Банков обир със заложници в Сливен
Модератор: Общи модератори
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Банков обир със заложници в Сливен
TPAKTOP написа:Тази ситуация само показва колко сме неподготвени за подобни случки!Представяте ли си случката която се случи вече преди доста години в Москва в театъра?! Руснаците подходиха много зле и имаха над 100 човека загинали! Ако подобно нещо се случи тук сигурно щяха всички да са загинали включително и нашите спец части!
Прав си- неподготвени сме... но не виждам как ще си подготвен за нещо което досега не се е случвало- само с теория и четене на книжки тая работа не става...
А руснаците не ги намесвай- може да не беше най-добрият за заложниците начин, но може и по-добър начин да нямаше, никой не знае... за мен реагираха малко по-твърдо от нужното, но посланието беше ясно- боли ни к*ра колко цивилни ще избием, но живи терористи няма да оставим... и май друг такъв случай няма там

ПС: ако това в театъра се беше случило тук щяха да загинат само спец. частите ни и 10% от терористите... ама терористите сигурно щяха да умрат от смях като ни видят "спец. частите"

и в крайна сметка на какво се надява похитителя? че ще излезе без да го видят ли..
No bling at the Ring
- ms
-
-
BadAngel написа:и в крайна сметка на какво се надява похитителя? че ще излезе без да го видят ли..
като едното нищо ще излезе и няма да го видят- вече мина 23.00ч., куките и те са хора и трябва да спят

TPAKTOP написа:larbi написа:........................ И това с Петя Славова по БТВ къв смисъл имаше?
Да се види колко е загрижена!
да се види колко е куха:
била разбрала от ТЕЛЕВИЗОРА....не от телевизията, а от телевизора

ms написа:BadAngel написа:и в крайна сметка на какво се надява похитителя? че ще излезе без да го видят ли..
като едното нищо ще излезе и няма да го видят- вече мина 23.00ч., куките и те са хора и трябва да спят
с наща правосъдна система, може и да се измъкне, стига да не го напуцат полицайте

No bling at the Ring
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
BadAngel написа:и в крайна сметка на какво се надява похитителя? че ще излезе без да го видят ли..
Ами при положение, че му се е объркал плана и от "вземам парите и бягам" е станало на "вземане на заложници" той е в тотална безизходица защото каквото и да стане от тук нататък той вече си е "изгърмял патроните" и вече мисли дали изобщо има някакъв вариант за него. Но вариант няма! Или ще бъде убит на място или ще го осъдят за въоръжен грабеж , опит за убийство, застрашаване на живота на невинни граждани респективно вземане на заложници и той така или иначе вече е мъртъв. Не може да стане като по филмите по никой начин , но с тъпата си глава да беше поискал поне хеликоптер! Топ идиот е тоя и до няколко часа като го хванат или убият ще стане ясно всичко! Очакваме към 3-4 сутринта да нахлуят спецовете и да свърши благополучно за заложниците.
Много се проточва..
Надявам се да се оправят заложниците и охранителя!
За 3-4 часа, колега, предполагам същото време и аз.
Надявам се да се оправят заложниците и охранителя!
За 3-4 часа, колега, предполагам същото време и аз.
- ms
-
-
larbi написа:... и да свърши благополучно за заложниците.
Дано заложниците да останат живи и здрави, през *уя ми е тоя дали ще е жив после или ще умрял- щом стреляш по хора трябва да си готов и по теб да стрелят после...
- Larbi
- Потребител
-
zazomazo написа:TPAKTOP написа:larbi написа:........................ И това с Петя Славова по БТВ къв смисъл имаше?
Да се види колко е загрижена!
да се види колко е куха:
била разбрала от ТЕЛЕВИЗОРА....не от телевизията, а от телевизора
Остави, това вече е като чуеш начина и на изказ. Първото което прави впечатление е начина по който е седнала и начина по който е облечена! Даже няма нужда да говори човек

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз не мисля, че Цветанката ще има мъди да нареди да влязат баретите. Едно, че може и да са добри ама нямат опит в такива акции, а и толкова малко ги ползват напоследък, че са бая ръждясали. И ако някой сгреши и пострада заложник ще го яде яко после.
larbi написа:BadAngel написа:и в крайна сметка на какво се надява похитителя? че ще излезе без да го видят ли..
Ами при положение, че му се е объркал плана и от "вземам парите и бягам" е станало на "вземане на заложници" той е в тотална безизходица защото каквото и да стане от тук нататък той вече си е "изгърмял патроните" и вече мисли дали изобщо има някакъв вариант за него. Но вариант няма! Или ще бъде убит на място или ще го осъдят за въоръжен грабеж , опит за убийство, застрашаване на живота на невинни граждани респективно вземане на заложници и той така или иначе вече е мъртъв. Не може да стане като по филмите по никой начин , но с тъпата си глава да беше поискал поне хеликоптер! Топ идиот е тоя и до няколко часа като го хванат или убият ще стане ясно всичко! Очакваме към 3-4 сутринта да нахлуят спецовете и да свърши благополучно за заложниците.
все едно ако си поиска хеликоптер някой ще му го даде
това е българия, полицайте сипват от джоба на астрата, за да се топлят зимата..
за мен лично този случаи е индикатор, че народа освирепява
No bling at the Ring
- Larbi
- Потребител
-
bum_bum написа:Аз не мисля, че Цветанката ще има мъди да нареди да влязат баретите. Едно, че може и да са добри ама нямат опит в такива акции, а и толкова малко ги ползват напоследък, че са бая ръждясали. И ако някой сгреши и пострада заложник ще го яде яко после.
Че е тежка ситуацията спор няма ама нали за това тренират тия хора и за това им се плаща?
Гордо ги показват в кое предаване беше (и то не един път и в едно предаване) как правят тренировки в самолети сгради къде ли не. Вярно - краен вариант са, но за това са тренирали , тренират и ще тренират. Според мен чакат оня да заспи или да се предаде сам защото времето е срещу него. Няма лошо дано така стане мирно и тихо.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Чуда са дали да будувам, да следя събитието, че ми е интересно пък и утре нямам работа 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Larbi
- Потребител
-
все едно ако си поиска хеликоптер някой ще му го даде
това е българия, полицайте сипват от джоба на астрата, за да се топлят зимата..
за мен лично този случаи е индикатор, че народа освирепява
Пак казвам не можеш по един човек да съдиш за всички. Не се знае какво го е накарало да тръгне да прави обир. Ся кво всички от Сливен да ги набедим за банкови обирджии както има една такава лепенка за жените от там ама тя в друга насока

Апропо и една учителка с дългове преди година две обра една банка в Плевен и взе 20 бона ама избяга. Ако беше и тя взела заложници (а и не беше с детски пистолет де) и тогава ли щяхме да кажем, че народа изтрещял

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
И според мен няма да пуснат баретите да влязат, което не знам дали е добре или зле...От една страна, тоя може да се умори, да разбере, че няма къде да ходи и да се предаде или да заспи, но от друга, може да реши, че така и така е прецакан и да изтрепе всички, и да се гръмне после
. Дано наистина са професионалисти там и психолозите, и баретите, и да изберат правилния начин за справяне със ситуацията без жертви