Плащате ли си данъка на колата ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Плащате ли си данъка на колата ?

Да,това е нещо нормално.
146
44%
Не,няма смисъл.
121
36%
Не съм,но ще го направя.
68
20%

Общо гласове : 335
старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Re: Плащате ли си данъка на колата ?

Мнение от deyan-enchev » 25 Окт 2010, 15:13

ама колеги не бъркайте дупките по пътищата с данък МПС към общините :!:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Окт 2010, 19:14

hameleona написа:
Е.Димитров написа:
hameleona написа:Не е истина,че в баварски форум може да има такъв процент играчи на дребно. И колко изтъркано звучи-не получавам нищо насреща,няма да плащам данък .
И колко пестите от данъка бе, пиленца ???Поне две седмици наливате ли бензин с тея пари???
А идва зима-гуми нови ще си купите ли ?Нека позная--карате само и предимно с галоши втора употреба,и на датата на аванса и заплатата си сте най-силни по кръстовищата. Ама да ехидничите за опелската ръжда,емблемата на рено и пернишките голфове нямате равни.
Мен лично ме е срам заради вас от резултатите на анкетата,ако не можете да плащате един данък на БМВ,сменете марката,ааа или ви е срам че ще ви падне имиджа.
На гол гъз чифте пищови ли ви тежът??

Не че нещо,моля само да посочиш на колко години си?

Всъщност съм на 33,кликнах грешно при регистрацията,но не ми се коригира. И какво общо има възрастта тук с даване на мнение по въпроса??

Колега,в никакъв случай не бих желал да те обидя или нещо наскърбя,просто ми е интересно на годините си как си успял да си закупиш кайен и амг,аз очевидно съм по-тъп от теб и не съм успял,не казвам че не требва да се плащат данъци а ...бе незнам какво казвам,просто нещата трябва да са деференцирани и това е най-малкият проблем за данъците в общината,яд ме е че всички цени се вдигат съобразно някакви имагинерни закони в европа и веднага трябва да се приравнят,а когато става въпрос за хората и заплатите-не може!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 25 Окт 2010, 19:49

hameleona написа:Ами дайте да лепим и фалшиви винетки,да показваме фалшиви ГО-та без покритие.
Всъщност--вие да не би и да си купувате авточастите от магазина,че само шматките правят така,крадете си ги нощно време от паркирали на тъмно място БМВта. А бензин само балъците си го плащат--една кирка,леген и туба и всяка вечер си набавяйте по 10тина литра.
Пичове,така като ви чета мненията проблемът ви не е в безпаричието,а в манталитета. Не кола,и рикша ви е много.

:clap: :clap: :clap:
БМВ далеч не е само мотор под капака 8)

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 25 Окт 2010, 19:58

hameleona написа:Не е истина,че в баварски форум може да има такъв процент играчи на дребно. И колко изтъркано звучи-не получавам нищо насреща,няма да плащам данък .
И колко пестите от данъка бе, пиленца ???Поне две седмици наливате ли бензин с тея пари???
А идва зима-гуми нови ще си купите ли ?Нека позная--карате само и предимно с галоши втора употреба,и на датата на аванса и заплатата си сте най-силни по кръстовищата. Ама да ехидничите за опелската ръжда,емблемата на рено и пернишките голфове нямате равни.
Мен лично ме е срам заради вас от резултатите на анкетата,ако не можете да плащате един данък на БМВ,сменете марката,ааа или ви е срам че ще ви падне имиджа.
На гол гъз чифте пищови ли ви тежът??

Само с едно не съм съгласен, с това, че било на дребно . Тея с платите дето не си плащат данъците и те ли го раздават на дребно :mhihi: Или пък случайно ако вземат , та излезнат на печалба, веднага купуват некоя яхта, хем си спестяват ДДСто, хем си спестяват и 10% данък печалба. Всеки краде, само че, според възможностите си :mhihi: А ти като си големия тарикат, я обясни как караш все нови коли при това не какви да е - айде да се опитам да позная - или си продал на дедо си нивите, или си си намерил неколко балъци дето ти работят за жълти стотинки и да ги осигуряваш на минималната заплата .
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 25 Окт 2010, 20:01

Твърдо НЕ!!!
Когато направят желязна система за плащането на данъци тогава може,
а не както сега да има вратички и тем подобни!
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30, E46

Мнение от vankata8384 » 25 Окт 2010, 20:07

Плащам си данъка на колата. :yes:

Аватар
Кара: Cayenne S и това от аватара
Мечтае да кара: квото отърва
Детайли за колата: 4.5 V8

Мнение от hameleona » 25 Окт 2010, 20:34

Е.Димитров написа:Колега,в никакъв случай не бих желал да те обидя или нещо наскърбя,просто ми е интересно на годините си как си успял да си закупиш кайен и амг,аз очевидно съм по-тъп от теб и не съм успял,не казвам че не требва да се плащат данъци а ...бе незнам какво казвам,просто нещата трябва да са деференцирани и това е най-малкият проблем за данъците в общината,яд ме е че всички цени се вдигат съобразно някакви имагинерни закони в европа и веднага трябва да се приравнят,а когато става въпрос за хората и заплатите-не може!!!

