За жените и бройкането :)
Модератор: Общи модератори
Re: За жените и бройкането :)
Ами аз като гледам жените не са се разприказвали тук, а не знаем този разговор как може да се изроди, ако някой мъж вземе та признае 20-ката за нормална бройка 

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Мишел написа:Ами аз като гледам жените не са се разприказвали тук, а не знаем този разговор как може да се изроди, ако някой мъж вземе та признае 20-ката за нормална бройка
Смисъл, че на някой са му казали бройката, и той ся е глътнал чехъла и се чуди, бе мяй няма проблем..нъл тъй

- Alpina_fanatic
-
-
Мишел написа:Ами аз като гледам жените не са се разприказвали тук, а не знаем този разговор как може да се изроди, ако някой мъж вземе та признае 20-ката за нормална бройка
Бройката сама по себе си не е кой знае какъв проблем

п.с.За мен бройката няма (и никога не е имала) значение, защото истината изплува бавно и ТИ винаги я научаваш последен

Мъжете сте странни хора....
Като ви се падне да сте от 0-3, обикновено не оценявате човека и го изтървате.
Като минете в категорията 10+, вече заминало егото...

Като минете в категорията 10+, вече заминало егото...

- titimen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: през ями и окопи...
- Мечтае да кара: LEXUS
Аз масово попадам на момичета на 21-22 с по 13-15 бройки поне така казват
"Всички жени са к...и с изключение на майка ми, но да не забравяме,че и тя е жена"- Н.Бонапарт
Това си им е генетично заложено

"Всички жени са к...и с изключение на майка ми, но да не забравяме,че и тя е жена"- Н.Бонапарт
Това си им е генетично заложено

- Alpina_fanatic
-
-
Мишел написа:Мъжете сте странни хора....
Като минете в категорията 10+, вече заминало егото...![]()
Абсолютно е така!

"Над" тези неща според мен са холандците и французите - там няма такива догми

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
///peter написа:daka1972 написа:че защо да се засягам ,те бройките са си нейни . Ще е проблем ако има брйки след мен
Само неин ли мислиш? Честно ли си мислиш жена с 20 (двадесет) ще ти бъде вярна?![]()
А към колежката, плаши ме защо е започнала с бройка от 20
е па ти, като си вземеш нова от завода,що си мислиш,че ще ти е вярна цял живот.....имала 20 и повече бройки.....ами явно не може да намери каквото търси

Alpina_fanatic написа:Мишел написа:Мъжете сте странни хора....
Като минете в категорията 10+, вече заминало егото...![]()
Абсолютно е така!Много зависи от културата, възрастта, етноса, региона, НО като цяло важи максимата "колкото повече, толкова по-зле" (изцяло в ущърб на жените)
![]()
"Над" тези неща според мен са холандците и французите - там няма такива догми
Предразсъдъци винаги има по тази въпроси и от двете страни. Много пъти ми се е случвало в женски разговор да чувам "Ооо, тоя спал само с 5 жени, за какво ми е такъв задръстен, аз ли ще го уча?"...Ако се окаже, че е по-опитен 20+, то той става не достатъчно стабилен и подходящ за сериозна връзка, защото явно си е женкар и няма да се спре... Така че не се пита. Никога няма как да си сигурен дали те лъжат, а това са излишни терзания

///peter написа: Честно ли си мислиш жена с 20 (двадесет) ще ти бъде вярна?![]()
Много по-голяма е вероятността, отколкото да се надяваш на вярност до живот от жена нищо не видяла....

Последна промяна Мишел на 27 Апр 2011, 23:17, променена общо 1 път
- Amitival
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318ti
- Мечтае да кара: e36 M3
По-добре да не знае човек 

- Alpina_fanatic
-
-
Мишел написа:Предразсъдъци винаги има по тази въпроси и от двете страни. Много пъти ми се е случвало в женски разговор да чувам "Ооо, тоя спал само с 5 жени, за какво ми е такъв задръстен, аз ли ще го уча?"...Ако се окаже, че е по-опитен 20+, то той става не достатъчно стабилен и подходящ за сериозна връзка, защото явно си е женкар и няма да се спре... Така че не се пита. Никога няма как да си сигурен дали те лъжат, а това са излишни терзания
Не се пита, но си го има едно "глождене", което при по-първичните Ора е по-силно

Едно съм разбрал, универсално е и действа при всички жени - с подходящ финансов статус всичко се постига

Alpina_fanatic написа:А и нали всеки гледа да не се "прекара" с женитбата![]()
Едно съм разбрал, универсално е и действа при всички жени - с подходящ финансов статус всичко се постига
Тъй тъй.... хахаххаа

Аве...аз що пак се нахаках в такива теми..?!!

- Alpina_fanatic
-
-
В интерес на истината вероятността една жена с "опит" да е вярна е по-голяма от такава без
Сега вече дефинирането на опита е строго субективно, индивидуално и не подлежи на публично обсъждане 

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Ми незнам,аз съм келеш още да давам компетентни мнения (на 25 съм),ама не от един или двама дърти мъже съм чувал-ако ще я вземаш за жена-вземи я да се е находила,да е видяла и много и малко-да няма какво да я учуди навън-къщата да си гледа,земеш ли го ненаучено,да му отвориш очите,тепърва има да ходи да пробва тук и таме!
Дали е истина-незнам,но съм склонен да вервам на старило/патило!Ако е за гадже-не ме бърка,малко ли е много ли е,не е сапун,не се изтърква,виж за жена-незнам още ама трябва да е доказано вярна и предана!
въпреки че нищо не се знае-в кой момент ще превърти и ще почне-жената е като ураган-тръгне ли,след нея само разруха,или както казват тук-"Жена и ръжда тръгнат ли-спиране нема-само ново"

Дали е истина-незнам,но съм склонен да вервам на старило/патило!Ако е за гадже-не ме бърка,малко ли е много ли е,не е сапун,не се изтърква,виж за жена-незнам още ама трябва да е доказано вярна и предана!
въпреки че нищо не се знае-в кой момент ще превърти и ще почне-жената е като ураган-тръгне ли,след нея само разруха,или както казват тук-"Жена и ръжда тръгнат ли-спиране нема-само ново"

bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
интересно е половинката на певачката галена,как прие водните й изпълнения.
също така божинката сигурно е доволен от много използвана топка-ни ло
също така божинката сигурно е доволен от много използвана топка-ни ло
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Alpina_fanatic
-
-
momo-1st написа:Ми незнам,аз съм келеш още да давам компетентни мнения (на 25 съм),ама не от един или двама дърти мъже съм чувал-ако ще я вземаш за жена-вземи я да се е находила,да е видяла и много и малко-да няма какво да я учуди навън-къщата да си гледа,земеш ли го ненаучено,да му отвориш очите,тепърва има да ходи да пробва тук и таме!
Псолютно

И мнооогоо ключово - гледаш, питаш, разпитваш каква е майката на снахата