Олимпийският ни шампион Гълъбин Боевски хванат с наркотици..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: Олимпийският ни шампион Гълъбин Боевски хванат с наркотици..

Мнение от acho.rs » 29 Окт 2011, 12:49

твя ляб е много смотано - казва се леб :winky: За диалекта по-полека че е от най-автентичните в БГ , чак в Македония го говорят :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 29 Окт 2011, 12:56

Е в Плевен и Ловеч казват ляБ и ляБЪТ. В диалекта няма нищо лошо и аз го говоря, 20 години не ми стигнаха да се отуча :mhihi:
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 29 Окт 2011, 13:09

100% не е отишъл като муле, а е искал да си докара стабилно да го препродаде. Това със зарибяването на децата, сцепва :kuku: Брех тия богати дечица да шмъркат беличко. И мнооого глупости се изписаха, но тези, които "знаят всичко" си ги знаем и ние :mhihi:
Дилърите са за затвора, но не те са виновни, че децата ви шмъркат.
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 29 Окт 2011, 19:57

bum_bum написа:Е в Плевен и Ловеч казват ляБ и ляБЪТ. В диалекта няма нищо лошо и аз го говоря, 20 години не ми стигнаха да се отуча :mhihi:

:OT: миналата седмица в какъв кръстопът на диалекти попаднах не е истина: в един бар сме танци манци,в компания сме с един пич от кюстендил които казва на една мацка от варна"връти се ма,оти се не врътиш?" като оная го гледа така :shock: и ме пита "ко ми каза чи не го разбрах" при което 5 мин. не мога да се спра да се хиля,хората помислиха,че съм се напушил :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 30 Окт 2011, 0:05

Абе да умира тва гадно малко джудже бе, голем трафикант стана баси и тъпака! Може ли да наджаскаш 9 кила в куфара и се едно домати носиш бе, къв е тоя мега прост ултра олигофрен щангист бе! И мани тва, че тровил тоя и оня, той не им го бута у носовете ами най-ме е яд за тва, че като отида примерно в Бразилия, или който и да е българин ще го гледат като брат на Ескобар бе и в г**а щи бръкнат заради такива лилипути като тоя и като нищо настроението ще ти развалят, гледал съм ги тия филми и съм ги ял заради такива БГ тарикати един бел да не видят у панделата :bang: Ай дано една 20-ка да му зашият на тоя тъпак та следващия мераклия да мисли малко повече!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 30 Окт 2011, 0:35

E34 написа:Абе да умира тва гадно малко джудже бе, голем трафикант стана баси и тъпака! Може ли да наджаскаш 9 кила в куфара и се едно домати носиш бе, къв е тоя мега прост ултра олигофрен щангист бе! И мани тва, че тровил тоя и оня, той не им го бута у носовете ами най-ме е яд за тва, че като отида примерно в Бразилия, или който и да е българин ще го гледат като брат на Ескобар бе и в г**а щи бръкнат заради такива лилипути като тоя и като нищо настроението ще ти развалят, гледал съм ги тия филми и съм ги ял заради такива БГ тарикати един бел да не видят у панделата :bang: Ай дано една 20-ка да му зашият на тоя тъпак та следващия мераклия да мисли малко повече!
:yes: :owned:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 31 Окт 2011, 14:36

След ареста си олимпийският ни шампион по вдигане на тежести Гълъбин Боевски е сътрудничил на разследването и благодарение на неговите показания е бил разбит международният наркокартел в Бразилия, Боливия и Парагвай, пише „Монитор”, позовавайки се на дипломатически източници, близки до разследването.

Българинът, който беше задържан на летището в Сао Паулу с 9 кг кокаин, първоначално се е опитал да се измъкне, като е разказал версията за току-що купените куфари. След разговор с български адвокат обаче е решил да съдейства.

Неговите показания са помогнали за залавянето ден по-късно на 34 наркотрафиканти и повече от 9 тона кокаин. За сметка на информацията, която е дал, защитата на спортиста ще се бори за извънсъдебно споразумение. Такова обаче е малко вероятно да се постигне предвид големината на пратката кокаин, открита в багажа му.