Ако правилно чета,графата е какво карате,не какви автомобили сте си купили,нали така.
Карам 6 /шест/ различни автомобила и нито един от тях не е мой,личния си автомобил съм го продал защото няма кога да го карам при наличието на толкова други.
И за да не съм офф--дереджето ни е такова защото всеки гледа да не си плаща осигуровките,данъците,таксите,винетките,тикета за паркиране,спрейове за регистрационни табели за да караме джигитската,цигарки без бандерол да си намираме, и какво ли още не.
Лошото знаете ли кое е-че тук има голям брой родители,както и бъдещи такива .Ние ще си отидем някой ден,но зад нас ще оставим други научени на нашето мислене .Ей затва ще циклим на едно място не само изминалите 20 години.
Живейте по правилата,винаги ще има богопомазани,но никога техния процент няма да е двуцифрено число,свикнете с тая мисъл..
Цял народ тарикати и нито един балък--такава държава е обречена на фалит.

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 25 Окт 2010, 22:47

Най-редовен съм в данъчно :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 725 Е-38

Мнение от ИЛИЯН » 26 Окт 2010, 7:22

PIONEER написа:За всички дето не си плащат и са недоволни от пътищата да си продадат колите и да се возят за по 1лв . в градския.И аз плащам и си троша колата ама не рева като п*тка.Така,че не съм съгласен всякакви индивиди дето не си плащат да карат по нашия пътя.Това са пътищата на всички нас,които си плащаме-разбити,криви все тая ама пак е някакъв път.Който не си плаща през дерето в нивата и там да си кара безплатно.Хем недоволни,хем не плащате пък искате това,онова.Ми няма как да стане.Както написа един човек по-нагоре- идете в друга държава,която е добре устроена,с хубави пътища и инфраструктура като цяло и да видим кой ще ви остави да живеете безплатно като паразити... :dummy:

Я да ви попитам и аз вас дето си плащате данаците. Като си вкарате примерно интернет или кабелна очаквати ли качество за това което плащате. Като отидете в сервиз или в магазин, очаквате качествено обслужване нали. Като си купиш телевизор и се окаже развален не ми се вярва да махнеш с ръка и да кажеш абе майната му ще си купа дрег. Ами отивате и почвате да се разправяте. Така е при данъците неможе да плащаш за нещо за което не получаваш нищо.
Аз не съм доволен от качеството на пътищата и за кова НЕ плащам данъци.
Някой спомена ама било закон. Че то утре може да измислят закон да си сваляте гащите и да почнат да ви ебат.
Има една приказка.
Жените в България са си жени от всякъде. А мъжете са путки затова сме еднополова държава. И докато си плащаме и си мълчиме ще е така.
Аз не рева за нищо и никога не съм се оплаквал за каквото и да било карам си по разбитите пътища и не плащам данъци.
Който иска да си ги плаща негово си виждане негова си работа.
Няма грозни жени, има трезви мъже!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 26 Окт 2010, 11:22

Снощи по бтв казаха,че от вчера децата на такива като вас,"колеги",дето не си плащат данъците,нямат право да посещават детски градини... Дадоха даже една жена,чието дете беше върнато точно заради неплатен данък на кола(само не съм сигурен за сумата 40 или 140 лв :dunno: ... не чух добре) Засега потърпевши са само тия с малките деца,но въпрос на време е да се вземат мерки и срещу всички останали ;) Па вие не плащайте.....

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 26 Окт 2010, 11:27

ИЛИЯН написа:
PIONEER написа:Ами отивате и почвате да се разправяте.

Ами направи същото, някой да те е спрял? Ей къде е сградата на парламента. Разликата знаеш ли къде е? Че като не си доволен от една услуга и избереш просто да не я ползваш, с това допринасяш непряко за подобряването и. Не с толкова, колкото ако идеш да се разправяш, но все пак допринасяш. Докато като откажеш да си плащаш данъците, на практика пречиш на подобряването. По-рано в темата съм обяснявал защо. Затова правилният начин за изразяване на гражданска позиция е друг. Сега ако наистина имате гражданска позиция, ще се организирате и ще си я изразите както си му е реда. В което бих ви подкрепил даже. А ако просто си търсите извинение за кокошкарските истории, ще продължите да обяснявате за вашата и държавната сексуалност.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 26 Окт 2010, 11:59

Ами като не съм доволен от качеството на кабелната,интернета и т.н. и като виждам,че няма и усилия да си го оправят се откачам от тях и това е.А ти ми пробутваш някаква елементарна логика,че хем не си доволен от пътищата ама продължаваш да ги ползваш и амортизираш.Не знам ама аз както и колегите не сме съгласни да мрънкаш,да не плащаш и да ползваш пътищата,чиито макар и мижави ремонти се осъществяват с парите на тези,които си плащаме.Аз го казах :arrow: през дерето/отводнителния канал има ниви,поляни,черен път и т.н.За там никой няма да ви иска нито данък и нито винетка.Пердашите си оттам и сте рахат ;)
Изображение
8.32

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 26 Окт 2010, 12:11

плащал съм дълги години-нищо не се случва....! и сега ще платя сигурно ,ма не бързам. и -да! искам като плащам да знам ,че има за кво! тва че некой решил да плаща и да не му пука не ме кара и мене да правя същото. някой може и на развален телевизор да си гледа мачовете и да не му се разправя ,на мене ,обаче не ми се гледа на развален и за тва се разправям. т.е. не плащам....! поне не веднага....!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 26 Окт 2010, 12:59

Е това се викат паразити къде може нещо на аванта и на гърба на другият.Тая държава е пълна с паразити

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 26 Окт 2010, 13:03

ние ли паразитстваме или тия,дето прибират данъците и не ги влагат в това,за което се събират!?!?
и полечка с определенията.... :wave:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата