ОТКРАДНАТ М Пакет на Е36!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Re: ОТКРАДНАТ М Пакет на Е36!!!

Мнение от kiko » 23 Дек 2010, 13:34

err0r написа:
err0r написа:На е39-ката нощес са й свалили задната емблема... :mhihi: Явно ще е така... просто няма какво да се направи...

Опа... и мойта задна избяга... :D

баце,аз не знам твоита кукла как я оставяш пред блока,как заспиваш после :|

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 23 Дек 2010, 15:20

аз от мойта не ми се пише колко пъти я разбиваха.... обаче се чудя на един приятел от Ауди 80... модел 1995 му откраднаха фабричния касетофон!!! и ароматизатора АмбиПур с празно шишенце.... очилата дето кара с тях, мокрите кърпички....

Айде сега кажете ми на кой му трябва касетофон през 2010 година?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 23 Дек 2010, 15:58

Важното е да се вземе.
Поговорката с лайното важи в пълна сила.
Преди време ми бяха разбили вилата и понеже няма нищо скъпо, ми бяха изяли двете кутии шоколадови бонбони, които са намерили. Даже показно ги бяха изяли и разхвърляли обелките :lol:
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 23 Дек 2010, 23:46

meha написа:
dbanchev написа:За това колега за колите под 5000лв и на възраст над 10г просто не си заслужава каско да се прави

по принцип си прав,ама в град като София,като изкочи некоя кака на пътя и ти смаже предницата,после отде пари

от на каката гражданската ;)

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 24 Дек 2010, 13:23

... ти разчитай на това.... :dummy:

Потребител
Аватар

Мнение от morfy » 31 Дек 2010, 15:02

Mollov написа:Вече се краде всичко... щом и нормалните лайсни на вратите се крадат... прави сметка... даже те сигурно ше почне да се крадат повече, че са по-евтини... и никой не си ги "защитава" против кражба...

Вярно е...на мен два пъти ми откраднаха мигачите барабар с фасунките,а мигачите са стандартните бели турски дето струват по 14 лв бр.
По лошото е ,че за да ми откраднат мигачите ми бяха счупили едната вежда и калника беше леко изкривен.Крадеца ще вземе 20-тина лв за тия мигачи ,а на мен ми струва 100-тина :(

Потребител
Аватар

Мнение от PsyNRG » 04 Фев 2011, 17:35

аз не знам кво се чудите мене ми откраднаха първо един комплект М-кови лайсни, викам ебал съм го слагам обикновените и шок окраднаха ми само задна лява :clap: мина се време гепиха ми само основата на единя бъбрек (пластмасата) след това ми зеха стъклата на огледалата :yes: мина се време (карах 3-4 дни без стъкла) и ми откраднаха пласмасовия ринг дето се защипва огледалото без моторчето :clap:

Очакавам да ми откраднат тия дни пластмасовите пакачки на вентилите и капачките на джантите :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 528 на газчица...
Мечтае да кара: МиГ-29

Мнение от pkaramitev » 05 Фев 2011, 21:08

....а чистачките.... :mhihi:

Съжалявам колега за поредицата ти от простотии,които са ти се случили,но по-добре да останеш с усмивка на лицето,отколкото да се косиш! :lalala:
Пари се изкарват,ще си вземеш нови,ама ония боклуци дето са ги гепили,от тях друго не става,цял живот ще краднат,и пак няма да имат!
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от Mitaka85 » 06 Фев 2011, 0:08

колега, ще се оглеждам

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 06 Фев 2011, 0:44

квото и да си говорим, нещата няма да се оправят.... надявам се единствено по-често да се сгащват такива гепарди... щото сега на 50 кражби я набарат един, я не....
искам да прочета във вестника как са открити вързани с въже, пребити и с отрязани пръсти неколцина мангали със закачена табела 'крадохме и си получихме заслуженото' ...един познат в Разград така беше направил, беше и още е шеф на частен сот, каратист и макар че е на 50-на годинки, посред нощ след сигнал сгащва един да краде в няква вила, няколко часа возене по познатия начин, дране с палката, и оня ми ти крадец осъмна на центъра вързан за стълб с табелка 'аз съм крадец'...полугол :mhihi: после имаше подписка да се защити сотаджията, щот щяха да го съдят....

ебана държава, не си струва нищо да правиш за нея..... ще се удавим още малко в мизерия и простотия...
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Promager » 11 Фев 2011, 22:55

Като чета написаното тук и направо настръхвам. На мой приятел, преди около два месеца, се опитаха да му откраднат 7-цата... Наркотиците не прощават.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Мнение от b0bituy » 17 Фев 2011, 0:43

Стара е случката но поне този си е получил заслуженото.. Жалко, че доста рядко има такива новини... http://www.monitor.bg/article?id=228861
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 325i 97'

Мнение от MiSho_Spiralata » 17 Фев 2011, 19:48

Останах без м-лайстни,след тва туба,усилвател и сд наведнъж,след тва счупен заден джам,а снощи без стъклото на шофьорското огледало е айде стига бе,вече съм :kuku: аман от кокошкарски истории,нарочно карам сток и пак го пипат...Дайте идея как да ги залепа тия стъкла на огледалата?Колега,дано ги намериш по някакъв начин!
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение
"...хич не ми се нрави,казват,че съм готин,може би са прави.Чакам от галена да ми се опре на дунапрена аз съм по - голям от луфта между зъбите на джена..."

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: го на М3мицин
Мечтае да кара: Е36 М3

Мнение от Neeky » 17 Фев 2011, 21:56

От доста време чета за такива набези, и днес докато си лежах в кревата ме удари в главата мисълта, че може да си събираме някаква такса (да кажем 10лв., аз бих дал и 50лв. на месец) и предвид броя на потребителите на форума, мисля, че ще се получи една много приятна сума :mrgreen: след събирането на която може да бъде оползотворена по моя крими сценарии. :twisted: А именно: Наема се убиец, които просто си върши работата, като обикаля, издирва лекетата и леко "без да иска" им разпилява мозъка по тротоара (защото, аз лично, може да е за едни тасове, но вместо сутринта да бях видял колата без тасове, ако до нея имаше труп на крадеца с тасове в ръка просто щях да спя спокоино) Аз лично даже знам за едно лекенце от квартала, но е син на приятел на баща ми, и нищо. Крадат си тасове и емблеми, а не е да са бедно семеѝство!? :bang:
Затова наѝ-малко с натрошени кокали трябва да се отървават 8)
Мисля, че става ясно какво искам - JUSTICE
A съм сигурен, че не съм само аз!
Струва ми се справедливо- откраднат детаѝл от колата, а аз да му открадна сърцето (буквално с голи ръце) :ranting:

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 17 Фев 2011, 22:04

Neeky написа:...

Не става! Те и на батмобила му свалиха М-броните...Няма оправия...

Изображение

:driving:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата