За жените и бройкането :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: За жените и бройкането :)

Мнение от Мишел » 27 Апр 2011, 22:47

Ами аз като гледам жените не са се разприказвали тук, а не знаем този разговор как може да се изроди, ако някой мъж вземе та признае 20-ката за нормална бройка :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 27 Апр 2011, 22:51

Мишел написа:Ами аз като гледам жените не са се разприказвали тук, а не знаем този разговор как може да се изроди, ако някой мъж вземе та признае 20-ката за нормална бройка :mhihi:

Смисъл, че на някой са му казали бройката, и той ся е глътнал чехъла и се чуди, бе мяй няма проблем..нъл тъй :mhihi:

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 27 Апр 2011, 22:55

Мишел написа:Ами аз като гледам жените не са се разприказвали тук, а не знаем този разговор как може да се изроди, ако някой мъж вземе та признае 20-ката за нормална бройка :mhihi:

Бройката сама по себе си не е кой знае какъв проблем :yes: Само че всеки мъж има ЕГО и някакси не му е кеф да го "одумват" колко е залюхан, че е с еди коя си :mhihi: Та затова автоматично се "Застрахова" ако си мисли, че е 2ри, 3ти макс :bchug:

п.с.За мен бройката няма (и никога не е имала) значение, защото истината изплува бавно и ТИ винаги я научаваш последен :driving: Та животът е коварно нещо :bang:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 27 Апр 2011, 22:58

Мъжете сте странни хора....
Като ви се падне да сте от 0-3, обикновено не оценявате човека и го изтървате.
Като минете в категорията 10+, вече заминало егото... :roll:
:bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: през ями и окопи...
Мечтае да кара: LEXUS

Мнение от titimen » 27 Апр 2011, 23:03

Аз масово попадам на момичета на 21-22 с по 13-15 бройки поне така казват :mhihi:

"Всички жени са к...и с изключение на майка ми, но да не забравяме,че и тя е жена"- Н.Бонапарт

Това си им е генетично заложено :help:

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 27 Апр 2011, 23:06

Мишел написа:Мъжете сте странни хора....

Абсолютно е така! :yes: Много зависи от културата, възрастта, етноса, региона, НО като цяло важи максимата "колкото повече, толкова по-зле" (изцяло в ущърб на жените) :winky:
"Над" тези неща според мен са холандците и французите - там няма такива догми :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 27 Апр 2011, 23:12

///peter написа:
daka1972 написа:че защо да се засягам ,те бройките са си нейни . Ще е проблем ако има брйки след мен

Само неин ли мислиш? Честно ли си мислиш жена с 20 (двадесет) ще ти бъде вярна? :mhihi:

А към колежката, плаши ме защо е започнала с бройка от 20 :mhihi:

е па ти, като си вземеш нова от завода,що си мислиш,че ще ти е вярна цял живот.....имала 20 и повече бройки.....ами явно не може да намери каквото търси
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 27 Апр 2011, 23:12

Alpina_fanatic написа:
Мишел написа:Мъжете сте странни хора....

Абсолютно е така! :yes: Много зависи от културата, възрастта, етноса, региона, НО като цяло важи максимата "колкото повече, толкова по-зле" (изцяло в ущърб на жените) :winky:
"Над" тези неща според мен са холандците и французите - там няма такива догми :yes:

Предразсъдъци винаги има по тази въпроси и от двете страни. Много пъти ми се е случвало в женски разговор да чувам "Ооо, тоя спал само с 5 жени, за какво ми е такъв задръстен, аз ли ще го уча?"...Ако се окаже, че е по-опитен 20+, то той става не достатъчно стабилен и подходящ за сериозна връзка, защото явно си е женкар и няма да се спре... Така че не се пита. Никога няма как да си сигурен дали те лъжат, а това са излишни терзания ;)

///peter написа: Честно ли си мислиш жена с 20 (двадесет) ще ти бъде вярна? :mhihi:

Много по-голяма е вероятността, отколкото да се надяваш на вярност до живот от жена нищо не видяла.... ;) Както и за мъжете важи.
Последна промяна Мишел на 27 Апр 2011, 23:17, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318ti
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от Amitival » 27 Апр 2011, 23:16

По-добре да не знае човек :bchug:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3 Изображение

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 27 Апр 2011, 23:17

Мишел написа:Предразсъдъци винаги има по тази въпроси и от двете страни. Много пъти ми се е случвало в женски разговор да чувам "Ооо, тоя спал само с 5 жени, за какво ми е такъв задръстен, аз ли ще го уча?"...Ако се окаже, че е по-опитен 20+, то той става не достатъчно стабилен и подходящ за сериозна връзка, защото явно си е женкар и няма да се спре... Така че не се пита. Никога няма как да си сигурен дали те лъжат, а това са излишни терзания ;)

Не се пита, но си го има едно "глождене", което при по-първичните Ора е по-силно :mhihi: А и нали всеки гледа да не се "прекара" с женитбата :roll:
Едно съм разбрал, универсално е и действа при всички жени - с подходящ финансов статус всичко се постига :bchug:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 27 Апр 2011, 23:21

Alpina_fanatic написа:А и нали всеки гледа да не се "прекара" с женитбата :roll:
Едно съм разбрал, универсално е и действа при всички жени - с подходящ финансов статус всичко се постига :bchug:

Тъй тъй.... хахаххаа :mhihi:
Аве...аз що пак се нахаках в такива теми..?!! :banghead: :mhihi:

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 27 Апр 2011, 23:24

В интерес на истината вероятността една жена с "опит" да е вярна е по-голяма от такава без :roll: Сега вече дефинирането на опита е строго субективно, индивидуално и не подлежи на публично обсъждане :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Мнение от momo-1st » 27 Апр 2011, 23:28

Ми незнам,аз съм келеш още да давам компетентни мнения (на 25 съм),ама не от един или двама дърти мъже съм чувал-ако ще я вземаш за жена-вземи я да се е находила,да е видяла и много и малко-да няма какво да я учуди навън-къщата да си гледа,земеш ли го ненаучено,да му отвориш очите,тепърва има да ходи да пробва тук и таме!
Дали е истина-незнам,но съм склонен да вервам на старило/патило!Ако е за гадже-не ме бърка,малко ли е много ли е,не е сапун,не се изтърква,виж за жена-незнам още ама трябва да е доказано вярна и предана!
въпреки че нищо не се знае-в кой момент ще превърти и ще почне-жената е като ураган-тръгне ли,след нея само разруха,или както казват тук-"Жена и ръжда тръгнат ли-спиране нема-само ново" :mhihi: :mhihi:
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 27 Апр 2011, 23:28

интересно е половинката на певачката галена,как прие водните й изпълнения.
също така божинката сигурно е доволен от много използвана топка-ни ло
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 27 Апр 2011, 23:31

momo-1st написа:Ми незнам,аз съм келеш още да давам компетентни мнения (на 25 съм),ама не от един или двама дърти мъже съм чувал-ако ще я вземаш за жена-вземи я да се е находила,да е видяла и много и малко-да няма какво да я учуди навън-къщата да си гледа,земеш ли го ненаучено,да му отвориш очите,тепърва има да ходи да пробва тук и таме!

Псолютно :bchug:

И мнооогоо ключово - гледаш, питаш, разпитваш каква е майката на снахата :yes:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата