIDER написа:И макар и да е секция "извън темата" това е автомобилен форум за притежателите и привържениците на БМВ
95% от мненията ти нямат нищо общо с автомобилите камули с БМВ.
Mдам така е, ама какво имат АЕЦ-ите с БМВ, освен може би, че имат някое и друго сложебно, с което да се возят директорите

Политическите спорове са провокирани още от автора на темата и от анкетата , никого не съм тръгнал да захпвам на политико-мутренска-комунистическа тема, освен ако първи не е започнал

Е.Димитров написа:a ся всеки да бръкне в джоба и да каже колко пара има-щото всички са с научни степени-нинджи-милионери
Имам 100лв на цело и се чуда къде да ги развалям са по пътя

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Mдам така е, ама какво имат АЕЦ-ите с БМВ, освен може би, че имат някое и друго сложебно, с което да се возят директорите Пък от друга страна темата ми е интересна и си коментирам, не виждам проблеми.
Като се замисля, май няма нито едно служебно БМВ в АЕЦ-а, но е поправимо.
a ся всеки да бръкне в джоба и да каже колко пара има-щото всички са с научни степени-нинджи-милионери
Не знам баце, не ми се занимава да броя колко имам, ама горе долу около пет сантиметра пачка на двайстарки

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
като па е извън и нема да си говориме за друго ,освен за външният вид на БМВ....!!! добре!
начи са комунистите..БМВ... ,че са скапаняци и са окрали нас или родителите ни....БМВ..... е така! и ,че човека с годината .......БМВ...... в ника си провокира политизирането на всяка тема.......БМВ.....е така е ясно. не ти за АЕЦ не ти за квото и да е......БМВ.....!
та тука или некъде другаде.......БМВ....ще си говориме за каквото преценим,щото може да сме фенове на БМВ...БМВ....БМВ ,ма сме и хора и си имаме и вижданията и емоциите и всичко.....!
отговарям по ред....БМВ.....:
редил съм се на опашки....БМВ....
нямал съм плодове през зимата...!
бърсал съм се с нарязан вестник....БМВ....!
оставал съм тука като заложник родителите ми като са пътували на екскурзия.....!
и имам също дипломна работа -енжИнерна ,както и некви други образования......БМВ.....!
парите в джоба ми са повече от достатъчно....БМВ....!
дали е кръчмарско или не-моят опит говори ,че това което казвам е вярно! добре ли е за комунистите е зле за мене и още 5,5млн сънародници.....БМВ.....!
и ако такоа да си наваксам за други постове в раздела...: БМВ, БМВ ,БМВ , БМВ....
начи са комунистите..БМВ... ,че са скапаняци и са окрали нас или родителите ни....БМВ..... е така! и ,че човека с годината .......БМВ...... в ника си провокира политизирането на всяка тема.......БМВ.....е така е ясно. не ти за АЕЦ не ти за квото и да е......БМВ.....!
та тука или некъде другаде.......БМВ....ще си говориме за каквото преценим,щото може да сме фенове на БМВ...БМВ....БМВ ,ма сме и хора и си имаме и вижданията и емоциите и всичко.....!
оставал съм тука като заложник родителите ми като са пътували на екскурзия.....!
и имам също дипломна работа -енжИнерна ,както и некви други образования......БМВ.....!
дали е кръчмарско или не-моят опит говори ,че това което казвам е вярно! добре ли е за комунистите е зле за мене и още 5,5млн сънародници.....БМВ.....!
и ако такоа да си наваксам за други постове в раздела...: БМВ, БМВ ,БМВ , БМВ....
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
SKISA написа:като па е извън и нема да си говориме за друго ,освен за външният вид на БМВ....!!! добре!
Еее така вече по става

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Кво го обърнахте, на кой кво и що, то ясно, че фъф форума няма как да се пише по теми само за марката /пример е36, просто е ебати зора да няма нещо дето да не се знае и да го няма /има търсачка
/.
И не сте прави, че комунягите не са дали нищо, щото квото имаме е от комунягите.....Образованието след тях, е един шит и то голем, като Митя
.
И тук все още има хора с БГ дипломи /ся тук таме някой курс външен, некой друг опит
/, но все пак основният капацитет пак добит от доц. проф и т.н. комуняги....Но все пак те са били първите дето са ти сипали нещо в кратуната.
п.п.
БМВ...
....
.....
... 

И не сте прави, че комунягите не са дали нищо, щото квото имаме е от комунягите.....Образованието след тях, е един шит и то голем, като Митя

И тук все още има хора с БГ дипломи /ся тук таме някой курс външен, некой друг опит

п.п.
БМВ...

- SKISA
-
-
у мойта кратуна специално се опитаха да сипат, ма не им се удаде!!
работил съм с АЕЦа,доставяхме предпазители и контактори и купуваха само най-доброто от дженеръл електрик,взимаха най-високият клас и най-бързодействащите. тва е факт. но и не означава,че белене ще е далавера и то за България ,т.е. народа и,че ще е сигурна и че ще си струва. просто не ме убеждават защитниците и ,че това ще се случи....
работил съм с АЕЦа,доставяхме предпазители и контактори и купуваха само най-доброто от дженеръл електрик,взимаха най-високият клас и най-бързодействащите. тва е факт. но и не означава,че белене ще е далавера и то за България ,т.е. народа и,че ще е сигурна и че ще си струва. просто не ме убеждават защитниците и ,че това ще се случи....
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Е тва , че си доставял не значи, че си работил
. Парите, като пари са нищо, важното е какво остава след тях
. Един АЕЦ, би оставил много, както и два други нефтопровода и един газопровод. А и по време на самото строителство би оставил много....

- SKISA
-
-
аз не казвам ,че съм работил-казвам,че съм влизал често,контактувал съм,баща ми също работи известно време там и знам се нещо! и не казвам ,че нещото е лошо!
а за оставането само да те питам –– за кой ще остане!!?!?!?! щото нема да е нито за мене,нито за тебе!!! със сигурност! анадъму!?
а за оставането само да те питам –– за кой ще остане!!?!?!?! щото нема да е нито за мене,нито за тебе!!! със сигурност! анадъму!?