Адидас,Пума,Нике
Модератор: Общи модератори
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Re: Адидас,Пума,Нике
v1e9s8o8 написа:Puma за маратонки и тениски Аdidas само суичъри
мчи да ама повечето на адидас са едни и същи ..

- v1e9s8o8
- Потребител
-
- Кара: Каквото има
от Германия си купувам има по голиамо разнобразие също и Англия
Като умреш, ти не знаеш, че си умрял и не ти е тежко на теб, а на другите...
.същата работа е и като си тъп!
.същата работа е и като си тъп!
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
v1e9s8o8 написа:от Германия си купувам има по голиамо разнобразие също и Англия

zxsport написа:Хаос написа:lacoste, le coq sportif...
Отличен избор, но пазара се "наводни" с трудноразличими реплики е доста тегаво да си купиш нещо качествено ... от въпросните марки!kriso85 написа:Аз предпочитам Everlast.
http://sports.mymall.bg/brands/Puma.html
Май само с теб "зачитаме" Everlast-akriso85 написа:Иначе официалният ми екип е Nike, ама го пазя за сватби и абитуренски балове
А аз си пазя един футболен на UMBRO ... за ритане на хейтъри и скачане по главите им ... ама чат-пат забравям да го слагам!
Аз съм фен на пумите не знам за вас
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
маратонки само nike.
носил съм от всякакви и по много, но като усещане, мекота и лекота за мен nike са номер 1.
дрехи основно nike, но и останалите са хубави.
носил съм от всякакви и по много, но като усещане, мекота и лекота за мен nike са номер 1.
дрехи основно nike, но и останалите са хубави.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Аз пък за пръв път от години( сигурно 4-5 ) си купих маратонки. Само кецове съм носил и в момента само ходя напред назад. ТОлкова ми е меко, че... На фила са 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Специално за обувки купувал съм си и адидас и найк и пума и от всички, само найките ми остават, другите ги хвърлям защото не стават за нищо вече, а найките с едно пране и са като нови.
Най големият боклук излязоха ей тези

И за тях съм дал най-много пари впрочем
Най големият боклук излязоха ей тези

И за тях съм дал най-много пари впрочем

- Mad Max.
- Потребител
-
- Кара: E36 318is M42 :\ , Lada Niva 2121
- Мечтае да кара: Alpine White E90 335i
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Предимно Адидас, но имам от всички марки всякакви дрехи и маратонки. Гледам да е нещо по-семпло, че съм дърт коч и не иде да се изтупам на някоя сватба с много шарен анцуг и маратонки. Не ви ли се струва, че напоследък Адидас нещо си скапаха качеството. Иначе най-здравите маратонки за всички времена ми бяха Фила. На тия съм им навъртял свет километри крос по начупен терен и още са здрави.
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
Адидас преди бях фен на найк ама вече само адиБас:-) както се пееше в една песен с този адибас няма да те пусна в нас 

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
Nike за мен имат най-удобните маратонки на света
говоря за free run серията и free. можеш да си избираш дебелината на подметката и също така и да си персонализираш цветовете. също така са съвместими с nike plus sensor-a за тези които тичат.
иначе аз имам и на Hummel разни анцузи и спортни неща ама те май не се продават в БГ или аз не съм виждал просто. UnderArmor също имат хубави модели за спорт.
междудругото в Дания нещата на Nike ми се струват по-евтини от колкото в България. а и тука много често има намаления и изпадат на доста добри цени. например миналото лято взех 3 фланелки с къс ръкав за 150крони, което са около 30-40лв, а в последствие като се прибрах в БГ едната беше около 50лв.

иначе аз имам и на Hummel разни анцузи и спортни неща ама те май не се продават в БГ или аз не съм виждал просто. UnderArmor също имат хубави модели за спорт.
междудругото в Дания нещата на Nike ми се струват по-евтини от колкото в България. а и тука много често има намаления и изпадат на доста добри цени. например миналото лято взех 3 фланелки с къс ръкав за 150крони, което са около 30-40лв, а в последствие като се прибрах в БГ едната беше около 50лв.

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Нищо не се сравнява с удобството на jordan-ките. Няма такава обувка просто.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Едно време бях голям фен на Адидас. Това още от средата на 90-те когато почнаха да правят по-истински маратонки, баскетболни и т.н.
С течение на времето навсякъде взеха да се появяват по 3 ленти и някак всичките ми станаха еднакви. Найк ми харесват сега доста повече и с радост нося такива дрехи. Не са толкова натрапчиви.
Доста добре са Timberland и не знам защо са подценяване като са мега-здрави откъм издръжливост.
С течение на времето навсякъде взеха да се появяват по 3 ленти и някак всичките ми станаха еднакви. Найк ми харесват сега доста повече и с радост нося такива дрехи. Не са толкова натрапчиви.
Доста добре са Timberland и не знам защо са подценяване като са мега-здрави откъм издръжливост.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Въпреки че съм Бургаски представител :
Nike!
Тук там нещо на Пума (някой бмв модел...
)
Nike!
Тук там нещо на Пума (някой бмв модел...

Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Re: Адидас,Пума,Найк
Denmark написа:Nike за мен имат най-удобните маратонки на света
+1, от около 5 години нося разни Nike, не мръдват, а ги тормозя доста и много рядко нося друга обувка. Не ми се експериментира с други марки, нека си носят хората пуми, не казвам, че са зле, просто не съм си купувал неудобни и некачествени Найкове и няма да ги сменя скоро