Един казус: Кой е с предимство?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кой е с предимство Червения или Синия Автомобил?

Червен
36
38%
Син
60
63%

Общо гласове : 96
младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Re: Един казус: Кой е с предимство?

Мнение от TPAKTOP » 28 Мар 2011, 19:51

zazomazo написа:
TPAKTOP написа:
plradev написа:
lowrider написа:
TPAKTOP написа:Както сега на околовръстното на Американския колеж! Не можеш да я разбереш!

Схемааа!!!

Aaaaa НЕ! До там нема да ходя да снимам .... :mhihi:

Ееее не се излагай! Виж го къде е! :mhihi:

мани човека, не го разкарвай...че му тече масло от маторя :mrgreen:

Утре ще мина оттам и ще снимам! :mhihi: А сега е ред на колегата да чертае скиците! :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 29 Мар 2011, 12:31

doctoragsxr написа:Поредната Българска малоумщина... :bang: спокойно можеха да направят средното платно само за направо и нямаше да има свиркане псуване и т.н в тая схема винаги ще има двама дето са прави а платното е едно... :smoke:

То за направо почти няма никой дето да иска да ходи и няма нужда от лента.
А има нужда от две ленти за наляво. Просто трябва да го разширят малко и после лявата лента да се влива в дясната
с маркировка и всичко ще е ок.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 29 Мар 2011, 13:07

Добре де, няма ли в София някаква службичка, към която да се прати 1 писмо и за да се очертаят хубаво стрелките там, както и да се сменят стрелките на някои други кръстовища.
Най ме е яд по Цветан Лазаров посока Дружба, 3 ленти за направо с по 1 кола и колона от 50 коли за десен завои към Младост или Цариградско, и полицаи мазно мазно спират за неправилен десен завой или червено.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 29 Мар 2011, 17:51

Снимах наслаганата маркировка ама в тая вода и тази кал нищо не се вижда! :confused:
Ето го и видеото ако все пак ви се гледа кал :mhihi: КАЛ и ВОДА Тъпото в случая е че без да изтрият старата която беше в добро състояние чертаят нова и естествено не се разбира коя е валидната маркировка!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 29 Мар 2011, 18:27

TPAKTOP написа:Снимах наслаганата маркировка ама в тая вода и тази кал нищо не се вижда! :confused:
Ето го и видеото ако все пак ви се гледа кал :mhihi: КАЛ и ВОДА Тъпото в случая е че без да изтрият старата която беше в добро състояние чертаят нова и естествено не се разбира коя е валидната маркировка!

Да си беше кротувал с пейнта :mhihi:
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 29 Мар 2011, 18:28

lowrider написа:
TPAKTOP написа:Снимах наслаганата маркировка ама в тая вода и тази кал нищо не се вижда! :confused:

Да си беше кротувал с пейнта :mhihi:

Като се прибера все пак ще го разчертая щото не се вижда! :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 29 Мар 2011, 20:53

TPAKTOP написа:.... КАЛ и ВОДА ....

колега, така и така нищо не се вижда на клипа, поне можеше да спреш радиото да слушаме звука на маторя :mrgreen:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 29 Мар 2011, 20:59

zazomazo написа:
TPAKTOP написа:.... КАЛ и ВОДА ....

колега, така и така нищо не се вижда на клипа, поне можеше да спреш радиото да слушаме звука на маторя :mrgreen:

:OT: Слушай кой е новия треньор на Локо ПД ако случайно не си чул! :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ktamen » 29 Мар 2011, 21:59

AcOrP написа:Да две в една се вливат :( и там има знак забранено изпреварването. То крастовището си е ок проблема идва от линиите на ПЖИ-то които забавят движението и се получава задръстване,
Иначе аз съм синия автомобил и аргумента ми е
Раздел V. Маневри
Чл. 25.
(2) При извършване на маневра, която е свързана с навлизане изцяло или
частично в съседна пътна лента, водачът е длъжен да пропусне пътните превозни
средства, които се движат по нея. Когато такава маневра трябва едновременно да
извършат две пътни превозни средства от две съседни пътни ленти, с предимство е
водачът на пътното превозно средство, което се намира в дясната пътна лента.

Но е факт,че повечето участници смятат,че като са в най-лявата лента и правят ляв завой са с предимство :S

Всеки ден минавам оттам и досега си мислех, че червените са с предимство може би защото наредените на червената опашка коли винаги са повече от тези на синята. Горния цитат обаче ме убеди в противното.
Може би не е тук мястото, но доста поводи за гневни клаксони са и други далеч по-правилно разчертани кръстовища (пример за такова е кръстовището от което идват и сините и червените коли, ако се движите от гара Искър в посока към Слатина)
Две ленти за направо и две ленти след кръстовището в които да влязат, ама са малко разминати, и ако колата в дясната лента продължи направо (без да направи лек S-образен завой), както правят почти всички, влиза в лявата лента след пресичане на кръстовището и този в лявата, ако не иска да блъсне някой трябва да изчака цялата колона.

Предишна

Назад към Извън Темата