Как се става модератор във форума?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Как се става модератор според вас?

С яка работа и помощ във форума
32
23%
С връзки
27
19%
С финансово подпомагане (разбирай: рушвет)
4
3%
С мазнене
22
16%
Не знам как, но със сигурно не с тъпи анкети :~~
56
40%

Общо гласове : 141
старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Как се става модератор във форума?

Мнение от Е.Димитров » 27 Юни 2010, 18:39

Ами колега,очевидно е че именно теб(LiTtLeRoCk) и още няколко колеги съм посочил като значими за сайта,толерантни и вършешти работа,ама я виж колко "зелени" има дето никой нищо не знае за тях,освен в секцията "продава"-други "прояви" нямат,какво ще кажеш именно по тоя въпрос,защото вас,теб те познаваме и вадим заключение че си вършите работата,ами другите,там е въпроса,другите "помазани в зелено" за чии го дървят,само да добавя
Аз съм администратор в голяма фирма и имам някаква идея от работата ви,хич даже не искам да се занимавам с подобни неща,а за без пари-въобще,тоест уважавам труда ви,но некакви ора там,как точно са станали "зелени",какво правят-няма много отговори...
А и като финал-не дължите никакви отговори разбира се,на никого,но стана въпрос и принципите по които се води сайта-предполага че е хубаво да запознаете простия юзър (като мен) с тея интересни неща
Поздрави на екипа

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 27 Юни 2010, 19:03

Явно има ефект от тази тема, защото доста, които не вършеха работа напоследък (по една или друга причина - разбира се, може да си имат други задължения или да не им се занимава просто, но това няма особено значение в случая ;)), си изгубиха зеленото :winky: .

Евала на администраторите, че се вслушаха и избраха правилното поведение/решение :clap: :yes:

Иначе няма никакво значение как се става модератор - важното е тези, които са и които ще бъдат, да работят и толкова :winky:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 27 Юни 2010, 19:11

Добре, вече се изяснихме... който могъл да си направи изводи - могъл...

Предишна

Назад към Извън Темата