Гърците ни се смеят
Модератор: Общи модератори
Re: Гърците ни се смеят
N.Mihaylovski написа:Тва е докато сме пумяри ще ни третират и като такива.
Кой както се чувства.

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Тя стоката не е ли застрахована?
И ти на тва вярваш ли...ся сме губели по 1млн на ден от краставиците, заради тая бактерия
Преди сърбите ни беха виновни, после румънците, ма те май дръпнаха повече от нас..от време на време, пак нещо македония....а ние къде сме, цъфнали от секъде
И ти на тва вярваш ли...ся сме губели по 1млн на ден от краставиците, заради тая бактерия

Преди сърбите ни беха виновни, после румънците, ма те май дръпнаха повече от нас..от време на време, пак нещо македония....а ние къде сме, цъфнали от секъде

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Нито съм пряко порязан, нито има взимане даване с тех, и слава богу
Това кои застарховател плаща и как да не хващаме темата щото става дълго, в тая криза като ти забават парите от 4-5 места и фалираш, но това е друга тема
Само мен ли ме дразни, че тея боклуци си прават квото искат, и са целия свят треа да им плаща дебелогъзието и мързела за да не ни завлекат всичките, мама им мързелива, слънце пече жега е ще почиваме, а тука скапания грък българите ги гърчи до смърт да умрат изруди гадни.
Това кои застарховател плаща и как да не хващаме темата щото става дълго, в тая криза като ти забават парите от 4-5 места и фалираш, но това е друга тема
Само мен ли ме дразни, че тея боклуци си прават квото искат, и са целия свят треа да им плаща дебелогъзието и мързела за да не ни завлекат всичките, мама им мързелива, слънце пече жега е ще почиваме, а тука скапания грък българите ги гърчи до смърт да умрат изруди гадни.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Е това си е малко крайно,не се пали толкова няма смисъл просто