Това ако е верно значи си променям думите не е умен и като бик ! Сега и работа с картела ако си има ....
I'm slowly drifting
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 31 Окт 2011, 14:57

Ако той се озовен неочаквано в БГ , работата е ясна и бог да му е на помощ :help:
Ако не - тва са си глупости , каквито сме свикнали да чуваме от медиите .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 31 Окт 2011, 17:28

Ако се е замесил и издал картела, малеееееее :kuku: :kuku: , Поли Пантев го гръмнаха за 500 кг.
а благодарение на нашия хванали 9 тона.
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 31 Окт 2011, 18:04

те гърмят за далеч по-малко от 500кг.... тоя ако се е объркал да издаде нещата да се моли да си умре бързо без да се мъчи... Ама грам е ми пука- да си го трепят ако е направил такава глупост да снесе инфо :kuku: :kuku:

DirtySouth написа:Това ако е верно значи си променям думите не е умен и като бик ! Сега и работа с картела ако си има ....

казах аз да не обиждате животните :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 31 Окт 2011, 18:12

Милене - разбрахме отрицателното ти мнение , ама прояви поне малко култура си спри вече, щото когато тоя човек РАЗМАЗА конкуренцията (с по 20кила разлика) , ти си се радвал , че е Българин . Навярно е и най-успелия човек в българския спорт , последните 15 години ... Рекордите му и до днес остават не пипнати вече 10-12 години и то при този силен напредък на химията .
Дали е издал картел си нямаш ни най-малка представа , та за тва поне не пиши глупости .

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 31 Окт 2011, 18:19

и кво понеже е бил спортист и прославил България (я е, я не е), да го пуснат с почести като пренася дрога ли ? :kuku:

Мноо ясно, че ще си понася последствията, независимо дали ще лежи в затвор, дали ще го гърмят или квото и да му се случи...

А тва как е размазал конкуренцията хич не е много сигурно, при положение че после го олепиха 8 ли 9 години ли беше за използване на квото е използвал...
Всеки трябва да си носи последсвоята от действията и този не прави изключение, хич не ми е мъчно за него...
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 31 Окт 2011, 18:21

Вместо да отговаряш първосигнално прочети пак поста ми и този на "мс" ..
А тва как е размазал конкуренцията хич не е много сигурно, при положение че после го олепиха 8 ли 9 години ли беше за използване на квото е използвал...

- глупости - рекордите ги даде чист , даже му ги върнаха щот китаеца дето ги би с цял един килограм , го хванаха назобен , само че оповестиха след 1 година - странно нали . Ако се интересуваше малко повече от спорт, щеше да занеш че от тенисист до култорист , всичко живо, жени и мъже се зобят като магарета, ма тва друга тема
Не съм казвал да го пускат а по-скоро да няма такива крайни изказвания - прасе , свиня , долен боклук и тн .
Последна промяна acho.rs на 31 Окт 2011, 18:24, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 31 Окт 2011, 18:21

acho.rs написа:Милене - разбрахме отрицателното ти мнение , ама прояви поне малко култура си спри вече, щото когато тоя човек РАЗМАЗА конкуренцията (с по 20кила разлика) , ти си се радвал , че е Българин . Навярно е и най-успелия човек в българския спорт , последните 15 години ... Рекордите му и до днес остават не пипнати вече 10-12 години и то при този силен напредък на химията .
Дали е издал картел си нямаш ни най-малка представа , та за тва поне не пиши глупости .

Освен това, при тази омраза към наркоразпространителите би трябвало да се радваш, че е натопил толкова много трафиканти и е бастисал към 9 тона кока :shock:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 31 Окт 2011, 18:51

acho.rs написа:Милене - разбрахме отрицателното ти мнение...

нищо не си разбрал- мнението ми е толкова културно написано в тая тема, че и представа си нямаш...
какъв е бил знам, колко е печелил знам, че всички взимат допинг знам, че него го хванаха с допинг е верно кофти ситуация, но показва само едно- липса на акъл... другите не ги хващат и има 2 варианта- или са чисти (да бе, да- мармота го знаете...), или са по-умни и не ги хващат...

А в момента в който го арестуваха с 9 кила дрога (не с 2-3-5 дози и да го броим за негов кокаина) всичко което е бил, спечелил, направил, постигнал и т.н. се изпари сякаш не е било...

Ако държиш да ми разбереш мнението кажи- ще те информирам подробно на ЛС какво мисля и що така го приемам...
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата