Швейцария-България
Модератор: Общи модератори
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Re: Швейцария-България
Членът на Изпълкома на БФС Емил Костадинов направи шокиращо изказване след домакинската загуба на националния отбор с 1:0 от Уелс.
"Доколкото знам Михаил Мадански е временен треньор на националния отбор и оттук нататък ще продължи работата си с младежите. Съжалявам, че го казвам, но БФС трудно ще намери добър треньор, тъй като всеки себеуважаващ се треньор няма да се съгласи да работи за България", заяви бившият спортен директор на ЦСКА.
Е как да се съгласи да е марионетка...

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
http://www.gol.bg/footballbulgaria/2011-10-11/blago-se-izpoviada-hora-ot-bfs-me-izgoniha-ot-nacionalniia.115586
И тая жена к'во ни занимава с жалката си особа...обиден бил.И аз съм му обиден,че нищо значимо не е направил на терена за националния ама някой пита ли ме
И тая жена к'во ни занимава с жалката си особа...обиден бил.И аз съм му обиден,че нищо значимо не е направил на терена за националния ама някой пита ли ме

8.32
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Националният отбор за сватби явно пак е показал какво може, т.е. нищо
Добре, че не ги гледах, но хубавото е, че е нямало никой на стадиона!!!! Само така ще се оправят нещата.
ПЪЛЕН БОЙКОТ!!!!
P.S. И плешивия лъв с присадена грива да си ходи, мамичката му

Добре, че не ги гледах, но хубавото е, че е нямало никой на стадиона!!!! Само така ще се оправят нещата.
ПЪЛЕН БОЙКОТ!!!!
P.S. И плешивия лъв с присадена грива да си ходи, мамичката му

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Положението във футбола е като това в държавата ни, пълно е с лигави манекенчета-чалгарчета! Като се оправи поколението ще се оправи и футбола!
- BMW318 i-KOKO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 318i M43
- Мечтае да кара: M4
За мен Венци Стефанов може да къв ли не но, за тези работи кадето ги говори е прав,че БФС такива като
Емил Костадинов,Гриша Ганчев и още куп други такива като тия двамата дърпат конците на отбора и не позволяват на треньорите да си вършат работата,но и нашите футболистчета си ги бива и те..............
Не Благой Георгиев да ми реве че не го искат еми как да ти искат като си манекен а не футболист пе*ерас такъв.
Емил Костадинов,Гриша Ганчев и още куп други такива като тия двамата дърпат конците на отбора и не позволяват на треньорите да си вършат работата,но и нашите футболистчета си ги бива и те..............
Не Благой Георгиев да ми реве че не го искат еми как да ти искат като си манекен а не футболист пе*ерас такъв.