Един казус: Кой е с предимство?
Модератор: Общи модератори
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Re: Един казус: Кой е с предимство?
zazomazo написа:TPAKTOP написа:plradev написа:lowrider написа:TPAKTOP написа:Както сега на околовръстното на Американския колеж! Не можеш да я разбереш!
Схемааа!!!
Aaaaa НЕ! До там нема да ходя да снимам ....
Ееее не се излагай! Виж го къде е!
мани човека, не го разкарвай...че му тече масло от маторя
Утре ще мина оттам и ще снимам!

doctoragsxr написа:Поредната Българска малоумщина...спокойно можеха да направят средното платно само за направо и нямаше да има свиркане псуване и т.н в тая схема винаги ще има двама дето са прави а платното е едно...
То за направо почти няма никой дето да иска да ходи и няма нужда от лента.
А има нужда от две ленти за наляво. Просто трябва да го разширят малко и после лявата лента да се влива в дясната
с маркировка и всичко ще е ок.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Добре де, няма ли в София някаква службичка, към която да се прати 1 писмо и за да се очертаят хубаво стрелките там, както и да се сменят стрелките на някои други кръстовища.
Най ме е яд по Цветан Лазаров посока Дружба, 3 ленти за направо с по 1 кола и колона от 50 коли за десен завои към Младост или Цариградско, и полицаи мазно мазно спират за неправилен десен завой или червено.
Най ме е яд по Цветан Лазаров посока Дружба, 3 ленти за направо с по 1 кола и колона от 50 коли за десен завои към Младост или Цариградско, и полицаи мазно мазно спират за неправилен десен завой или червено.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
Снимах наслаганата маркировка ама в тая вода и тази кал нищо не се вижда! 
Ето го и видеото ако все пак ви се гледа кал
КАЛ и ВОДА Тъпото в случая е че без да изтрият старата която беше в добро състояние чертаят нова и естествено не се разбира коя е валидната маркировка!

Ето го и видеото ако все пак ви се гледа кал

- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
TPAKTOP написа:Снимах наслаганата маркировка ама в тая вода и тази кал нищо не се вижда!
Ето го и видеото ако все пак ви се гледа калКАЛ и ВОДА Тъпото в случая е че без да изтрият старата която беше в добро състояние чертаят нова и естествено не се разбира коя е валидната маркировка!
Да си беше кротувал с пейнта

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
lowrider написа:TPAKTOP написа:Снимах наслаганата маркировка ама в тая вода и тази кал нищо не се вижда!
Ето го и видеото ако все пак ви се гледа калКАЛ и ВОДА Тъпото в случая е че без да изтрият старата която беше в добро състояние чертаят нова и естествено не се разбира коя е валидната маркировка!
Да си беше кротувал с пейнта
Като се прибера все пак ще го разчертая щото не се вижда!

TPAKTOP написа:.... КАЛ и ВОДА ....
колега, така и така нищо не се вижда на клипа, поне можеше да спреш радиото да слушаме звука на маторя

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
zazomazo написа:TPAKTOP написа:.... КАЛ и ВОДА ....
колега, така и така нищо не се вижда на клипа, поне можеше да спреш радиото да слушаме звука на маторя

AcOrP написа:Да две в една се вливати там има знак забранено изпреварването. То крастовището си е ок проблема идва от линиите на ПЖИ-то които забавят движението и се получава задръстване,
Иначе аз съм синия автомобил и аргумента ми еРаздел V. Маневри
Чл. 25.
(2) При извършване на маневра, която е свързана с навлизане изцяло или
частично в съседна пътна лента, водачът е длъжен да пропусне пътните превозни
средства, които се движат по нея. Когато такава маневра трябва едновременно да
извършат две пътни превозни средства от две съседни пътни ленти, с предимство е
водачът на пътното превозно средство, което се намира в дясната пътна лента.
Но е факт,че повечето участници смятат,че като са в най-лявата лента и правят ляв завой са с предимство :S
Всеки ден минавам оттам и досега си мислех, че червените са с предимство може би защото наредените на червената опашка коли винаги са повече от тези на синята. Горния цитат обаче ме убеди в противното.
Може би не е тук мястото, но доста поводи за гневни клаксони са и други далеч по-правилно разчертани кръстовища (пример за такова е кръстовището от което идват и сините и червените коли, ако се движите от гара Искър в посока към Слатина)
Две ленти за направо и две ленти след кръстовището в които да влязат, ама са малко разминати, и ако колата в дясната лента продължи направо (без да направи лек S-образен завой), както правят почти всички, влиза в лявата лента след пресичане на кръстовището и този в лявата, ако не иска да блъсне някой трябва да изчака цялата колона.